Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

ΑΝΑΒΟΛΗ ΨΗΦΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ., ΜΠΑΣ και ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ...«ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΗ» ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ...!!!

ΜΕΤΑ ΤΗΝ «ΠΟΡΤΑ» ΑΠΟ ΛΕΒΕΝΤΗ, ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΕ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ «ΜΕΪΜΑΡΙΚΟΝΤΟΡΙΚΩΝ» ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ...!!!

Διαβάζαμε τόσες ημέρες ότι η τελευταία προθεσμία από τούς δανειστές ήταν η 15η Δεκεμβρίου γιά την ψήφιση του βάρβαρου ασφαλιστικού, ως προυπόθεση μάλιστα για την αξιολόγηση και κατά συνέπεια την εκταμίευση της πολυπόθητης δόσης...
Είναι δε απορίας άξιον ότι την ημέρα σύγκλησης του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών, η εκπρόσωπος του Συριζα Όλγα Γεροβασίλη διέρρεε στους δημοσιογράφους ότι «η 15η Δεκεμβρίου δεν αποτελεί δεσμευτική ημερομηνία για την ψήφιση του νέου ασφαλιστικού». 


Γιατί άραγε.;;;
********
Μήπως επειδή οι Ευρωπαίοι έδωσαν παράταση στη Τσιπροκυβέρνηση επειδή με τον φόβο της ρευστότητας των 153 Βουλευτών πού την στηρίζουν, ελπίζουν σε «μαξιλαράκια αβάντας» από την ΝΔ, όπως ακριβώς την έχει προαναγγείλει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης--σε αντιπαράθεσή του με τον Άδωνι--  στην εκπομπή Χατζηνικολάου, ως... «Εθνική σνεννόηση»...;;;
********
Εκεί άλλωστε και η άνεση Τσίπρα  όταν ο Φρανσουά Ολάντ τού ζήτησε να τον βοηθήσει,  «βάλει πλάτη» στο εσωτερικό (προφανώς μέσω Πασοκ, επειδή ανήκουν στο ευρωσοσιαλιστικό κόμμα), τού απάντησε ΟΧΙ: 
********
«Καλύτερα να με βοηθήσεις με τον Σόϊμπλε»...!!!
********
Άμ εκείνος ο ανεκδιήγητος Πάνος Καμμένος το «ξέρασε» στον Πρετεντέρη, ότι Βουλευτές της ΝΔ, πού δεν ανήκουν στην επιρροή Σαμαρά είναι πρόθυμοι να «βάλουν πλάτη» στο ασφαλιστικό, μιά και ψήφισαν το τρίτο (3ο) μνημόνιο.
*******'
Ξεχνώντας βέβαια ότι, το τρίτο (3ο) μνημόνιο δεν το ψήφισαν γιά το ασφαλιστικό αλλά για να μη βγεί η Πατρίδα από το ευρώ, δεδομένου ότι διάστημα μόλις τεσσάρων μηνών διακυβέρνησης από την Τσιπροαριστερά, χρεωθήκαμε... 90 δις...!!!
 *******
Μάλιστα δε ο Καμμένος  «ξέρασε» ότι συχνά συναντάται και...συμβουλεύεται τον Κ.Καραμανλή...!!!
********
Σήμερα ξανά:
*******
Ο Λάκης, καλέ, ο Λαζόπουλος, ο λαϊκός προπαγανδιστής τού Τσίπρα στο προσωπικό του site (αφού χαρακτηρίζει τον Άδωνι, ΝΕΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ) δίνει γραμμή στους Νεοδημοκράτες «να συγκρατήσουν τον θυμό και την οργή τους και να ψηφίσουν στις 20 Δεκεμβρίου Βαγγέλη Μεϊμαράκη γιατί,   κάθε άλλη ψήφος θα... αποσταθεροποιήσει την Κυβέρνηση»...!!!
********
Και συνεχίζει ο λαβών απολυτήριο τρελού από τον Στρατό και «πλακωμένος» καθημερινά από πράσινες αριστερές φύτρες «βοσκηματώδης» γελωτοποιός:
 
********
"Μεϊμαράκη δεν ψηφίζουν, όσοι δεν θέλουν τη Ν.Δ. σε κεντροδεξιά πορεία, επιχειρούν ανατροπή των Καραμανλικών απόψεων και επενδύουν σε ακροδεξιά ηγεσία, η οποία μετέπειτα να ενωθεί με την Χρυσή Αυγή ή ως κόμμα ή ως ψηφοφόροι που σιγά σιγά θα την κάνουν από εκεί".
********
Μα και ο επίδοξος Πρόεδρος της ΝΔ. Β.Μεϊμαράκης πάλι σήμερα στον Real τού ακούραστου εκφωνητή του Τσίπρα, Ν.Χατζηνικολάου, το επανέλαβε:
******** 
 «Απαιτείται  η συνεννόηση, δεν μπορεί να στέλνουμε μηνύματα στο εξωτερικό ότι δεν μιλάμε καθόλου»...!!!
*******
Και μη ξεχνάμε τι είπε ο χασκογελάκιας Πρωθυπουργός Α.Τσίπρας απευθυνόμενος στον Μεϊμαράκη:
********
«Ελπίζω κ. Μεϊμαράκη να μπορώ να συνομιλώ μαζί σας για μακρό χρονικό διάστημα και να μου καταθέτετε ισοδύναμα μέτρα για το καλό του τόπου και για να προασπίσουμε το δημόσιο συμφέρον».

********
Έχετε ξανακούσει ποτε Αρχηγό αντιπάλου κόμματος να εύχεται να γίνει Αρχηγός της ΝΔ ο Μεϊμαράκης...;;;
********
Ξέρετε να θέλουν οι αντίπαλοι κάποιον πού να είναι …ικανός.;;;
********
Άνθρωπο του «χεριού» τους θέλουν, στείρο,  για να μπορούν να τον συνθλίβουν αυτόν  και το κόμμα του ανά πάσα στιγμή.
********
Έχει λοιπόν ο Τσίπρας εξασφαλίσει ψήφους από την ΝΔ, σε περίπτωση εκλογής Μεϊμαράκη, στο όνομα... «αποφυγής ενός νέου grexit»  και εκεί θα συναθροισθούν οι ψήφοι και θα ρεφάρουν όσους Τσιπροσυριζαίους Βουλευτές λακίσουν από τα δυσβάστακτα και βάρβαρα μέτρα από την όζουσα σαπίλα της αριστεράς...;;;
********
Τον «εκλεκτό» του Τσίπρα θα ψηφίσουμε...;;;
********
Εκεί θα...καταντήσουμε...;;;
********
 «Ουαί και Αλίμονο» ...!!!

                   ---------------- 

4 σχόλια:

  1. ** ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ Η ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΘΕΛΕΙ ΥΘΟΣ ΠΟΥ ΟΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ !!
    ΕΝΩ ΕΣΥ ΕΠΙΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ ΓΙΑ ΝΑΓΙΝΗ Η ΝΤΟΡΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ !,!ΣΑΜΠΟΤΑΡΙΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΝ ΠΟΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ
    ΕΝΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΝΩ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΜΙΑ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΝΑ ΒΓΑΖΗ ΤΟΝ ΚΟΛΗΤΟ !!
    ΕΦΤΑΣΕΣ ΝΑ ΣΜΙΚΡΙΝΗΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΙΦΑΝΗ ΠΑΡΑΤΑΞΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΙΑ 200-300.000 ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΙΚΑΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΣΥ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ Ο ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΝΟΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΔΙΑΒΛΗΤΟ !!
    ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΑΥΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΕΣΥ ΒΛΕΠΗΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΤΑ
    ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΝΝΕΑ !!
    ΑΚΟΥ ΑΛΗΤΑΚΟ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΗΣ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΣ ΑΠΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΟΣΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΤΑΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΣ ΣΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙ ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ !!ΞΕΧΑΣΑ ΡΕ ΑΥΤΟΦΟΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΓΡΑΜΑΤΕΑΣ:;; ΣΥΜΒΑΙΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΗΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ !,!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υ Γ ΒΑΓΓΕΛΗ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΤΑ ΜΑΛΩΜΑΤΑ ΤΑ ΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ !!!ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΥΤΗ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΗ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΗ ΤΕΛΕΙΩΝΗ Η ΠΛΑΚΟΥΛΑ ΒΑΓΓΕΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σαμαρά αρχίζει να νοσταλγούν οι Έλληνες, τώρα καταλαβαίνουν ότι παρέλαβε τη χώρα σε απόγνωση και την οδήγησε στη πρόοδο.
    Τώρα καταλαβαίνουν σε τι κατάσταση θα ήσαν σήμερα με Σαμαρά, κάνοντας σύγκριση με τις προεκλογικές απάτες του Τσίπρα και σε τι άθλιο χάλι είμαστε όλοι σήμερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 'Oλο το σύστημα Συριζα, έχει λυσάξει υπέρ του Μεϊμαράκη. Μετά τον Λάκη Λαζοπουλο σήμερα "εκδηλώθηκε" σε πρωτοσέλιδο και ο Κουρής στο Παρόν.Συμφωνημένη η συναίνεση με κουμπάρο τον Παυλόπουλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή