Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Η ΘΕΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ ΣΗΜΕΡΑ (81%) ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ, ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…!!!

ΜΑΥΡΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ-KAΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ και ΑΝΙΚΑΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ… ΤΣΠΡΟΚΑΜΜΕΝΩΝ…!!!

Ποια τούρτα Καρανίκα,  πού μύριζε ξυνόγαλο και σβουνιά σε όλο το Μαξίμου αλλά παρά ταύτα το απόλαυσαν οι εορτάζοντες μέχρι τελευταίο κουταλάκι...
Το γκάλοπ της MARC  για το «πρώτο θέμα» ήταν το καλύτερο γενέθλιο δώρο για τα δύο χρόνια Κυβέρνησης της συμφοράς, των Τσιπροκαμμένων.

Δεν είναι μόνο το Double score πού παγιώνεται, ούτε η υπεροχή του Κυριάκου Μητσοτάκη σε όλους τους δείκτες  πού προεξοφλούν την αυτοδυναμία της Κυβέρνησής  του με 159 Βουλευτές, --αυτό είναι αναμενόμενο και φυσικό  επακόλουθο της καταστροφικής Κυβέρνησης  των Τσιπρολεχριτών--, αλλού είναι το ενδιαφέρον της δημοσκόπησης.
********
Βέβαια  τον  Απρίλιο του 2016 πρώτη η εταιρεία Pulse σε δημοσκόπησηση που έγινε για λογαριασμό του Action24 στην εκπομπή Evening Report με τον Γιώργο Κουβαρά, στο ερώτημα που αφορά την αξιολόγηση των Κυβερνήσεων από τότε που η Χώρα μπήκε στο Μνημόνιο, είχαμε τα εξής αποτελέσματα: 
********
*- Πρώτη η Κυβέρνηση Σαμαρά με 35% 
*- Δεύτερη η Κυβέρνηση Παπαδήμου, με 26%. 
*- Τρίτη η Κυβέρνηση Τσίπρα με 18%. 
*- Τελευταία  είναι η Κυβέρνηση Γ.Παπανδρέου με 8%.
******** 
Σήμερα και 9 μήνες μετά οι Έλληνες πολίτες αξιολογούν  και παραδέχονται σε ποσοστό (81%) ότι η κατάσταση πρό διετίας, δηλ. με Κυβέρνηση Αντώνη Σαμαρά ήταν πολύ καλύτερη από ότι σήμερα.
********
Και μόνο η «κεφαλαιοποίση» του ποσοστού αποδοχής  της Κυβέρνησης Σαμαρά προεξοφλεί την αυτοδυναμία της Κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη.
********
Ποτέ στο πολιτικό παρελθόν της πολιτικής μας ιστορίας δεν υπήρξε ανάλογο προηγούμενο και κυρίως αυτού του ποσοστού… υπεροχή—προίκα…!!!
********
Όταν μάλιστα ο π. Πρωθυπουργός στηρίζει με «νύχια και δόντια» τον σημερινό Αρχηγό της ΝΔ και αυριανό Πρωθυπουργό, --γεγονός πρωτοφανές για την παράταξη--, σε τέτοιο βαθμό πού να πηγαίνει και να παρίσταται ακόμη και σε Νομαρχιακές  συγκεντρώσεις όπου ομιλητές είναι στελέχη του κόμματος, όπως έγινε προχθές όταν ο Σαμαράς παραβρέθηκε σε συγκέντρωση της Νομαρχιακής Μεσσηνίας της ΝΔ, στην Καλαμάτα,  με ομιλητή τον Β. Κικίλια.
********
Με τέτοιους «οιωνούς»  δεν χάνεις… ποτέ…!!!          
                       ------------------

14 σχόλια:

  1. εδω υποστηριζαν τον καρατζαφερη αφησαν τη χρυση αυγη και εχουν το σαλτιμπαγκο σωρρα εξω να εκμεταλευεται με τις ψευτιες για να κοψει ψηφους απο τη νεα δημοκρατια και σεις μιλατε για γενεθλια που αλλο χρονο να μην εχουνε .θα ειχαμε ξεμπλεξει τωρα αν δεν ριχνανε το σαμαρα το μοναδικο εντιμο ανθρωπο
    εγω το μητσοτακη δεν τον ψηφιζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το θέμα είναι τι πατρίδα θα παραδώσουν οι κουρελήδες του Συριζα και αν αυτά τα μορμολύκεια όπως ο Φλαμπουράρης πού μας κυβερνάνε θα κάτσουν στο εδώλιο γιά τα εγκληματά τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανάγκη του δανείου; Μία διεύθυνση: v.zacharias87@gmail.com Με εκτίμηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρόκειται για τον Θωμά Γεράκη,
    ο οποίος ήταν ότι και οι υπόλοιποι αρχιδημοσκόποι (κνίτης φυσικά…)
    και μάλιστα σπούδασε με υποτροφία του ΚΚΕ
    στην Πολωνία του στρατηγού Γιαρουζέλσκι!

    Καταγγέλλει σχετικά ο ομοϊδεάτης
    και συμφοιτητής του, Τάσος Παυλόπουλος,
    για τα χρόνια εκείνα:

    «Στην Πολωνία βρεθήκαμε, τότε, κάποιοι Έλληνες να σπουδάσουμε με υποτροφία από το ΚΚΕ – σ.σ. και ο Γεράκης! -και σίγουρα δεν ήμαστε κάποιοι «ξένοι ορθόδοξοι χριστιανοί» που γυρνάγαμε από εκκλησία σε εκκλησία για να φάμε. Ήμαστε, αν δεν κάνω λάθος αγαπητέ Γεράκη, άθεοι και κομμουνιστές, σνυπότακτοι από το στρατό και με ληγμένα διαβατήρια. – σ.σ. και ο Γεράκης – Ως εκ τούτου, δεν μπορούσαμε να γυρνάμε τα καλοκαίρια στην Ελλάδα για διακοπές… Οι συνθήκες γύρω μας ήταν περίπου όπως τις περιέγραψες, με ελλείψεις, δελτία, ουρές, αλλά και μεγάλη κοινωνικό αναταραχή, την οποία το ΚΚΕ παρακολουθούσε αμήχανα, εξεγέρσεις ανθρακωρύχων πνιγμένες στο αίμα, διαδηλώσεις, καταλήψεις σχολών … Στις τάξεις μας επικρατούσαν δύο τάσεις: Από τη μια, οι ελάχιστοι που θαρραλέα έλεγαν ανοιχτά τη γνώμη τους, ότι το να σκοτώνεις εργάτες δεν έχει καμία σχέση με τις αρχές του σοσιαλισμού και, από την άλλη, οι σταλινικοί σκληροπυρηνικοί. Στους πρώτους πρωτοστατούσα εγώ και γρήγορα έγινα το «μαύρο πρόβατο», ενώ στους δεύτερους, οι οποίοι και με «έδωσαν … , εσύ «σύντροφε» Θωμά Γεράκη! Το καλοκαίρι του 1982, με «άνωθεν» εντολές, διεκόπη η υποτροφία μου, διαγράφηκα από τη σχολή μου και απελάθηκα από την Πολωνία. Με αντιμετώπισαν σαν πράκτορα των Αμερικανών».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. **ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ Η ΠΥΘΙΑ ΑΛΕΞΗ ΘΑ ΣΕ ΒΓΑΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΡΓΗΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΗΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ***
    ΑΔΙΣΤΑΧΤΟΣ ΣΥΜΟΡΙΤΗΣ ΜΕ ΑΓΓΕΛΙΚΟ ΑΘΩΟΣ ΓΕΛΑΣΤΟΣ ΜΕ ΚΟΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙ ΓΕΡΟΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ!!
    ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ,
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΝΟΥΝ ΛΥΓΜΕΝΑ ΟΛΟΙ!!
    ΣΥΜΟΡΙΤΗ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΑ ΣΥΣΙΤΙΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΗ Η ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΟΡΙΕΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΣΙΑΠΛΙΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΣΙΣΙΤΙΑ ΔΥΟ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ !
    ΑΠΟ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΥΣ ΑΔΙΣΤΑΧΤΟΥΣ ΤΥΧΟΔΙΩΧΤΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΗΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !!
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΥΜΟΡΙΤΕΣ"ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΕΣ"ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΗΣ ΟΛΑ!{ ΤΟ ΓΟΥΔΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΗ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ !!
    ΤΑ ΣΥΣΙΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΕΩΣ ΤΟ 1965 ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΛΝΤΡΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕ ΡΟΥΧΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΣΙΑΠΛΙΑΔΕΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΑΛΑΞΑΤΕ Η ΕΚΛΛΗΣΙΑ ΜΑΖΕΥΗ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΗ ΚΑΙ ΡΟΥΧΑ ,ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υ Γ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΣΙΤΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΗΓΚΩΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΤΗΣ ΤΑΣΙΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΒΟΜΒΑ,,,,,,,,,,,,,,,,,, ΞΥΛΩΝΕΤΑΙ Η ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ

    Από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου
    Αναίρεση υπέρ του νόμου για τα 600 δισ. του Σώρρα

    Η δικαστική απόφαση που θα εκδοθεί θα έχει νομολογιακό χαρακτήρα - Είχε κατατεθεί αίτηση αναίρεσης στην εισαγγελέα του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου Ξένη Δημητρίου
    Η αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευσταθία Σπυροπούλου, άσκησε αναίρεση υπέρ το νόμου επί της υπ΄ αριθμ. 67650/2013 αθωωτικής απόφασης του Η΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, η οποία δέχθηκε ότι ο Αρτέμης Σώρρας είναι ο διαχειριστής 600 δισ. δολαρίων ( ποσό το οποίο έχει ενσωματωθεί σε 6 διεθνή γραμμάτια του αμερικανικού ταμείου, ονομαστικής αξίας 100 δισ. το καθένα).

    Η αναίρεση υπέρ του νόμου επί της εν λόγω απόφασης του Πλημμελειοδικείο Αθηνών ασκήθηκε μετά την αίτηση αναίρεσης που είχε καταθέσει στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, ο δικηγόρος Πέτρος Πανταζής

    Να σημειωθεί ότι η δικαστική απόφαση που θα εκδοθεί επί της αναίρεσης υπέρ του νόμου δεν έχει έννομες συνέπειες.

    Δηλαδή, δεν ακυρώνει ή δεν μεταβάλει το «δια ταύτα» της υπ΄ αριθμ. 67650/2013 απόφασης του Η΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, αλλά έχει απλώς νομολογιακό χαρακτήρα.

    Επίσης, εάν η απόφαση που θα εκδοθεί από τον Άρειο Πάγο έχει αρνητικό αποτέλεσμα για τον 50χρόνο Αρτέμη Σώρρα, τότε εκείνος δεν μπορεί να την επικαλείται ή να την προσκομίσει ενώπιον των δικαστηρίων.

    Η αναίρεση ασκήθηκε, καθώς κρίθηκε ότι η επίμαχη απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών έτους 2013 έχει μη ειδική, εμπεριστατωμένη και ελλειπή αιτιολογία, ενώ παράλληλα κάνει εσφαλμένη ερμηνεία του άρθρου 191 του Ποινικού Κώδικα που αφορά στο αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων.


    πρωτο θεμα.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. *** ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ "ΝΑΣΑ"***
    ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ!!
    Η ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ Η ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΒΑΡΕΜΕΝΟΣ!,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΥΡΙΖΑ Χερι-Χερι με τον ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ-YouTube
    Εντολεs Μαρινακη στον εκδοτη Ν.Χατζηνικολαου:Στριμωξε τη Ντορα-YouTube
    Καρατζαφερηs:Ο Χατζηνικολαου με πιεζε να ψηφισω το μνημονιο...-YouTube
    Απαλλαχθηκε απο την φοροδιαφυγη ο Γιαννηs Καρατζαφερηs!
    Η μεταβολη τηs κατηγοριαs απαλλαξε τον γνωστο δημοσιογραφο Γιαννη Καρατζαφερη γιο του Γιωργου Καρατζαφερη απο την καταδικη για την...αμελεια του να μην δηλωσει καταθεσειs που ειχε στο εξωτερικο!Νωριτερα σημερα ο Γιαννηs Καρατζαφερηs βρεθηκε στο εδωλιο του Τρμελουs Πλημμελειοδικειου Αθηνων κατηγορουμενοs για φοροδιαφυγη δηλαδη τη μη δηλωση καταθεσεων στο εξωτερικο!Κατα την διαρκεια τηs απολογιαs του ο γνωστοs δημοσιογραφοs υποστηριξε οτι<< δεν ειχε ακουσει πωs επρεπε να δηλωνει τιs συγκεκριμενεs καταθεσειs >>και οτι δεν απεκρυψε σκοπιμα τα εισοδηματα!Αυτο προκαλεσε την αντιδραση του εισαγγελεα τηs εδραs ο οποιοs του υπενθυμισε οτι ειναι<< δημοσιογραφοs >>και ωs εκ τουτου οφειλε να ειναι ενημεροs για την συγκεκριμενη υποχρεωση του!Ερωτηθειs δε για το που βρηκε αυτα τα χρηματα ο πληρεξουσιοs δικηγοροs του ΑΘ.Βαρλαμηs χαρακτηρισε λογικο να προεβη σε αποταμιευσειs αφου<< εβγαζε 400.000 ευρω το χρονο >>!Ωστοσο το δικαστηριο εκανε δεκτο το αιτημα του Γ.Καρατζαφερη για μεταβολη τηs κατηγοριαs απο δολο σε αμελεια και ωs εκ τουτου λογω ενοs παλαιοτερου Νομου για την αποσυμφορηση των φυλακων(2012)που προεβλεπε παυση τηs ποινικηs διωξηs για αδικηματα για τα οποια απειλειται ποινη φυλακισηs εωs και ενα ετοs ο δημοσιογραφοs απαλλαχτηκε απο την κατηγορια!
    petraskandalou.com/26456/
    Y.Γ Quiz:400.000 χιλ ευρω=136.000.000 εκ δρχ δια 12χ33.000 χιλ ευρω το μηνα;που δουλευε;στα νησια tercskaikos;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χεστήκαμε για τον Καρατζαφέρη και τον γιό του.
    Ρε στον ύπνο σου τον βλέπεις, ρε κακομοίρη δεν έχεις άλλο ενδιαφέρον γιά τη ζωή σου;. Ο Καρατζαφέρης είναι πεθαμένος πολιτικά. Μόνο εσύ ρε ψυχοπαθή ασχολείσαι μαζί του. Τράβα ρε κακομοίρη στο Dream hotel να ξεθυμάνεις και να βρείς την υγειά σου.Έχει έκπτωση 40%, εσένα δεν σε ειδοποίησαν τα αφεντικά; Σε πήραν χαμπάρι και αυτοί ότι είσαι ανίκανος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. *** ΑΥΓΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΦΗΡΙΔΑ ΣΥΡΖΑ*****
    ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΑ ΣΥΣΙΤΙΑ ΟΙ ΣΥΜΟΡΙΤΕΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ !!
    ΤΑ ΣΥΣΙΤΙΑ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 1948 ΕΩΣ 1965 !!ΑΚΟΥΗ ΣΤΗ ΝΔ !!
    ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ-ΛΥΠΟΘΗΜΙΕΣ Ο ΚΛΕΨΑΣ ΤΟΥ ΚΛΕΨΑΝΤΟΣ !!
    ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ !!
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΟΤΕ ΣΥΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ ΚΟΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙ ΠΕΙΝΑ ΣΥΣΙΤΙΑ ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εντολεs Μαρινακη στον εκδοτη Ν.Χατζηνικολαου:Στριμωξε τη Ντορα!-YouTube
    Καρατζαφερηs:Ο Χατζηνικολαου με πιεζε να ψηφισω το μνημονιο...-ΥouTube
    ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ vs ΚΩΝ.ΠΛΕΥΡΗΣ!-ΥouTube
    ΣΥΡΙΖΑ Χερι-Χερι με τον ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!-ΥouTube
    Καρατζαφερηs:Διαφωνω με Μπαλτακο ο Σαμαραs δεν ειναι π@@στηs!!!!-YouTube
    τανασι...η κ.ολονε πουτσορουφαει σουζη γιατι σκουζει τσουζει πωπουντακι τηs;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΚΚΟΙ ΧΑΖΟΜΑΛΑΚΕΣ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ:ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ.ΕΣΥ ΓΙΩΡΓΟ ΒΛΑΧΟ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΔΝΑ ΠΡΟΣΟΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ¡¡
    ΕΣΥ ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΈΣ ΟΡΓΑΝΏΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ 17 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΙΑ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΈΣ ¡¡
    Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟ ΑΝΑΔΕΙΚΝΙΕΤΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΔΕΝ ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ¡
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΖΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΗ ΣΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ :ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΕ:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. (ΑΝ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΙΑΣΤΗ ΑΠΟ ΚΑΤΩ, ΛΙΓΑ ΔΕΙΝΑ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ, ΑΝ ΠΙΑΣΤΗ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙΤΕ).
    ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή