Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

και... ΑΛΛΗ ΓΑΤΑ (Chartreux)- ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ-ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ EKΛΙΠΑΡΟΥΣΕ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΝΟΙΑ, ΜΕ ΤΠΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΔΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΕ MEGA -TA NEA και... SKAΪ...!!!

ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ-Θ.ΚΑΡΤΕΡΟΣ-ΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΕ ΝΕΑ-MEGA-SKAΪ

Οι γάτες  συμβολίζουν το φεγγάρι, είναι το νυχτερινό «μάτι» του ήλιου επάνω στη... γη...!!!  
Η γάτα των Ιμαλαΐων δεν ήταν το πρώτο «ενδιάμεσο ον» (Παναγία μου, άκου «ενδιάμεσο ον», πού πας ανυποψίαστος ρε Καραμήτρο να συναντήσεις τον Ψυχάρη...;;;), που βρέθηκε στη διαδρομή του Τσίπρα... 
Εξι μήνες προτού συναντήσει τον ιστορικό εκδότη και τη γάτα των Ιμαλαΐων, γνώρισε μια άλλη γκρίζα γάτα, μια Γαλλική γάτα Chartreux (προφέρεται «Σαρτρέ»), 

που ζει σε ένα ανακαινισμένο διαμέρισμα του κέντρου της Αθήνας, σε μια μάλλον αδιάφορη πολυκατοικία του 1962.
********
Η πλάκα είναι ότι ο Τσίπρας  δεν την είχε πάρει χαμπάρι  και όταν μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα την είδε, είπε με το γνωστό χαζοχαρούμενο ύφος του:
********
«Υπάρχει γάτα στο σπίτι; Πού ήταν τόση ώρα;  Είναι πολύ όμορφη. Μοιάζει σαν να χαμογελάει...»
Και πράγματι η γάτα (αλίμονο)... χαμογελούσε...!!!
********
Η «γάτα-Τζοκόντα», η χαμογελαστή γάτα, η γκρίζα κυρία, πλησίασε τον πολιτικό, τον κοίταξε για λίγα δευτερόλεπτα με το διαπεραστικό βλέμμα της και μετά αποσύρθηκε σκεπτική στη σκοτεινή φωλιά της. 
 Είχε ήδη βγάλει τα... «συμπεράσματά» της...!!!
********
Το δείπνο είχε προσεχθεί ιδιαίτερα - πάντα υπό την άγρυπνη επίβλεψη της γκρίζας κυρίας Σαρτρέ. 
Ηταν σκηνοθετημένο με τρόπο ιερατικό και παραδοσιακό, με έμφαση στα σύμβολα.
********
Το μενού περιελάμβανε  γουρουνόπουλο στον φούρνο με πατάτες Κύπρου, μια συνταγή βγαλμένη από το βιβλίο μαγειρικής της Μαρίκας Μητσοτάκη με τίτλο «Συνταγές με... Ιστορία»,  όπως και κρασί κόκκινο από το «ΚΤΗΜΑ ΣΗΜΙΤΗ»που παράγει  ο π. Πρωθυπουργός στο αμπέλι του στο Κορακοχώρι έξω από τον Πύργο της Ηλείας.
********
Εκείνες τις ημέρες απασχολούσε την Τραπεζική επικαιρότητα η αναδιοργάνωση δανείων του Εκδοτικού Συγκροτήματος, πρακτική διαφανής, ασφαλής και αντίστοιχη με αυτή που ακολουθείται για όλες τις μεγάλες επιχειρήσεις.
********
Ο Τσίπρας αμέσως έστειλε το μήνυμα:
********
«Θέλουμε να ξέρετε ότι εμείς πιστεύουμε πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να σας επιτεθούμε με αφορμή την αναδιοργάνωση της δανειακής εικόνας, αλλά επειδή κάτι πρέπει να πούμε, σας ενημερώνουμε ότι θα δηλώσουμε απλώς ότι οι Τράπεζες πρέπει να... προσέχουν τις χορηγήσεις σε όλες γενικά τις επιχειρήσεις»...!!!
********
Γιά να συμπληρώσει λαχανιασμένα:
********
«Με ενδιαφέρει να έχω καλές σχέσεις με τα Μεγάλα Μέσα Ενημέρωσης και ιδίως με το Ιστορικό Εκδοτικό Συγκρότημα. 
Πώς θα μπορούσε να τετραγωνιστεί ο... κύκλος»...;;;
********
Και συνεχίζει το «ενδιάμεσο ον»,  η γάτα Chartreux, πού είναι το νυχτερινό «μάτι» του ήλιου επάνω στη γή, να καταγράφει τις επίμονες γονατιστές παρακλήσεις του Τσίπρα στον Ψυχάρη:
********
---  Για την απομάκρυνση του πιο εμβληματικού δημοσιογράφου (ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ), μεγάλου καναλιού και την αντικατάστασή του από βετεράνο δημοσιογράφο και πολιτικό (που αργότερα ανέλαβε κορυφαία θέση στις μυστικές υπηρεσίες... ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ). 
********
--- Γιά την αναβάθμιση συγκεκριμένου πολιτικού συντάκτη στο Mega καθώς και την πρόσληψη στο δελτίο του σταθμού κεντρικού... αρθρογράφου της «Αυγής».ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΡΤΕΡΟΣ...!!!

********
---  Γιά να αντικατασταθεί ο διευθυντής της εφημερίδας «Τα Νέα», από στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που είχε χρηματίσει επί δεκαετίες υψηλόβαθμο στέλεχος του ΔΟΛ.(ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ) σήμερα Πρόεδρος της ΑΥΓΗΣ
********
Συνεχίζει το «ενδιάμεσο όν», γάτα (Chartreux) να εξομολογείται ότι και η   γειτονιά, πίσω από τα κλειστά παράθυρα, έβλεπε και γνώριζε. 
********
«The SKY is the limit» έλεγε με νόημα παρατηρητικός γείτονας με ποδοσφαιρικές γνώσεις σε φίλο του δημοσιογράφο. Είχε εντοπίσει μια διπλή προσωπικότητα (δηλαδή του αθλητισμού και της ενημέρωσης) να θεάται τρεις φορές στη γειτονιά. Το κύριο αντικείμενο της συζήτησης ήταν η... «αναμόρφωση» του καναλιού του για να προσαρμοστεί στη νέα εποχή, κάτι που τελικά δεν... έγινε...!!! (ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ).
********
Εδώ καταγράφεται μάταιη προσπάθεια του προέδρου να πείσει μια καλή φίλη του, μια ικανή δημοσιογράφο με βραχνή φωνή και μοιραία μάτια, να δεχθεί να «αποσταλεί» σε μεγάλο κανάλι για να μεταδίδει καθημερινά τις κομματικές θέσεις (ΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛΟΥ).
******** 
 Κάποιοι επιμένουν επίσης, ότι δεν παρέλειψε να επισκεφθεί τη γειτονιά και γόνος με εκρηκτική προσωπικότητα, πατριωτικές ανησυχίες, φαρμακευτικές γνώσεις και την ανάλογη αδυναμία για τον αθλητισμό και την ενημέρωση. (ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ)... 
*********
Προσέξτε τώρα πώς ο Αλέξης αποστρέφεται τη διαπλοκή και την οικονομική ολιγαρχία
********
Βορειότερα, στην οδό Νυμφών, παρέστη σε δείπνο, παρουσία πρώην Προεδρικού ζεύγους των ΗΠΑ, με κόκκινο κρασί Chateau Mouton Rothchild του 2004, ψάρι ροφό, Κρητικό σκάρο από το Λιβυκό Πέλαγος ψημένος σε χονδρό αλάτι και απόλαυση Πούρου Αβάνας, σε έπαυλη-φρούριό  στα βόρεια προάστια (που είναι χτισμένη στο πρότυπο της κατοικίας του αείμνηστου Μπλέικ Κάρινγκτον από το σίριαλ της δεκαετίας του '80 «Δυναστεία»)...!!!
********
Ιδιοκτησίας βέβαια, βαθύπλουτης κληρονόμου, πρώην σύζυγου σκεπτόμενου γόη του θεάτρου.(ΜΑΡΙΑΝΑ ΛΑΤΣΗ).
********
Σκεφτείτε το άβγαλτο παιδάκι όταν το πρωτοπότισαν Chateau Mouton Rothchild του 2004, τι θα ξέρασε, αλλά και πόσο θα τον «απήλαυσαν» οι συνδαιτημόνες του βλεποντάς τον να φουμάρη πούρο...!!!
********
Κρίμα, πού παρέλειψαν για μαγείρισα, τη Υπουργό Θεανώ Φωτίου, να απολαύσουν τα γεμιστά της...!!!
*********
Καί τι δεν έχουν δεί τα μάτια του «ενδιάμεσου όντος» της γάτας, πού το μόνο πού κατάλαβε μόλις την είδε ήταν ότι ήταν...χαμογελαστή...!!!
*********
Δεν κατάλαβε όμως ποτέ του, την «αιτία»
********
Παρακμιακή γελοιότητα ενός Αριστερού παραφουσκωμένου βλάχου, πού ποζάρει-- με την ευγενική χορηγία του "σοφού λαού" μας-- σαν... Πρωθυπουργός...!!!
        ---------------------------- 

6 σχόλια:

  1. Θα παρακαλάνε να γυρίσει ο Σαμαράς και οι ασχημομούρηδες των "άκρων" θα ψοφήσουν από το κακό τουσ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. *** Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΥΚ ΕΛΛΑΤΩ ΠΑΡΑΔΟΣΩ**
    {{{ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ }}}}
    ΓΕΝΑΡΗΣ 2015 ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΠΙΤΑΛ ΚΟΝΤΡΟΛ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΣΥΜΟΡΙΤΕΣ !!
    ΓΕΝΑΡΗΣ 2015 ΝΤΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΝΔ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΙΧΝΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΗΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΡΘΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!
    ΝΑΙ ΑΝΤΩΝΗ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΗΝΔ ΘΑ ΣΩΣΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ
    ΝΑΙ ΑΠΑΝΤΑ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ !!
    ΑΛΕΞΗΣ ΛΥΣΑΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΚΕΣ ΤΗΝΥΠΟΓΕΝΗΤΙΚΟΤΙΤΑ !!
    ΑΡΧΙΣΕ Ο ΕΠΙΚΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΕΗΛΗΜΕΝΑ ΧΩΡΙΑ !!
    ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ Κ Α !!
    ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΝΟΚΟΜΕΙΑ , ''20.000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ''
    ΤΡΙΑ ΕΚ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΣΥΣΙΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΤΩΧΙΑ !!
    Η ΝΔ ΔΕΝ ΒΛΕΠΗ ΔΕΝ ΑΚΟΥΗ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
    ΝΑΙ ΑΝΤΩΝΗΗ Ν Δ ΠΑΝΤΑ ΕΣΩΖΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΔΙΔΕΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΑΤΗΣ ΣΤΟ ΓΚΕΜΙΣΜΑ !!
    ΝΑΙ ΑΝΤΩΝΗ ΕΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ !!!
    {{ ΑΝΤΩΝΗ ΠΑΡΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΒΟΥΛΙΑΖΗ}}}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΕΩΡΓΙΕ, ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ!

      ΟΙ ΞΕΛΙΓΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΣΟΒΙΕΤΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ. ΜΟΝΟ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΗ ΟΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ!

      Διαγραφή
    2. ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΩΝΕ ΣΑΝΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣΤΡΑΒΟΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗ !! ΠΟΥ ΖΗΣ ;; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΝΟΜΟΣ ΨΗΦΟΥ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΙΔΙ ΠΟΥ ΤΡΩΣ ΑΧΥΡΑ ΦΤΑΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΑΛΛΑ ΠΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΗΣΟΡΝΙΟ!!

      Διαγραφή
    3. ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΩΝΕ ΣΑΝΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣΤΡΑΒΟΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗ !! ΠΟΥ ΖΗΣ ;; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΝΟΜΟΣ ΨΗΦΟΥ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΙΔΙ ΠΟΥ ΤΡΩΣ ΑΧΥΡΑ ΦΤΑΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΑΛΛΑ ΠΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΗΣΟΡΝΙΟ!!

      Διαγραφή
  3. Η παρακατιανή και περιθωριακή συμμορία των «δύο άκρων», αυτά τα δύσμορφα μειονεκτικά και ελαττωματικά ανθρωποειδή πού συναποτελούν την «τραμπουκαρία της πινακοθήκης των ηλιθίων», μόλις ακούνε το όνομα Σαμαράς παθαίνουν κακό… «σκουλαμέντο»…!
    Τι να κάνουμε…
    Όλοι οι άνθρωποι μπορεί σύμφωνα με την Θρησκεία και το δίκαιο να είναι ίσοι απέναντι στο Θεό και τον νόμο, ε, εντάξει μέχρι εκεί, δεν είναι και μεταξύ τους…ισοι.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή