Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΟΜΜΑ, ΜΕ ΦΟΒΙΚΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΝΔΡΟΜΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ και ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ, ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΩΣ… «ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ»…!!!

ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΠΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και ΤΩΝ ΓΡΑΦΙΚΩΝ-ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΜΕΣΣΑΙΟΧΩΡΙΤΩΝ  ΠΟΥ  ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΤΗΣ… ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ…!!!

Και ύστερα λένε ότι  «την ιστορία τη γράφουν οι νικητές»…
Ναι, σε όλο τον κόσμο έτσι συμβαίνει, μόνο πού στη Πατρίδα μας γίναμε πάλι η… εξαίρεση του κανόνα…!!!
Επιτρέψαμε στους παγκοσμίως  ηττημένους της αριστεράς, κυρίως στην μεταπολίτευση,  να επικρατήσουν ιδεολογικά λες και είχαμε ενοχικά σύνδρομα επειδή απαλλάξαμε τη Πατρίδα μας από την λαίλαπα της κομμουνιστικής αριστεροσύνης,

 πού κατέρρευσε πανηγυρικά σε όλα τα πλάτη και μήκη του πλανήτη.
********
Ουδέποτε δώσαμε απάντηση στο πρωτοεμφανιζόμενο το 1977 ατιμωτικό σύνθημα «ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά» του αριστεροφρενούς τότε ΠΑΣΟΚ,  επιλέγοντας –από τότε--με τον αείμνηστο Γ.Ράλλη  την μεσσαιοχωρίτη πολιτική της συναινετικής ηττοπάθειας που απαγόρευε στο λαϊκό ακροατήριο της ΝΔ, να αποδοκιμάζει στις πλατείες  τον Ανδ. Παπανδρέου με την  ανεπανάληπτη προτροπή  πού έγραψε και ιστορία… «Δεν θέλω…ού»…!!!
********
Βέβαια μόνοι μας είχαμε φροντίσει ήδη από το την διακυβέρνηση του 1974, εμείς οι δεξιοί της ΝΔ, να σοσιαλιστικοποιήσουμε  το κράτος  εξαγοράζοντας ιδιωτικές επιχειρήσεις π.χ. από Ωνάση-Νιάρχο-Ανδρεάδη μετατρεποντάστες  σε κρατικές...
********
Μπάς και το έγραφε και αυτό εκείνη η περίφημη Ιδρυτική διακήρυξη και οι καταστατικές αρχές της ΝΔ, επί Κωνσταντίνου Καραμανλή (πού αμφισβήτησε τότε ο Μεϊμαράκης με την «κίνηση της Βόλβης», με αποτέλεσμα να τον διαγράψει  αυθωρεί ο Εθνάρχης).;
 ********
Για αυτό και  τόσο μένουν σήμερα πιστοί στην εφαρμογή της οι γλυκανάλατοι  επίδοξοι αρχηγοί της,  πλαδαροί μεσσαιοχωρίτες  και Λούληδες  πού έχουν προσλάβει ως εκπροσωπό τους τον Νικήτα Κακλαμάνη πού αποτελεί καθολική διαδοχή του άλλοτε κραται-(ού) Αρούλη, εκπροσώπου επίσης, του Καραμανλή.;
********
Πως τα φέρνει η ζωή…
********
Μόνο το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά.;...E...;;;
********
Π.Χ., το σύκο δε πέφτει κάτω από τη συκιά, από την…αχλαδιά πέφτει…;;;
********
Τώρα κάτι  απίθανες και απ’ άκρου είς άκρον «μειονεκτικές»  φάτσες και φιγούρες  της  Τσιπροσυριζαίϊκης  λεχριτοαριστεράς  Κυβερνούν την Πατρίδα, επειδή εμείς θρέψαμε στους κόλπους μας κάτι επίσης «μειονεκτικές» φιγούρες, πού θα έλεγε κανείς ότι ήσαν και είναι πρωτοξαδέλφες  με εκείνες της αριστεράς αφού στην όψη, στην απλυσιά, στο περπάτημα  και την ένδυση έμοιαζαν και μοιάζουν απόλυτα…
********
«Ου μην αλλά» και στα πολιτικά χαρακτηριστικά και αεροφληναφήματα…
********
*-- Κάτι «τέτοιοι» δικοί μας αντέδρασαν με μανία όταν ο Σαμαράς υπερασπιζόμενος την ιδεολογία της ΝΔ, και της δημοκρατίας ευρύτερα, έβαζε στο ίδιο κάδρο Συριζα και Χ.Α. με την θεωρία των δύο άκρων…
********
Θυμηθείτε  τις «τέτοιες» μούρες, είναι οι ίδιες που διεκδικούν σήμερα την αρχηγία του κόμματος.
********
*-- Κάτι «τέτοιοι» δικοί μας, ομοίως αντέδρασαν όταν Βορίδης-Άδωνις-Βούλτεψη- Ασημακοπούλου κ.τ.λ. στη προεκλογική περίοδο με μαθηματική ακρίβεια προέβλεπαν το κλείσιμο των Τραπεζών και τους κατηγορούσαν ως τρομοκράτες.
********
Θυμηθείτε  τις «τέτοιες» μούρες, είναι οι ίδιες που διεκδικούν σήμερα την αρχηγία του κόμματος. 
********
*-- Κάτι «τέτοιοι» δικοί μας, προεκλογική περίοδο  μάλιστα ως τρομοκρατία αποκαλούσαν το βίντεο-σποτ  της  Ν.Δ. πού επαληθεύτηκε με ημερολογιακή ακρίβεια  για το τι θα συνέβαινε στην Ελλάδα αν ο Τσίπρας γινόταν Πρωθυπουργός.
********
Θυμηθείτε  τις «τέτοιες» μούρες, είναι οι ίδιες που διεκδικούν σήμερα την αρχηγία του κόμματος, ενώ θα έπρεπε γονυπετώς να δοξάζουν τον Σαμαρά πού επαληθεύτηκε σε όλα, μα απολύτως σε όλα και θα έπρεπε το κυβερνητικό  του έργο να είναι επιχείρημα στη προεκλογική περίοδο  συγκρίσιμο με το χάος και τα capital control του Τσίπρα.
********
Ναι αυτοί οι «τέτοιοι» πού ενεργούν σαν προβοκατόρικες τσόντες της αριστεράς  και θέλουν να παραδώσουν το κόμμα στην ιδεολογική κυριαρχία της, διεκδικούν με πάθος την αρχηγία της ΝΔ του κόμματος πού ανέστησε στη κυριολεξία την Ελλάδα από πολέμους την  απήλλαξε από την Κομμουνιστική υποταγή και την παρέδωσε στην Ευρώπη κόντρα στις αριστερές επιλογές «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ Το ίδιο συνδικάτο».
********
Σήμερα οι Τσιπροσυριζαίοι , τρέμουν στην ιδέα ότι αρχηγός της ΝΔ μπορεί να είναι ο Βορίδης ή ο Άδωνις.
********
Θέλουν συναινετικούς μεσσαιοχωρίτες  με πλαδαρό πολιτικό λόγο  πού να ντρέπονται να πούνε ότι είναι δεξιοί  για να έχουν εσαεί την ιδεολογική κυριαρχία της αριστεράς.
********
Να κουκουλώνουν τους Φλαμπουράρηδς, τους Κατρούγκαλους, τους Πελεγρίνηδες, την Κυρά Τασούλα, την κυρά Θεανώ την κυρία Περιστέρα την καλοκαιρινή «φιλοξενία»  του Αλέξη σε βίλα εφοπλιστή στο Σούνιο και τις βόλτες του με κότερο επιχειρηματία στο Αιγαίο, την ώρα πού υπέγραφε το 3ο μνημόνιο το πιο επαχθές και επονείδιστο.
********
‘Αν αυτά και τόσα άλλα είχαν συμβεί από Νεοδημοκράτες  οι Συριζαίοι θα είχαν βγεί στα φιλόξενα τηλεπαράθυρα και θα είχαν ξεσηκωθεί και οι πέτρες .
********
Το τραγελαφικό είναι ότι  ολόκληρη η Ευρώπη είναι δεξιά και οι Πρωθυπουργοί το λένε με καμάρι. 
********
Μόνο στη ΝΔ, ντρέπονται να το πούν  και φοράνε τη μασκαρέτα του μεσαίου   χώρου.
********
Θα εκλέξουμε Αρχηγό  πού θα λειτουργεί σαν «προβοκατόρικη τσόντα»  της Τσιπροαριστεράς  για να ενταφιάσει οριστικά και αμετάκλητα  τη ΝΔ;
          ---------------------------

13 σχόλια:

  1. Τού Τζιτζικώστα το παντελόνι του το φοράει η μάνα του και αυτός ονειρεύεται να γίνει πρόεδρος της ΝΔ. Πάμε καλά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ευγε!πρεπει να το στείλεις και σε αλλα σαιτ για να ανιξουν τα γαβατους ι νεοδυμοκρατες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τζιτζικώστας;
    "Ελα παιδάκι μου στο τόπο σου"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. { ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΑΤΟΣ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗ ΠΑΤΑ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΟΥΤΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ!! ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΩΡΙΣΕ;; ΑΝΤΩΝΗ ΣΤΟ ΕΙΠΑ Η ΕΥΓΕΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΤΗ!! ΟΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΤΑ ΤΡΩΗ Η ΓΑΤΑ!! ΕΣΥ ΤΑ ΑΦΗΣΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ !!ΑΝΤΩΝΗ ΜΙΛΑ ΕΣΥ ΕΡΞΕΣ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;; **********
    ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΑ!! ΡΕ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΑ!! ΡΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ!! ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ!! ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΩΖΗΔΕΣ!! ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΤΙ ΟΡΘΙΟ!!
    Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ!! ΟΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!! ΟΑΔΩΝΗΣ ΑΚΡΑ ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ !!
    Ο ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΤΟΥ ΦΟΡΑΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ!!
    ΕΓΩ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΚΑΤΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΚΑΤΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΟΣΚΙΟΚΑΠΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝ ΤΑ ΦΥΣΗΞΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΚΩΝΗ!!
    { ΘΑ ΓΕΛΑΣΗ ΤΟ ΜΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ}}
    ΚΑΙ ΓΕΛΑΗ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ!! {{ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΗ ΠΙΣΩ }}} !!!!!
    ΠΡΩΤΑ ΗΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!! ΘΑ ΜΗΛΗΣΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ!!!
    ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ!! ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΟΙ ΙΝΤΡΙΚΕΣ ΟΙ ΠΡΩΣΩΠΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΚΑΛΟ ΕΞΩΜΟΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΘΑ ΠΕΦΤΗ ΠΟΛΥ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΞΕΝΕΣ ΠΛΑΤΕΣ!!!
    ΤΑΚΑΡΚΙΝΟΜΑΤΑ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΩΖΗΔΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ,!
    ΣΗΝ ΠΑΡΑΞΙ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΘΡΕΙΣΚΙΑ -ΠΑΤΡΙΔΑ -ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ -ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!! *****
    ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΥΦΑΝΟΙ ΣΑΝ ΔΕΞΙΟΙ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΣΤΟ ΦΩΣ!! ΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΛΑΜΕ ΚΑΤΙ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΝΑΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ!! ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΗ ΕΝΑ ΑΘΕΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΘΕΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ!! ΝΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΤΕ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΠΑΙΞΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΟ ΚΟΜΜΑ!! ΓΕΝΑΡΗΣ ΤΟΥ 14 ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΤΟΡΑ ΚΟΥΤΣΙΚΟΥΣΙΟΥΦΑΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΙΧΝΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΛΘΗ Η ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΑΡΟΥΣΑΝ ΒΑΡΙΑ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΦΑΓΑΝ -ΕΦΑΓΑΝ -ΠΑΡΑΦΑΓΑΝ ΠΑΡΑΦΟΥΣΚΟΣΑΝ -ΑΛΛΑ ΤΤΟΥΣ ΑΔΙΚΗΣΑΜΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΑΡΧΗΓΟΙ ΟΙ ΑΡΧΙΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡ@ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γιασαν του μορτη γιασαν και τα γαρουφαλα ναουμε
    τρεμετε λαμογια τερμα στα τζακια το στελεχοs του ΛΑΟΣ Κ.Αιβαλιωτηs 39 παλιοι συντροφοι του ζητουν να θεσει υπωψειφοιωτητα για προεδρωs τηs Νεαs Δημοκρατιαs.....αινιγμα ποιοs ειναι ο υιοs τηs αδελφηs του και εγγονοs τουs πατερα τουs;;;;;το σπλαγχνο που εχει 18 βιλεs σε Νεα Υορκη Λονδινο Αθηνα Τηνο Τζια το προκομενο του παππου ρομποκοπ...πρρρρρρ πρρρρρ πρρρρρρ πρρρρρρ πρρρρρρ πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ** ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ *** ΟΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ***
    Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΛΕ ΘΕΡΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ!! ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ!!!! ΣΕ ΠΗΡΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΚΗ!! ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ!! ΟΤΙ ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣΑΗ ΤΑΡΑΜΑ !! ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΝΙΚΟΛΑΚΗ!!
    ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΗ ΓΙΑ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ!! ΡΕΖΙΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θανάση δε σε χαλάει καθόλου η υποψηφιότητα του Άδωνι, βλέπω τον στηρίζεις από όλες τις μπάντες. Καλύτερα θα ήθελες το φιλαράκι σου το Βορίδη, γιατί σας συνδέουν πολλά και ταιριάζετε στα γούστα. Στο τέλος σας βλέπω και οι τρείς να στηρίζετε Κυριάκο. Λάθος κάνω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΘΕΟΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΜΕ ΔΕΞΙΑ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΥΦΤΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ.ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΕΞΗ ΨΕΥΤΟΜΠΛΟΥΚΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ****{ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ;; }}*****
    ΑΡΧΣΑΝ ΝΑ ΑΝΗΣΗΧΟΥΝ ; ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ;;
    ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΔ ΤΑ ΝΕΑ -ΚΟΝΤΡΑ -ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΤΗ ΘΑ ΚΑΝΗ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ;; ΔΕΝ ΑΦΗΝΗ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΗ;!!
    ΑΚΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑΚΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΝΑ ΒΑΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ!! ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΞΕΡΩ ΤΗ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ!! ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΩΝ!! ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΣ ΣΕ ΔΙΕΓΡΑΨΕ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΣΕ ΜΑΖΕΨΕ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΗ!!!
    ***** ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΗ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ***
    ** ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ!!!
    *** ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΙ ΕΙΝΑΙ ΟΘΡΘΙΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ!!!!
    ** ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ -ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΑΣ ΣΥΧΑΘΗΚΑΜΕ!! ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΤΕ ΤΗ ΝΥΚΤΑ ΦΟΒΟΣΤΑΙ ΤΟ ΦΩΣ!! ΟΥΤΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΞΙΖΗ!!
    ***** ΓΙΝΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΗΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!!! ΡΕ ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΘΑ ΣΕ ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ;; ΑΚΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΟΜΑΛΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ ΣΤΟ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ!! ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΑ .ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ!! ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕΛΩΝ ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΗ . ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΓΡΑΨΑΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕΛΩΝ ΟΥΤΕ ΠΑΡΩΝ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Υ Γ ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣΑΗ ΤΑ ΛΟΓΙΑΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΚΑΛΕ -ΚΑΛΕ ΚΑΛΕ ΤΗ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!! ΚΟΙΤΑΞΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. γιατι δε συνεχιζεις να κραζεις τωρα τον τζιζτζικωστα μωρη ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΥΙΕ μυλωνοπουστα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή