Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

ΟΤΑΝ «ΒΛΕΠΕΙΣ» ΤΣΙΠΡΑ-ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟ και ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΣΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΕΘΝΙΚΗ…ΤΡΑΓΩΔΙΑ…;;;

Ο ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, --ΟΤΑΝ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΣΕ ΑΙΓΑΙΟ-ΘΡΑΚΗ—ΔΗΛΩΣΕ…ΑΓΝΟΙΑ…!!! 

Επικίνδυνοι, περισσότερο και από τους απατεώνες είναι οι γελοίοι.
Τους απατεώνες τους ελέγχεις και σε τελική ανάλυση  τούς βάζεις φυλακή, τους γελοίους ποτέ, διότι έχουν εκ τού νόμου τον ελαφρυντικό της βλακείας, του  (ακαταλόγιστου).

Γελοίο αποτύπωμα της γελοιογραφικής απομίμησης τού Ανδρέα Παπανδρέου ο Τσίπρας, πού κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Προέδρου Ομπάμα εμφανίσθηκε σαν άξεστο «βλαχάκι» μιλώντας Αγγλικά με προφορά Ελληνοαμερικανού-πιατά της δεκαετίας του 50΄ ή μιλώντας Ελληνικά με προφορά…Αγγλική, όπως οι τότε υπηρέτριες και σήμερα οικιακοί βοηθοί των Ελλήνων εφοπλιστών πού έπιασαν δουλειά στα σπίτια τους στο Λονδίνο και επιστρέφοντας το καλοκαίρι στο Χωριό τους επίσης μιλούσαν Ελληνικά με Λονδρέζικη «αξάν» και σε πλείστες των περιπτώσεων ξεχνούσαν τις Ελληνικές λέξεις και έλεγαν το αμίμητο:
********
«Πώς το λέτε αυτό, εσείς εδώ στην…Ελλάδα…;;;»
********
Ένα ακόμη νέο φρούτο από το πολιτικό βόθρο Συριζα φύτρωσε ως εκπρόσωπος τύπου ο Τζανακόπουλος, (πού σαν αποτυχημένος τσιλιαδόρος των παππατζήδων της Ομόνοιας), στη δεύτερη μόλις ενημέρωση στους δημοσιογράφους βρέθηκε αδιάβαστος, αγνοώντας τις δηλώσεις Ερντογάν για αλλαγή της Συνθήκης της Λωζάνης, την ώρα πού τα ΜΜΕ κατά ριπάς μεδέδιδαν την πρωτοφανώς δυσμενή είδηση για την Ελλάδα.
********
Γράφονται αυτά, γιατί μετά μεγίστης λύπης παρακολουθήσαμε τις δηλώσεις του Αλβανού Πρωθυπουργού Ράμα και μείναμε έκπληκτοι.
********
Εκεί πού περιμέναμε να δούμε ένα Αλβανικό γίδι, -ανάλογο με τα δικά μας-, ξαφνικά είδαμε έναν…Ευρωπαίο Πρωθυπουργό  με άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας και…Ευρωπαϊκό αέρα…!!!
******** 
Μας εξέπληξε δυσάρεστα…
Ποιός, ο…Αλβανός…!!!
********
Βέβαια διερωτηθήκαμε, απέναντι στον Αλβανό και τον Τούρκο, πού έχουν εδαφικές διεκδικήσεις με την Πατρίδα μας, το κάθε «λιμό» πού μας Κυβερνάει σήμερα θα…αντιπαρατεθεί…;;;
********
Ναι, γιατί σε όλο αυτό το Κυβερνητικό λεχριτολετσαριό ανέθεσε ο «σοφός» λαός μας τη τύχη του.
********
Ενώ όταν αρρωσταίνουμε ή έχουμε οικονομικές διεκδικήσεις ή ακόμη κινδυνεύουμε με φυλακή, ψάχνουμε τον καλύτερο γιατρό ή δικηγόρο να σωθούμε όταν πρόκειται να Κυβερνηθούμε επιλέγουμε όποιον πεί τις περισσότερες και ακαταλαβίστικες-αερολογίες-μπούρδες-υποσχέσεις, καραμπινάτες ηλιθιότητες με ένα εσμό συνθημάτων, βγαλμένων μέσα από ένα βούρκο από λεκτικές αλχημείες.
********
Και αν ο «πεφωτισμένος» λαός μας πείσθηκε από ξεβράκωτους ότι θα του δωρήσουν βρακί να φορέσει, ό «πεφωτισμένος» λαός μας δεν ήξερε τις θέσεις του Συριζα για τα Εθνικά θέματα (Τα Σκόπια έχουν δικαίωμα να έχουν όποιο όνομα θέλουν), ούτε οι μεγαλύτεροι θυμήθηκαν πόσο στενά συνδεδεμένοι ήσαν με Αλβανία-Βουλγαρία κατά το προδοτικό Εθνικό αιματοκύλισμα 46-49’...;;;
********
Μόνο με την Ελλάδα δεν ήσαν διότι αυτό το απαγόρευε και το απαγορεύει η Εθνοπροδοτική Μαρξιστική-Διεθνικιστική ιδεολογία τους.
********
Σήμερα θέμα «Τσάμηδων» ανέδειξε ό ίδιος ο Υπουργός Εξωτερικών ο Κοτζιάς, ο οποίος παραμένει στη θέση του με τις ευλογίες του Τσίπρα, ενώ θα έπρεπε να καεί στο πυρ το εξώτερο, αν υπήρχε Εθνικό-Πατριωτικό συναίσθημα ευθύνης και σοβαρό Κράτος Δικαίου.
********
Αλλά πώς να «καεί», αφού ο Έντι Ράμα είναι «κολητός» του Σόρος πού έκανε Υπουργό τον Αμερικανόφωνο Παπαδημητρίου όπως και την γυναίκα του αμφότερους Υπουργούς του Τσίπρα σήμερα, ο οποίος Σόρος -«κολητός» του Ράμα- είχε καλέσει στο Ινστιντούτο Levy τον Τσίπρα, όταν τον προετοίμαζαν για Πρωθυπουργό, προκειμένου να εξυπηρετήσουν και να υπηρετήσουν τις «κερδοσκοπικές γεωπολιτικές επιχειρήσεις του»…!!!
******* 
Σας αρέσει ή καλύτερα, συμφέρει Εθνικά την εδαφική μας ακεραιότητα πού διεκδικούν Τουρκία του Ερντογάν και Αλβανία του Ράμα, να την χειρισθεί ή διαπραγματευτεί ένα «λιμό», ο παγκοσμίως ανυπόληπτος-αστοιχείωτος Τσίπρας με τις… «ασυνάρτητες φλυαρίες του τίποτα»…;;;
******** 
Αλλά «τέτοια» αριστερά περιττώματα είναι πρόθυμα (έχουν άλλωστε βεβαρημένο ΕΘΝΙΚΟ παρελθόν) επιχορηγούμενα από κερδοσκοπικές γεωπολιτικές ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, για να αλλάζουν τους γεωπολιτικούς χάρτες, εις βάρος της Πατρίδας τους, για να κερδοσκοπούν γεωπολιτικά με επιχειρήσεις και «επιχορηγούνται» να ενεργούν ύπουλα και να επιβουλεύονται τα Εθνικά συμφέροντα της Πατρίδας μας, σε σημείο μάλιστα να διακυβεύεται κυρίως η Εθνική μας ακεραιότητα.
********
Άντε τώρα με αυτό τον θίασο των παλιάτσων από λιμά και μόμολα σύμβολα της πολιτικής κατάντιας και απόλυτης παρακμής να…διασωθείς…!!!
********
«Ήμαρτον Θεέ μου»…!!!
            ------------

2 σχόλια:

  1. Όταν βλέπω αυτό το συμφερτό κλαίω για τις μαύρες μέρες πού μας περιμένουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σας, κυρίες και κύριοι,
    Επιτρέψτε μου να σας παρουσιάσουμε μια ευκαιρία στο τέλος του το έτος στην ομορφιά και τη χαρά. Μήπως ανησυχείτε για τις διακοπές στο τέλος του έτους, θέλετε να περάσετε μια αξέχαστη και αξέχαστα Χριστούγεννα. Σας δίνω την ευκαιρία για γρήγορη και αξιόπιστη δανείου σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μην διστάσετε, μια ενιαία διεύθυνση να επικοινωνήσετε για περαιτέρω πληροφορίες.
    E-mail: wilson.josue1947@gmail.com
    Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή