Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ και ΚΟΙΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ «ΑΥΤΑΠΑΤΕΩΝΑ» ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΘΑ ΕΞΑΓΓΕΙΛΕΙ ΝΕΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΤΗΝ… ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ…!!!

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ «ΑΥΤΑΠΑΤΗΣ» ΠΕΡΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΕ (6) ΔΙΕΘΝΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ… ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ  ΔΗΜΟΣΙΟΥ…!!!

Σε αναζήτηση νέου, προσφάτως αποξηραμένου  σανό ο Τσίπρας  για τροφή των ηλιθίων—ζώων πού τον ψήφισαν…
Βρήκε νέο αφήγημα εξαπάτησης  με καινούργιες υποσχέσεις  περί «δίκαιης ανάπτυξης», άλλο αν για να υπάρξει η «δίκαιη ανάπτυξη» απαραίτητη προϋπόθεση και ζητούμενο είναι ή ίδια η ανάπτυξη, πού την έχουν πλακώσει μαύρα σύννεφα με την πολιτική του,

από τότε πού κακή τη μοίρα ανέλαβε με πρωτοφανείς απάτες και αυταπάτες να μας Κυβερνήσει.
********
Το έναυσμα έδωσε ο διαβόητος Αρτέμης Σώρρας , πού ξαναεμφανίστηκε  αυτή τη φορά ως  Αρχηγός κόμματος «Ελλήνων Συνέλευσις», στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, όπου –μεταξύ άλλων--υποσχέθηκε να πληρώσει και την… εφορία όλων των Ελλήνων…!!!
********
Μάλιστα στην αίθουσα πού μίλησε είχε γεμίσει κόσμο πού χειροκροτούσαν ενθουσιωδώς  τον Αρτέμη, όταν στην συνέχεια είπε ότι:
********
«Το χρέος δεν είναι υπαρκτό, αλλά παρά ταύτα εμείς θα πληρώσουμε ό,τι χρωστάμε
μέσα από το λογαριασμό που (υποστηρίζει ότι) υπάρχουν τα… 600 δισ. ευρώ…!!!
********
Ο Τσίπρας έλεγε, «θα διαγράψω το χρέος»…
********
Ο Σώρρας λέει «θα το πληρώσω το χρέος με τα 600 δις πού έχω»…
********
Ένας παλιός απατεώνας έλεγε:
********
«Στην Ελλάδα ένας μ@λάκας πεθαίνει εκατό γεννιούνται», ‘αρα όσες φορές και αν εξαπατήσεις τους Έλληνες το ξεχνάνε εύκολα, αρκεί να τους τρέφεις με καινούργια παραμύθια.
********
Στο συναγωνισμό Τσίπρα-Σώρρα ποιος θα επικρατήσει είναι ακόμη άγνωστο, πάντως ο Τσίπρας δεν το έχει και δύσκολο να υιοθετήσει τις θέσεις Σώρρα να τις κλέψει και να τις κάνει δικές του.
********
Η λεγόμενη «σοφία του λαού μας και το αλάθητο πολιτικό του ένστικτο» τραβάει σαν μαγνήτης… Τσίπρες και Σώρρες…!!!
********
Τώρα εκλογικά.;;;
********
Μάλλον ο Λεβέντης θα πρέπει να κινδυνεύει από την έλευση του Σώρρα, πού μπορεί να σπάσει τον συνεταιρισμό του  από τον Τσίπρα…
          ---------------------

85 σχόλια:

  1. αληθεια ρε παιδια ,τι ειναι αυτος ο σωρρας ,τι φρουτο κι αυτο ποιοι ειναι πισω του ,και μη χειροτερα σε τουτο τον τοπο ολα τα υποκειμενα μαζευτηκανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφου στον τοπο υπαρχουν μονο μαλακες που ψηφιζουν ΛΕΒΕΝΤΗ ΚΑΜΕΝΟ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΕ ΜΑΡΑΝΕ;;;

      Διαγραφή
    2. Giannis Paterakis27 Φεβρουαρίου 2017 - 1:43 π.μ.
      ΚΑΖΑΡΙΑ ΑΠΟΧΩΡΩ,ΑΥΡΙΟ ΠΛΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ...

      ΟΜΩΣ ΦΕΡΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΒΡΑΙΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΛΙΓΕΣ ΜΟΥ ΠΕΣΑΤΕ...

      ΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ,ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ "ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΕΙ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΑΙΔΕΨΕΙ ΠΟΛΥ,ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΝΕΣΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ....!!!!

      Διαγραφή
    3. ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΤΙΝΟΟΥΣ ΡΙΞΕΙ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ….

      ΔΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΝΟΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ??
      ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΩΝ,ΟΛΗ Η ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ…

      ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΑΣ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΠΛΕΟΝ…

      ΑΝ ΘΑ ΠΩ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΝΙΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΑΝ ΟΜΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟΤΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300 ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ 50.000 ΘΥΜΑΤΑ,200.000 ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΕ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ,20.000 ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΕ ΓΙΑ ΔΕΚΑΡΕΣ….

      ΜΕΤΑ….!!!
      ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ??

      Ο ΑΝΤ1 ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.??

      ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙ??

      ΤΙ ΕΙΔΑΝ ΑΡΑΓΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΚΑΡΑΒΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ??

      ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ...!!!!!

      https://www.facebook.com/dimosellhn/videos/10213955733261006/

      Διαγραφή
  2. **Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΥΤΡΩΟ ***
    ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΖΗΣΗ !!
    ΟΙ ΕΓΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ!!
    ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ
    {{ ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΑΚΟ }}}}}}
    ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΑΥΤΗ ΚΥΡΙΑΚΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΟΙΝΗ ΓΡΑΜΗ;;;;;;
    { ΚΥΡΙΑΚΟ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΗΞΙ !ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΑΚΟ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ !! ΚΥΡΙΑΚΟ ΒΑΛΕ ΤΟΝ ΚΥΡΤΣΟ ΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΗΝ ΓΙΑΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ!! ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ!!
    ΚΥΡΙΑΚΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑΛΙΕΤΑΙ Ο ΔΗΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 401 ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΘΑ ΓΙΝΗ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ !!ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΣΙΠΡΑ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κατεθεσα. Την. Εξώδικη δήλωση-εντολή-εξουσιοδότηση που πήρα απο τα γραφεία της
    Ελληνων συνελευσις. Και την κατέθεσα στην
    Εφορία. Αυτό Το. Μάρτιο .
    Πριν δυο εβδομάδες ήλθα. Οι εφοριακοί
    Για έλεγχο.
    Έβγαλα απο το συρτάρι μου την πρωτοκολιμενη
    Εξώδικη δήλωση Μου ζήτησαν συγνώμη
    Γνώριζαν τα πάντα. Για τον. Αρτέμης Σώρρα
    Και έφυγαν.
    Δεν πληρώνω κανένα φόρο .
    Τέρμα Κλέφτες"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. **ΣΤΟΥΣ ΤΥΦΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Ο ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ***
    9 ΣΤΑ 10 ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΚΥΡΙΟ ΜΑΘΗΜΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!
    {{Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΤΟ ΦΩΝΑΖΗΣ ΣΤΟ ΦΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΣΤΟΣΚΑΤΟ}}}}
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ,Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΙΑ ,ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΙΜΙΟΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ Η ΑΝΑΠΤΥΞΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ,ΕΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΕΣ ΕΚΕΙ ΡΕ ΜΑΣΚΑΡΑ ΕΚΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ,ΤΕΜΠΕΛΗΣ ,ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΚΕΙ ΡΕ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑ ,ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ,ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ,ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ !!
    ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΔΗΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ,ΕΚΕΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ,!ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ Η Ν Δ ΧΡΩΣΤΑΕΙΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΤΑΙ !!
    ** ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ ΘΥΜΑ ΟΥΤΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ << ΝΙΓΗΡΙΑΟΣ>>
    ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟ ΩΡΑΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Ο ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ !ΝΑΙ ΡΕ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΕΝΑΣ ΠΕΘΕΝΗ ΕΚΑΤΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΕΝΙΟΥΝΤΑΙ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υ Γ ΠΟΣΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΜΕ ΤΗΝ Ν Δ;;;
    ΚΥΡΙΑΚΟ ΤΗ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΤΑΤΗΓΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ν Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ.
    ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΧΙΛΙΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ ΟΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΤΟΛΜΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΘΡΩΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΙΔΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».

    ΛΟΙΔΟΡΟΥΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.
    ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ.
    ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΡΕΥΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΝΑ ΟΛΙΣΘΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΣΤΟΝ ΘΥΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ ΥΦΑΡΠΑΞΑΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙ΄ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΡΚΙΣΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟΠΟΙΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΓΝΟΟΥΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΜΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΑΤΑΣΧΟΝΤΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΩΚΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Κ.Α..
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΧΘΡΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΔΡΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΥΣΣΩΜΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟ.
    ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΘΙ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΜΗΝΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ….. Η ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΝΕΝΕΡΓΗ ΣΤΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΑΛΛΑ Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΣ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΣΟ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΑΝΔΡΩΝΕΤΑΙ…
    Η ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑΜΕΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ………..
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»
    Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
    ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιό κατεστημένο να φοβάται τον Αρτέμη Σώρρα ρε φίλε, ο μόνος πού φοβάται τον Σώρρα είναι ο Πρόεδρος Λεβέντης καί ο Τσίπρας
    γιατί από την ίδια "πινακοθήκη ηλιθίων" ψαρεύετε ψηφοφόρους.
    Ο Τσίπρας θα καταργούσε το μνημόνιο ο Αρτέμης θα το πληρώσει μαζί με τη φορολογία των Ελλήνων.
    Κρίμα πού κλείνει η θερινή σαιζόν και δεν προλαβαίνει ο Σεφερλής να τον περιλάβει.
    Κρίμα και πού ο ποινικός νομοθέτης δεν περιλαμβάνει την ασύδοτη γελοιότητα στο ποινικό κώδικα...!
    Ούστ ρε, ρε ούστ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΑΜΑΤΑ 2/8/2016
    35 ΝΕΕΣ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ- ΕΝΤΟΛΕΣ – ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΔΟΥ ΙΚΑ ΚΑΙ ΟΑΕΕ !!!!!
    35 ΠΟΛΙΤΕΣ ΞΕΧΡΕΩΣΑΝ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ !!!!!!!!!!!!!
    35 ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ !!!!!!!!!
    Α Η Η Η Η Η Η Η Η Ρ !!!!!!!!!

    ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ.10 ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΛΑΓΚΑΔΑ

    13 ΒΕΛΗ ΕΠΙΔΟΔΗΚΑΝ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ!
    Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ!
    ΕΜΕΙΣ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ!
    ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΔΟΥ. ΜΑΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ! ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ!

    ΔΕΚΑ ΕΠΤΑ ΑΚΟΜΑ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΤΟΙΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ….. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΠΛΟ ΟΥΤΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΟΥΤΕ ΛΕΡΩΝΕΙ ….ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙ

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΝΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣΕΛΛΑΔΑΣ
    ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ
    ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ......ΚΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟΙ
    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ==

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΣΚΑΙ ΓΑΙ ΤΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
    https://youtu.be/CwJezuabZL4

    ΘΑ ΒΕΛΑΞΕΤΕ

    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ==

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ 2-9-2016

    https://youtu.be/fecQRul8vBY

    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ==

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο "άφραγκος κροίσος" πού θα μας πληρώσει την εφορία μας.
    Άν δεν υπάρχει το Δαφνί του Πολλάκη λόγω έλλειψης προσωπικού να τον κλείσει μέσα, ας περιφέρει τη γελοιότητά του γιά να παίρνει συνδρομές από τους μαλακοέλληνες με την ελπίδα να τους πληρώσει την εφορία τουλάχιστον για να το γλεντάμε με το όλο σκηνικό. Σε τέτοιο μαλάκα λαό τέτοια αξίζουν...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΚΔΗΛΩΝΟΥΝ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ
    (ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΩΣ ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΛΕΓΕΙΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ). ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΡΕΛΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΔΟΘΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».
    ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ Α.Ε.Π. ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΕΥΘΥΝΕΣ
    ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ BRETTON WOODS.
    ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΑΥΘΕΝΤΙΕΣ ΕΡΜΗΝΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΘΩΩΘΗΚΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.
    ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΙ ΥΠΕΡ-ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ-ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ Η.Π.Α ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ U.C.C ΔΗΛΑΔΗ Η FEDERAL ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΧΡΕΟΣ ΜΕ ΑΠΑΤΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ… ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΘΕΝΤΙΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ «ΚΟΛΛΗΤΙΛΙΚΙ» ΜΕ ΥΨΗΛΟΤΑΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΩΝ Η.Π.Α ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΛΕΥΕ ΚΑΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ.
    ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΝΟΥΒΕΛΕΣ ΜΕ ΚΑΛΠΑΖΟΥΣΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.
    ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙΛΙΚΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΜΒΕΛΕΙΑ ΑΦΟΥ ΤΡΥΠΩΣΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΩΝ ΦΙΛΙΠΠΙΝΩΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ BRETTON WOODS ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΗΤΕΙΑ ΤΩΝ 300 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΟΣΟ ΒΑΘΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΟΙ ΜΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΓΡΑΦΟΛΟΓΙΑ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΧΗΣ ΤΗΣ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑ…
    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ.
    ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟΥΣ ΣΩΤΗΡΑ. ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟ.

    Β ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ
    Γ.ΓΡΑΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ
    ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. Ε.ΣΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΣΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΦΙΛΗ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ,
    ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΑΣΜΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ !!
    ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΟΡΕΚΤΙΚΟ !! ΚΥΡΙΟ ΠΙΑΤΟΥ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ ΠΑΠΑ ,ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΒΑΤΟ ΤΟΥ ΑΘΩΣ !!
    {{ ΚΥΡΙΑΚΟ Η ΔΡΕΣΔΗ Ο ΡΕΚΦΕΛΕΡ Ο ΚΙΣΙΓΚΕΡ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΑΥΤΑ ΟΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ Η ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΦΟΣ ;; Η ΔΕΝ ΔΙΝΗ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ Ο ΚΥΡΤΣΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΙ ΤΗΣ Ν Δ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΧΑ ΧΑ ΧΑ !
    ΚΥΡΙΑΚΟ ΒΑΛΕ ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΚΟΛΟΓΕΟΠΑΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΡΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΝΣΗΜΑ!!
    ΚΥΡΙΑΚΟ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΕ ΚΟΥΜΠΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΦΕΡΜΟΥΑΡ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΓΙΑΝΝΗ ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 25 ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ Δ.Ο.Υ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΔΡΑΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ Ε.ΣΥ. ΔΡΑΜΑΣ!

    ..ΒΗΜΑ 1ο
    ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ-ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΑΦΜ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ…

    ..ΒΗΜΑ 2ο
    ΑΙΤΟΥΜΑΣΤΕ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΕΙΑ ΜΑΣ Ή ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΣ
    ΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΟΛΑ ΟΚ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΟΦΛΗΣΗ……
    ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΦΕΙΛΗ ΣΤΟ ΑΦΜ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΤΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΦΟΡΑΣ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΥΣ

    ..ΒΗΜΑ 3ο
    ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΦΟΡΑ ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ
    1. ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ
    2. ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ
    3. ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ
    4. ΕΓΚΛΗΜΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ
    5. ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ
    6. ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΦΟΡΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ….Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ….
    ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ Α Σ Υ Λ Ι Α !!!!!

    ..ΒΗΜΑ 4ο
    ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΦΟΡΑ ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΕΧΕΙΣ ΦΥΓΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΟΡΟ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ (3) «ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ» ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ, ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΟΦΕΙΛΗ!

    ..Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ , ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΕ … ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΡΑΣΗ , ΜΕ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΑ . . .
    ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΧΡΩΜΑΤΑ , ΚΟΜΑΤΑ , ΔΟΓΜΑΤΑ , ΣΠΟΡ , ΚΑΙ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ , ΘΕΣΜΙΚΑ , ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ , ΕΘΝΙΚΑ , ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ , ΣΥΝΟΡΙΑΚΑ , ΚΑΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ!
    » Ε Λ Λ Η Ν Ω Ν Σ Υ Ν Ε Λ Ε Υ Σ Ι Σ »

    ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Giannis Paterakis28 Δεκεμβρίου 2016 - 12:06 π.μ.
      ΕΣΥ ΡΗΝΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΕΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΙΑΤΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝΤΕΣ ΣΕ ΚΛΕΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΣΧΗΜΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ,ΤΟ ΛΥΝΤΣΑΡΙΣΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΧΙΛ ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ,ΓΙΟΥΣ,ΑΔΕΡΦΟΥΣ,ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ..

      ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΟΤΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΛΠ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΠΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΗΝΥΣΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ,ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΤΧΣ,ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΚΛΠ...

      Ανώνυμος28 Δεκεμβρίου 2016 - 12:10 π.μ.
      ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΓΥΦΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΤΡΟΠΟ Η ΔΙΚΗ ΑΡΓΕΙ ΓΙΑΤΙ?
      Α.....ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥΠΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ!
      Απάντηση

      Ανώνυμος27 Δεκεμβρίου 2016 - 11:45 μ.μ.
      Να δηλώσει αν εργάζεται ακόμη για τους Ρότσιλντ ο Σώρρας, ρωτάει ο Λαμπράκης!
      Απάντηση
      Απαντήσεις

      Giannis Paterakis28 Δεκεμβρίου 2016 - 12:12 π.μ.
      ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΕ ΑΝ ΡΩΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ...

      ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΟΜΩΣ ΦΤΑΝΕΙ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ,ΤΟΥΜΠΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ,ΘΕΑΤΡΑ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑΤΑ,ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ Η Ε.ΣΥ. ΣΕ ΛΙΓΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ,ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΕΒΡΑΙΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙΣ??

      ΠΑΣ ΚΑΛΑ??

      ΠΕΙΡΑΞΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ??

      ΠΗΡΑΤΕ ΤΗΛ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ...!!!

      Διαγραφή
  16. ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ «Ε.ΣΥ.» ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

    4.9.2016

    ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ

    Αρτέμης Σώρρας: Καλησπέρα συνέλληνες

    Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Καλησπέρα

    Αρτέμης Σώρρας: Πολλά μεγάλα θέματα μας απασχολούν για τα οποία πρέπει να προλάβουμε τις εξελίξεις όλοι. Αγαπητοί μου συνέλληνες, όλοι ξέρετε την οικονομία μας και τα δεινά που τραβάει η χώρα μας. Ξέρετε ότι όλος ο πλανήτης έχει πέσει στην Ελλάδα να φανεί ότι η παγκόσμια κρίση και η οικονομική καταστροφή του πλανήτη είναι από την Ελλάδα. Τους λέμε ότι θα τους καταστρέψουμε όπως μας κατέστρεψαν. Τους λέμε όμως ότι θα ακολουθήσουνε πιστά όλες τις οδηγίες της οικονομίας αλλά και της πολιτικής μας. Να ξεκαθαρίσει ο πλανήτης από όλα τα μιάσματα και από όλα τα βδελυρά που υπάρχουν πάνω.

    ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

    Σήμερα λοιπόν στην Ελλάδα μας η «ΚΙΤΡΙΝΗ ΤΡΑΠΕΖΑ», έτσι θα την λέω κίτρινη, όχι ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Μια τράπεζα που ήταν σχεδόν περίπτερο με έναν δικηγόρο τον κύριο Σάλλα όπως ξεκίνησε. Είναι μία τεράστια διαπλεκόμενη τράπεζα. Θα πω ότι σήμερα αυτό το περίπτερο θα θυμίσει λίγο την ιστορία ανάμεσα ΕΘΝΙΚΗΣ-ΑΝΑΤΟΛΗΣ όταν το περίπτερο αυτό, η ΕΘΝΙΚΗ τράπεζα με 1εκ. δραχμές τότε, αγόρασε τον τεράστιο όγκο του πλανήτη την τράπεζα της ΑΝΑΤΟΛΗΣ με τον τεράστιο πλούτο και χρυσό εκείνης της εποχής. Είναι μία άλλη κουβέντα όμως αυτή. Αυτή η κίτρινη τράπεζα πάει να κάνει ακριβώς την ίδια συνταγή όπως την κάναν τότε οι χαζαροεβραίοι να την κάνουν και σήμερα. Μια τραπεζούλα, ένα περίπτερο, θυμίζει και λίγο την DOW CHEMICAL. Και δεν είναι τυχαίο που λέω DOW CHEMICAL, γιατί έχω πολύ μεγάλο πακέτο από την DOW CHEMICAL μάλλον από την Union Carbide. Βλέπουμε λοιπόν η Union Carbide η τεράστια να αγοραστεί από το DOW CHEMICAL το περίπτερο, μετά το ατύχημα που είχε στην Ινδία ένα τεράστιο εργοστάσιο που έφτιαχνε μπαταρίες για διαστημόπλοια και για ενεργειακά θέματα. Το έχουν ξανά κάνει πολλές φορές οι Χαζαρομογγόλοι, έτσι θα τους λέω συνέχεια κι ας μου πει κάποιος γιατί τους λέω έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η ΚΙΤΡΙΝΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ

    Αυτά λοιπόν τα παιδιά, μια τεράστια συμμορία αλλογενών και δήθεν «αγορές» λυμαίνονται την κίτρινη τράπεζα, Χαζαρομογγόλοι, Σιωνιστές, αλλογενή βοθρολύματα εν γένει, και λυμαίνονται την τράπεζα και έχουν στοχεύσει να πάρουν ως λάφυρα την περιουσία των Ελλήνων.

    Ξέρουμε ότι η ΠΕΙΡΑΙΩΣ έκανε όλες σχεδόν τις συγχωνεύσεις. Βέβαια τώρα σχεδιάζουν τα ζώα να απορροφήσει αυτό το περίπτερο, και το περίπτερο είναι σε άσχημη γειτονιά δεν είναι και σε καμιά καλή γειτονιά, να απορροφήσει και την Εθνική μπας και εξαφανίσουν και τα ίχνη και τα λάφυρα των Ελλήνων. Εγώ βέβαια τους προειδοποιώ μαζί βέβαια και με την C.I.A., κάτι παλιόπαιδα που έχουν μαζευτεί και νομίζουν ότι είναι και υπηρεσία, θα τα βρούμε όμως όλα αυτά, τώρα θα τον ελέγξουμε τον πλανήτη και θα το δούμε και παρακάτω. Αυτό που έχει σκοπιμότητα είναι ότι οι Έλληνες πρέπει να είναι προσεκτικοί, αλλά να είναι και οι τραπεζίτες προσεκτικοί και όλα τα παιδιά που λυμαίνονται τον χώρο. Τους λέω λοιπόν να σταματήσουν, να μην έχουνε αλλότριες σκέψεις. Ό,τι έκαναν έκαναν και να περιμένουν καρτερικά μέχρι να έρθω στα πράγματα να ξεκαθαρίσω όλο αυτό το βόθρο που είναι εκεί μέσα στην τράπεζα και ειδικά στην ΠΕΙΡΑΩΣ η οποία θέλει να μου επιτεθεί κιόλας η κιτρινίλα.

    ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ

    Κίτρινη τράπεζα σε προειδοποιώ και όλους τους ανθρώπους εκεί, καθώς προειδοποιώ και την τράπεζα της ΕΛΛΑΔΟΣ η οποία είναι η καθ’ ύλην υπεύθυνη, η οποία δεν είδε τίποτα.

    Βέβαια η τράπεζα της Ελλάδος ας είναι ιδιωτική έχει ένα θεσμικό ρόλο και καλά θα κάνει να νομίζει ότι έχει άσυλο. Άσυλο έχει με αυτούς που είναι απάνω. Σε εμάς στις μέρες της Ελλήνων Συνέλευσις και της Ελλήνων Πολιτείας δεν έχετε άσυλο και ο πλανήτης είναι πολύ μικρός να κρυφτείτε. Δεν μπορείτε να κρυφτείτε πουθενά στον πλανήτη κύριοι. Να προσέχετε πολύ στην κίτρινη τράπεζα και εν γένει στην τράπεζα της Ελλάδος. Δεν έχετε άσυλο για ό,τι θα κάνετε κι ας λένε τα χαρτιά. Για μας είναι χαρτιά, για μας είναι μουτζούρες. Για μας έχει η ουσία αξία και στην ουσία έχετε κάνει τερατώδη εγκλήματα και πράγματα στο Έθνος μου και στους Έλληνές μου και δη σε μένα.
    Οι μέρες είναι κοντά να είστε προσεκτικοί λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

    Έχω να πω για την τράπεζα, ειδικά την κίτρινη την τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ για να ξέρουνε, ότι θα επιτεθούμε σε όλες τις τράπεζες και θα αφήσω τον Βασίλη τον Θεοδωρόπουλο να αναγγείλει σε όλους τους Έλληνες που περιμένουν καρτερικά να πάρουν οι τράπεζες τις εξοφλήσεις να πληρωθούνε μιας και έχουν και πρόβλημα όπως λένε.

    Μαζέψτε λεφτά και φυλάξτε τα, τα λάφυρα δεν φεύγουν, όπου και να πάνε τα βλέπω και καλά θα κάνετε να ηρεμήσετε όλοι. Καλό θα είναι να πάτε διακοπές όλοι, αφήστε τα πράγματα όπως είναι και μην πειράξετε τίποτα γιατί θα είναι δυσκολότερα μετά. Ο πλούτος των Ελλήνων θα μείνει εκεί μέχρι να ξεκαθαριστεί. Η τράπεζα, οι ιθύνοντες, οι αξιωματούχοι που είναι με ένα ψωρομισθό και με ένα ψωρομισθό έγιναν γενίτσαροι να πάρουνε θέση τώρα ή μαζί με τους Έλληνες ή απέναντι τώρα. Η ώρα των τραπεζών έφτασε, 10 με 15 Σεπτέμβρη θα το γευτούμε όλοι. Βασίλη Θεοδωρόπουλε

    Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Αυτό που περιμέναμε όλοι είναι η επίθεση στις τράπεζες, οι οποίες ουσιαστικά μας έχουν φέρει στην κατάσταση αυτή, για τις οποίες έχουμε χρεωθεί τόσα δισεκατομμύρια που αυτές με ένα παιχνίδι που γίνεται πίσω από την πλάτη μας, σε ένα παιχνίδι λεηλασίας και καταστροφής της Ελληνικής πολιτείας έχουνε φέρει τα πράγματα ως εδώ.

    Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ

    Ειδικά η τράπεζα της ΠΕΙΡΑΩΣ έχει την δικαιοδοσία στα παγκόσμια ταμεία. Έτσι το ορίσανε οι Χαζαρομογγόλοι να το κάνουν, μέχρι και 200 δις και έχει και πολλά άλλα προνόμια.

    Αρτέμης Σώρρας:
    Είναι μεγάλο προνόμιο, τώρα η τράπεζα αυτό το γνωρίζουμε ως πληροφορία πέραν από τα ταμεία που έχει στην διάθεσή της στην λεωφόρο των Λεόντων, έτσι την λέω, δηλαδή στην λεωφόρο των συναλλαγών του GREEN SCREEN και του BLACK SCREEN, έχει όντως ποσόστωση 200 δις που μπορεί να βάζει assents δικά της και να κατεβάζει χρήματα άτοκα από την κοινωνία, δηλαδή από το παγκόσμιο ταμείο και από τον πλούτο των Ελλήνων.
    Φυσικά μπορεί να κάνει το εξής, επειδή εκεί μέσα λυμαίνονται απατεώνες, λιγδοτάμπαλοι αλλογενείς νομίζοντας ότι είναι Ελίτ, μπορούν να βάλουν επισφάλειες εφημερίδες, να κόψει ένα ομόλογο η ΠΕΙΡΑΙΩΣ να παίρνει κάτι παλιόχαρτα κάποιου άλλου ξεφτιλισμένου φτωχού απλά της στοάς και να πηγαίνουν στα παγκόσμια ταμεία να παίρνουν χρήματα και να χρησιμοποιούν τα χρήματά μας στις αγορές, στην διατραπεζική και οπουδήποτε είναι, κερδοσκοπώντας χρήματα με τον δικό μας πλούτο. Αυτά τα τερτίπια είναι πάρα πολύ γνωστά σε εμάς, ξέρουμε ακριβώς τι έχουνε κάνει, γι’ αυτό τους λέω να είναι προσεκτικοί όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΕΛΟΣ Η ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ Η ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

    Ιδιαίτερα εκεί μέσα έχει μαζευτεί και μία παγκόσμια συμμορία με το όνομα «ΑΛΑΪΑΣ» , όπου εκεί έχουν μαζευτεί τα αποβράσματα του πλανήτη, που εσείς νομίζετε ότι είναι με κουστούμια, αλλά όταν σας δείξω και όταν φτάσουμε στο επίπεδο να τα ξεκαθαρίσουμε όλα, θα δείτε για τι λιγδοτάμπαλους μιλάμε και για τι ξεφτιλισμένους ανθρώπους. Απλά απατεώνες με ευγένεια και γι’ αυτό θα με βρείτε όλο αυτό το διάστημα η ευγένεια να μην υπάρχει, γιατί με ευγένεια σε σφάξανε, με ευγένεια σε δυναστεύσανε, με ευγένεια έχεις χάσει τον πλούτο σου, με ευγένεια αφανίζεσαι. Τέλος λοιπόν η ευγένεια. Είναι στις πράξεις και δεν είναι στα λόγια. Πρέπει να αφυπνιστείτε όλοι μαζί να δείτε τι έχει γίνει και φυσικά να φέρεστε και ανάλογα σε αυτά τα ζώα, τα οποία είναι κάτι χειρότερο από ζώο όπως το έχουνε τοποθετήσει οι Δαρβινιστές οι αλλογενείς.

    ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ

    Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Και βέβαια τους προειδοποιούμε και ειδικά την τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ, γιατί ξέρουμε ότι το πλιάτσικο που κάνουνε τώρα είναι προετοιμασία, για να τα πάρουνε και να σηκωθούν να φύγουν. Δεν θα προλάβουν, γιατί έχουμε τα εξώδικα τα οποία τα στέλνουμε από 10 έως 15 Σεπτεμβρίου, όπου πρέπει να φύγουν ομοβροντία κατά των τραπεζών και μετά έχουμε τις υπόλοιπες ενέργειές μας οι οποίες θα καθηλώσουν τα σχέδια τους. Είμαστε εδώ δεν πρόκειται να περάσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΚΑΝΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΞΕΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ

    Αρτέμης Σώρρας: Έλληνα και συνέλληνα ακόμα και φιλέλληνα, δεν είσαι μόνος σου είμαστε πολλοί και είμαστε όλοι μαζί. Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε. Ό,τι θέλεις εσύ στην ζωή σου θέλουμε και εμείς.

    Δεν έχεις ανάγκες; Εφόσον φοράς το σαρκίο έχουμε τις ίδιες ανάγκες, ακόμα και αν δεν είσαι Έλληνας ή άνθρωπος τις ίδιες ανάγκες έχεις και εγκλωβισμένος στο σαρκίο σου είσαι. Άκου με καλά, κάνε τα εξώδικα όλα και αποπλήρωσε το ιδιωτικό σου χρέος στις τράπεζες. Εάν σου αρνηθεί ή σου πει οτιδήποτε, σου δίνω τα δικαιώματά σου στα χέρια με έναν πλούτο ο οποίος είναι δικός σου. Έλα να πάρεις τον πλούτο σου γρήγορα. Σημάδεψε τις τράπεζες ακριβώς μέσα στα μάτια, μη σου φύγουν σημάδεψέ τες γρήγορα και έλα να επιτεθείς στις τράπεζες με τα λεφτά τα δικά σου και να αποπληρώσεις τα χρέη σου, γρήγορα σε όλα τα γραφεία μας κάντε όσο πιο πολλά εξώδικα να εξοφλήσετε τα χρέη σας.

    ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΑΣ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΜΥΝΗΣΗ

    Εάν ο,τιδήποτε αρνηθούν λειώστους στην μήνυση έχεις τα δικαιώματα και το σύνταγμα με το μέρος σου. Όλο σου το εξώδικο είναι μόνο νόμιμα δικαιώματά σου, στον δικό σου λογαριασμό, στο δικό σου κράτος, στην δικιά σου χώρα, για το δικό σου μέλλον, για το δικό σου ξεχρέωμα, για την δικιά σου ζωή, κάντο τώρα.
    Όλοι μαζί επιτεθείτε από 10 έως 15 και λειώστε τις τράπεζες στα εξώδικα.
    Όποια αρνηθεί ή σου αντιμιλήσει λειώστην στην μήνυση, δώστε δουλειά στους δικηγόρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ΟΣΟΙ ΤΩΡΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

    Με ενημερώνουν ότι οι δικηγορικοί σύλλογοι, οι οποίοι κατά περίπτωση είναι όλοι μασονοποιημένοι και είναι όλοι στην στοά.
    Δεν ξέρω αν αυτό είναι τυχαίο, εγώ πάντως δεν πιστεύω στην τύχη, έχουν δώσει εντολή «Μακριά από τον Σώρρα και την Ελλήνων Συνέλευση γιατί θα χάσουμε την δουλειά μας».

    Σας προειδοποιώ δικηγόροι ότι θα χάσετε την δουλειά σας όλοι οι απατεώνες δικηγόροι, αυτοί που έχετε κοροϊδέψει τον κόσμο, αυτοί που είστε με το καθεστώς, αυτοί που εκμεταλλευτήκατε τον πελάτη, εκμεταλλευτήκατε το δίκαιο και λειώσατε το δίκαιο, μαζί με εσάς και οποιοσδήποτε δικαστικός λειτουργός έχει συνθέσει σε αυτό το άδικο και σε αυτήν την κατάσταση της χώρας μου.

    Ναι κινδυνεύετε από εμένα και από εμάς και από την Ελλήνων Συνέλευση.
    Όμως οι ρήτορες, οι άνθρωποι οι οποίοι πιστεύουν στο δίκαιο και έχουμε τέτοιους ανθρώπους και υπάρχουν και άλλοι που δεν τους αφήνετε να εκδηλωθούν, τους λέμε ότι θα είναι μαζί μας και με αυτούς θα φτιάξουμε την χώρα μας από την αρχή. Με τους άλλους, τους δόλιους, τους ψεύτες, τους απατεώνες, δεν έχουμε καμιά δουλειά μαζί σας, να αλλάξετε επάγγελμα από σήμερα, έχετε αργήσει και θα είστε και απέναντι μας.

    ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

    Συνέλληνες μου, για άλλη μία φορά, ξεχρεώστε τα χρέη σας, ξεχρεώστε την χώρα σας, επιτεθείτε στο μεγάλο τέρας που λέγεται τράπεζα και δη στην κίτρινη τράπεζα στην ΠΕΙΡΑΙΩΣ.
    Επιτεθείτε στην ΠΕΙΡΑΙΩΣ το συντομότερο, ετοιμάζουν αλλότρια σχέδια για εμάς, θα μας βρούνε μπροστά τους.
    Η τράπεζα της ΕΛΛΑΔΟΣ είναι υπόλογη.
    Τις επόμενες μέρες θα ενημερώσουμε και την τράπεζα της Ελλάδος και τον υπουργό οικονομικών για όλες μας τις κινήσεις.

    Κύριοι θεσμοί, κύριοι αξιωματούχοι, πάρτε θέση. Παρακαλώ να πάρετε θέση ή μαζί μας ή απέναντι μας. Είστε θεσμοί στην χώρα μας, πάρτε θέση, έχετε θέση.

    Αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

    Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Αγωνιστικούς χαιρετισμούς

    Αρτέμης Σώρρας: Μόνο για την λευτεριά.

    -)+(- ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ - )+(-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. https://epistimonikos.wordpress.com/2016/09/17/τι-σημαινει-κυριαρχια-ενσταση-αυτοχθ/14344687_10208871380415376_5560917626773093184_n/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γνωστοί δημοσιογράφοι στο pay roll της Τράπεζας Πειραιώς, για άγνωστες διαφημιστικές υπηρεσίες … Στη δημοσιότητα τα ονόματα

    Συνολικά η τράπεζα έδωσε το πρώτο εξάμηνο του 2016 9,9 εκατομμύρια ευρώ, πολύ περισσότερα, π.χ, από την Εθνική Τράπεζα η οποία τις προάλλες δημοσίευσε τις δικές της δαπάνες, κατά το ίδιο διάστημα, συνολικού ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ....


    Η Τράπεζα Πειραιώς λοιπόν πρόσφερε για να διαφημιστεί: PDF


    στον Όμιλο Καθημερινής – ΣΚΑΪ (680.470 ευρώ),
    στο Πρώτο Θέμα (671.600 ευρώ),
    στον ΑΝΤΕΝΝΑ (564.610 ευρώ),
    στο ΕΘΝΟΣ (532.400 ευρώ),
    στον ΔΟΛ (483.750 ευρώ),
    στον ALPHA (296.850 ευρώ + 125.000 ευρώ στο Αλ Τσαντίρι),
    στον Όμιλο των Παραπολιτικών (254.000 ευρώ),
    στο Mega (181.145 ευρώ),
    στο STAR (166.990 ευρώ),
    στην DPG, του Δ. Γιαννακόπουλου – newsbomb.gr, (187.500 ευρώ),
    στον Όμιλο Χατζηνικολάου – Real (165.000 ευρώ),
    στον Ελεύθερο Τύπο (155.500 ευρώ),
    στο ΚΑΠΙΤΑΛ (152.150 ευρώ),
    στο Action24 (150.000 ευρώ),
    στον Kiss FM (140.000 ευρώ),
    στην ΑΥΓΗ (100.000 ευρώ),
    στον Hot FM (125.000 ευρώ),
    στη Δημοκρατία (100.000 ευρώ),
    στο ΚΡΗΤΗ TV (99.600 ευρώ),
    στην ΑΠΟΨΗ (94.500 ευρώ),
    στον Oasis FM (91.600 ευρώ),
    στα Επίκαιρα των εκδ. Λιβάνη (84.000 ευρώ),
    στο euro2day (83.750 ευρώ),
    στο «Ε» T.V (79.410 ευρώ),
    στη zougla.gr (76.750 ευρώ),
    στο Ποντίκι (73.500 ευρώ),
    στο Kontra (72.000 ευρώ),
    στον Νίκο Φελέκη – matrix24 (70.500 ευρώ),
    στην Agrenda (69.580 ευρώ),
    στην Υπαιθρο Χώρα που εκδίδει θυγατρική της Πειραιώς (65.600 ευρώ),
    στην Deal News (64.170 ευρώ),
    στο reporter.gr (60.000 ευρώ),
    στη Ναυτεμπορική (58.800 ευρώ),
    στο gazzeta.gr (56.000 ευρώ),
    στο iefimerida.gr (53.800 ευρώ),
    στο newsbeast.gr (50.000 ευρώ) και άλλα τόσα στον Ν. Ευαγγελάτο – newsit.gr, στο Protagon.gr και στο Liberal.gr.

    Το BangingΝews (με τις φιλοχρυσαυγίτικες καταβολές) πήρε 48.000 ευρώ, ο Ρυθμός FM (48.020 ευρώ), μια εβδομαδιαία εφημερίδα των Σερρών (40.000 ευρώ), το Παρόν (33.000 ευρώ), το Antinews.gr (25.000 ευρώ), η γνωστή Μαυρίκος ΑΕΒΕ (10.500 ευρώ).

    Εντύπωση προκαλούν τα μεγάλα ποσά σε άγνωστα Μέσα της περιφέρειας και σε μεμονωμένους γνωστούς δημοσιογράφους για την παροχή αγνώστων διαφημιστικών υπηρεσιών.

    Η Εφημερίδα των Συντακτών, μάλλον ριγμένη φαίνεται και αυτή τη φορά στην κατανομή της διαφήμισης, με βάση τις κυκλοφορίες της και την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας efsyn.gr. Έλαβε διαφήμιση της Τράπεζας Πειραιώς αξίας 53.000 ευρώ.

    Οι συλλογισμοί και τα συμπεράσματα δικά σας....

    Παράπονα Ρόδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ :
    ΕΛΛΗΝ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ
    ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΛΗΣΗ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ
    Ο ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ.
    ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΧΘΩΝΟ ΙΘΑΓΕΝΗ
    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ !!!!
    ====================
    ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ( ΑΝΤΙΡΗΣΕΩΣ ) ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ :
    ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠ’ ΟΨΗΝ ΤΗΝ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. : ΤΑΔΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
    Α. Ν.Α.Κ.Α.Λ.Ο.Υ.Μ.Ε. ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΑΣ
    ====================
    ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΔΙΟΔΙΑ ;;;;;;;

    -)+(- ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ -)+(-

    ΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
    https://epistimonikos.wordpress.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Giannis Paterakis20 Δεκεμβρίου 2016 - 9:17 π.μ.
      ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΟΛΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΑΚΟΜΗ ΕΛΛΑΔΑ,ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ...!!!

      Βανδαλισμος στο γραφείο Ε.ΣΥ. Γλυφάδας.

      Κωνσταντίνος Μαύρος.
      17 ώρες ·

      ΠΑΛΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΒΓΑΛΤΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΤΙΦΑ ΟΙ ΦΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΒΑΝΔΑΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΙΩΝΙΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ [ΟΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ]

      ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΦΩΛΙΑΣΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ ΕΛΛΑΣ ΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΒΡΑΙΟΜΠΟΥΡΔΕΛΟΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΛΗΘΗ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΠΕΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΑ ΑΛΛΟΚΟΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΤΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΣΟ ΜΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

      ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ,ΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ,ΣΕ ΤΙ ΚΡΑΤΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΖΟΥΜΕ,ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ??

      Ο ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΗΣ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20.000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ,Η ΣΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ...

      ΟΤΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ,ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΛΙΑΣΑΜΕ ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ,ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ,ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΝΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ,ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΠΕΤΑΝΑΤΑ ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ,ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2,5 ΧΙΛ ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ...

      ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΧΟΥΝ ΑΜΟΛΥΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΑΒΟΥΡΑ,ΟΠΩΣ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΟΤΑΝ ΕΧΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ,ΝΑ ΨΕΥΔΕΤΑΙ,ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΝΕΙ,ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΕΙ,ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΕΚΟΥΝ ΣΕΝΑΡΙΑ ΣΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΝΟΟ,ΟΜΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΝΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΓΛΥΦΟΝΤΑΙ..

      ΕΔΩ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕ ΔΥΟ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ 15 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ,ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟΥ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ,ΛΑΜΠΟΥΝ ΛΑΜΠΟΥΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΑΚΙΑ...!!!

      Διαγραφή
    2. Giannis Paterakis3 Ιανουαρίου 2017 - 10:25 π.μ.
      Vasilis Theodoropoulos

      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ : «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΕ ΛΙΓΟ 03/01/2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 16:20 ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ "Ε TV" ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ.
      ---------------

      Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΚΟΝΤΕΡ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ ΣΕ ΛΙΓΟ,ΜΗ ΤΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΠΟΛΛΑ,ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΦΟΡΑ ΕΣΑΣ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ..!!!!

      ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ,ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΠΕΙ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΣΙΓΟΥΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΙΑ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΑ ΠΕΙ,ΔΕΚΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠ΄ΕΞΩ,Η ΘΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ...

      Διαγραφή
  25. Ανώνυμος15 Σεπτεμβρίου 2016 - 5:01 μ.μ.

    ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ Ξ/Ρ,ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ Η ΕΝΩΧΛΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ??
    ΩΡΑΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΤΥΠΩΝΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΨΙΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ...

    Artemis Sorras:
    ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΖΗΜΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΑΚΕΛΟ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ Ε.Υ.Π ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΑΚΕΛΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

    ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΜΑΣ [ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΙΑΣΑΜΕ ΕΒΡΑΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟ Κ.Ι.Σ. ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΟΜΑΔΑ 40 ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΖΗΜΙΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ]

    ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ "ΕΒΡΑΙΟΙ" ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΔΟΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΟΥΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΕΓΕΝΕΙΣ

    ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

    ΜΕ ΤΟΣΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΧΤΕΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΩΝ Ε.ΣΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

    ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΕΙΡΑ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΝ????????

    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΤΡΑΒΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΒΙΝΤΕΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ

    ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΗΣΤΕΣ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

    ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    http://alfeiospotamos.gr/?s=%CE%92%CE%91%CE%9D%CE%94%CE%91%CE%9B%CE%99%CE%A3%CE%9C%CE%9F%CE%99&searchsubmit=

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ετσι τρομοκρατει ο σωρρασ το κοσμο

      http://www.ksipnistere.com/2016/09/6_17.html?showComment=1474118005551#c3074078022311033310

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19 Φεβρουαρίου 2017 - 3:41 μ.μ.
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΡΝΟΣ /Η ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΧΙΤΛΕΡΙΣΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ
      ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΚΟ ΛΑΟ ...........

      ----------------------------------------------------
      Giannis Paterakis12 Δεκεμβρίου 2016 - 10:05 μ.μ.

      ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΝΑΚΑΡΗΔΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΩ ΣΕ ΛΑΚΟ,ΡΙΧΝΩ ΚΑΙ
      ΕΝΑ ΜΠΕΤΟΝΙ ΒΕΝΖΙΝΗ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΠΙΡΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΑΒΑΩ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΣΟΥΒΕΝΙΡ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ....


      Ανώνυμος19 Φεβρουαρίου 2017 - 4:18 μ.μ.
      ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟΣ
      ΤΟ ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑ ΠΛΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΝΙΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΕ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΗΣ ΤΗ ΣΚΟΤΩΣΕ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΟΥ ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗ ΨΕΥΤΟΜΑΝΕΣΗ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ
      ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΠΡΩΤΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΑΣ

      ΕΠΙΣΗΣ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΧΥΣΕΙ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ

      ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΠΡΟΦΙΛ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ

      ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ???????


      Giannis Paterakis19 Φεβρουαρίου 2017 - 4:20 μ.μ.

      ΕΣΥ ΠΑΛΙ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΕΙ??
      ==================
      ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΚΑΙΝΕ ΤΟ ΙΕΡΟ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΩ,ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΩ ΤΕΖΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ...

      ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΝΑΚΑΡΗΔΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΩ ΣΕ ΛΑΚΟ,ΡΙΧΝΩ ΚΑΙ
      ΕΝΑ ΜΠΕΤΟΝΙ ΒΕΝΖΙΝΗ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΠΙΡΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΑΒΑΩ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΣΟΥΒΕΝΙΡ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ....

      Διαγραφή
  26. ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ
    ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΣΤΗΝ Δ.Ε.Θ. ΣΤΙΣ 16 – 9 – 2016
    Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ Ο
    ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ !!!

    https://youtu.be/GHcoTQeEiOA

    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ολα αυτα τα γραφουν στο ξυπνηστε ρε οι ανθρωποι του σωρρα για την λιανα κανελη

    #
    Ανώνυμος21 Σεπτεμβρίου 2016 - 9:45 μ.μ.

    Ο ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ,ΞΕΡΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ.ΑΠΛΑ ΔΙΑΚΩΜΩΔΕΙ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ.ΜΑΛΛΟΝ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΧΑΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ.ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΤΩΣΗ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΑΒΑΛΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ Η ΟΧΙ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΡΧΑΙΑ,ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΤΗΝ ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΣ ΓΛΩΣΣΑ ΠΡΟΣΠΕΡΝΩ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ.ΑΥΤΟ ΚΑΝΤΕ ΟΣΟΙ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟ,ΔΗΘΕΝ ΤΑΞΙΑΡΧΟ...
    ΑπάντησηΔιαγραφή
    #
    Ανώνυμος21 Σεπτεμβρίου 2016 - 9:48 μ.μ.

    ΜΟΝΑΧΗ ΣΑΣ ΜΙΛΑΤΕ ΑΝΕΤΑ ΜΑΝΤΑΜ,ΣΤΑΣΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ,ΜΟΝΑΧΗ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΤΟ ΛΑΔΙΚΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΠΑΡΑΜΙΛΟΥΣΕΣ ΜΟΝΑΧΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΑΤΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΕΝΩΝΟΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ..

    ΣΑΣ ΜΥΡΙΖΕΙ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΜΗΠΩΣ??

    ΤΟΛΜΗΣΕ ΜΟΥΣΧΑΡΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΑΥΤΑ....
    ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΙΝΑΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΨΕ??
    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1.
    Ανώνυμος21 Σεπτεμβρίου 2016 - 9:58 μ.μ.

    ΜΑΝΤΑΜ ΚΑΝΕΛΗ ΠΙΣΙΝΑ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΗ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ,ΠΛΥΣΤΑΡΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΓΟΥΡΑ ΝΑ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΣΟΥ...
    Διαγραφή
    Απάντηση

    #
    ΕΛΕΝΑ21 Σεπτεμβρίου 2016 - 10:09 μ.μ.

    ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΡΕΕΕΕ ΖΗΤΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΙΠΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ?? ΓΙΑΤΙ??? ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΕΤΣΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ, ΣΤΥΓΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ..Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ...ΟΜΩΣ ΕΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ!!! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΛΙΑΝΑ ΜΟΥ....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΕ 280 ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕ ΑΦΜ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΟΛΑ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ?? ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕς ΤΙς ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ?? ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ..ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ

    http://www.ksipnistere.com/2016/09/blog-post_7349.html?showComment=1474485905082#c1549914700672676969

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος21 Σεπτεμβρίου 2016 - 10:51 μ.μ.

    ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΛΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΛΕΣ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ,ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΑΝΟΣΙΑ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΧΑΡΙΣΤΕΙ ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ...

    ΜΕΤΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ,ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΑΜΠΕΛΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΡΦΩΣΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟ 2012 ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΤΙΝΑΡΙΟ,ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΣΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Giannis Paterakis28 Δεκεμβρίου 2016 - 3:45 μ.μ.
      Αποκαλύψεις που σοκάρουν: Ευρωπαίοι συνταξιούχοι ζούνε μόνιμα στην Ελλάδα και είναι κατάσκοποι των Τούρκων
      http://www.pentapostagma.gr/2016/12/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%AC%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%BF%CE%B9-%CF%83.html
      Artemis Sorras ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΟΝΟΜΑ ΧΑΖΑΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΚΕΙ
      ΑΨΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΤΩΡΙΝΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 1907 ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑ ΕΝΑ ΣΟΙ ΕΙΝΑΙ
      ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΗΘΕΝ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΗ ΡΩΜΑΝΙΑ ΟΛΟΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΒΑΥΑΡΟΙ ΧΑΖΑΡΟΜΟΥΤΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΕΘΕΤΑΝ ΜΙΣΘΩΜΕΝΟ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ
      ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΩΣΑΙΚΟ ΣΚΛΑΒΟΙ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΧΑΖΑΡΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΡΑΤΣΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΥΒΡΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ
      ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΙΣ ΛΕΝΕ ΧΩΡΕΣ Η ΚΡΑΤΗ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΡΥΘΜΟ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑ ΓΑ@@@@@ΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΗΣ
      ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΔΕΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΖΩΑΑΑΑΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝΝ
      ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΚΛΕΒΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΩΣ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ
      ΕΝΩΣΟΥ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΛΛΗΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΥΤΑ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΙΟ ΘΑ ΠΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΕΛΛΗΝΑ ΟΣΟ ΕΣΥ ΕΝΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΕΤΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΘΑ ΣΦΑΧΤΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑ ΗΔΗ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ;;;;;
      ΕΝΩΣΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΦΑΧΤΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΙΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ
      ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
      http://alfeiospotamos.gr/?p=26387

      Διαγραφή
  29. ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΝ ΚΑΙΡΟΝ, ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ «ΕΠΙΣΗΜΟΥ» ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ, ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ Ε-ΣΥ (ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ) ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΛΛΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΟΥ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΟΣ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΙΝ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΡΟΝ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΕΠΙΣΩΡΕΥΣΑΝ ΟΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ ΒΔΕΛΥΡΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ.

    ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΑΓΔΑΙΑΝ ΑΦΥΠΝΗΣΙΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΩΣΙΝ ΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΙΝ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΝ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΥΒΡΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ.

    ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΟΝ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΤΩΝ Ε-ΣΥ (ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ), ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΑΤΡΩΕΣ ΑΞΙΕΣ, ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΝ.

    ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΝ ΚΑΘ’ ΟΛΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗΝ ΟΦΕΙΛΗΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΦΟΡΕΙΕΣ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Δ.Ε.Η. ΚΑΙ ΤΙΣ Δ.Ε.Υ.Α. ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΘΕΣΕΝ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΤΕΛΟΣ. ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΝ «ΔΙΑΡΡΟΗΝ» ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ «ΑΥΛΕΣ» ΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑΝ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΔΕΣΜΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ «ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΑ» ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗΝ ΔΟΓΜΑΤΑ-ΠΑΓΙΔΕΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΚΟΣΜΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.

    ΘΟΡΥΒΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ ΑΝΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΛΟΓΙΚΗΣ, ΕΚΤΟΞΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.

    ΤΟΥΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΛΑΣΠΗ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΕΚΤΟΞΕΥΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ, ΕΠΙΚΑΘΗΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΕΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΣ, ΝΟΜΙΜΕΣ, ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΦΩΣ!!

    ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΠΩΣ ΤΟ ΦΩΣ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΜΟΛΥΝΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΥΠΟΥΣ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΦΩΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΦΩΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΘΕ ΡΥΠΟΓΟΝΟ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ!!!

    22 – 9 – 2016
    ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΡΟΣΟΣ
    (ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. https://www.youtube.com/watch?v=cDlU9JsrbOE

    Αρτέμης Σώρρας στο RizopoulosPost: Ολόκληρη η συνέντευξη που προκάλεσε σάλ

    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΥΡ ΑΡΤΕΜΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΕΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΕΝΩΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!

    4.9.2016

    ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ΟΤΙ ΠΡΠΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ

    Αρτέμης Σώρρας: Καλημέρα αγαπητοί μου συνέλληνες, είναι αναγκαίο να δηλώσω κάτι πολύ συγκεκριμένο και να προειδοποιήσω τόσο εσάς όσο και τους άλλους. Από το 1985 έχουν γίνει άσχημες συμφωνίες και όχι μόνο, αλλά μιλάω γι’ αυτήν από το 1985, κατά της Ελλάδας και κατά του Ελληνικού μου Έθνους με Ρώσους αξιωματούχους, με Τούρκους αξιωματούχους και με Έλληνες προδότες αξιωματούχους όπως πάντα βέβαια, δεν έχουμε και τίποτα άλλο εμείς τουλάχιστον μέχρι τώρα στην χώρα μας. Αλλότρια σχέδια να μοιράσουν την Ελλάδα, ψεύτικα χαρτιά και συμφωνίες χωρίς το Έθνος. Αλλότριοι και αλλογενείς εχθροί της Ελλάδος και του Ελληνισμού. Όλα αυτά έχουν γίνει και σήμερα είναι για να εκτελεστούν.

    ΝΙΩΘΟΥΝ ΤΙΣ ΑΣΠΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

    Αν δεν τους βγει ο Έβρος που από εκεί σχεδιάζουν να μπουν, αν δεν τους βγει, γιατί είναι και πολλοί παράγοντες τώρα που αλλάζουν τα σχέδια τους κάθε μέρα από την παγκόσμια σκηνή μέχρι και την Ελλάδα μας, θα το κάνουν από νησί. Κάπου έχουν στοχεύσει να κάψουν την σημαία στην Ελλάδα και να μπουν από ένα νησί. Να μπουν από ένα νησί γιατί ξέρουν ότι η αλλαγή έρχεται την νιώθουν. Νιώθουν τα πάντα. Νιώθουν τις ασπίδες να κόβονται. Δεν θα έχουν ασπίδες πια. Οπότε προσπαθούν να σου δώσουν μια χώρα με πρόβλημα και με γεωστρατιγηκό πρόβλημα και με γεωπολιτικό πρόβλημα αλλά και με τον δήθεν Τούρκο. Και όπως έχω που Τούκος δεν υπάρχει από το 1907 ονομάστηκε Τούρκος είναι Οθωμανός και μάλλον ούτε Οθωμανός είναι Χαζαρομογγόλος σε ένα κράτος το οποίο είναι σ’ αυτήν την θέση στην δικιά μου γη στην των προγόνων μου που λέγεται Ιωνία και δεν είναι κράτος είναι εταιρεία. Αυτό έχουν στοχεύσει να κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

    Αγαπητοί μου συνέλληνες συστράτευση, ενωθείτε γιατί από την Ελλάδα θα είναι το δείγμα γραφής για όλο τον πλανήτη.

    Μην πείτε δεν το ξέρατε γι αυτό σας ενημερώνω κομμάτι κομμάτι.

    Ξέρετε έμαθες πράξε οργανώσου ενώσου δεν έχεις άλλη λύση

    Η λύση είνα να ενωθείς στην Ελλήνων Συνέλευσις για την πραγματική Δημοκρατία. Την Δημοκρατία που έχει Δημόσια Διοίκηση και δεν έχει κόμματα τα ξενόφερτα των δήθεν υπηρεσιών όπου σε όλες τις υπηρεσίες από τα 10 μέλη τα 7 δουλεύουν για το αόρατο δυναστευτικό καθεστώς και τα 3 υποτίθεται ότι κάνουν χρήση της υπηρεσίας.

    Αγωνιστικούς χαιρετισμούς μόνο στην ένωσή μας όλοι μαζί.

    ………………….

    ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΡΟΣΟΥ

    ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πλάτων Πισατίδης

    ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ
    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ AΚΟΥΣΤΕ!!!!!!!!

    https://youtu.be/_667DjXRnqc

    ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ
    Ε.ΣΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. -)+(- ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ -)+(-

    ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ
    ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ…….
    ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΕΞΙ ΣΑΪΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ….
    ΑΠΟ ΤΗΝ
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΧ. ΟΛΥΜΠΙΑΣ…
    3 ΣΤΗΝ ΔΟΥ… 2 ΣΤΟΝ ΟΑΕΕ ΚΑΙ 1 ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΚΑ…
    ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ »ΣΩΡΡΑΙΑ»…..
    ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΑΛΟΝ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΗ
    ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΠΟΜΦΟΛΥΓΚΕΣ & ΦΛΗΝΑΦΗΜΑΤΑ*
    αγαπημενη φραση του Αδωνη για τα παραμυθια καιτις ψευτοαερολογιες!!!!!

    ΑΛΛΕΣ 7 ΩΡΟΛΟΓΕΙΑΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ 2 ΓΙΑ ΔΟΥ ΕΣΤΑΛΗΣΑΝ
    ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΘΗΒΑΙΩΝ !!!!

    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΜΑΣΩΝΟΣΠΟΡΟΥΣ !!!

    24 ΒΕΛΗ ΠΡΟΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    ΑΠΟ Ε.ΣΥ. ΡΟΔΙΩΝ 2 ΚΑΙ
    Ε.ΣΥ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΡΟΔΟΥ…..
    ΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

    Ε.ΣΥ. ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ 2
    ΠΡΟΣ ΔΟΥ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ
    44 ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ
    ΠΟΝΟΣ ΠΟΛΥ ΠΟΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ......


    Η Ε.ΣΥ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΠΗΚΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ 17 ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ΑΔΕΡΦΙΑ.......


    ΕΤΟΙΜΑ 51 ΒΕΛΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ
    Ε.ΣΥ. ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΡΟΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΔΟΥ, ΤΑΜΙΑ.
    14316727_1313410035349657_7025127785926853594_n
    ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΧΡΕΟΣ......

    10 ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΠΟ
    ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΞΑΝΘΗΣ 2
    ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΔΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016!!!
    10 ΒΕΛΗ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ!!
    ! ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ!!!


    Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ???
    ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ?????
    ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΝΕΡΟ!!

    ΕΛΑ ΣΤΑ 280 ΑΥΤΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ
    ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΩΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
    ΟΙ 300 ΚΟΠΡΟΙ ΤΗΣ ΒΟΛΗΣ+ΜΜ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ --ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. EΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΑΤΕ ΚΥΡΙΕ
    ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ ???
    ΓΙΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΑΤΕ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ??

    13 άνθρωποι , ήταν ο φόβος του καθεστώτος ....για αυτούς τους 13 ανθρώπους κουβάλησαν σήμερα στην Τρίπολη πέντε κλούβες των ΜΑΤ από την ΑΘΗΝΑ ....βέβαια στους επισήμους για πρώτη φορά ήταν όλοι μαζί , χρυσαυγίτες , κουκέδες , αριστεροί , συριζαίοι , όλοι μαζί ...οι μόνοι που ήμασταν απέναντί τους, ήμασταν τα
    μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις Τρίπολης ....
    πόσο ΤΡΟΜΕΡΟΙ είμαστε και πόσο σπουδαίοι που μας φοβούνται όλοι τόσο πολύ;;;;;;;
    για μια χούφτα ανθρώπους με 2 πανό έστειλε ο Πρόεδρος ένα στρατηγό και έναν ταξίαρχο της ασφάλειας με μια διμοιρία αστυνομικών , προκειμένου να κατεβάσουμε τα πανό και να φύγουμε από το σημείο απέναντι από τους επισήμους .... (απέναντι στα 30 μέτρα διαγωνίως απέναντι ).......

    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Διαμαρτυρία απέναντι στον πρόεδρο της Δημοκρατίας έκαναν η ΕΣΥ Τρίπολης

    https://youtu.be/2Kh3NDsZQnM

    ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ
    ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ...ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

    Απέναντι από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας βρέθηκαν τα μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις Τρίπολης, προκειμένου να στείλουν το δικό τους μήνυμα.
    Τα μέλη της ΕΣΥ Τρίπολης και όχι μόνο ύψωσαν πανό και προχώρησαν σε μια σιωπηρή διαμαρτυρία. Στο κάλεσμα τους τις προηγούμενες ημέρες είχαν αναφέρει:
    Σας περιμένουμε όλους δίπλα στο δικαστήριο όπου έχουμε Συνέλευση Ελλήνων ....
    Eλάτε να τιμήσουμε τους προπαππούδες μας που ξεκίνησαν την Απελευθέρωση της Ελλάδος μας και να τους υποσχεθούμε ότι θα πάμε μέχρι τέλους για να ολοκληρώσουμε ότι αυτοί ξεκίνησαν .....σας περιμένουμε όλους στη σιωπηλή , ειρηνική μας διαμαρτυρία απέναντι στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ...
    .ΔΥΝΑΜΗ -ΦΩΣ -ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ -ΕΛΛΑΝΙΟΣ -ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ !!!!
    Αξίζει να σημειωθεί ότι ακολούθησε διαμαρτυρία από τα μέλη ΕΣΥ από διάφορες περιοχές της Πελοποννήσου έξω από το Μαλλιαρόπουλειο Θέατρο Τρίπολης για να δώσουν το δικό τους μήνυμα απέναντι από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και επειδή εκδιώχθηκαν από την παρέλαση από ΜΑΤ της Αστυνομίας.
    Απέναντι από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας βρέθηκαν τα μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις Τρίπολης, προκειμένου να στείλουν το δικό τους μήνυμα. Τα μέλη της ΕΣΥ Τρίπολης και όχι μόνο ύψωσαν πανό και προχώρησαν σε μια σιωπηρή διαμαρτυρία. Στο κάλεσμα τους τις προηγούμενες ημέρες είχαν αναφέρει: Σας περιμένουμε όλους δίπλα στο δικαστήριο όπου έχουμε Συνέλευση Ελλήνων ....Eλάτε να τιμήσουμε τους προπαππούδες μας που ξεκίνησαν την Απελευθέρωση της Ελλάδος μας και να τους υποσχεθούμε ότι θα πάμε μέχρι τέλους για να ολοκληρώσουμε ότι αυτοί ξεκίνησαν .....σας περιμένουμε όλους στη σιωπηλή , ειρηνική μας διαμαρτυρία απέναντι στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ....ΔΥΝΑΜΗ -ΦΩΣ -ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ -ΕΛΛΑΝΙΟΣ -ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ !!!! Αξίζει να σημειωθεί ότι ακολούθησε διαμαρτυρία από τα μέλη ΕΣΥ από διάφορες περιοχές της Πελοποννήσου έξω από το Μαλλιαρόπουλειο Θέατρο Τρίπολης για να δώσουν το δικό τους μήνυμα απέναντι από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και επειδή εκδιώχθηκαν από την παρέλαση από ΜΑΤ της Αστυνομίας.

    www.arcadiaspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016
    Αυτός είναι ο Αρχιεπίσκοπος Ρωμανίας (του Σώρρα) !!!


    Ρε τι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟΙ;;;

    ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΑΡΧΗΣ.

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ... ΧΡΗΖΕΙ ΑΜΕΣΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΘΕΣΜΩΝ.


    Καλλιόπη Σουφλή

    Υ.Γ.1. Μα πόσο ΖΩΑ, είναι αυτοί οι οπαδοί του ΑΠΕΝΤΑΡΟΥ ΣΩΡΡΑ;;;

    Υ.Γ.2. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΕΝΑΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ.

    Ποιός είναι ο ψευδο Αρχιεπίσκοπος;;

    Ονομάζεται Δημήτρης Λιαρόπουλος και δεν έχει καμία σχέση με ιερωσύνη!

    Στο προφίλ του στο facebook δηλώνει Διδάκτωρ Ιατροδικαστικής από κάποιο πανεπιστήμιο της Ρουμανίας και ότι διαμένει εκεί!

    Στην Ελλάδα του σήμερα ότι δηλώσεις είσαι... Είναι γέννημα θρέμα Πειραιώτης.

    https://www.facebook.com/dimitrios.liaropoulos
    Αρχιεπίσκοπος "Ρωμανίας" με τον Σώρρα.
    Φοράει καθημερινά άμφια και το παίζει Αρχιεπίσκοπος "Ρωμανίας" με όνομα Μελχισεδέκ (!!!) και συνοδεύει τον Σώρρα στις δημόσιες συγκεντρώσεις τους !!! Έγινε γνωστός στο πανελλήνιο κυρίως από βιντεάκια που τον δείχνουν να ορκίζεται στον Δία (!!!) σε δημόσιες συγκεντρώσεις με τον Σώρρα και τους συναρθροίζοντές τους. Και να παρακινεί μέσω μεγαφώνων, αυτός και ο Σώρρας, συμπολίτες μας αφελείς να υπογράφουν συμμετοχή σε πολιτικά γραφεία και συγκεντρώσεις ανά την Ελλάδα, προάγωντας τον Σώρρα ως τον μέγα Σωτήρα με τα 600 δις που (όπως λέει) τα δωσαν οι Αμερικάνοι όταν τους πούλησε πανάρχαια τεχνολογία των Ολυμπίων ΕΛ !!! Ενώ πριν έλεγε (στην αρχή) ότι είχε μετοχές μιας τράπεζας της Ανατολής...Ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος Ρωμανίας Μελχισεδέκ (Δημήτριος Λιαρόπουλος), αυτοτιλοφορείται επίσημα στο δικό του προφίλ στο facebook έτσι, χαιρετώντας τους πιστούς του Σώρρα (που τρώνε κουτόχορτο) ανά την υφήλιο πριν από κάθε μεγάλη συγκέντρωση. Είδατε τι λέει στις εικόνες screenshot;
    Τι φώτο είναι αυτές;
    Έχει βγει φωτογραφία με τον Κάρολο Παπούλια, τον Κωνσταντίνο Καραμανλή τον νεώτερο και τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου σε κάποια δεξίωση που είχε γίνει επί πρωθυπουργίας του Καραμανλή το 2009.

    Ο νυν ψευδο Αρχιεπίσκοπος Ρωμανίας Λιαρόπουλος επισκεπτόταν το Mέγαρο Μαξίμου.

    Τι περίεργες φώτο είναι αυτές; Δεν νομίζετε;

    http://attikanea.blogspot.gr/2016/09/blog-post_263.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Σήμερα, 27 Σεπτεμβρίου,
    συμπληρώνονται 185 χρόνια από την στυγερή δολοφονία του πρώτου ΕΛΛΗΝΑ
    Κυβερνήτη του ελεύθερου ελληνικού κράτους, ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ
    Η δολοφονία του Καποδίστρια ισοδυναμούσε και
    εξακολουθεί μέχρι σήμερα
    με τη δολοφονία τού ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
    καί τής ΕΛΛΑΔΟΣ από όλα τα ξενόφερτα
    ΚΟΜΜΑΤΑ.

    Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΑΡΧΙΣΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟ 1821
    ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
    -)+(- ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ -)+(-







    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 6 AΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014

    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Η DEUTSCHE BANK MAΣ ANHKEI

    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΕΙ
    Αγαπητοί μου συνέλληνες, είναι μεγάλη μου τιμή που είμαι μαζί σας. Άλλωστε έχω πει δεν έχω οπαδούς, έχω μόνο αδερφούς, το ξέρετε. Είμαστε όλοι μια αγκαλιά, μια Ελλάδα!
    Άκουσα προσεκτικά τι έχουν πει όλοι μας οι συνέλληνες εδώ οι οποίοι έχουνε μία εξειδίκευση σε όλα μας τα οικονομικά εργαλεία.
    Μπορεί να ακούγονται πολλά όλα αυτά τα χρήματα, όλα αυτά τα νούμερα θα έλεγα, τα οποία εκπροσωπούνε συγκεκριμένα έγγραφα και οικονομικά εργαλεία.
    Μπορεί να φαίνονται τόσο τραγικά μεγάλα αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα γιατί υπάρχουν.
    Σήμερα θέλω να μπούμε σε ένα άλλο μεγάλο κομμάτι το οποίο είναι παρεξηγημένο.
    Όλοι λένε «πολλά λέει, γιατί που είναι;», μα ξέρετε ότι η Ελλάδα μας που χρωστάει 600 δις και 500 και 400 δισεκατομμύρια, είναι νούμερα.
    Τα είδατε ποτέ; Δεν είναι μόνο σε έγγραφα;
    Ξέρετε μωρέ μας πήρανε την χώρα με πάπυρους και λόγια, για φανταστείτε το πώς έγινε.
    Όλες οι οικονομίες του κόσμου είναι έτσι με χαρτιά, ακόμα και τα χρήματα.
    Τα χρήματα ξέρετε τι είναι; Τα χρήματα είναι κομμάτι ομολόγου.
    Εγγυάται η τράπεζα ότι αυτό το έγγραφο να αντιστοιχεί σε κομμάτι τι; Παλιά ήταν σε χρυσό. Σήμερα τι; Απλά κόβουνε χαρτιά; Και ποιος ρυθμίζει την οικονομία;
    Εδώ υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα το οποίο θέλω να το καταλάβετε όλοι καλά.
    Όλα τα συντάγματα φτάνουν σε ένα σημείο που σταματάνε. Δηλαδή, όλο το σύνταγμα δουλεύει για μας, μην κάνουμε κάτι ή να μας αφαιρέσει το δικαίωμα ή να μας δώσει το δικαίωμα, σωστά.
    Ποιος όμως θα δικάσει την Τράπεζα της Ελλάδος εάν καλώς το κάνει ή αν τα στοιχεία είναι ψεύτικα ή αν είναι αληθινά; Υπάρχει παγκόσμιο status για αυτό; Ποιος θα δικάσει ή ποιος θα πει εάν αυτό είναι αληθινό ή όχι; Ή την Standard & Poor ή άλλες μεγάλες εταιρίες που λένε ότι τα ομόλογα της Ελλάδος δεν είναι καλά, ή της Δανίας είναι καλά ή του Λουξεμβούργου.
    Ποιος λοιπόν επιβλέπει όλη αυτή την διαδικασία; Ποιος επιβλέπει εάν η παγκόσμια τράπεζα κάνει καλά την δουλειά της ή δεν την κάνει και ποιος θα την δικάσει;
    Ποιος θα δικάσει την Federal;
    Ποιος θα δικάσει τον Πάπα; Ποιος την βασίλισσα; Ποιος εάν έχει γίνει καλά; Ποιος;
    Άρα λοιπόν δεν υπάρχουν παγκόσμια status ε; Σταματάνε κάπου, ε; Ποιος θα τους δικάσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 6/8/2014
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ

    Ξέρετε είναι σημαντικό να ξέρουμε τα δικαιώματά μας και μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε.
    Σας λέω λοιπόν ότι στο μεγάλο επίπεδο σταματάει, δεν υπάρχει νόμος.
    Δεν μπορεί να τους πειράξει κανένας.
    Γιατί έχουνε ρυθμίσει να μην υπάρχει σύνταγμα από κει και πέρα επάνω και να μην τους ελέγχει κανένας. Έτσι λοιπόν υπονομεύουν και σκλαβώνουν χώρες, λαούς, συνειδήσεις, ψυχές, πλανήτες.
    Αυτό θα το σταματήσουμε, γιατί τον ξέρουμε καλά τον μηχανισμό και πως το κάνουνε.
    Και αυτό είναι μια μεγάλη μάχη σήμερα του ανθρώπου και των μη ανθρώπων. !!!!
    Εμείς παλεύουμε σε όλον τον πλανήτη και μπορώ να σας πω ότι έχουμε χιλιάδες ταξίδια, πολλούς ανθρώπους, πολλούς διπλωματικούς, αλλά και πράκτορες.
    Όταν λέω πράκτορες μην φανταστείτε έναν σκατιάρη – συγνώμη που εκφράζομαι έτσι – ο οποίος δίνει ψεύτικες, γελοίες, άθλιες πληροφορίες ή υπονομεύει καποιανού το έργο.
    Μιλάμε για πραγματικούς ανθρώπους οι οποίοι είναι οικονομικοί δολοφόνοι.
    Εγώ προσωπικά, ξέρετε η ζωή μου είναι περίεργη. Συνήθως οι παρέες μου, που συνομιλάω δηλαδή, είναι συνέχεια χαζαρόπαιδα, με παγκόσμιες οικογένειες, με ανθρώπους που δεν μπορείτε να φανταστείτε τι μπορεί να είναι με τι τεράστιες δυνατότητες.
    Θέλω να τους κλωτσήσω δυνατά σε οποιοδήποτε μέρος του σώματός τους αλλά δεν το κάνω από ευγένεια και από πολιτισμό.
    Όμως βλέπεις ότι αυτοί οι άνθρωποι γυρίζουν τώρα, δεν ξέρουν τι υπηρετούσαν αλλά και αυτοί υπηρετούν το καθεστώς βλέπουν όλοι στον πλανήτη ένα σύστημα το οποίο απέτυχε, δεν τα κατάφερε. Βλέπουν ένα οικονομικό σύστημα που δεν τα κατάφερε.
    Χρεώθηκαν όλοι οι λαοί, χρεώθηκαν οι πάντες, τελικά που χρωστάνε όλοι αυτοί οι λαοί, που;
    Βλέπουνε λοιπόν ότι όλα τα πολιτικά συστήματα απέτυχαν στον πλανήτη, απέτυχαν οι δικτατορίες, απέτυχαν οι κομμουνισμοί, απέτυχαν οι φασισμοί, οι ναζισμοί, οι δημοκρατίες, απέτυχαν όλα.
    Τι έχει μείνει, για πέστε μου;
    Γιατί κάποτε που είχαμε δημοκρατία δεν κάναμε τίποτα για να την κρατήσουμε.
    Πως έπεσε μωρέ η δημοκρατία η δικιά μας και 2.500 χρόνια οι ολιγάρχες, οι αποστάτες διοικούν τον πλανήτη;
    Πως; Δεν βάλαμε φύλακες μωρέ, δεν βάλαμε πρωτόκολλα αξιακά.
    Σπάσανε τις αξίες. Ε τώρα αυτό θα κάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΤΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

    Όμως θα δείτε ότι όλο αυτό το σύστημα έρχεται και λέει με κάποιον πρέπει να πάω, να περάσουμε το μεταίχμιο.
    Γι αυτό σήμερα απευθυνόμαστε στον λαό, γιατί εμείς δεν ήρθαμε στον λαό ποτέ πήγαμε στους κραταιούς.
    Είχαμε τους κραταιούς γιατί εμείς ξέρουμε πως υπηρετούνε και πως το κάνουνε.
    Πήραμε το τελευταίο άντρο που είναι η δικαιοσύνη και ποντάραμε σε αυτήν.
    Όχι ότι ποτέ είχαμε αυταπάτες το πώς η δικαιοσύνη έχει τα παιδιά τους, γιατί ξέρετε όλοι οι δικαστές, δεν υπάρχει καμιά σχολή δικαστών και αν εσείς ξέρετε να μου την πείτε.
    Δεν υπάρχουνε σχολεία δικαστών. Οι δικηγόροι που βγαίνουνε από τις νομικές σχολές κάνουν μία αίτηση, αίτημα προς το υπουργείο δικαιοσύνης.
    Το υπουργείο δικαιοσύνης, γιατί έχει πολύ μεγάλα πλοκάμια μέσα όλοι οι μασόνοι και όλοι οι δογματισμένοι υπάνθρωποι παίρνουν συνήθως τους δικούς τους.
    Όταν έχουν έλλειψη παίρνουνε και κανέναν δικό μας. Αυτά τα παιδιά λοιπόν που είναι συνήθως σε όλη μας την κοινωνία, γιατί οι κοινωνία μας τι είναι, έχει αστυνομικούς, έχει πυροσβέστες, έχει δικαστές, έχει δικηγόρους, έχει οικονομολόγους, έχει ιεράρχες, έχει τα πάντα.
    Τι χρειάζεται να είναι δογματισμένοι αφού όλοι είναι για την Ελλάδα;
    Τι χρειάζονται όλα τα δόγματα που είναι κάτω από το σύνταγμα της Ελλάδος τελικά να είναι και κάπου αλλού δογματισμένα;
    Τελικά εάν είναι και κάπου αλλού δογματισμένα δεν αντιλαμβάνομαι για ποιο καλό και για ποιο κακό είναι. Άρα λοιπόν δεν αντιλαμβάνομαι, που είναι οι δικηγόροι; που είναι οι νομικοί;
    Είστε εδώ σήμερα εσείς, έχουνε γίνει 850 συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα ίσως και 900, έχουνε γίνει 2 με 3 χιλιάδες σε σπίτια, έχουνε γίνει τουλάχιστον 4.000.000 εκατομμύρια έντυπα, έχουμε 2.500 εκπομπές, που είναι μωρέ οι δικηγόροι; που είναι οι νομικοί; που είναι οι οικονομολόγοι;
    Να μας πούνε. Αυτοί καταστρέψανε την χώρα, την Ελλάδα, το 95% της βουλής είναι δικηγόροι, τι κάνουν εκεί πέρα μέσα; Δεν είδαν τίποτα;
    Ωραία, φτάσαμε λοιπόν στο τελευταίο προπύργιο της δικαιοσύνης, η οποία δικαιοσύνη είναι για τον Ελληνικό λαό.
    Όλα αυτά που ακούσατε περάσανε από την δικαιοσύνη, πέρασα εγώ; Το μυρμήγκι;
    Γιατί κάποιος εβραίος μου είπε εσύ είσαι μυρμήγκι μπροστά στο σύστημα ρε Σώρρα, τι θα κάνεις;
    Του είπα άκου αγαπητέ, έχεις δίκιο ένα μυρμήγκι είμαι, το δέχομαι, αλλά δεν είναι το σύστημα είναι το καθεστώς απλά οι δικοί μου δεν έχουν ξυπνήσει ακόμα και όταν ξυπνήσουν θα γίνουνε σύστημα και το καθεστώς θα σβήσει.
    Και είναι αλήθεια, ξυπνήστε λοιπόν να πάρουμε το καθεστώς!
    Τους εξήγησα λοιπόν ότι κινδυνεύουν από αυτό το μυρμήγκι και είναι πολύ σοβαρό μυρμήγκι και θα περιμένει να κοιμηθεί ο γίγαντας…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΡΩΣΙΑ & ΤΟΥΡΚΙΑ: ΑΝΟΙΧΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

    Άρα συνέλληνές μου έχουνε γίνει τεράστια πράγματα και πραγματικά υπάρχουνε νίκες όσο περίεργες και αν σας φαίνονται μέσα στην δικαιοσύνη γιατί στριμώχνουνε στρατηγικά πάρα πολύ τα πράγματα.
    Επειδή πραγματικά με τιμήσατε σήμερα με την παρουσία σας, είμαι περήφανος για όλα αυτά τα μάτια που με κοιτάνε, που θα γίνουν χιλιάδες και θα γίνουμε όλοι μαζί και όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε! Είμαστε μικροί αλλά πήραμε απόφαση και για την Ανατολή, άρα η Ανατολή είναι υπαρκτή και έχει περάσει από την νομοθεσία ότι ναι, δεν έχει γίνει εκκαθάριση.
    Κύριοι, δεν έχει γίνει εκκαθάριση.
    Με βλέπει όλο το δικαστικό σύστημα, υπάρχει μια σελίδα στο δικαστικό σύστημα που λέγεται «η σελίδα του δικαστή», ενημερώνεται όλη η Ελλάδα και όλα τα δικαστικά τι ακριβώς συμβαίνει στην χώρα μας, λογικό.
    Βλέπουνε λοιπόν κοντόφθαλμα εμάς τι κάνουμε, πήραμε απόφαση για την Ανατολή, είδανε ότι δεν έχει γίνει εκκαθάριση, δώσανε πολύ καλές πληροφορίες και έχουμε τεράστιες πληροφορίες που δεν θέλουμε να τις βγάλουμε ακόμα γιατί μπορεί το καθεστώς κάνει κακό στο σύστημα κάτι που δεν θέλουμε και στρατηγικά είμαστε υπεύθυνοι για εσάς και για όλο το σύστημα.
    Σύστημα είστε εσείς, ξαναείπα.
    Έχουμε πληροφορίες ότι στην Ρωσία υπάρχει ανοικτό κατάστημα της Τράπεζας της Ανατολής παρακαλώ και στην Τουρκία λειτουργεί εώς σήμερα κα μέσα στην Εθνική Τράπεζα.
    Μας κοροϊδεύετε ε, ότι είναι κλειστή.
    Ξέρουμε με πληροφορίες και ντοκουμέντα και να θυμάστε η HSBC είναι δικιά σας συνέλληνες.
    Το 1932 έκαναν ταμείο οι κλέφτες οι Rothschild και η οικογένεια Lee.
    Ακούστε τι λέω επίσημα γιατί σήμερα που μιλάμε εδώ και σε όλα τα κανάλια που έχουνε πάνω από 600 ομάδες μας και σε όλα τα μέσα που μπορούμε και που είναι πολλά τελικά και δεν είναι αυτά τα ψευτοκάναλα της μαζικής εξαπάτησης, ξέρουνε τι λέω.

    Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ LEE

    Συναντήθηκα εγώ προσωπικά με την οικογένεια Lee η οποία θεωρεί ότι διοικεί από την Ανατολή μέχρι και την παγκόσμια τράπεζα.
    Ναι κύριοι η HSBC λεγότανε Shanghai Bank και το 1932 κάνανε ένα ταμείο με τους Rothschild και τους Οπενχάιμερ και βγάζει τι πρέπει να πάρουν από τα κλεμμένα και χτίζεται η HSBC.
    Σήμερα αγαπητοί μου συνέλληνες σε έναν πολύ γερό έλεγχο πέρα που έχουμε τα στοιχεία αλλά με την βοήθεια του λαού και της συσπείρωσης μπορούμε να αποτινάξουμε όλο αυτό και να δούμε τι έχει γίνει και να δούμε εάν είναι δικιά σας η HSBC που το παίζει παγκόσμια.

    Να δείτε ότι η Deutsche Bank είναι δικιά σας βρε παιδιά.
    Να δείτε ότι όλες οι Γερμανικές τράπεζες είναι δικές σας.
    Από τον δικό μας ιδρώτα, από τους Έλληνες από τον δικό μας τον χρυσό.
    Ναι αγαπητοί μου έτσι είναι, η HSBC είναι δικιά σας από το 1932.
    Και το βεβαίωσε η οικογένεια Lee.
    Δηλαδή κύριε Σώρρα μου λέτε ότι σήμερα θα μας αναστήσετε τις HSBC;
    Να δούμε, να κάνουμε ένα ταμείο να δούμε τι έχει γίνει. Κανένας δεν θέλει να κάνει ταμείο.
    Και ρωτάω, δεν μπορεί να δει ένας εισαγγελέας τι έχει γίνει την στιγμή

    ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΙΚΟΥ
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ακούγεται πως θα πτωχεύσει η Deutsche Bank…

    Δράττω της ευκαιρίας να σημειώσω και ένα μικρό χρονικό του παρελθόντος της μεγάλης ασυδοσίας που είναι 12672047_10208538401285594_4289793407070238748_o
    αναμιγμένη και η συγκεκριμένη αμαρτωλή τράπεζας:

    Θα σας θυμίσω μια πιο παλιά πολύ βρώμικη ιστορία της τράπεζας της Ανατολής, αλλά θα πάω στα πιο βρώμικα ενδότερα της ακόμα πιο βρώμικης ιστορίας, της ίδρυσης της Γερμανικής «Orient Bank (DOB)» και των συγγενικών της άλλων τραπεζών:-

    Στην αναπαράσταση που προσαρτάται φαίνεται η πορεία των χρημάτων, οι σχέσεις και οι κινήσεις που έγιναν.

    «Orient Deutsche Bank» ιδρύθηκε με χρήματα της Ελληνικής Τρ. της Ανατολής ως δάνειο.
    Και βεβαίως που δεν επιτστράφηακαν ποτέ!
    Δείτε την αμαρτωλή διαδρομή, τη χρηματοδότηση των πολλών εταιρειών, ονομάτων, γερμανικών ΕΣ.ΕΣ., 2ου παγκ.πολέμου, κτλ.

    Και για να δούμε τι έγιναν τα χρήματα της «Orient Deutsche Bank» που ιδρύθηκε 1 χρόνο μετά από την ίδρυση της Ελληνικής.

    12697360_10208538393725405_3102718305984172062_o
    Η τράπεζα ιδρύθηκε το 1905 με σημαντική συμμετοχή της Dresdner Bank και της Εθνικής Τράπεζας της Γερμανίας που ήταν ο 2ος μέτοχος της Ελληνικής Τρ. της Ανατολής και συμμετείχε και η Schaaffhausen’scher Α. Bank Corporation.

    Η Εθν. Τρ. της Γερμανίας «Nationalabank Fur Deutschland¨ ήταν ο ένας από τους 2 ιδρυτές της Τρ. της Ανατολής Ελλάδας.
    Πήρε δάνειο από την Ελληνική Τρ. Ανατολής και ίδρυσε την «Orient Deutsche Bank»..

    Η Εθνική τράπεζα της Γερμανίας συγχωνεύθηκε αργότερα με την «Darmstädter12592439_10208538395245443_2193477080815530964_n Bank für Handel und Industrie» και έφτιαξαν την «Bank Union Darmstädter-Nationalbank Berlin» (1922).

    Το 1931 Η μέτοχος της Ανατολής η Bank Union Darmstädter-Nationalbank Berlin πτωχεύει!!!

    Αμέσως μετά η κυβέρνηση της Γερμανίας υποχρεώνει την Danat bank νε συνενωθεί με την Dresdner Bank.
    Η Κινητήρια δύναμη ήταν ο Eugen Gutmann & ο γιος του Herbert M. Gutmann.

    12440679_10208538396885484_4594715709416538849_o
    Η Dresdner Bank ήταν η τράπεζα που ήταν αναμιγμένη με την κατοχή των Ευρωπαϊκών χωρών κατά το 2ο Παγκ. πόλεμο.
    ‘Ήταν γνωστή ως η επιλογή του Heinrich Himmler και των SS στην Πολωνία που χρηματοδότησαν και τον πόλεμο κατά της Ελλάδος.
    Εξελίχθηκε σε Alliance και μετά απορροφήθηκε από την Commerz bank.

    Στο μεταξύ η Αγγλία μέσω του Διεθνούς Οικονομικού Ελέγχου και της 12654395_10208538396605477_4483288062087426462_n
    Δημοσιονομικής Επιτροπής της Κοινωνίας των Εθνών επενέβαινε στις ελληνικές υποθέσεις προσπαθώντας να εξασφαλίσει τις οφειλές προς τους Βρετανούς τραπεζίτες.

    Το 1932, όταν η Ελλάδα πτωχεύει για 4η φορά επί Βενιζέλου, η Ελληνική Τράπεζα της Ανατολής, απορροφάται δια εξαγοράς από την Εθνική τρ. Ελλάδος. (Η πτωχευμένη τρ. Εθνική απορροφά τον γίγαντα Τρ. της Ανατολής..)
    Τυχαίως. τόσο η εθνική τρ. Ελλάδος όσο και της Γερμανίας είναι ιδιοκτησίας Rothschild ..

    Δύο παράλληλες ιστορίες, τόσο βρώμικες, τόσο πραγματικές..

    Δείτε πόσο μοιάζουν όλα αυτά με το σήμερα.

    ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
    ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
    ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ==

    alfeiospotamos.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Δημοσιεύτηκε στις 27 Σεπ 2016
    ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ.......
    .ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ !!!!!!
    ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!!
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ !!!!!
    ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΧΩ ΠΑΕΙ!!!
    ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ!!!
    !ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΕΧΩ ΠΑΕΙ!!!
    !ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ!!!!!
    !ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΛΟΙ!!!!ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ
    ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟ !!!!!!!!!!!!!

    https://youtu.be/efAIjZhQ1X0

    ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ...........
    ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ .....ΚΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟΙ...
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 28-9-2016 ΔΙΑΠΡΑΧΘΗΚΕ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΟΥ ΤΗ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥΣ…
    ΣΗΜΕΡΑ ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΠΙΤΙΑ, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΣΗ ΦΥΣΕΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ, ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΠΟ, ΜΟΧΘΟ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ…

    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΗΓΟΡΟΥΜΕ, ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ, ΠΛΟΥΤΙΖΟΝΤΑΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ……
    ΈΧΕΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΝΤΟΜΑ;;;;
    ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ, ΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ!!!!
    ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΑΣ, ΚΑΤΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΗ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΑΣΤΡΟΠΟΙ!!!

    ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
    ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»
    ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΑΤΕΛΩΣ ΤΙΣ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΑΣ…

    ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΠΛΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΤΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΣΑΣ…

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ…

    Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ…
    -)+(- ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ-)+(-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΚΑΙ ΓΙΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 29/9/2016

    Ο ΣΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΛΟΙΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΜΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΣΟ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΟΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ «ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ».

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΕ ΕΦΟΡΙΕΣ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

    ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΔΙΚΗ-ΓΟΡΟΙ (και οχι νομικοι )
    ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
    ... ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ
    ..... ΜΗΠΩΣ ........
    ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΤΟ ΓΑ@@ΣΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ .....ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΑΤΑΣΧΕΤΙΚΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΣ !!
    ΧΑΖΑΡΟΙ ... ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ !!!
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ....
    ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΤΕ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ....
    ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ...
    ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΚΛΗΡΟ-ΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΕΛΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ
    ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΤΑΜΕΘΑ ... Ν Ο Μ Ε Ι Σ ... ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
    ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΕΛΕΚΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ
    ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ << ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ >>
    ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ :
    ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ... ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ ... ΚΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΑ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ...... ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ .....ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ !!!

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΦΙΓΓΕΤΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΘΗΛΕΙΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ !!!
    Η ΝΕΜΕΣΙΣ ( εκ του νεμω ) ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ ΣΑΣ !!!!!!
    ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ :
    ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΑΤΕ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙΙΙΙΙΙ ...
    ΜΑ ..... Ο Λ Ο Ι !!!!!!!!!!!

    Γιαννης Καλογεροπουλος
    ΠΟΛΙΤΗΣ-ΟΠΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ
    ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    -)+(- ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ -)+(-
    ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ .
    .....ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ..........
    .......ΚΑΙ ........ ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΜΕΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΣΚΑΙ ΓΙΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 29/9/2016

    https://youtu.be/P_S1MGmphHM

    Ο ΤΥΦΩΝΑΣ-ΑΡΤΕΜΗΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ......
    ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΚΑΘΕΣΤΩΣ.......... ΤΡΕΜΕΙ!!!!

    Υ.Γ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΑΙ
    ΚΑΘΕ ΚΟΠΡΟΣ
    ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ .....
    ..ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ..........
    ΓΙΑΤΙ ΡΕ .....ΜΑΓΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.....
    ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΕΤΕ......
    .ΝΑ ΤΟΝ Γ@@@@@@@ ??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ . !!!!!!

    ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ – ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΙΣ Δ.Ο.Υ. ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ
    ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ Ο.Τ.Α. ΤΗΝ Δ.Ε.Η. ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.Υ.Δ.Α.Π. ΑΝΙΣΧΥΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΝΕΡΓΕΙΣ.

    ΑΥΤΟΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ
    ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ TOY ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΩΝ 600ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
    ΔΗΛ. ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ BRETTON WOODS ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΠΩΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ – ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ.

    ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΛΟΓΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε ΚΑΙ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ
    ΜΕ -ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΜΨΗ- ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΝΤΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΨΕΥΔΟΛΟΓΟΙ ,
    ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΚΡΑΤΟΙ ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΟΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ ,
    ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

    ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΕΛΛΟΜΕΝΗ ΕΞΩΔΙΚΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ. !!!!!
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΗΧΗΡΟΤΑΤΗ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΟΥΡΕΛΙΑΣΜΑ
    ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΜΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ,
    ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ
    ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ
    ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ
    ΤΗΝ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
    ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΝΙΑΣ
    ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΤΟΠΙΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ,
    ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΝ ΠΑΣΗΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

    ΚΥΡΙΟΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ. ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ «ΠΛΑΚΑ»
    ΘΑ «ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΘΑΡΗ».

    ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ «ΠΛΑΚΑ» ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΥΤΑ.

    ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.
    Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ.

    Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ , ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΠΑΝΤΕΣ. !!!!!! .

    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ….. ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ. !!!
    BAΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ
    Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    -)+(- ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ-)+(-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ε.ΣΥ ΕΡΜΟΥΠΟΛΕΩΣ (ΣΥΡΟΣ)

    26 ΝΕΑ ΕΞΩΔΙΚΑ – ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 30/09!!!
    20 ΣΤΗ ΔΟΥ ΚΑΙ 6 ΣΤΟΝ ΟΑΕΕ
    ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…


    Ε.ΣΥ. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

    39 ΝΕΕΣ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ- ΕΝΤΟΛΕΣ – ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΟΥ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΑ ……………. ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…………. !!!!!!

    ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ.ΠΛΗΘΩΡΑ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

    βελάκια….απο την Βελλη14……εμείς Γεμίζουμε φαρετρες…..και αυτοι παιζουν με μπογιές και πεντοβολα……


    ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ.11 ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΣΚΥΔΡΑΣ ΠΡΟΣ ΕΦΟΡΙΑ
    by epistimonikos
    Γρηγορης Βαρυτιμιαδης


    ΤΑ ΠΡΩΤΑ ….ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΠΕΣΑΝ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΟΧΟ ..Δ.Ο.Υ ΕΔΕΣΣΑΣ 9+2 ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΑΑΗΗΗΗΡΡΡΡΡ ΑΔΕΛΦΙΑ


    ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ.52 ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ
    epistimonikos
    Giannis Mazis

    ΑΛΛΕΣ 52 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ
    ΒΑΡΑΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΛΥΠΗΤΑ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΘΑ ΨΩΦΗΣΕΙ ΑΦΕΛΦΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΥ ΚΟΝΤΑ..

    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!!!


    ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ…….
    ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΕΞΙ ΣΑΪΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ….
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΧ. ΟΛΥΜΠΙΑΣ…
    3 ΣΤΗΝ ΔΟΥ… 2 ΣΤΟΝ ΟΑΕΕ ΚΑΙ 1 ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΚΑ…

    ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΑΛΟΝ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΗ
    ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

    ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ!!!!!!

    Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ???
    ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ?????


    ΕΛΑ ΣΤΑ 280 ΑΥΤΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ
    ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΩΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
    ΟΙ 300 ΚΟΠΡΟΙ ΤΗΣ ΒΟΛΗΣ+ΜΜ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ --ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Το κάτωθι άρθρο αφορά την διαδικασία έκδοσης αποδεικτικού ενημερώτητος δια χρέη προς το Δημόσιο.
    Απαραίτητη προυπόθεση δια την έκδοση του αποτελεί η υποβολή φορολογικών δηλώσεων ,καθώς και η δια νομίμου τρόπου πληρωμή των οφειλών μας.

    -)(- -)(- -)(- -)(-

    `Αρθρο 26 (Νόμος 1882/1990 )
    Αποδεικτικό ενημερότητας των χρεών προς το Δημόσιο
    1. Με αποφάσεις του Υπουργού των Οικονομικών, που δημοσιεύονται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, επιτρέπεται να επιβάλλονται κατά οφειλετών, που δεν έχουν εκπληρώσει τις από οποιαδήποτε αιτία οφειλές τους προς το Δημόσιο, περιορισμοί και απαγορεύσεις, που ανάγονται στις κάθε φύσεως συναλλαγές, πράξεις ή ενέργειες αυτών είτε με τους ιδιώτες, είτε με το Δημόσιο, δήμους – κοινότητες, νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου, ιδρύματα κάθε κατηγορίας, οργανισμούς, τράπεζες, επιχειρήσεις δημόσιας ή κοινής ωφέλειας και γενικά τον ευρύτερο δημόσιο τομέα, όπως αυτός καθορίζεται από την ισχύουσα νομοθεσία.
    2
    2. Ως συναλλαγή, πράξη ή ενέργεια, κατά την παράγραφο 1 του παρόντος, νοείται ενδεικτικώς:
    α) Η είσπραξη χρημάτων,
    β) Η σύναψη συμβάσεων δανείων,
    γ) η λήψη διοικητικών αδειών (π.χ. κυκλοφορίας , αυτοκινήτων, οικοδομικής, κλπ.),
    δ) ο εκτελωνισμός εμπορευμάτων,
    ε) η αγοραπωλησία ακινήτων ή σύσταση σ΄ αυτά εμπράγματων δικαιωμάτων, η αγοραπωλησία αυτοκινήτων ή θαλάσσιων σκαφών ή αεροσκαφών, κατά τις ισχύουσες διατάξεις,
    στ) η συμμετοχή σε διαγωνισμό ή δημοπρασία.
    3
    3. Η εκπλήρωση των οφειλών προς το Δημόσιο, κατά τις διατάξεις της παραγράφου 1 του παρόντος αποδεικνύεται με αποδεικτικό ενημερότητας, που εκδίδεται από τον αρμόδιο προϊστάμενο της Δ.Ο.Υ. και το οποίο χορηγείται εφ΄ όσον ο αιτών έχει καταβάλει ή τακτοποιήσει κατά νόμιμο τρόπο (αναστολή πληρωμής ή διευκόλυνση τμηματικής καταβολής που χορηγούνται από τα κατά νόμο αρμόδια όργανα) τις μέχρι τη χρονολογία έκδοσης του αποδεικτικού βεβαιωμένες και ληξιπρόθεσμες οφειλές του προς το Δημόσιο.
    14
    4. Τα της ισχύος του αποδεικτικού, τα τηρητέα βιβλία ή έντυπα, τα του ελέγχου εφαρμογής του μέτρου αυτού, οι τυχόν εξαιρέσεις ή απαλλαγές από την υποχρέωση προσκόμισης του αποδεικτικού, καθώς και κάθε άλλη λεπτομέρεια για την εφαρμογή του παρόντος άρθρου, καθορίζονται με τις ως άνω κανονιστικές αποφάσεις του Υπ. Οικονομικών.
    8
    5. Αποφάσεις του Υπουργού Οικονομικών, που έχουν εκδοθεί κατ΄ εξουσιοδότηση των άρθρων 9 και 10 του Ν. 2097/1952 (ΦΕΚ Α΄ 113) εξακολουθούν να ισχύουν μέχρι την κατάργηση τους.

    -)(- -)(- -)(- -)(-

    Πολύ σύντομα θα κληθούν οι Προιστάμενοι των Δημοσίων Ταμείων να μας απαντήσουν δια τους λόγους δια τους οποίους δεν εκδίδουν φορολογική ενημερότητα , καίτοι νομίμως τους έχουμε καταθέσει την εντολή πληρωμής εκ των δύο περιουσιών μας δια κάθε βεβαιωμένη ή μη εισέτη βεβαιωμένη οφειλή μας προς την Υπηρεσία αυτή.
    Ήρθεν κι αυτή η ώρα !!!!!!!!!!!

    AΘΑΝΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
    ΠΟΛΙΤΗΣ-ΟΠΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ
    ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    -)+(- ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ-)+(-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

    ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ. !!!!
    ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ
    ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

    ΚΑΘΕ ΔΙΩΞΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ
    Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
    ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΚΑΤΑ ΚΑΘΕ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ.

    ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΘΟΣ ΚΑΙ Η ΑΤΟΜΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.
    ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΟΥΤΕ ΑΛΛΟΘΙ ΟΥΤΕ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΟΤΑΝ ΕΠΙΚΑΛΕΣΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ
    ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΤΑΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.
    ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.

    Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΜΗΤΕΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.

    ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ
    ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ
    ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    -)+(- ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ -)+(-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ..
    ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ..

    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΗ , ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΗ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ , ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ , ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ , ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

    1. ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:
    http://www.artemis-sorras.gr/
    2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ:
    http://600dis.oramaellas.gr
    3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr
    4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr
    5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr

    ΘΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΤΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΥΛΙΚΟ , ΓΡΑΦΙΚΑ , ΒΙΝΤΕΟ , ΟΜΙΛΙΕΣ , ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΤΛ

    ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ !
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ--ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ

    ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ ΠΥΛΑΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ -
    82- «ΦΙΛΑΚΙΑ» ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ

    ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ & ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
    46 ΝΕΕΣ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΕΝΤΟΛΕΣ – ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ
    ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΠΥΡΓΟΥ ΗΛΕΙΑΣ
    ΣΕ Δ.Ο.Υ. ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!!!

    ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ.
    77 ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΘΕΡΜΗΣ ΠΡΟΣ ΔΟΥ, ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    Posted on Οκτωβρίου 3, 2016 by epistimonikos
    Πασχαλιά Κόνσουλα

    ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ ΘΕΡΜΗΣ 45 ΒΕΛΗ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΎ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

    ΚΑΙ ΑΚΌΜΑ 32 ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΙΣ ΔΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΆ ΤΑΜΕΙΑ

    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
    15 ΝΕΕΣ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ- ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΔΟΥ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ!
    ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΣ, ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ;
    ΕΛΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΕΛΛΗΝΑ, ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΟΥ!!!!

    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.....ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ:
    ΠΕΝΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, Ο «ΕΛΛΗΝ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ» ΠΡΟΝΟΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
    Posted on Οκτωβρίου 4, 2016 by epistimonikos


    Αυτός ο » Έλλην Νομοθέτης » είναι απίστευτα προνοητικός όμως…
    Πέντε τουλάχιστον πλήρη χρόνια πριν ξεσπάσει το μεταναστευτικό,πριν ξεσπάσει ο πόλεμος στην Συρία , προνοεί στον Νόμο δια την δημιουργία των Καλλικρατικών Δήμων και δημιουργεί και Συμβούλια Μεταναστών…..
    Διαβάστε , φίλοι μου:

    ΝΟΜΟΣ 3852/2010 (Καλλικρατικός Νόμος)

    Άρθρο 78 – Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών

    1. Σε κάθε δήμο συγκροτείται και λειτουργεί με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, συμβούλιο ένταξης μεταναστών ως συμβουλευτικό όργανο του δήμου για την ενίσχυση της ένταξης των μεταναστών στην τοπική κοινωνία. Τα συμβούλια ένταξης μεταναστών αποτελούνται από πέντε (5) έως έντεκα (11) μέλη, τα οποία ορίζονται από το οικείο δημοτικό συμβούλιο. Ως μέλη ορίζονται δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων μεταναστών, εφόσον η έδρα αυτών ή παραρτήματος βρίσκεται εντός των διοικητικών ορίων του οικείου δήμου, ή εκπρόσωποι που επιλέγονται από την κοινότητα των μεταναστών που κατοικούν μόνιμα στον οικείο δήμο, σύμφωνα με τους όρους που προβλέπει σχετικός κανονισμός, που εκδίδει με απόφασή του το οικείο δημοτικό συμβούλιο, καθώς και εκπρόσωποι κοινωνικών φορέων οι οποίοι αναπτύσσουν εντός της διοικητικής περιφέρειας του οικείου δήμου δράση σχετική με τα προβλήματα των μεταναστών. Με την ίδια απόφαση ορίζεται πρόεδρος στο συμβούλιο ένταξης μεταναστών ένας εκ των δημοτικών συμβούλων μελών του. Στα παραπάνω συμβούλια ορίζονται υποχρεωτικά ως μέλη αλλοδαποί δημοτικοί σύμβουλοι που έχουν τυχόν εκλεγεί. Η συμμετοχή στα ανωτέρω συμβούλια είναι τιμητική και άμισθη.

    2. Έργο των συμβουλίων ένταξης μεταναστών είναι η καταγραφή και η διερεύνηση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι μετανάστες, που κατοικούν μόνιμα στην περιφέρεια του οικείου δήμου, ως προς την ένταξή τους στην τοπική κοινωνία, την επαφή τους με δημόσιες αρχές ή τη δημοτική αρχή, η υποβολή εισηγήσεων προς το δημοτικό συμβούλιο για την ανάπτυξη τοπικών δράσεων προώθησης της ομαλής κοινωνικής ένταξης των μεταναστών και, εν γένει, την επίλυση των προβλημάτων που αυτοί αντιμετωπίζουν, ιδίως μέσω της οργάνωσης συμβουλευτικών υπηρεσιών από τις δημοτικές υπηρεσίες, καθώς και τη διοργάνωση σε συνεργασία με τον οικείο δήμο εκδηλώσεων ευαισθητοποίησης και ενίσχυσης της κοινωνικής συνοχής του τοπικού πληθυσμού.
    -)(- -)(- -)(- -)(-
    Στο άρθρο 78 Ν.3852/2010 προβλέπεται η δημιουργία συμβουλίου δια την ένταξη των μεταναστών στους Δήμους.

    https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwj3rpy55MHPAhVLBsAKHWnEASsQFggfMAE&url=http%3A%2F%2Fwww.ekke.gr%2Fprojects%2Fsem%2Fresources%2Fparousiaseis%2FSEM_Linardis.pdf&usg=AFQjCNGrQO9gYKGHAq57Q4wJK650zGEQJw&sig2=r_LD74P5hp0aJjns9Tqgrg

    Ήδη από το 2011 το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών (ΕΚΚΕ) εκπονεί μελέτες δια την ισόρροπη ένταξη των μεταναστών στους Δήμους της Επικράτειας…Ένας εκ των στόχων του ΕΚΚΕ και η δημιουργία ειδικού δημοτολογίου μεταναστών δια την απρόσκοπτη πρόσβαση των μεταναστών και στην εκλογική διαδικασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ….
    -)(- -)(- -)(- -)(-
    Παρακαλώ ,ας μου εξηγήσει κάποιος λογικά, πώς ο Έλλην νομοθέτης προνοεί το έτος 2010 ότι θα υπάρξει κύμα μεταναστών στους Δήμους της χώρας μας πέντε χρόνια μετά , δια το οποίο πρέπει να προβλέψει ειδικά συμβούλια δια την ένταξη αυτών στην κοινωνική ζωή του τόπου μας και δια το δικαίωμα ψήφου αυτών κι επομένως και δια την πολιτογράφηση αυτών ,προκειμένου να αποκτήσουν αυτοί δικαίωμα εκλέγειν κι εκλέγεσθαι?????
    Απαιτώ την χρήση της λογικής σας Έλληνες άνθρωποι με αντικειμενικότητα κι ευθυκρισία….
    Απαντήστε μου παρακαλώ !!!!!!!!!!!!!
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ. ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ !!!!!!!!!!!!!!

    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. 4/10/2016

    ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ… ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ…

    ……………………………………

    (απομαγνητοφώνηση) Νίκος Νικολόπουλος: Ήθελα λοιπόν να σας πω ότι μέχρι τότε , είμαι σίγουρος , αλλά θα σας ρωτήσω … ενημερωνόσαστε και μέσα από τον κοινοβουλευτικό έλεγχο , είτε για τον κύριο Σώρρα , για παράδειγμα αν είναι αυτό το πρόσωπο που μπορεί να έχετε κάνει αναφορά , αν είναι αυτό λέω , μήπως είναι αυτό κύριε διοικητά ;

    Προβόπουλος: Δεν θυμάμαι κύριε Νικολόπουλε …

    Νίκος Νικολόπουλος:
    Για τέτοιο ποσόν δεν θυμάστε ;;; !!! Μπράβο !!! Εξακόσια δισεκατομμύρια και δεν θυμάστε ;;; !!!


    ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΛΟΥΡΙΑ !!!
    ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΟΛΟΙ ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΞΥΠΝΙΟ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΑΝ ΚΑΜΠΑΝΑ … «κάποιος κάνει τον θεό με ένα λάπτοπ και θα του κόψω τα χέρια» … «Jemand spielt Gott mit ein Laptop, und ich werde ihn die Hände schneiden» …
    ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΤΥΜΠΑΝΑ !!!

    EΡΧΟΜΑΣΤΕ........ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ......
    ΚΑΙ ...........ΘΥΜΩΜΕΝΟΙ...........
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ- ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ
    05.10.16
    ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΝΗMΕΡΩΣΗΣ
    ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

    ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΚΤΗ ΠΙΕΡΙΑΣ

    H Ε.ΣΥ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ
    ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ
    ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ.

    ΕΤΣΙ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΣ ΚΩΜΟΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ (Κ.Μ.Ε)
    ΤΗΣ Ε.ΣΥ – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ
    ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΨΥΓΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ
    ΣΕ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΡΕΣ ΝΑ «ΟΡΓΩΣΟΥΜΕ» ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΚΩΜΟΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ.

    ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΝΑ
    ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ…

    ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΥΣΗ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ
    ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ
    ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ
    ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ
    ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ…

    ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΓΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΧΙΜΑ ΕΝΕΡΓΑ
    ΚΑΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΑ ΜΕΛΟΙ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

    ΥΓ:
    Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ
    ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΟΥ…
    ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΚΑΘ ΟΤΙ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ
    ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:
    ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
    ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΦΕΡΩ ΤΗΝ ΒΙΚΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΑΡΤΟΒΑΣΙΛΕΙΟ ΜΕ ΘΕΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ
    ΕΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΗΣΕΤΕ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    ΑΝΤΕΧΕΤΕ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΤΕ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ Ε.ΣΥ.
    ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ Η ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
    ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΥΤΗ
    ΟΣΑ ΣΑΙΤ ΚΑΝΑΛΙΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ
    ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΝΙΩΘΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΓΩΝΙΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΚΟΥΤΟΡΝΙΘΙ ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ{ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ } ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΟΜΙΛΙΑ [ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΙ ΕΓΩ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ ]
    ΤΩΡΑ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΝΗΨΙΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΤΟΥ ΑΑΡΩΝ [ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ] ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΙ ΜΑΣ ΛΟΙΔΩΡΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ???????? ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ????
    ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ??????????????

    ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΟΛΗ Η ΒΟΥΛΗ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΜΑΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ

    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΑΣ ΕΑΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΦΥΓΕΙ ΚΡΥΦΑ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ
    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. 10/10/2016 ΩΡΑ 19.30 !!!

    ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ Δ.Λ.Δ. ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΑ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ !!!

    ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ. ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΝΕ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΜΩΣ. ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ !!!!!!

    ΟΙ ΕΦΟΡΙΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΤΑΣΧΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ 500ΕΥΡΩ , ΤΑ ΜΑΤ ΒΑΡΑΝΕ ΚΑΙ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ…. ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΜΑΥΡΟΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΑ
    ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ !!!!!!!
    ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΑΝΟΙΓΟΥΝ 5 ΝΕΑ ΓΡΑΦΕΙΑ !!

    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ___>>ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ 3 ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ.
    ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ
    ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟ
    ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ
    ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ
    Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΟΛΟΣ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ, ΚΟΙΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΣΑΝ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΙ ΧΩΝΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ..
    ΕΝΩ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ!!!!!!!!!!!

    ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ .. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ...

    ΤΟ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ, ΑΝΗΜΠΟΡΟ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ, ΚΡΑΤΟΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΠΟΙΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ,
    ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ...
    ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ, ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ....,
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΡΑΔΙΑΖΟΥΝ, ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ,
    ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΥΧΑΙΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ,
    ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΓΧΟΡΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ, ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ, ΝΑ ... ΣΩΣΟΥΝ... ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ, ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ..

    ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΥΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΛΑΘΟΥΝ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΝΟΗΤΑ, ΑΝΟΥΣΙΑ - ΓΕΛΟΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΔΙΑΣΜΟ, ΚΤΥΠΑΝΕ ΑΛΥΠΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, ΔΙΟΤΙ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Ν' ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΔΙΑ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ...

    ΒΑΡΑΤΕ ΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ.

    ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ...
    ΚΑΘΕ ΜΠΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΑΝΟΗΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ, ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ..

    ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΜΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΜΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΥΣ ΔΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ, ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΥΨΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ..
    ΒΑΡΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ...
    10-10-2016 ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ , ΩΡΑ 19:30 ΚΑΙ ΜΕ 6 ΑΤΟΜΑ ΜΕΣΑ ..... ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ ??? Η ΑΛΗΘΕΙΑ.!!!

    ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
    ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ
    ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ

    ΘΕΜΑ:

    ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ, ΠΑΡΕΛΚΥΣΤΙΚΕΣ, ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΑΦΕΡΕΓΓΥΕΣ, ΑΝΑΡΜΟΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΚΕΙΕΣ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΚΡΗΤΗΣ, ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ, ΠΡΟΣΕΒΛΗΘΗΣΑΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΔΗΜΟΣΙΑ ΈΓΓΡΑΦΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΘΕΣΜΩΝ, ΛΟΙΔΟΡΗΣΑΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΒΑΛΑΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΛΟΙ ΗΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ
    ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΗΜΑΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ!!!

    ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΗ ΖΕΣΗ ΚΑΙ ΟΡΕΞΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΟΛΩΣ «ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΥΧΑΙΑ» ΤΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΑ ΝΑ ΛΟΙΔΟΡΗΣΟΥΝ – ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ, ΤΙΣ Ε.ΣΥ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ – ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΤΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΑΝ ΣΥΜΒΕΙ!

    ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΞΕΤΕ.
    ΑΥΤΗ ΣΑΣ Η ΠΡΑΞΗ, ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΑΝ-ΗΘΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΔΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ…
    ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙ ΑΜΕΤΑΚΚΛΗΤΩΣ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ ΟΤΙ «ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ»…

    ΜΕ ΑΥΤΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΝΩΡΙΜΗ ΣΤΑΣΗ, ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΣΚΟΠΩΝ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΈΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑ ΝΟΜΙΜΩΝ ΜΕΣΩΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΟΝ/ ΜΑΣ ΒΑΡΥΝΕΙ ΚΑΙ ΑΡΑ ΚΑΘ’ ΗΣ ΕΞ’ ΗΜΩΝ, ΕΙΤΕ ΑΤΟΜΙΚΑ ΕΙΤΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ, ΕΧΕΙ ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΔΙ’ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ.

    ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΩΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΑΠΤΕΙ – ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΩΛΥΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΥΤΩΝ.

    ΟΙ ΑΝΟΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΗΛΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΥΣ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΝΟΘΕΥΜΕΝΑ Η / ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΑ Η/ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΕΙΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΛΑΘΡΑ ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΗΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ – ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΣΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ.
    2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΥΜΕΙΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΑΦΕΡΕΓΓΥΕΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, ΓΙΝΕΣΤΕ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ, ΘΕΩΡΕΙΣΤΕ ΟΤΙ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΝ ΓΕΝΕΙ.

    ΣΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ, ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΒΑΛΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΜΕΤΕΔΩΣΕ, ( ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ «ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ» ΟΠΩΣ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΚΟΥΦΙΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ) ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ, ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ, ΕΙΤΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΚΑΘ’ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΔΕΣΜΕΥΘΕΙΣΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ!

    ΣΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ, ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ – ΕΠΙΔΟΘΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΣΤΟ ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΣΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΆΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΔΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΥΛΙΚΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ.

    ΤΕΛΟΣ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΧΩΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ, ΔΟΓΜΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ, ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙ, ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΠΛΑ ΚΟΥΦΙΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΑΝΟΗΤΑ ΤΑ ΔΙΑΛΑΛΟΥΝ!

    ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
    ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.Υ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ:

    ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΠΛΑΝΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΕΙΧΕ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΔΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΛΕΧΘΕΝΤΩΝ ΜΟΥ!

    ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΑΝ ΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΔΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΟΜΙΜΑ (ΜΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ…) Η ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ.

    ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ… ΤΡΙΣΘΕΟΡΑΤΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ…

    ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΣΑΣ ΑΦΗΣΑΤΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ, ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΑΤΕΣ, ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΛΟΠΕΣ, ΔΙΟΓΚΩΣΑΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ, ΧΡΕΩΣΑΤΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ, ΚΑΠΗΛΕΥΤΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΣΑΣ, ΕΝΕΡΓΗΣΑΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΣΑΣ, ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.

    ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

    ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΑΥΤΗ ΣΤΙΓΜΗ..

    ΕΛΑΤΕ, ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΝΔΕΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ, ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΟΠΩΣ ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΤΕ, ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ Ο ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΣΑΣ ΔΙΚΑΟΥΤΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ Η ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ, ΝΑ ΔΟΜΗΘΕΙ ΟΡΘΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥXΘΕΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ.

    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ. ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ Η ΠΡΑΞΗ ΣΑΣ ΑΥΤΗ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΒΑΡΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ Η΄ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.

    Ο ΕΝΤΟΛΕΑΣ ΣΑΣ ΔΗΜΟΤΗΣ- ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ, ΣΑΣ ΕΝΤΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΤΕ..

    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΡΑΞΕΤΕ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΡΓΕΙΤΕ.

    ΦΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΠΟΥ ΕΠΗΛΘΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤE ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΝ ΓΕΝΕΙ..

    BIKY ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
    ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ
    ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΑΘΡΟ , ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕ ΔΥΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥΣ ΟΔΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΕΙΚΟΝΙΚΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥΣ.
    Ο ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΈΘΝΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΗΝ 4Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ.

    ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΕΟΝΤΟΣ ΔΥΣΟΙΩΝΑ ΜΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΘΗΚΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ
    «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΕΡΓΟΣ. ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ».
    Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΑΠΕΙ Η ΕΣΤΩ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ»
    ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΘΝΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ Ο.Η.Ε.
    Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
    ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΦΩΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε

    ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΠΡΑΤΤΕΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΗΡΕΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ.

    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ Κ.Λ.Π ΠΟΥ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΕΧΕΙ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ Κ.Ι.Σ. ΠΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΥΓΗ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΤΑΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΤΟΥ ΚΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΣΤΟΥΣ ΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ «ΘΕΣΜΟΥΣ».

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΤΕ ΕΝΤΟΛΕΣ. Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΝΤΟΛΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΟΠΟΥ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.

    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΟΝΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΕΚΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΒΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΕΛΓΕΙΤΕ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ Ή ΓΡΑΠΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

    ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΗΛΑΤΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΒΟΥΡΚΟ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΥΓΙΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ; ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ; ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΟΥΣ; ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ; ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΜΗΧΑΝΟΙ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΧΘΡΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ; ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΗΛΑΤΕΙΤΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ; ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ: ΠΟΣΟ ΒΡΩΜΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΦΕΡΕΦΩΝΟ.!

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΚΑΘΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ ΤΟΥ ΟΛΕΘΡΟΥ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΗ ΣΑΣ.

    ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ
    Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Αθανασία Γεωργοσοπούλου (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ)
    T o K.E.A.O. έχει απόλυτη οικονομική και λογιστική αυτοτέλεια. Που σημαίνει ότι έχει οικονομική και λογιστική αυτοτέλεια απ το Ι.Κ.Α και επομένως και από το Ελληνικό Δημόσιο ...
    Άρα το Ι.Κ.Α και το Ελληνικό Δημόσιο δεν ασκούν κανένα έλεγχο είτε στην βεβαίωση ,είτε στην είσπραξη , είτε στην απόδοση των ασφαλιστικών μας εισφορών... Αυτό το καταλάβαμε.
    Αυτό που δεν μας λέει το εν λόγω άρθρο είναι εν τέλει στον έλεγχο ποίου υπόκειται το ΚΕΑΟ ,αφού δεν ελέγχεται από το Ελληνικό Δημόσιο.
    .Ποιός μας βεβαιώνει τις εισφορές , ποιός τις εισπράττει, που αποδίδονται αυτές λογιστικά , ποιός προχωρά σε κατασχέσεις των ακινήτων μας και των κινητών μας????
    Μήπως και οι ασφαλιστικές μας εισφορές βεβαιώνονται , εισπράτονται και αποδίδονται στους ''δανειστές '' μας????
    Έλληνα ,ξύπνα. Κατάλαβε ότι
    το Κράτος ''Ελληνική Δημοκρατία'' έχει μετατραπεί σε εταιρεία , με Α.Φ.Μ. και έδρα της εταιρείας την Νέα Υόρκη...
    Αφού λοιπόν το Κράτος ως Κεντρικός Μηχανισμός έχει μετατραπεί σε ιδιωτική εταιρεία , όλες του οι Υπηρεσίες , όλοι του οι μηχανισμοί βεβαίωσης , διαχείρισης , απόδοσης λογιστικών και οικονομικών στοιχείων έχουν περάσει ήδη σε ιδιώτες
    Έλληνες , αντιληφθείτε ότι και το ΚΕΑΟ ,ως ''ανεξάρτητη αρχή'' , ήτοι ως ιδιωτικός εισπρακτικός μηχανισμός δεν λειτουργεί πια για την εξυπηρέτηση του ασφαλισμένου , αλλά για το κέρδος των ιδιωτών ,που κρύβονται πισω του.
    Αντιληφθείτε , ότι και τις ασφαλιστικές μας εισφορές ιδιώτης τις εισπράττει , και αυτός προβαίνει σε κατάσχεση των ακινήτων μας , ή στην δέσμευση των λογαριασμών μας !!!!!!!!
    Οι ίδιοι που μας οδήγησαν στο χαλκευμένο χρέος, οι ίδιοι ρυθμίζουν τι χρωστάμε , οι ίδιοι τα εισπράττουν ,οι ίδιοι μας κατάσχουν την περιουσία και δεσμεύουν τις ζωές μας.
    .Οι ίδιοι μας γενοκτονούν.
    Αν ότι καταγγέλω είναι ψευδές , αν διασπείρω ψευδείς ειδήσεις ΠΡΟΚΑΛΩ την Προισταμένη Αρχή του ΙΚΑ να με μηνύσει ως έχουσα έννομο συμφέρον ,ή να δημοσιεύσει το καταστατικό του ΚΕΑΟ ,προκειμένου να διαπιστώσουμε την νομική μορφή , υπό την οποία αυτό λειτουργεί , την Προισταμένη του Αρχή, το Διοικητικό ου Συμβούλιο κ.λ.π Ξύπνα Ελληνάκο. Ορθώσου. Σε σκοτώνουν !!!!!!!!

    ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΓΕΟΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ...ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ???
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΛΠ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΑΚΟΜΑ??? ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ....ΔΩΣΤΕ ΕΝΤΟΛΗ ΟΛΟΙ !!!
    Ή ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ Ή ΘΑ ΦΑΝΕ ΑΝ ΠΕΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ....ΑΣ ΔΙΑΛΕΞΟΥΝ ΠΙΟ ΘΑΝΑΤΟ ΘΕΛΟΥΝ !!!
    ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΞΕΧΡΕΩΝΟΥΜΕ .....ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.!!!
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΝΟΜΙΚΗ ΦΟΡΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΩ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΙΚΝΎΩ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΜΕΡΙΔΙΟΥ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΚΑΘΕ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΈΝΗ ΟΦΕΙΛΗ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ 600 Ή ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΑΝ ΠΩΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΩΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Η ΕΞΩΦΛΗΣΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΣΑΝ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ..... ΤΕΛΙΚΑ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΠΛΕΟΝ...
    .ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥΣ !!!

    ΠΑΝΟΣ ΣΩΖΟΣ
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ

    http://alfeiospotamos.gr/?p=25728

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ
    ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ 3/11/2016 ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΞΕΚΙΝΑ Η ΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ

    ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ [ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΩΣ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ] ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

    ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΟΛΑ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ ΤΗΛ 6974046361 ΑΛΛΕΣ ΤΡΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΘΑ ΑΣΠΙΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ

    ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΝΟ ΠΙΚΕΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ΜΑΣ

    ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΜΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ DNA ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΟΥ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΜΑΣ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η Ε.ΣΥ 2 ΞΑΝΘΗΣ ΔΗΛΩΣΤΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΞΑΝΘΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 5/11/2016 ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΛΕΝΗ ΚΙΤΣΟΥ ΤΗΛ 6937172820 ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΗΣ Ε.ΣΥ ΞΑΝΘΗΣ ΔΥΟ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΛ 6948098922 ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΞΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥΣ

    ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ
    ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

    ΟΛΗ Η ΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ

    ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΑΣ

    ΜΙΑ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΑΣ ΤΗΝ ΣΠΑΣΟΥΜΕ

    ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΗΣ

    AΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

    ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ
    ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ......
    .................................ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΜΕΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΟΤΑΝ ΣΤΙΣ 3/9/2016 Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΕΚΑΝΕ ΕΠΕΡΏΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ » ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ»
    ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΒΟΥΗΞΑΝ ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΩΣ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΡΩΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ
    ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ.

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΟΛΟΙ Ε????????
    ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ε?????
    ΓΙΑΤΙ????
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΩΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΜΕΜΠΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΥΝΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΑ ΝΟΜΙΜΑ ( ΑΛΛΙΩΣ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΜΕΜΠΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΑΓΕ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΤΑ ΣΥΝΕΡΩΤΩΜΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ) ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΞΕΧΡΕΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ???
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ???
    ΤΗΝ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΑΤΕ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ???


    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ
    ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ
    ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ...................
    ...................................ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΜΕΝΟΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΣΙΠΡΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΕΥΓΕΝΙΚΕ ΚΥΡΙΕ??

    ΠΕΣΤΑ ΠΕΣ ΤΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ,ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΕ ΝΕΟΛΑΙΡΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΙΓΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΗ ΑΥΤΗ Η ΠΟΙΝΗ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20.000 ΘΥΜΑΤΑ ΠΟΥ Η ΣΥΡΙΑ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ...

    ΠΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ..!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΔΙΑΒΑΣΥΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΟ Ξ/8 ΒΓΑΖΕΙ ΨΕΥΤΗ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ
    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΤΟΠΡΟΦΙΛ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ
    ------------------------------------------------------------


    Anonymous27 Ιανουαρίου 2017 - 3:45 μ.μ.
    Giannis Paterakis20 Ιανουαρίου 2017 - 12:36 μ.μ.
    17/3/2016

    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:
    ΑΝ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΑΣ ΝΟΙΚΙΑΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ Η ΕΦΟΡΙΑ Ή Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!

    http://alfeiospotamos.gr/?p=21574

    ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΜΕ ΔΟΛΟ ΑΠΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ??

    Giannis Paterakis27 Ιανουαρίου 2017 - 3:48 μ.μ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΝΗΡΑ ΜΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑΣ ΣΤΗΝ ΣΚΥΛΟΦΑΡΑ ΣΟΥ ΕΒΡΑΙΕ,ΣΤΟΝ ΡΑΒΒΙΝΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ Κ.Ι.Σ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΘΙΚΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

    ΤΕΛΟΣ,ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΕΝΑΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΖΩ ΨΕΥΤΗ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΥΝΕΧΩΣ,ΕΣΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥΡΜΟΥΡΙΖΕΙΣ,ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ...

    ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΩΡΑΜ ΔΩΣΕ ΡΕΣΙΤΑΣ ΑΠΑΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ...

    Giannis Paterakis27 Ιανουαρίου 2017 - 3:52 μ.μ.
    ΑΝ ΕΙΧΕ ΟΜΩΣ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...

    ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ ΑΠΟ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ...

    Anonymous27 Ιανουαρίου 2017 - 3:56 μ.μ.
    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΑΝ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΑΣ ΝΟΙΚΙΑΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ Η ΕΦΟΡΙΑ Ή Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ! (έκτακτες ανακοινώσεις 12/3/2900 απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)
    Posted by Αλφειός Ποταμός at 13:16 ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ Add comments Tags:Αρτέμης Σώρρας, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, εκπομπές, Ελλάδα, Έλληνες, Ελληνισμός, ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, Επικαιρότητα, ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.
    Μαρ
    17
    2016

    ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 12-3-2016 ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

    ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΘΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΓΟΝΑΤΙΣΤΩΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ!!

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ… Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ !

    Α. ΣΩΡΡΑΣ: Αγαπητοί μου Συνέλληνες δεν ορίζω τον χρόνο μου και τον χώρο που περπατώ, ή που εργάζομαι για αυτό είχα μια καθυστέρηση.

    Δεν ορίζω πια τίποτα, ορίζομαι μόνο από την ροή των πραγμάτων και των εξελίξεων, έτσι όπως άλλωστε είναι όλο το σύμπαν.

    Αγαπητοί μου Συνέλληνες ας δούμε πολύ σοβαρά και ας αντιληφθούμε και ας κατανοήσουμε όλοι μας αυτόν τον τεράστιο αγώνα που κάνουμε και που έρχονται συνεχώς πολλοί συνέλληνες κοντά μας.

    Είμαστε σε πάρα πολύ κρίσιμες ώρες όλοι μας και το καθεστώς, αλλά και το σύστημα.


    http://alfeiospotamos.gr/?p=21574

    Anonymous27 Ιανουαρίου 2017 - 4:03 μ.μ.
    ΜΑΝΕΣΗ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΘΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΧΟΝΔΡΟΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΑ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΖΩΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ανώνυμος29 Ιανουαρίου 2017 - 7:44 μ.μ.
    Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΤΡΩΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΑΘΟΝΤΕΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗΔΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙ ΓΙΟΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΓΥΡΩ ΧΩΡΙΩΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΥΡΩ ΟΜΟΡΩΝ ΝΟΜΩΝ
    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Giannis Paterakis29 Ιανουαρίου 2017 - 7:55 μ.μ.
    ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΟ ΛΑΣΠΟΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΦΕΡΕ ΕΔΩ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΕΣ...

    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΤΙ ΝΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ..

    Ανώνυμος29 Ιανουαρίου 2017 - 8:12 μ.μ.
    ΣΕ ΠΟΝΕΣΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ
    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Ανώνυμος21 Φεβρουαρίου 2017 - 1:54 μ.μ.
    1ον. .. ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙΞΕΙ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΦΟΡΕΣ
    2ον ... ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΑΙ
    3ον .., Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟ
    ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ
    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος21 Φεβρουαρίου 2017 - 1:56 μ.μ.
    ΚΑΙ 4ον ... ΕΙΔΟΠΟΗΣΤΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΣΕΙ

    Ανώνυμος21 Φεβρουαρίου 2017 - 2:38 μ.μ.
    και εγώ πληρώνω φόρο κανονικά και ΕΝΦΙΑ, αυτό που το βρήκαν οι παπατζήδες, είμαι ελληνοεβραίος

    Ανώνυμος21 Φεβρουαρίου 2017 - 2:48 μ.μ.
    τι παραμύθι είναι αυτό, αφού οι ελληνοεβραίοι πληρώνουμε φόρους, εγώ πληρώνω ΦΠΑ, φόρο εισοδήματος, ΕΝΦΙΑ, τέλη κυκλοφορίας


    Giannis Paterakis21 Φεβρουαρίου 2017 - 5:54 μ.μ.
    ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΙΠΑΤΕ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ???

    ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ,ΕΛΛΗΝΑΣ Γ.Π. ΑΥΤΟΧΘΟΝΑΣ,ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΜΟΥ..!!!!

    ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΣΟΥ...

    Giannis Paterakis21 Φεβρουαρίου 2017 - 5:59 μ.μ.
    ΕΝΑ ΕΡΠΕΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΣ..

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕ??

    Η ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Η ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΙΑΣΜΑ,ΜΗ ΛΕΡΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...

    ΑΝ ΖΩ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΘΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΙΝΕΖΟΕΛΛΗΝΑΣ??

    ΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΚΟΤΑ ΣΕ ΑΧΥΡΩΝΑ ΘΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΟΓΟ??

    http://www.ksipnistere.com/2017/02/70_21.html#comment-form

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Στέργιος Ζ.30 Μαρτίου 2019 - 7:57 π.μ.
    Γ@μώ την Αθήνα σας στην τελική, καλύτερα Μακεδονία
    με σκοπιανούς και βουλγαροθρακιώτες, παρά με την πόρνη Αθήνα.

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Στέργιος Ζ.30 Μαρτίου 2019 - 12:21 μ.μ.
    Για το λιγδιάρη φύσσα βάλατε άγαλμα
    και οδό με το όνομά του, κωλοαθηναίοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή