Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ και ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ «ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ» ΥΠΟΥΡΓΟΥ (Ν.ΠΑΠΠΑ) --ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-- ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΖΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ…!!!

Ο ΜΠΕΝΙΣΗΣ --ΤΗΣ ΔΟΥΡΟΥ—ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΟΤΙ Η ΕΥΔΑΠ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2016 ΘΑ ΕΔΙΝΕ 1,5 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΟ…ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ…!!! 

Στο διαβιβαστικό της Ασφάλειας Αθηνών που διερεύνησε την υπόθεση των εκβιαστών δημοσιογράφων του Διαδικτύου επισημαίνεται ότι οι εμπλεκόμενοι αναφέρονται συχνά πυκνά στις συνομιλίες τους σε έναν… «Αρχιμανδρίτη»…!!! 
Γι' αυτόν, όπως προκύπτει από το διαβιβαστικό, γίνονταν όλα, για την πρόοδό του, για την προβολή του και για την επικράτηση της προπαγάνδας του.

 Ο Αρχιμανδρίτης λοιπόν που «φρόντιζε» τα πιστόλια της παραδημοσιογραφίας, όπως προκύπτει από τις διεκδικούμενες και χορηγούμενες εν τέλει διαφημίσεις, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει για εκβιαστές, αποσιωπώντας βεβαίως τις αναφορές σε… αυτόν…!!!
********
Βηματοδοτης
                   -----------------------
«Οπως παραδέχθηκε ο Μπενίσης στην περίφημη δικογραφία η ΕΥΔΑΠ θα διαθέσει μέσα στο 2016 έναν διαφημιστικό προϋπολογισμό 1,5 εκατομμύριο ευρώ. 
Κι αυτό για να διαφημίσει το... μονοπώλιο του νερού»!!!
********
Πείτε μου, έχετε κάποια απάντηση γιατί η κρατική ΕΥΔΑΠ που δεν απειλείται από καμία άλλη ΕΥΔΑΠ, γιατί να έχει 1,5 εκατομμύριο διαφημιστικό προϋπολογισμό ενώ λεφτά δεν υπάρχουν»; 
********
 «Ποια είναι η σχέση κάποιων ανθρώπων του ΣΥΡΙΖΑ με αυτά τα κουμάσια; Γιατί υπήρξαν σχέσεις. Προσέξτε -υπήρξαν μαρτυρίες των ανθρώπων που συνελήφθησαν - θα τα δείτε και εσείς στο διαβιβαστικό της αστυνομίας, όπου οι εκβιαστές λένε: 
********
«Εμείς προωθούσαμε φιλικά πρωτοσέλιδα της εφημερίδας. 
Δουλεύαμε και συνεργαζόμασταν με τον επονομαζόμενο... Αρχιμανδρίτη»...!!!
********
Σταύρος Θεοδωράκης
Ομιλία στη Βουλή.
********
Πάντως ο Μαυρίκος κυκλοφορούσε συν τοις άλλοις και με (τζιπ 4X4), όπως και με... αστυνομικό οδηγό, --όπως έλεγε ο ίδιος--...!!!
*******
Με τι χρήματα η πολυτέλεια σε ένα τύπο, πού η εφημερίδα του πωλούσε το ντροπιαστικό αριθμό των 150 φύλλων, άν δεν ήταν από κρατικές επιχορηγήσεις και ο ίδιος άν δεν χρησιμοποιούταν σαν «πιστόλι», από Παππαδες-Αρχιμανδρίτες-Πατριάρχες κ.τ.λ.;;;
           --------------------- 

2 σχόλια:

  1. Οπου "Πατριάρχης"= @ATSIPRAS.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμ εκκλησία με ποίμνιο εκβιαστές, χωρίς Παππά, Αρχμανδρίτη και Πατριάρχη, δε γίνεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή