Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Ο «ΚΑΤΟΥΡΛΗΣ -ΛΙΓΔΗΣ» και ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Γ.ΚΥΡΙΤΣΗΣ, ΦΕΡΝΕΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ… «ΝΑΙ ΣΤΗ ΕΥΡΩΠΗ»…!!!

ΤΟ ΠΛΑΣΜΩΔΙΟ και  ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΙΟΓΟΝΟ ΥΒΡΙΟ, ΣΕ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΑΞΙΚΟΥ ΜΙΣΟΥΣ, ΒΓΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΥΤΣΟΥΝΗΣ «ΦΥΛΗΣ» ΤΩΝ… ΤΣΙΠΡΟΣΥΡΙΖΑΙΩΝ…!!!

Ομολόγησε ο κακομούτσουνος και λίγδης με το σκουλαρίκι, (όπως άλλωστε και ο αρχηγός του ο Τσίπρας ότι είναι «αυταπατημένος»)  ότι είναι…κατουρλής…!!!
Κατουρήθηκε είπε, για πρώτη φορά στο σχολικό, όταν ήταν μαθητής…
Ότι τα «κάνουν επάνω τους» οι Τσιπροσυριζαίοι και δεν πλένονται είναι κοινό μυστικό, για αυτό και έχουν ως αποκλειστική ιδιοκτησία τον χαρακτηρισμό του εσαεί…άπλυτου…!!!

Τώρα ο κατουρλής Βουλευτής σε ένα παραλήρημα ταξικού  μίσους, (απόλυτα δικαιολογημένου για ανθρώπους μειονεκτικούς και ελαττωματικούς πού αποτελούν αποτέλεσμα κακής διασταύρωσης γενετικού  υλικού και η ίδια η φύση αδίκησε), σε δημοσιευμά του στην «Αυγή» του Σύριζα και όχι του Μιχαλολιάκου, γράφει: 
********
«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ διεξάγει έναν ακήρυκτο ταξικό πόλεμο υπέρ των χαμηλότερων στρωμάτων και εις βάρος των ευπορότερων». 
«Γι' αυτό ακριβώς ψηφίστηκε τον Σεπτέμβριο, για να μετακυλήσει όσο μπορεί τα βάρη στους μενουμευρωπαίους, και αυτό ακριβώς… κάνει»...!!!
********
Ο κατουρλής Βουλευτής όταν τον Ιούλιο του  2οι5  όρκίστηκε αναπληρωματικός Βουλευτής και ψήφισε ΝΑΙ στο μνημόνιο Τσίπρα περιγράφει την ψήφο του ως την πιο εξευτελιστική στιγμή της ζωής του, ανάλογη με εκείνη πού κατουρήθηκε όταν ήταν μαθητής, διότι ψήφισε κάτι πού δεν πίστευε.
********
Τώρα πού ορκίστηκε πάλι αναπληρωματικός Βουλευτής και αφού προηγουμένως είχε  διορισθεί από τον Τσίπρα εκπρόσωπος του μεταναστευτικού, (άλλη…θεσμική θέση) για τροφοδοσία -σε στυλ Καρανίκα-, υπερασπίζεται  το μνημόνιο Τσίπρα και την παράδοση της Δημόσιας Περιουσίας για εκμετάλλευση επί 99 συναπτά χρόνια.
********
Οι Τσιπροσυριζαίοι βέβαια, έχουν ανασκολοπίσει την Ελληνική γλώσσα και κάθε έννοιά της αφού με την ψυχοδιανοητική παράνοια της αυταπάτης, έχουν απογειώσει σε «πράξη» τον αυνανισμό .
********
Πάντα άλλωστε «εκ  στόματος κόρακος κρα εξελεύσεται»…
********
Άντε σύντροφε κατουρλή, «καλή σου εκκένωση και κυρίως καλή σου…όρεξη»…!!! 
                  -------------

4 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ** ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΝΑΥΤΙΑ ΞΕΦΤΕΛΙΣΜΟΣ ***** Γιά τόν ελλήνκο πολιτίσμο Να έχει βγάλη μιά ΠΑΞΙΝΟΥ ΜΙΑ ΣΥΝΟΔΗΝΟΥ ΜΙΑ ΜΕΛΙΝΑ ****
    Μια θληβερη γυρολογος βαγενα μια ακατανομαστη ολα για χρήμα !
    Μανος χατζηδακης θα ζησουμε αλλη μια τουρκοκρατια ειμαι ευτυχισμενος γιατί δέν θά ζώ !!
    Σε ποια σχολη εχουν φοιτηση ολοι οι συμοριτες ,ποια σχολη του μαρξισμου; του λενινσμου ; συγουρα εχουν βγαλη ολοι την σχολη βελουχιωτη!!
    Οι ενοχοι τους βγαινουν ΑΘΩΟΙ !!
    ΟΙ Αθωοι ΕΝΟΧΟΙ !
    Ποιες οι ριζες της παιδειας Στα εγληματα στην παραβιαση του Συνταγματος καμενος ντυθηκε λενε καλογερος για τον πουτιν !
    ΜΟΝΟ ΣΕΚΑΘΕΣΤΟΤΑ Συμβανει αυτο ωργανωμένα ολοι μαζι μια γραμη ενα λογο !
    Κυριακο αυτη ειναι κοινη Γραμη κοινη στρατηγικη για την αντιμετοπηση του φαινομενου συριζα ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΜΕΝΟΥ **** Και ρωτω με ποιον με τον χαζοχαρουμενο αντιπροεδρο που οταν του δινουν καποια εξουσια δεν ξερη τη λεει αλλα ουτε τη κανη ,{{ ΤΡΟΛΑΡΗ }}}
    Οσο για σενα ΝΤΟΡΑ Πολυ αργα για οτι κανης και οτι λες !
    Ο καθενας ντορα εχει την ιστορια του !! Δεν αλλαξες εισαι η ιδια οταν εμεις οι φιλοι του Κωστα ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Διναμε μαχες εναντιον του εβερτ 'ντορα μεγαλωσες
    Βγαλε την οδοντογλιφιδα !! Αληθεια τα εμαθες Ντορα τα νεα προστημα ,ξεχασες να δηλωσης το Γαμο την Γεννηση την βαπτιση
    Τριαντα ευρω το πρστημο !! Ξεχασες ποτε γαμησες 570 ευρω δεν γαμησες 1000 ευρω χεζης καθε μερα εκει να δεις !!
    ΕΣΥ ΝΤΟΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΑΙΝΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΜΕΤΑΚΟΜΗΣΗ ΚΑΝΗ ΝΤΟΡΑ Η ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΚΑΝΗ Η ΣΥΓΓΡΟΥ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σε όλους. Είμαστε μια ομάδα ιδιωτών επενδυτών με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στον τομέα του δανεισμού και των επενδύσεων. Είμαστε παρέχοντας όλα τα επιμέρους δάνεια σε όλους τους τομείς των € 5.000 έως € 5.000.000. Μπορείτε να ορίσετε την περίοδο αποπληρωμής και το επιτόκιο είναι 2%. Το πλεονέκτημα με εμάς είναι ότι μπορείτε να πάρετε το δάνειό σας μέσα σε 24 ώρες και θα αρχίσει να επιστρέψει από τον τέταρτο μήνα μετά τη λήψη του δανείου. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail: lavignedupuit@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή