Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

«ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ» και «ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΑ» ΕΝΟΣ ΑΞΕΣΤΟΥ ΒΛΑΧΑΝΤΕΡΟΥ--ΧΩΡΙΑΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ…ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ…!!!

ΕΛΕΕΙΝΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ… ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ…!!!

Κρίμα…
Αν όπως έλεγαν  και οι «σοφοί» αναλυτές οι πράγματι άριστες επισημάνσεις του Προέδρου Ομπάμα για την πορεία της Ελληνικής οικονομίας, απευθύνονται αρμοδίως (Ευρώπη) σε «ώτα μη ακουόντων», έχουν όμως «σημειολογική» και «συμβολική» σημασία, έστω και αν προέρχονται από ένα συνταξιούχο Πρόεδρο, τότε όλους τους «συμβολισμούς»  τους κατέστρεψε στην κυριολεξία ο…Τσίπρας…!!!

Δεν ήταν «θέαμα» αυτό…
********
Αποπνέει όλη τη βλαχιά, χωριατοσύνη, αμορφωσιά, μιζέρια και κακομοιριά της δεκαετίας του 1950,  μετά από δύο πολέμους ένα Εξωτερικό και ένα ακόμη χειρότερο Εσωτερικό από ένα ύπουλο εχθρό, όταν ως επαίτες ζητούσαμε την ελεημοσύνη των ΗΠΑ.
********
Και το χειρότερο την αγένεια, την έλλειψη ανατροφής, την άγνοια στοιχειώδους κοινωνικής συμπεριφοράς, όλα δηλ. τα στοιχεία ενός…άξεστου βλαχαντερού…!!!
********
Δεν τον βοηθάει η φάτσα του, δεν τον βοηθάει το σώμα του και η εν γένει σωματική του διάπλαση, ότι κουστούμι και να φορέσει δεν του πηγαίνει, σαν τσουρούτικο φαίνεται επάνω του, τουλάχιστον η συμπεριφορά, η στάση  και ο λόγος του θα μπορούσαν να ακυρώσουν τουλάχιστον τις σωματικές- εμφανισιακές του ατέλειες.
********  
Αγένεια του χειρίστου είδους και έλλειψη στοιχειώδους κοινωνικής αγωγής ό τρόπος πού καθόταν στη πολυθρόνα με ταυτόχρονα χασμουρητά, νωχελική-τεμπέλικη διάθεση, εξωφρενική απολιτισιά  και βάρβαρη ακύρωση της Ελληνικής φιλοξενίας.
********
Κρίμα…
----------------
Ο καθηγητής Χρ. Γιανναράς γραφει:
**********
Ακόμη και στα χρόνια της μεγάλης φτώχειας της δεκαετίας του 50΄ οι Έλληνες και οι Ελληνίδες, ζούσαν την Ελληνικότητα ως πολιτισμική υπεροχή, ως ποιότητα ζωής  και αφομείωναν την ενδυματολογική μόδα με τη βιωματική σιγουριά και την αυτονόητη άνεση να προσλαμβάνουν οτιδήποτε καινούργιο που το εύρισκαν ταιριαχτό με τα γούστα τους.
********
Αυτή τη στάση άλλωστε υπονοούσε ο Γιάννης Τσαρούχης όταν έλεγε: 
«Για να είσαι κοσμοπολίτης, πρέπει πρώτα να είσαι Ελληνας».
********
Άντε τώρα να πείς του Τσίπρα και όλου του Κυβερνητικού λεχριταριού, ότι ο Γιανναράς τελειώνει το κειμενό του:
********
«Η εξωτερική εμφάνιση των μπροστάρηδων να απηχεί την αρχοντιά της Ελληνικής λαϊκής παράδοσης, αυτήν που μεταγγίζεται με το γάλα της μάνας»…!!!
********
Πώς να σε υπολογίσουν, σε πάρουν στα σοβαρά  και να σε προσέξουν οι συνομιλητές σου όταν σε βλέπουν σε αυτή τη κατάσταση με ένα «βλαχομπαρόκ» Πρωθυπουργό, πού γίνεται περίγελος ακόμη και με τη Αγγλική προφορά του, όπως οι υπηρέτριες που πήγαν ένα χρόνο στο Λονδίνο και γύριζαν στα Χωριά τους  και να δείξουν ότι απέκτησαν Λονδρέζικη προφορά έλεγαν.
********
«κ. Κυριάκο αργήσατε, ο φούρνος…έκλασε (έκλεισε)…!!!
Και ο Κυριάκος απαντούσε:
Αυτό βρε ζώον το κάνει ο φούρναρης και όχι ο φούρνος…!!!
*******
Κωμικοτραγωδία ο Τσίπρας.
********
Όταν με το καλό αποδράσει θα βγούν στη δημοσιότητα σπαρταριστικές διηγήσεις από τις συναντήσεις του με τους ξένους  Ηγέτες κατά τις διαπραγματεύσεις  του για τα συμφέροντα της Χώρας όχι μόνο στα Οικονομικά αλλά κυρίως και δυστυχώς στα Εθνικά μας θέματα.
********
 Δέστε και τις φωτο και τη μεγάλη «διαφορά» με π. Πρωθυπουργούς αρχής γενομένης από την δεκαετία του 50΄, έως το τέλος του…2014…!!!
********
Συγκρίνατε…
********
Ποτέ η Ελλάδα δεν είχε εικόνα Πρωθυπουργού…χάλια…!!!
********
Εκτός και αν συμβαίνει κάτι διαφορετικό πού να ανήκει στη σφαίρα του ψυχοπαθολογικού φαινομένου...!!!
         -------------------

5 σχόλια:

  1. Περνάνε με χάπια τα κόμπλεξ κατωτερότητας των αριστερών πού νιώθουν πολίτες 2ης κατηγορίας καί ζουν στο περιθώριο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Oμπάμα λέει στη Μέρκελ να μειώσει το χρέος στην Ελλάδα, ενώ για το ΔΝΤ, πού έχει συμμετοχή ο ίδιος σαν ΗΠΑ, δεν λέει κουβέντα. Και οι χαζοέλληνες πού δεν σκέφτονται τίποτα και αρέκονται στα φούμαρα ανακαλύπτουν ότι τώρα σαν συνταξιούχος πρόεδρος έγινε... φιλέλληνας!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Τσίπρας δεν έχει ανάστημα γιά να διαπραγματεύεται με ξένους ηγέτες. Είναι λίγος πολύ λίγος.
    Είναι μόνο γιά να κοροϊδεύει την Ελληνική κουρελαρία του 4%. Τον κοροϊδεύουν και τον κουλαντρίζουν οι Ευρωπαίοι γιά να κάνουν την δουλειά τους και τον μεταχειρίζονται σαν παρακατιανό, κρατώντας τον στην στη καρέκλα της εξουσίας την οποίαν λιγουρεύεται.
    Αν και δείχνει βιολογικά ανίκανος να την ασκήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. *** Ο ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΝΑΛΑΡΧΗΣ***
    Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΠΟ ΥΠΕΡΥΦΑΝΗ ΧΩΡΑ ΖΗΤΙΑΝΑ!!
    ΑΛΕΞΗ ΝΑ ΜΑΘΗΣ ΤΟΥΤΟ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΠΟΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ-ΦΙΛΟΞΕΝΗΣ -ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ -ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ!!
    ΑΛΕΞΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΗΓΕΤΕΣ ΝΑ ΤΑ ΞΗΝΗΣ ΤΑ "ΝΥΧΙΑ"ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΔΕΝ ΤΑ"ΠΙΑΝΗΣ"ΔΕΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ!!
    ΣΤΗΝ ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΑΛΕΞΗ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΙΑ!!
    ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΣΕΤΑ ΒΓΑΛΕ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΙΑΚΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΠΕΣ ΤΕΛΕΙΩΝΗ Ο ΑΝΗΦΟΡΟΣ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ;;;
    ΑΛΕΞΗ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΗΣ ΛΟΓΩ ΚΑΘΕΣΤΟΤΟΣ!ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ 4 ΣΤΑ 10 ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΙΝΑΝΕ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΛΗΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΗΦΟΡΑ !!
    ΑΛΕΞΗ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΤΟΝ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟ ΚΑΜΕΝΟ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΕΙΟ ΤΟΝ ΒΘΗΘΑΣ Η ΓΙΑΤΙ ΦΩΡΑ ΓΡΑΒΑΤΑ::
    ΟΛΟΙ ΜΕ ΓΡΑΒΑΤΑ Ο ΨΩΡΙΑΡΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΟΤΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ!!
    ΑΛΕΞΗ ΑΛΛΑΞΕΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΕ ΕΧΩ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΗΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΝΕΑ ΗΘΗ !!
    ΞΕΧΑΣΕΣ Ο ΒΟΡΙΟΚΟΡΕΑΤΗΣ ΝΤΙΝΕΤΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ !!
    {{ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ}}}}}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεια σας, κυρίες και κύριοι,
    Επιτρέψτε μου να σας παρουσιάσουμε μια ευκαιρία στο τέλος του το έτος στην ομορφιά και τη χαρά. Μήπως ανησυχείτε για τις διακοπές στο τέλος του έτους, θέλετε να περάσετε μια αξέχαστη και αξέχαστα Χριστούγεννα. Σας δίνω την ευκαιρία για γρήγορη και αξιόπιστη δανείου σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μην διστάσετε, μια ενιαία διεύθυνση να επικοινωνήσετε για περαιτέρω πληροφορίες.
    E-mail: wilson.josue1947@gmail.com
    Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή