Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ «ΔΕΞΙΟΙ», και ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ «ΔΕΞΙΑ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ» ΤΟΥ... ΣΥΡΙΖΑ...!!!

ΒΡΟΝΤΕΡΟ «ΟΧΙ» ΣΤΟΥΣ ΙΟΥΔΕΣ και ΣΤΙΣ ΜΕΣΑΙΟΧΩΡΙΤΙΚΕΣ «ΠΑΛΛΑΚΙΔΕΣ» ΤΗΣ... ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ...!!!

Το είδαμε χθες on camera όταν ο Τσίπρας επισκέφθηκε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και σε δημόσια θέα του ζήτησε απροκάλυπρα να παρέμβει στό πολιτικο κόσμο γιά «συνεννόηση» στα κρίσιµα  θέµατα, στο Προσφυγικό, το Κυπριακό τα Ελληνοτουρκικά, το Ονοµατολογικό (τρέμει να πεί το όνομα, αλλά είναι το Σκοπιανό), το ασφαλιστικό και την παιδεία...

Και συνέχισε:
********
«κ. Πρόεδρε  θα ήθελα µε αυτήν την έννοια να σας ζητήσω από
τη θέση σας και το κύρος σας και τον πολιτειακό ρόλο σας να συµβάλλετε
σ’αυτήν την προσπάθεια».
********
Μην αυταπατάσθε δεν ζήτησε «συνεννόηση», με τον Λεβέντη (αυτή την έχει όποτε θέλει), ούτε με ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ, αυτοί είναι μικρά κόμματα και φοβούνται την «συνεννόηση»  διότι είτε θα απορροφηθούν είτε θα καταρρεύσουν.
********
Από...προσυνεννοήσεις στο πολύ πρόσφατο παρελθόν, «εν κρυπτώ και  παραβύστω», ξέρει ο Τσίπρας ότι ο Πρόεδρος είναι πάντα πρόθυμος γιά τον «θεσμικό» ρόλο τού «διαμεσολαβητή» με την Παναγή Κυριακού και την Ρηγίλλης γιά την μεγάλη ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ, με τον... Τσίπρα..!!!
*******
Παρά το κατάπτυστο γεγονός ότι ο Τσίπρας, όταν εμείς είμαστε Κυβέρνηση με τον Αντώνη Σαμαρά, ΟΧΙ μόνο δεν δεχόταν συνεννόηση, αλλά υπονόμευε την Κυβέρνηση και κυρίως την ΕΛΛΑΔΑ σε εσωτερικό και εξωτερικό προοθώντας την ΕΘΝΙΚΗ αποτυχία για κομματικό του όφελος με το άκρως διχαστικό:
********
«Ή εμείς ή...αυτοί»...!!!
********
Έχουν έτοιμο οι παλλακίδες της συνεννόησης τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη γιά τη προδοσία της παράταξης και εμάς να μας χρησιμοποιήσουν ως «ερείφια επί σφαγή» στο βωμό του μεγάλου ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΎ, της... αριστεράς και της προόδου...!!! 
********
Άλλωστε ο Μεϊμαράκης ήδη από την προεκλογική περίοδο με τα συνεχή παρακάλια και γλυψίματα στον Τσίπρα γιά συνεννόηση  και συγκυβέρνηση είχε αναγάγει τον ρόλο τού Ιούδα σε πολιτική στρατηγική της... Ν.Δ...!!!
********
Χθές ο Άδωνις τον κάλεσε πρίν από τις εκλογές να ξεκαθαρίσει τη θέση του στο τεράστιο αυτό ζήτημα, αλλά ο σύγχρονος Ισκαριώτης πού να μεταμεληθεί έστω και την τελευταία στιγμή και να απαντήσει...!!!
********
Και ο μεν προδότης  του Χριστού βρήκε δικαίωση  στην έμπρακτη μετάνοια με την αυτοκτονία του, ο όψιμος όμως Ιούδας της παράταξης με την ευχέρεια πού τού παρέχει το Συριζαίϊκο μιντιακό σύστημα έχει την δυνατότητα να ξεγελά τους άμοιρους και ανυποψίαστους οπαδούς της ΝΔ, πρός δόξα του Τσίπρα και του κατσαπλιάδικου Κυβερνητικού συρφετού του...
********
Μονόδρομος η ψήφιση Άδωνι, πού λέει με θάρρος και υπερηφάνεια ότι είναι ΔΕΞΙΟΣ και με την πίστη και αγωνιστική του ορμή και διάθεση θα ξανακάνει τη παράταξη δύναμη  Εθνοκαραμανλικής κυριαρχίας   και ασφαλώς θα δώσει τέλος στην καταδυναστεύουσα ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς. 
                    ---------------------

5 σχόλια:

  1. {{ ΔΕΞΙΟΣ Η ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΚΗΝΗΤΗ}}
    {{ ΔΕΞΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΕΙΣΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ }}
    Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΦΕΥΓΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΦΑΡΜΩΣΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΜΟΥ *****
    Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΗ ΧΑΡΑΚΙΡΗ!! ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΩΖΗΣ . Ο ΔΕΞΙΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΗ ΑΚΟΠΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ****
    Ο ΔΕΞΙΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΒΑΖΗ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ..
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟ ΛΑΟ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΘΕΑΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥΗΤΑΝ ΤΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ .ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΙ ***
    ** Ο ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΜΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΥΜΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΜΝΗΜΩΝ Ο ΔΕΞΙΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΩΖΗΣ **
    {{{{{ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΗ }}}
    Ο ΔΕΞΙΟΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΑΠΟΦΟΙΤΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΧΝΙΟΥ ΤΗ ΣΕ ΝΟΙΑΖΗ ΕΣΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝΠΙΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΩΣ . ΕΣΥ ΞΕΡΗΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΒΗΣ ..
      ** Η ΔΕΞΙΑ ΣΕ ΚΑΤΕΣΤΕΨΕΚΤΟΣΚΥΛΟ

      Διαγραφή
  2. Επιλογή "συναίνεσης" και "μεσαίου χώρου", ήταν και η πολιτική Καραμανλή με τον Τζανετάκο γιά υπ. νομάρχη και καταβαραθρώθηκε. Έδιωξε τότε 14% των ψηφοφόρων της στον...Καρατζαφέρη! Με τέτοιες επιλογές και πολιτικές έχει χάσει το 15% των ψηφοφόρων της. Αυτή την αυτοκαταστροφική πολιτική θέλει να συνεχίσει με το τρίο Παυλόπουλος-Καραμανλής-Μειμαράκης, Ε, όχι δεν θα μας απορροφήσει η αριστερά του Τσίπρα ούτε θα του δώσουμε άλλοθι γιά τα εγκληματά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν είναι να μας σύρει σε συναίνεση με τον Συριζα ο Μειμαράκης για να γλιτώσει το εδώλιο απο το έγκλημα και της χθεσινής "ανακεφαλαίωσης" των τραπεζών, γινόμαστε μόνοι μας Τσιπραίοι, δεν είναι ανάγκη να μας πάει από το χέρι ο Βαγγέλας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΚΗΣ ΚΑΛΕ ( ΟΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΔΕΞΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ))
    ΠΟΥ ΞΕΡΗΣ' ΤΟ ΓΕΝΑΡΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟ ΒΑΓΓΕΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΚΑΤΣΕ ΚΑΝΤΕ ΑΥΡΙΟ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΗ ΚΑΤΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ;;
    ΤΗΝ ΔΕΥΡΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΙ ΝΔΤΕΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ.
    {{ ΕΒΑΛΕ ΟΘΕΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ}}}}}}
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΔΤΕΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή