Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, ΕΝΩ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ «ΣΤΟΙΒΑΖΟΝΤΑΙ» ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ και ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΜΕ… ΠΟΝΤΙΚΙΑ…!!!

ΣΤΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ και Η ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΣΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΦΟΙΒΟ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΤΗΣ «ΣΧΟΛΗΣ ΧΙΛ», ΣΤΗ… ΠΛΑΚΑ…!!!

Ξεκίνησε ο Τσίπρας, με την «επταμηνίτικη» θητεία του  ως Πρωθυπουργός  κάνοντας καλοκαιρινές διακοπές  σε βίλα στο Σούνιο με την υψηλή «χορηγία» του επιχειρηματία εμφύτευσης μαλλιών και βόλτες με το κότερο του στο Ιόνιο και Αιγαίο, με άκρα μυστικότητα μάλιστα (τι φοβόταν;), και επιστέγαζμα το πάρτυ 60 ατόμων για την Περιστέρα, προκειμένου να απολαύσει το Αυγουστιάτικο φεγγάρι.

Τώρα τα παιδιά του Αλέξη και της Περιστέρας με ονόματα Ερνέστος-Ορφέας κ.τ.λ., του αριστερού πρώην  «επταμηνίτη» Πρωθυπουργού επέλεξαν οι αριστεροί γονείς τους να φοιτήσουν σε πανάκριβα ιδιωτικά νηπιαγωγεία και σχολεία, της τάξεως των 20.000 ευρώ ετησίως.
********
Είναι οι αριστεροί γονείς του 23% ΦΑΠ σην ιδιωτική εκπαίδευση, το οποίο δίνουν αφειδώς για τα παιδιά τους όταν στερούν την δυνατότητα στον Ελληνα πολίτη να τα σπουδάσει και όταν οι ίδιοι παρουσιάζονται ως υπέρμαχοι της Δημόσιας εκπαίδευσης –για το πόπολο και τη πλέμπα--, πού με την έλλειψη 7.000 εκπαιδευτικών (20.000 σύμφωνα με τις συνδικαλιστικές τους οργανώσεις), τα παιδιά τους  θα στοιβάζονται σε αίθουσες με ποντίκια και χωρίς εκπαιδευτικούς.
********
Το ξανατονίζουμε…
********
Ο χειρότερος δικτάτορας είναι το οποιοδήποτε στερημένο «γιδερό»  πάρει εξουσία στα χέρια του…
********
Ε, εκεί θέλει να τα απολαύσει… όλα…!!!
********
Τζάμπα διακοπές, τζάμπα Βίλες, τζάμπα κότερα, τζάμπα πάρτυ στο φεγγάρι , παντός είδους «χορηγίες» για το χατήρι της καπιταλιστικής ζωής, πού τους ήρθε ουρανοκατέβατη για να την απολαύσουν, έστω και αυτογελοιοποιούμενοι και αυτοεξευτελιζόμενοι…
********
Σιγά μη «κρατιόταν» η Περιστέρα και δεν έδινε το παρόν στη πρεμιέρα του Σχολικού έτους της πανάκριβης ιδιωτικής σχολής «Χιλλ» στη Πλάκα.
********
Και μας λένε τα ξιπασμένα αριστερά γκρουπούσκουλα ότι η αριστερή ιδεολογία είναι…»στάση ζωής»…!!!
             --------------------------------

4 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΠΡΩΙΓΟΥΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ,ΣΕ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΠΤΑ ΜΗΝΩΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΗ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!!! Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΛΑΟ!! ΑΙΣΧΡΟΣ ΛΑΟΠΛΑΝΟΣ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ!! ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟ 1974 ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΕ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΟΡΚΟΜΟΣΙΑ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!! ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ!! ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΚΛΕΒΑΝ ,ΛΗΣΤΕΙΑ ΕΚΑΝΑΝ Ο ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΗΝΟΣ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ!! ΤΡΙΤΟ ΜΝΥΜΟΝΙΟ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΔΕΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ!! ΑΠΕΙΛΗ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΘΑ ΞΑΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ !! Ο ΠΑΠΑΣ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΣΗΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ!! ΔΩΣΤΕ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΜΙΑ ΧΡΕΩΚΟΠΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΗ!!! ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΗ Η ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΗ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΜΕ ΧΙΟΝΙΑ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΔΕΚΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΣΙ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 25.000 Eλληνόπουλα θα είναι εκτος νηπιακών σταθμών στη πρώτη φορά λεχριτοκυβέρνηση της Τσιπροαριστεράς.
    Έμαινε Ορφέα και Ερνέστο, να είναι καλά ο Φλαμπουράρης και η Τασούλα. Άντε να σας πληρώσουν και τις τσάντες και τα βιβλία εκτός απο τα δίδακτρα, εκτός και άν ο νέος "Θείος" ο Γιώτης με το κότερο, έχει αναλάβει την χορηγία.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή το ήθος (μπρρ..) και η αισθητική αυτού του site δεν είναι "γιδερή" ; Τόση μικροψυχία μαζεμένη παίζει να μην έχω ξαναδεί. Τι παράδειγμα για τα Ελληνόπουλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΟΜΩΣ ΕΔΩΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΕΑΝ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΠΕΙΝΟΥΣΕ .......ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙ ΚΑΙ ΜΑΡΓΙΟΝΕΤΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή