Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

«ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ» ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΛΕΣΒΟΥ-ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΟΡΙΣΕ ΩΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΤΗΝ...ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ...!!!

ΜΕ «ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΤΙΚΑ ΓΕΛΙΑ» ΠΛΕΟΝ, ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Η... ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ...!!!

Τρελοί είναι οι Ευρωπαίοι ηγέτες να μη θέλουν γιά Πρωθυπουργό στην Ελλάδα ένα αντικείμενο διεθνούς χλευασμού-εμπαιγμού, πού αποτελεί στόχο σκωμμάτων και «γέλιου περιφρόνησης» σε... παγκόσμιο επίπεδο...;;;


Μετά τις καταγέλαστες, --πλήν όμως Εθνικά μειοδοτικές-- «πάσες» πού έκανε στην Τουρκία, λέγοντας 'οτι «η Ελλάδα δεν έχει θαλάσσια  σύνορα», δίνοντας το έναυσμα στις ορδές των λαθραίων να καταλαμβάνουν την Χώρα, κυρίως μετά το κλείσιμο των συνόρων από τα Σκόπια, μετά τα φαιδρά των διαχωρισμών Λέσβου-Μυτιλήνης σε δύο διαφορετικά νησιά, ήρθε η ώρα στο πρώτο ταξίδι του στο Ισραήλ, όπου φόρεσε στο αυγουλωτό κεφαλάκι του  την  «κιπά», σκουφάκι, σύμβολο μιας θρησκείας, πού κάποτε κατηγορούσε και κατακεραύνωνε όσους Έλληνες πολιτικούς το φορούσαν ως...υποταγμένους, εκεί διέπραξε την εξής βλακεία και ανιδεότητα:
********
Στο βιβλίο επισκεπτών του Προέδρου του Ισραήλ, έγραψε (ως σύγχρονος «Τζουζές»)Πρωτεύουσα την Ιερουσαλή και όχι το Τελ Αβιβ, πού... αναγνωρίζει όλος ο κόσμος...!!!
********
 Ο διεθνώς ανυπόληπτος «Πρωθυπουργός Τσίπρας», πού μόνο ένας λαός όπως ο δικός μας θα μπορούσε να τον προτιμήσει, απολαμβάνει και κερδίζει την προτίμηση των σκιτσογράφων--γελοιογράφων και ως «αναγέλασμα του Χωριού», είναι η καλύτερη έκδοση του... «βλαχάκι» πού γράφαμε εμείς, γελοιοποιείται αρμοδίως...!!!
********
ΕΔΩ:

Μέχρι και ή π. Βουλευτής του, η Ραχήλ τον γελοιοποιεί δημόσια...!!!
********
Με αφορμή βέβαια τη φράση «μαλακοταρζανιά» Τσίπρα στον Νταβούτογλου και ανέγραψε στο Τwitter  του, ότι «οι πιλότοι μας δεν είναι τόσο νευρικοί» και μόλις διαμαρτυρήθηκε ο Νταβούτογλου,  «τάκανε επάνω του και αμέσως τα... κατέβασε»...!!!
******** 
ΕΔΩ:
*******
Θα γραφτεί επιτέλους το βιβλίο με τις «περιγραφές--αναγελάσματα» από τις υποτιθέμενες σκληρές διαπραγματεύσεις, πού έχουν συλλέξει οι Κύπριοι, γιά να γελάσει κάθε πικραμένος και να παίρνουν φόρα να κτυπούν το κεφάλι τους στον τοίχο, όσοι τον... πίστεψαν και τον ψήφισαν...;;;                         
               -----------------

8 σχόλια:

  1. Τσίπρα δυστυχώς ψηφίζει ό... "μέσος Έλληνας μαλάκας".! Και αργότερα πληρώνει τη "μαλακία"του με τόκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η λέξη περίγελως γράφεται με 'Ω' κι όχι με 'Ο'. Ο γέλως στα αρχαία ελληνικά.

    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εδω ο κοσμος καιγετε και το μουνι χτενιζετε.....απο ολα αυτα η ορθογραφια σου εμεινε ????????????????????

      Διαγραφή
  3. "Ενθυμούμαι επι...Τρικούπη".!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. {{{ ΜΠΡΑΒΟ ΑΛΕΞΗ ΣΥΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΗΣ ΕΝΑ ΛΑΟ }}
    ** ΡΕ ΓΙΔΙΑ ΤΗ ΦΩΝΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ! ΕΒΑΛΕ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΕΤΑΙ !!!
    ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ !,!
    ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΝΑ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙ ΩΣΥΝΗ
    ΖΗΤΑ ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ,,
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΓΙΔΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΔΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ''ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ'''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 210.000.000 εκ ευρω=70.000.000.000 εβδομηντα χιλιαδεs εκατομυρια δραχμεs ΚΛΕΦΤΕΣ ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥΣ...ΤΗΔΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΥΣΤ ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΘΥΣΤ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ** ΑΛΕΞΗ ΟΜΠΑΜΑ ΕΙΠΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ !!ΕΣΥ ΤΗ ΘΑ ΜΑΣ ΕΥΧΗΘΗΣ ;;;;;;
    ΕΣΥ ΑΛΕΞΗ ΔΕΝ ΚΑΝΗ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΨΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ !,
    ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΖΟΥΝ ΠΟΛΥ 2000.000.000 ΕΤΗΣΙΩΣ
    ΤΣΕ-ΓΚΕΒΑΡΑ ΚΑΡΑΡΓΗΣΕΤΟΥΣ !!
    ΑΛΕΞΗΠΑΡΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ
    ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΦΤΗΛΕΣ ΚΑ Ι ΔΡΟΜΟΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΑΡΣΤΕΡΗ ΑΓΑΠΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή