Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ (7) ΗΜΕΡΕΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΚΟΥΒΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ «ΜΟΙΡΟΛΟΓΙΣΤΡΑ-ΘΡΗΝΩΔΟΣ» , ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟ και ΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ και ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΟΠΩΣ και ΤΙΣ «ΒΟΜΒΕΣ» ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ-ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ και…ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ…!!!

ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΟΜΟΙΟΠΑΘΕΙΣ» ΜΑΔΟΥΡΟ και ΛΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ..ΦΥΛΑΚΗ…!!!

«Βρήκε ο γύφτος τη γενιά του και αναγάλιασε η καρδιά του»…
 Χαράς Ευαγγέλια για τον Τσίπρα ο θάνατος του Κάστρο, ευκαιρία να αποδράσει από τις οδυνηρές συνέπειες πού ό  ίδιος δημιούργησε στη Χώρα, να ξεχάσει τη γελοία και ταπεινωτική εικόνα του μπροστά στον Ομπάμα, επειδή ένιωθε τόσο μειονεκτικά απεναντί του (ώστε ούτε η δόση από τα χάπια να την καλύψει) και τώρα να βρεί αγαλίαση και να αισθανθεί άνετα παρέα με τους «ομοιοπαθείς» του Μαδούρο και Λούλα πού δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν στους δρόμους σε Βενεζουέλα και Βραζιλία και το σπουδαιότερο βρίσκονται με το ένα πόδι στη…φυλακή…!!!

Πού ακούστηκε να φύγει από σήμερα για την Κούβα όταν η Κηδεία του Κάστρο θα γίνει…Κυριακή…;;;
********
Έμμισθη μοιρολογίστρα κατάντησε όλων των αποτυχημένων αριστερών πειραμάτων της Λατινικής Αμερικής;;;
********
(7) ημέρες μοιρολόι, πού…ακούστηκε;;;
********
Τουλάχιστον να συναντούσε και τον Βορειοκορεάτη Κιμ Γιανκ Ούν, να τον ρωτούσε τι χάλασε στη «συνταγή» με τον Παππά για την χειραγώγηση της κοινής γνώμης με τον νόμο για τα ΜΜΕ, πού έγινε σκουπιδόχαρτο για χωματερή και να τον συμβουλευθεί πως θα τον ξαναφέρει.
********
«Σκοτίστηκε» για την αξιολόγηση- συμφορά πού μας περιμένει, την άφησε στα χέρια του «Καλιγούλα» (του Ευκλείδη καλέ), και της «ξυλόκοτας» της Αχ-τσιόγλου για να διεκπεραιώσουν οριστικα… το ολοκαύτωμα…!!!
********
Όσον αφορά το μεταναστευτικό σαν γνήσιος αριστερός αφού τους κάλεσε μετά Βαϊων και κλάδων να φιλοξενήσει στην Ελλάδα τώρα τους εγκατέλειψε στη τύχη τους και στη μαύρη μοίρα τους, νηστικούς και απελπισμένους  να αλληλοσκοτώνονται μεταξύ τους και να καίγονται σαν τσιγάρα, από τον νεκροθράφτη τους, ένα κλασσικό τύπο «βασάνη», τον...Μπουζάλα.
********
Όσον αφορά τα Εθνικά μας θέματα με τις διαφορές και διεκδικήσεις πού φυτρώνουν σήμερα σαν μανιτάρια, αφού Τουρκία και Αλβανία  βρήκαν στην Ελλάδα του Τσίπρα την μεγάλη ευκαιρία, όπου αποδυναμωμένη οικονομικά, πολιτικά ανυπόληπτη στη παγκόσμια κοινότητα με διπλωματικές υπηρεσίες αφανισμένες και λεηλατημένες αφού ο πολιτικός προϊστάμενος (Κοτζιάς)  είναι δυστυχώς, της πλάκας…
********
«Καθ΄εικόνα και ομοίωση» εκείνου πού τους επέλεξε, του…Τσίπρα…!!!
********
Όταν με το καλό ξεκουμπιστούν από την εξουσία και ανοίξει ο «φάκελος Τσίπρα», θα αποκαλυφθούν σπαρταριστικές διηγήσεις, από ανά την υφήλιο ομολόγους και μη του Τσίπρα, όπου τον διακωμωδούν αλύπητα και μπορεί βέβαια να γελάσει κάθε πικραμένος, όταν τις διαβάσει, όμως ο διακωμωδούμενος είναι πρωθυπουργός και υποτίθεται ότι αυτός είναι επιφορτισμένος για τη διαφύλαξη των συμφερόντων, λαού και Έθνους…
********
Αυτά όμως συμβαίνουν όταν μας Κυβερνούν, ένα «λιμό» για Πρωθυπουργός και κάτι «ξόανα», ως…Υπουργοί…!!!
             ------------------

8 σχόλια:

  1. Γιατί να μη πάει; Έχει και ωραίο καιρό η Κούβα αυτη την εποχή ή τα εισιτήρια από τη τσέπη του θα πληρώσει γιά να στερηθούν η Περιστέρα και τα παιδιά του; Τα "βλακόμετρα" πού τον ψήφισαν θα πληρώσουν το ταξίδι αναψυχής τού Τσίπρα, όχι μόνο από τη τσέπη τους αλλά και με το αίμα τους.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάει να προσκυνήσει ένα αιμοσταγή δικτάτορα πού άφησε αμύθητη περιουσία στά παιδιά του και στούς Κουβανούς μισθό των 20 δολαρίων το μήνα...
    Οι αριστεροί βλέπουν πολλά όνειρα και στον ύπνο και στο ξύπνιο τους, αλλά δεν μπορούν να "τελειώσουν" ποτέ, ούτε στις...ονειρώξεις τους.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΟ ΗΛΙΘΙΟ!
    ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ !!
    146 ΕΚ ΕΥΡΩ ΣΤΟΙΧΙΣΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΙ ΜΕΤΑΚΛΙΤΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟ 2015¡¡
    200 ΧΙΛ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΝΟΥΝ 100 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ!!
    ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΟ ΦΡΟΥΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !ΘΑ ΟΛΕΣ ΠΡΩΤΕΣ ΣΑΝ ΓΚΟΜΕΝΕΣ
    ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΓΑΜΑΕΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ::
    ΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΛΑ ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΟΤΑΝ ΠΕΙΝΑΕΙ!!
    ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΓΕΤΕΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝ ΧΟΡΕΥΗ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΕΝΑΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ !!
    ΡΕ ΚΥΡΙΑΚΟ ΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΖΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ: ΡΕ ΚΥΡΙΑΚΟ ΠΟΣΟΘ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ; ΠΟΣΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΠΟΣΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΥΣΙΤΙΑ ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΛΥΠΟΘΗΜΑΝΕ ,ΠΟΣΟΙ ΠΕΘΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ' ΑΠΟ ΕΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑΤΡΩΝ !!
    ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΑΚΟ "ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΣ"ΝΔΤΗΣ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ-ΚΑΤΑΛΑΒΕ!!
    Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΕΧΕΙ ΒΑΡΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΖΗ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΤΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ"ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ"ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ,ΚΑΛΑ Ο ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ Ο ΜΗΛΙΟΣ Η ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!!
    ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ ΚΥΡΙΑΛΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. < ΑΛΕΞΗΣ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΩ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ"!!
    ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΤΣΟΝ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ!!
    *********
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩ Η ΠΙΠΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ!ΜΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΕΝΑΚΟΥΤΙ ΓΑΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. < ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ>
    ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΦΕΚ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
    2600 ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΥΝ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΣΥΝ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΣΥΝ ΜΕΤΑΚ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑ ΘΥΛΙΚΟ ΜΥΑΛΟ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!!
    ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΗ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΕΡΔΙΖΗ ΕΝΑ ΑΡΝΙ ΑΠΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Κομμουνιστοτουρισμό" κάνει το παιδί, μπας και ισορροπήσει από τη ψυχική του πάθηση και πάει Κούβα με την ευκαιρία της κηδείας τού Κάστρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και εγω υποστηρίζω ότι πάει στη Κούβα γιά να εξασφαλίσει ΑΣΥΛΟ, γιατί άν μας επιτεθεί ο Ερντογάν, ο οποίος μαζί με τον Αλβανό Ράμα μάς προκαλούν "στά ίσα" και μας αποκαλούν "κότες πού τρώμε πίτουρα" μόνο με ΑΣΥΛΟ θα γλιτώσει ο Τσίπρας. Εκτός και αν περιμένει βοήθεια από τον Ραούλ γιά να σώσει τα νησιά μας.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γεια σας, κυρίες και κύριοι,
    Επιτρέψτε μου να σας παρουσιάσουμε μια ευκαιρία στο τέλος του το έτος στην ομορφιά και τη χαρά. Μήπως ανησυχείτε για τις διακοπές στο τέλος του έτους, θέλετε να περάσετε μια αξέχαστη και αξέχαστα Χριστούγεννα. Σας δίνω την ευκαιρία για γρήγορη και αξιόπιστη δανείου σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μην διστάσετε, μια ενιαία διεύθυνση να επικοινωνήσετε για περαιτέρω πληροφορίες.
    E-mail: wilson.josue1947@gmail.com
    Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή