Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

ΔΕΝ ΠΟΝΟΥΣΕ ΟΥΤΕ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ «ΕΠΑΙΡΝΕ», ΠΟΝΑΣ ΕΣΥ ΩΡΕ ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΤΟΥ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ... ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΣΠΙΡΤΖΗ...!!!

«ΠΟΝΑΝΕ ΟΡΕ ΤΑ...ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ»...;;;

Σ ένα χωριό της Κρήτης γνωρίζονται το καλοκαίρι δυο νεαροί, ο ένας Πειραιώτης και ο άλλος Κρητικός, ψηλός, γεροδεμένος, με μουστάκες 2 μέτρα, αλλά όχι πολύ φανατικός άντρας. 
Αφού γνωρίστηκαν καλά, ο Πειραιώτης προτείνει στον Κρητικό να...«συσφίγξουν»  τις σχέσεις τους.
Πάνω στη...«σύσφιγξη»,  ρωτά ο Πειραιώτης τον Κρητικό: 
«Πονάς, ρε Μανωλιό»;
Κι ο Μανωλιός: 
«Πονάν, ωρέ, τα... παλικάρια»...;;;

Ο Υπουργός της Τσιπροκυβέρνησης  Χ.Σπίρτζης (πού υπέγραψε την παραχώρηση των 14 αεροδρομίων στούς Γερμανούς με σύμβαση αυτολεξεί όπως ακριβώς το ετοίμασε η ΝΔ) απαντώντας σε ερώτηση του Χατζηδάκη «πως αισθάνεται πού υπέγραψε μία σύμβαση πού κατασυκοφαντούσε την Κυβέρνηση Σαμαρά γιατί βλάπτει τα εθνικά συμφέροντα», απάντησε: 
«Πονάμε πού την υπογράψαμε, αλλά το ''κάναμε’’, για να βγεί η Χώρα από την κρίση»
********
«Τόκανε», για την…κρίση…!!!
********
Πως λέμε «τόκανε» για τα φτωχά παιδιά του…
********
Πάντως το «προτυπό» του, για την αναπαραγωγή Κομμουνιστικών ιδεών και παράδειγμα προς μίμηση ο Αρης Βελουχιώτης ή «Σουλτάνα», όπως ήταν γνωστός, καίτοι μεγάλη αδερφάρα, ποτέ δεν ομολόγησε πόνο, τουναντίον εμφανιζόταν ως άγριος, αιμοδιψής και αιμοσταγής εγκληματίας, ξεριζώνοντας τα βυζιά των δεξιών γυναικών πού έπεφταν στα χέρια του, εκδικώντας έτσι Την Θεία φύση πού του στέρησε την ικανότητα να ανταπεξέλθει ως άντρας στις «υποχρεώσεις» του… με γυναίκα…!!!  
                     -------------------

3 σχόλια:

  1. Περιμένα εστώ καί διά αντιπρώσοπου νά βγή ό ευριπίδης ,ο αντώναρος με το πολύ μυαλό τή ειπε ο μπούλης γιά τό ξυλο που εφαγε ο οικονόμου , Αλλα ξεχασα δεν ειναι καραμάνλικος !!
    Ενω ο Σαμαρας δηλωσε ο ιδιος οτι δεν πρεπει να υπάρχουν Αβατα σε ενα δημοκρατικο κρατος !!!,
    Ευριπιδη και αντωναρε και Γιωργο βλαχο ξερετε τη κσνετε διχασατε στενοχωρισατε πικρανατε απαγοητευσατε την παραταξι αχαριστα κοπροσκύλα οι ΝΔετες δεν καθοδηγουνται απο προδοτες ,απο χαζόχαρουμενα δεν περιμενουν απο αυτους πού αφήσαν τον ΝΔτη στον κανάπε η τον αναγκάσαν να ψηφήση κατι που δεν πιστεύε ******
    ΜΕ ΤΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΨΗΦΟ ΑΝΟΧΗΣ ΚΑΙ 300.000 ΛΥΓΟΤΕΡΟΥΣ ,,,,,,,,
    ΑΠΟ ΤΟ 1. 500. 000 -2000.000 ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ Ο ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ Η ΝΤΟΡΑ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΩΣΤΑΚΗ ΑΔΕΡΦΙΚΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ ! ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΥΣΤ ΠΟΛΙΚΗ ΑΛΗΤΙΑ , ΟΥΣΤ ΜΑΣΟΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2015/12/blog-post_594.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή