Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

ΟΙ «ΑΠΑΤΗΜΕΝΟΙ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΚΤΥΠΑΝΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ και ΩΣ «ΚΟΨΟΧΕΡΕΙΔΕΣ—ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ» ΖΗΤΑΝΕ ΜΕΤΑΝΙΩΜΕΝΟΙ…ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΤΟΥΣ…!!!

ΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ—ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ  και «ΑΥΤΑΠΑΤΗΜΕΝΟΙ» ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ… ΦΑΡΑΤΖ και ΤΖΟΝΣΟΝ και ΣΗΜΕΡΑ Η Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑ…ΔΙΑΛΥΣΗ…!!!

Προσέξτε, πως ο κόσμος τόσο εύκολα εξαπατάτε και μάλιστα από «αυταπατημένους» και γραφικούς πολιτικούς, τούς οποίους ο ίδιος καταδίκασε στις τελευταίες εκλογές  ώστε ο μεν Φάρατζ να μην εκλεγεί Βουλευτής ο δε Τζόνσον να χάσει πρό μηνών την Δημαρχία του Λονδίνου.
Το σύνδρομο του κόσμου να του «χαϊδεύουν τα αυτιά» με απατηλές υποσχέσεις είναι ακατανίκητο, όσο και η…βλακεία…!!!

Τώρα πριν περάσουν 24 ώρες, από το δημοψήφισμα στην Μ.Βρετανία, όπου επικράτησε το Brexit,  ήδη  παραπάνω από 2.000.000 υπογραφές έχουν μαζευτεί  στο Λονδίνο πού ζητούν  από τον Δήμαρχο της πόλης, Σαντίκ Καν να προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες ώστε το Λονδίνο να αποφύγει το Brexit,  με το επιχείρημα ότι η μεγάλη πλειοψηφία των κατοίκων του ψήφισε Bremain!
********
Το ίδιο  συμβαίνει και στην Σκωτία όπου η  Πρωθυπουργός Νίκολα Στέρτζεον διαχώρισε και επισήμως τη θέση της από τη στάση της Βρετανίας, ανακοινώνοντας ότι ξεκινά αμέσως συζητήσεις με τα μέλη και τους θεσμούς της ΕΕ, προκειμένου η Σκωτία να παραμείνει στην Ευρωπαϊκή Οικογένεια. 
********
Το ίδιο και η Β.Ιρλανδία πού λέει ότι αποτελεί «Δημοκρατική Επιταγή» η Βρετανική Κυβέρνηση να προκηρύξει δημοψήφισμα για την παραμονή ή την αποχώρηση της Β. Ιρλανδίας από το Ηνωμένο Βασίλειο και την ένωσή της με την Δημοκρατία της Ιρλανδίας…
********
Την ίδια δε στιγμή οι Ευρωπαίοι καλούν την Μ.Βρετανία να επισπεύσει την αποχωρησή της από την Ε.Ε., ως να αποτελεί «βαριδι» με την απόφαση πού πήρε ο λαός της.
********
Μία απόφαση πού «διαλύει», όσους νόμιζαν ότι θα διέλυαν την Ε.Ε και τώρα υφίστανται τα επίχειρα της… άφρονας αποφασής του …!!!
********
Αντι της Ε.Ε., όπως νόμιζαν  μερικοί διαλύεται το Ηνωμένο Βασίλειο.
********
Να σκεφτεί δε κανείς ότι η νεολαία της Μ.Βρετανίας σε ποσοστό άνω του 60% ψήφισαν παραμονή στην Ε.Ε. ενώ οι ηλικιωμένοι ψήφισαν κατά του μέλλοντος των παιδιών τους…
********
Να πώς οι λαοί «βγάζουν μόνοι τα μάτια τους»…!!!
********
Το σύνδρομο των άπλυτων-μειονεκτικών-ελαττωματικών-άχρηστων-άξεστων και καταστροφικών πολιτικών, μετά την Ελλάδα διαπερνά και την Ευρώπη.
********
Ας πάρουν και αναλογισθούν οι Ηγέτες της,  τις αναμφισβήτητες ευθύνες τους…
                   ----------------------

7 σχόλια:

  1. Βάσει λοιπόν των στοιχείων που δημοσίευσε ο Guardian, οι γηγενείς ψηφοφόροι ψήφισαν συνολικά σε ποσοστό 60-40 υπέρ της εξόδου. Οι ασιατικής όμως καταγωγής ψηφοφόροι (Ινδοί, Πακιστανοί, Κινέζοι, κλπ.) ψήφισαν σε ποσοστό 67%, υπέρ της παραμονής, όπως ακριβώς έπραξε και το 73% των αφρικανών και Αράβων!
    Δηλαδή, λίγο ακόμα και οι γηγενείς Βρετανοί θα έχαναν τη χώρα μέσα από τα χέρια τους, λόγω της αθρόας «βρετανοποίησης» των μεταναστών!
    Οσο για το θρήσκευμα, το 58% των Χριστιανών τάχθηκε υπέρ του Brexit, ενώ η συντριπτική πλειοψηφία του Μουσουλμάνων (70%) ψήφισε υπέρ της Ε.Ε.! Παραλίγο η ψήφος των μουσουλμάνων να καθορίσει το αποτέλεσμα.

    ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
    ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κύριε "οικονομολόγε" γιά τη ψήφο της νεολαίας απέναντι στούς γέροντες δεν διάβασες τα ποσοστά ή δεν σε συμφέρουνε;
    Πού παρέχεις τις υπηρεσίες σου κύριε "οικονομολόγε" γιατί αποκλείεται τέτοια διάνοια να μένει ανεκμετάλευτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δούλευαν και οι νέοι για να ταίζουν τους μάυρους θα έβλεπες πως και αυτοί θα ψήφιζαν Brexit.Όσο δουλέυουν οι άλλοι ονειρευόμαστε μια ''ενωμένη'' Ευρώπη και ρομαντισμους.

      Διαγραφή
    2. ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ
      ΕΙΝΑΙ Ο Λ Ο Ι ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΛΟΦΥΛΟΙ
      ΚΑΙ Ο Λ Ο Ι ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕς
      ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΝΕΟΙ
      18-40 ΕΤΩΝ..........
      Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ BREXIT.......
      TIΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΑΡΕΧΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΟΥ ΤΙΣ ΖΗΤΗΣΕΙ....ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ -ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ-ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΥΣ.......ΕΝΤΑΞΕΙ????
      ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ 50-60% ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΙΛΑΝΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΚΑ...ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ

      ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
      ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

      Διαγραφή
  3. ΠΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΤΩ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΤΙΣ "ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ" ΣΟΥ ΣΤΟ ΛΑΓΟ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ Χ.Α. ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ... ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΟΥΜΕ...!
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ" ΓΕΝΗΤΟΥΡΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για βοηθό λογιστή τον βλέπω στο ΡΟΖ Hotel "New DREAM" της Ζαρούλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΛΑΨΩ@ΟΥ@ΗΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΜΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ !!Η Ε Ε ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΜΕ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΟΧΙ ΩΜΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ!!
    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΙΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΠΟΛΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΔΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟ ΒΑΠΤΙΣΕΣ ΝΑΙ !!ΜΕ ΕΚΑΤΟ ΔΙΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!
    ΑΛΕΞΗ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΣ ΕΚΑΤΟ ΔΙΣ ΣΕ ΡΩΤΩ ΘΑ ΠΟΝΕΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΣΑΣ !ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΠΟΝΟ ΨΥΧΗΣ ΠΟΤΕ ΑΠΟΚΤΗΣΑΤΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΗ Ο''ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ'' ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΜΗΝ ΑΡΓΗΤΕ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΑΞΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΧΑΒΑΛΕΣ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ !!
    ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΟΣ !!
    ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΥΡΙΑΚΟ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΗΣ !!ΚΥΡΙΑΚΟ ΠΕΣ ΤΟ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ !!
    ** ΚΥΡΙΑΚΟ Η ΕΥΓΕΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΤΗ ****
    ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΕΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΗΧΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΙ ΠΕΡΙΜΕΝΗ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΘΞΚΟΝ ΣΑΣ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΠΕΣΗ ΤΟ ΟΡΙΜΟ ΦΡΟΥΤΟ *******

    ΑπάντησηΔιαγραφή