Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ και ΠΟΛΙΤΙΚΟ «ΖΟΜΠΙ», Ο ΚΩΜΙΚΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ. και ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ Π. ΧΑΪΚΑΛΗΣ, ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ offshore ΣΤΗ… ΚΥΠΡΟ…!!!

ΣΤΑ «ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΕΚΑΨΕ» ΤΗΝ «ΠΑΝΤΙΕΡΑ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ...ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ...!!!

Μή γελάτε, μπορεί να του δίνουν στο χέρι 3εκατ. ευρώ αφορολόγητα και να μη τα παίρνει, αλλά κάνει  offshore στη Κύπρο να γλιτώνει τη φορολόγηση των ...αμοιβών του...!!!
Θα θυμάσθε τον κωμικό Χαϊκάλη στις εκλογές του Ιανουαρίου πού έκανε την αποκάλυψη--φιάσκο  στον «Εθνικό μας γελωτοποιό» Λάκη Λαζόπουλο, ότι του έδιναν 3εκατ. ευρώ να ψηφίσει Πρόεδρο Δημοκρατίας όποιον θα υποδείκνυε ο Σαμαράς, αλλά αυτός δεν τα...πήρε...!!!

Ε, αυτό το κωμικό ζόμπι, πού ο «σοφός» λαός της Αττικής εξέλεξε πρώτο Βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ., και επιβράβευσε ο «πινόκιο» του Μαξίμου και απελθών Πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας, δίνοντάς του το Υπουργείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων ομολόγησε οτι είναι ιδιοκτήτης offshore εταιρίας ομολόγησε  μετά τον ασφυκτικό κλοιό που δημιούργησαν οι ερωτήσεις στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου του βουλευτή της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη.
********
Ο κωμικός Υπουργός απολογούμενος είπε βέβαια το εξής κωμικό:
********
«Δεν πρόκειται για offshore εταιρία αλλά μια εταιρεία που διασφαλίζει τα πνευματικά μου δικαιώματα για κινηματογραφικές και θεατρικές εργασίες που παίζονταν στην Κύπρο, όταν ασκούσα το επάγγελμα του ηθοποιού»...!!!
********
Δηλ. οι offshore εταιρίες είναι «μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα»,  κάτι σαν... ΜΚΟ.;;;; 
******** 
Οι πληρωμές για τα κινηματογραφικά και θεατρικά έργα που παίζονταν στην Κύπρο που και πως γίνονταν; Νόμιμα και φανερά ή μέσω της «κρυφής» offshore εταιρίας;
********
Τον καλούν τώρα μέχρι το μεσημέρι να αποδείξει με χαρτιά τα όσα λέει, με κίνδυνο να βρεθεί εκτός ψηφοδελτίων για να μη πληγεί ο Καμμένος, πού οι δημοσκοπήσεις τον δείχνουν εκτός Βουλής.
********
Στη φωτό ο άλλος Υπουργός Εργασίας, Κατρούγκαλος με το όνομα, με την προμήθεια 12% γνωστός και ως  «λιμοκοντόρος», αφού το ντυσιμό του είναι ίδιο με του συμπαθέστατου...«ταμτάκου», του κινηματογραφικού γύφτου, πού πούλαγε πατατες με το Ντάτσουν...
********
Σε αυτούς ο «πινόκιο» του Μαξίμου, ανέθεσε την προστασία της ασφάλισης εργαζομένων και συνταξιούχων ως και την καταπολέμηση της ανεργίας...!!!
********
Αντε «σοφέ» λαέ ξαναψηφισέ τους να βρείς τη «σωτηρία της ψυχής σου», γιάτί της ζωής σου αποκλείεται, μιά και Υπουργός έγινε και η... Άλκηστις Πρωτοψάλτη...!!!
          -----------------

14 σχόλια:

  1. Έλα τώρα, τον κάρφωσε ο συντροφφός του στούς ΑΝΕΛ, ο Ν.Νικολόπουλος, τώρα και οι δύο θα είναι εκτός Βουλής, όπως είναι η μοίρα των φελών και των γελοίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ μέ τό άρθρο τού γαλάζιου κομματόσκυλου κατά του γελοίου ''ηθοποιού''!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΣΗ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΠΟΥ ΓΕΝΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΙΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΗ Σ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΗ,, ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΑΥΛΟ Η ΑΛΑΖΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΝΕΟ ΠΛΟΥΤΟΣΜΟΣ ΠΑΝΕ ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΙ ΣΟΥ !!!ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΠΙΚΥΝΔΗΝΟ!! ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΣΕ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΔΙΣΤΑΧΤΟΣ:: ΠΑΥΛΟ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΕ' ΟΜΩΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΝΑ ΑΡΠΑΞΗΣ ΝΑ ΜΠΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΙΕΣ? ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΑΦΑΝΙΑΣ Η ΑΛΑΖΟΝΙΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΗ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΗ ..ΠΑΥΛΟ ΜΟΥ ΣΤΕΝΩΧΟΡΗΣΕΣ ΤΟΝ ΠΑΝΑΡΑ ''ΠΑΥΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΟΧΗ ''ΚΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ'- ΠΑΥΛΟ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΣΕ ΕΣΩΣΕ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΕΤΙΕΣ ΕΝΑ ΚΕΡΑΚΙ ΤΟ ΑΞΙΖΗ ΥΠΕΡ ΥΓΕΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Καμμένος θα τον "δικάσει", αυτός θα κρίνει αυτός αυτός θα αποφασίσει αν είναι "λαμόγιο" ή οχι ο γελοίος Χαίκάλης.
    Αλλά "ένοχος, ένοχον ού ποιεί".!
    Και γελοίος γελοίον επίσης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οι ΑΝΕΛ πέθαναν, οι ψήφοι τους θα πάνε στη ΛΑΕ και τη ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ειχε Αδικο Ο Κακος Σαμαρας που ελεγε τα Ακρα!! Ποιος το περιμενε χρυσαυγιτης να Υποστηριζη Αριστερα ;;Αλλα τη λεω εχετε το ιδιο προγραμα (( ΔΡΑΧΜΟΥΛΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ )) ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Θα κανετε;; Η Ελλαδα στη χρεωκοπια στην πεινα στο δελτιο !! Να ανοιξετε και ενα γραφειο τελετων να μεζευεται τους νεκρους !!ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ) ( ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ))

      Διαγραφή
  6. Πρώτα κοιμάσαι και μετά ονειρεύεσαι ή συνάμα κάνεις και τά δύο. όλο το 24ωρο; Δε διάβασες πόσοι λακάνε από τη ΧΑ και πάνε ΝΔ. Πρόσεξε να "τελειώνεις" με την ονειρωξή σου για να μη ταλαιπωρείσαι τζάμπα και βερεσέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι, εκατομμύρια λακάνε από τη ΧΑ. χεχεχε!!! για αυτό η ΝΔ είναι δεύτερη με συσπείρωση 72% και ο Αλέξης πρώτος με 49%... με αποστόμωσες.. ύβρεις χρησιμοποιεί όποιος δεν μπορεί να εκφέρει επιχειρήματα. Τσίπρας με 2-3 μονάδες μπροστά, αυτό θα είναι το αποτέλεσμα. φιλαράκο ο Λεβέντης, η ΧΑ, ο Τσίπρας και η ΛΑΕ υπάρχουν γιατί ... υπάρχετε εσείς. ο κόσμος δεν πάει το Τσίπρα αλλά νομίζεις ότι αγαπάει τη παράταξη σου ;; δεν μπορώ να ψηφίσω ΝΔ όσο και να μην πάω το Τσίπρα. φίλτατε το 80% των αναποφασιστων είναι απογοητευμένοι αριστεροί. εσύ λες να ψηφίσουν το Μειμαράκη;;; όσο για τους ΑΝΕΛ, είναι φυσιολογικό ο δραχμικός ΑΝΕΛίστας να προτιμάει τη δραχμικιά ΛΑΕ από τη ΝΔ και ας κάποτε ψήφιζε τη τελευταία. είμαι ακροδεξιός αλλά το δίλημμα ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ μου είναι αδιάφορο. υπάρχουν στελέχη της ΝΔ που δεν βλέπω αρνητικά αλλά κουμάντο κάνουν οι μεσαίοι και οι νεοφιλελεύθεροι. προτιμώ να ψηφίζω κάτι που θα με εκφράζει πιο αυθεντικά από ένα πολυσυλλεκτικό κόμμα. θα προτιμούσα κάτι στυλ ΛΑΟΣ, αλλά εφόσον δεν υπάρχει θα ψηφίζω ΧΑ. Ώσπου να βγει αξιόπιστη πρόταση δεξιότερα της ΝΔ.

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΗΣ!! ΑΠΟ ΟΣΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΗΣ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΗΖΟΥΜΕ ;; ΚΑΙ ΜΗΝ ΝΟΜΙΣΗΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΟΙ !! ΝΟΝΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΝΕ ΣΕ ΠΑΝΗΓΗΡΙ: ΑΛΛΟΙΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ :: Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΑΝ ΒΟΔΙΑ ΠΗΓΑΤΕ ΣΑ ΜΟΣΧΑΡΙΑ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΝΟΜΙΖΩ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ !! ΝΑ ΣΚΕΥΤΟΥΜΑΙ ΟΛΟΙ ΨΗΦΗΖΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ . ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΗ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΗ ΕΙΠΕ ΝΑΙ ΕΚΑΝΑ ΜΙΚΡΑ ΛΑΘΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΜΕΓΑΛΑ!! ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΓΙΝΕ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕ ΣΚΟΤΙΝΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ . ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

      Διαγραφή
    3. κύριε Μακαρίτη μπράβο γιατί δεν βρίζετε. αγαπάω τη πατρίδα μου. δεν μου αρέσει καθόλου αυτό που γίνεται στα νησιά. θέλω να σταματήσει.. έχει κατασταλάξει η ψήφος μου. πάμε για συγκυβέρνηση.

      Διαγραφή
  7. και για να μη ξεχνιόμαστε δεν βγάζω εγώ την εκτίμηση αλλά οι .. δημοσκόποι. ας είχατε πιο ελκυστικό κόμμα να σας ψήφιζα. μη βρίζεις, δεν φταίω εγώ επειδή δεν σαρώνει η παράταξη σου. πάμε για συγκυβέρνηση ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ. Και μακάρι για σένα να ήμουν ο μόνος πρώην ψηφοφόρος της ΝΔ με αρνητική προδιάθεση για το κόμμα σου. Η ΝΔ ξεκίνησε με 45% το 2004, αλήθεια γιατί αποχαιρέτησαν τόσοι άνθρωποι;;;; βαρέθηκα να ψηφίζω ένα κόμμα που κάνουν κουμάντο πολιτικά τζάκια τα οποία δεν δίνουν δεκάρα για έννοιες όπως η εθνική ταυτότητα και δεν θέλουν σκληρή μεταναστευτική πολιτική. δικαίωμα μου έτσι;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΞΕΥΤΙΛΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΗ ΟΤΙ ΤΟΥ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΣΟ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ,ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ;;;ΜΑΣ ΚΑΟΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ;; ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ;; ΑΚΟΥ ΦΙΛΕ ΓΕΝΙΚΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ ΛΑΟΣ!! ΕΣΥΑΠΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΕΓΩ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΣΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ ..ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΗ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΗ Ο ΠΟΝΟΣ'ΑΝ ΤΑ ΔΙΑΛΗΣΟΥΝ;; ΛΕΣ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ ΑΣΕ ΟΝΟΜΑ ΤΗΛ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΩ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ

      Διαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή