Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

«ΑΠΟΡΙΑ ΒΛΑΧΟΥ…ΒΗΞ.!!!»: Η ΒΛΑΧΙΑ και ΑΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΟΡΘΙΟΣ ΣΤΟΝ… ΡΟΛΟ ΤΟΥ…!!!

«ΠΕΣ ΜΟΥ ΛΑΕ ΠΟΙΟΝ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΝΑ ΣΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ, ΠΟΙΟΣ...ΕΙΣΑΙ»...!!!

Βέβαια, διαχρονικά οι άνθρωποι όταν βρίσκονται σε ανάγκη υγείας, προστασίας της προσωπικής του ελευθερίας και περιουσίας, ή οποιασδήποτε καθημερινής του ανάγκης , προκειμένου να διασωθούν επιλέγουν τον καλύτερο γιατρό, δικηγόρο ή επαγγελματία για να πετύχουν τον στόχο και σκοπό τους τους.

Μόνο όταν επιλέγουν οι Έλληνες Πρωθυπουργό αρνούνται τον καλύτερο, θέλουν να είναι «καθ΄εικόνα και ομοίωση» δική τους,  θέλουν να τον κατεβάσουν στο ύψος τους και να ταιριάζει  σε όλα τα χαρακτηριστικά πού διέπουν το σύνολο μιας  κοινωνίας , πού αρνείται να προοδεύσει και εκσυγχρονισθεί, βλέποντας με δέος και μίσος όσους προοδεύουν , θέλοντας σε τελική κατάληξη να τους  εξομοιώσει με τη μιζέρια, το μαρασμό, την ασχήμια και την καταφρόνια. 
********
Έκεί ποντάρουν, στο θυμικό και κόμπλεξ  του αιώνιου Έλληνα τα κόμματα των άκρων, ώστε εκμεταλλευόμενα τα κόμπλεξ του να τον έχουν εσαεί στη φτώχεια, τη μιζέρια, το μαρασμό, την ασχήμια, τη καταφρόνια, να τον τροφοδοτούν με την ανημπόριακαι την έλλειψη προσπάθειας , υποβάλλοντας στο μυαλό και τη ψυχή του, ότι για την κακή μοίρα  φταίνε οι άλλοι  και όχι ο ίδιος που δεν προσπαθεί και δεν ξέρει να επιλέγει εκείνους πού με προσπάθεια θα τον οδηγήσουν στο καλύτερο.
********
Το παράδειγμα του ‘Ελληνα μισαλόδοξου βλάχου πού όταν  του ζητήθηκε τι θέλει για να καλυτερεύσει τη ζωή του και απάντησε «Να καταστραφεί η γίδα του γείτονα», σε όλη του την έκφανση και το… μεγαλείο…!!! 
********
Θέλει να βλέπει π.χ.  Πρόεδρο Βουλής τον Βούτση, Υπουργούς,  τον Κατρούγκαλο, Σκουρλέτη, Φίλη,  τον Κουρουμπλή , την Γεροβασίλη, Φωτίου, τη Σια Αναγνωστοπούλου  και  όλο το κακόγουστο συνοθύλευμα των τρωγλοδυτών πού αποτελεί την Κυβερνητική  «Τσιπροελίτ»…
********
Έφριξαν οι Γαλλικές εφημερίδες και όσοι είδαν πως στεκόταν ο Τσίπρας  όταν ήταν μαζί με τον Ολάντ  στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη την ώρα της ανάκρουσης των Εθνικών ύμνων των Δύο Χωρών,  ήταν με ανοιχτά πόδια και τα χέρια σταυρωμένα, γράφοντας  πολύ ευγενικά ότι του έχει μείνει από τις καταλήψεις και πήγε να ξαποστάσει από το πανώ πού κρατούσε σε πορεία των ομοτρωγλοδυτών του…
********
Πού να ακούσουν για Σαμαρά, και με τι ενθουσιασμό τον  υποδέχθηκαν  στην Μαδρίτη και τα ιδιαίτερα θερμά λόγια του  Γ.Γ. του ΕΛΚ, Ευρωβουλευτή  Λόπεθ Ιστούριθ, λέγοντας:
  ********
«Ο Αντώνης Σαμαράς είναι ο άνθρωπος που θέλεις να έχεις μαζί σου όταν βρίσκεσαι σε κρίση. 
Για το θάρρος, την ηρεμία, τη διορατικότητα, το ρεαλισμό και την πρακτικότητά του». 
********
Αλλά ο Σαμαράς «ξεχωρίζει» από όλες τις πλευρές με συνέπεια να ενοχλεί τους τρωγλοδύτες πού πλειοψηφούν, αφού η μοίρα των «ξεχωριστών» είναι η…μειοψηφία…!!!
********
Άνθρωποι τύχης είδωλον επλάσαντο, πρόφασιν ιδίης αβουλίης.
μτφρ: οι άνθρωποι επινόησαν τη θεά της Τύχης για να δικαιολογήσουν τη δική τους έλλειψη θέλησης.
                       ----------------------

5 σχόλια:

  1. Φουκαραδες της ΝΔ ο Τσιπρας μιλησε για σεβασμο στην εθνικη κυριαρχια σαν εθνικος ηγετης ενω ο γερμανοτσολιας ο Σαμαρας ηταν σκυμμενος στα τεσσερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως σκυμμένη στα τέσσερα βρήκες την αδελφούλα σου με τον Σαμαρά και από τότε σού έμεινε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λύσσαξε πάλι ο Τσίπρας και από αμηχανία άδειασε το ποτήρι με το νερό καί έπινε από μπουκάλι. Μπάς και έχει ΄ζαχαρο και τον βαράει στο κεφάλι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αλλο στα τεσσερα....και αλλο μπιμπιλασιον....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ** Ολοι μαζι και ο ψωριαρης χωρια ***
    Ξεχωριζη ποσο Μισος μπορει να εχει για ενα σοβαρο κρατος!! Δεν ειδατε ακομα τιποτα ειναι αρχη δεν θα μας παιρνη σε λιγο κανενας στα σοβαρα!! !
    Ολα εδω πληρωνονται το 2013 ειχε ερθη ο ολαν στην
    Ελλαδα!! Λιγη μνημη μηπως τοτε ηταν ο ΣΑΜΑΡΑΣ!!
    Μηπως καηκε η αθηνα μηπως η ερτ εκανε απεργια που θεωρηθηκε παρανομη!! Η ΕΣΗΕΑ Τη θα κανη που εσπασε την απεργια ;;ενω σημερα μας ξεφτιλησε ο -Αλεξης ο Ελληνας του εξωτερικου στην αμερικη εχει φριξη και ντρεπετε για το καταντιμα της πατριδας !!
    Οι βλαχοι και οι σαρακατσανοι ηταν ελευθεροι αετοι και ειναι οι μονοι που δεν υποταχτηκαν στον πασα και δεν πληρωσαν χαρατσι !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή