Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

SYRIZA BANK (ΑΤΤΙΚΗΣ) ΚΕΡΝΑΕΙ, ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΠΙΝΕΙ και Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ…ΦΑΝΑΡΙ…!!!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΤΕ» ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, ΠΑΤΕΡΑ  ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΛΕΞΗ ΣΤΟΝ «ΤΟΞΟΤΗ» ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΕ ΤΗΝ… ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ…!!!

Ο ευνοούμενος του συστήματος  Τσίπρα εργολάβος-γιδοβοσκός Χρ Καλογρίτσας πού με υποθήκη μαϊμού τα περιγέλαστα βοσκοτόπια έπαιρνε ασύδοτα δάνεια με μηδενικό επιτόκιο και χωρις εξασφαλίσεις από τη διαβόητη Τράπεζα Αττικής, γνωστή ευρύτερα και ως SYRIZA BANK, καθότι  ως κουμπάρος των Σπίρτζη – Καμμένου, αλλά κυρίως και από το γεγονός ότι εξαγόρασε την  «Τσίπρας-ΑΤΕ» του Παύλου Τσίπρα, πατέρα τού Πρωθυπουργού Αλέξη,

απολάμβανε ιδιαίτερα εξαιρετικής προνομιακής μεταχείρισης, ήρθε η ώρα να καθίσει στο εδώλιο της Δικαιοσύνης, μετα απ ό μηνυτήρια αναφορά της Τράπεζας Της Ελλάδος στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.
********
Σημειώνουμε, ότι ο εκλεκτός του συστήματος Τσίπρα εργολάβος-γιδοβοσκός, πού με τις ευλογίες των Παππά –Σπίρτζη  προσπάθησε να γίνει καναλάρχης, αλλά  μετά  τις συνταρακτικές  και σπαρταριστές αποκαλύψεις που προκάλεσαν γέλιο και γενική θυμηδία με τα βοσκοτόπια της Ιθάκης πού έβαλε υποθήκη για να πάρει δάνειο , το «σωτήριο» έτος 2015 (πρώτη φορά αριστερά-Τσίπρας)  τσέπωσε, ακούσατε-ακούσατε ΜΟΝΟ…39 ΔΑΝΕΙΑ…!!!
********
Σύμφωνα δε με τη μηνυτήρια αναφορά της Τράπεζας της Ελλάδος, η Attica Bank η επονομαζόμενη και SYRIZA BANK δάνειζε τον εργολάβο-γιδοβοσκό και κάτω του 4,17%, την ελάχιστη δηλ. τιμή η οποία επέτρεπε στην Τράπεζα να καλύπτει το κόστος της
*******.
Και ύστερα με την αυθάδεια της ασύστολης γιδοβοσκοπρέπειας από την οποίαν διέπονται οι Τσιπροσυριζαίοι έχουν  την αναίδεια να μιλάνε για διαπλοκή….
********
Να θυμίσουμε ότι το περασμένο Σεπτέμβριο ήδη ο Διοικητής της Τ.τ.Ε. Γιάννης Στουρνάρας είχε καταγγείλει ότι η Attica Bank πάει κατά διαβόλου και την ημέρα που ο ίδιος απέρριψε τη νέα Διοίκηση της Attica, ο Εισαγγελέας κατά της διαφθοράς (προφανώς μετά από Κυβερνητική εντολή) έκανε έφοδο στην εταιρεία της συζύγου του προκειμένου διαδίδοντας ψευδώς ότι έκαναν και «μπούκα» στο σπίτι της για να τρομάξουν τον Στουρνάρα να κάνει πίσω, πράγμα πού βέβαια δεν συνέβη ποτέ με αποτέλεσμα «μια του κλέφτη, δυό του κλέφτη τρείς και την κακή του μέρα»…
******** 
Ακόμη βέβαια παραμένει ανεξερεύνητο το κρυφό ταξίδι του υποβαθμισμένου Παππά παρέα   με τον ειδικό στις offshore Kύπριο Δικηγόρο για να διερευνήσει «αγορά αγροτικών προϊόντων από τα κρατικά σούπερ μάρκετ της Βενεζουέλας », όπως ό ίδιος ο Παππάς ομολόγησε μετά την αποκάλυψη του υπό άκρα μυστικότητα περίεργου ταξιδιού.
*******
Η πλάκα είναι ότι ο Αρτεμίου μόλις έμαθε την γελοία δικαιολογία του Παππά τον διέψευσε γράφοντας στο twitter:
********
 «Σιγά μην πήγαμε για πιπεριές, μελιτζάνες και… φασόλια»…!!!
********
Ούτε ο Δικηγόρος του δεν τον… υπολήπτεται…!!!
********
Ανίκανοι, περιθωριακοί, σαλεμένοι και φρικιά μας Κυβερνάνε.
                  ----------------

44 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΆΤΙ ΠΑΡΌΜΟΙΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΧΡΟΝΙΚΆ! ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΑ: ΠΡΩΤΟΦΑΝΉΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΏΝ

    Κινητοποιήσεις δικαστών και εισαγγελέων
    Συνάδελφοι δικαστές και εισαγγελείς σαν απάντηση στους ελάχιστους συναδέλφους που αντιδρούν στις κινητοποιήσεις μας αλλά και στις αμφιβολίες και στις αντιρρήσεις που ήδη εγείρονται για την κλιμάκωση του αγώνα, τις οποίες σέβομαι, αλλά δεν υιοθετώ αναφέρω τα κάτωθι:

    Αγωνιζόμαστε ως κλάδος, ως ανεξάρτητη εξουσία ενάντια στην προκλητική παραβίαση του Συντάγματος από την εκτελεστική και νομοθετική εξουσία, ενάντια στην κατεδάφιση όλων των κοινωνικών δικαιωμάτων, ενάντια στην ισοπέδωση της παιδείας και της υγείας του λαού μας, ενάντια στη γενοκτονία που επιχειρείται εις βάρος όλων μας με την μείωση των μισθών και των συντάξεων σε επίπεδα μη βιώσιμα στα πλαίσια δήθεν του αποκαλούμενου δημοσίου συμφέροντος το οποίο όπως φαίνεται σύμφωνα με την 668/20-2-2012 απόφαση του ΣτΕ, που έκρινε συνταγματικό το μνημόνιο σε όλα τα μέτρα του υπερισχύει του ίδιου του Συντάγματος, των άρθρων που κατοχυρώνουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα και αγαθά και της ΕΣΔΑ. ...


    Εδώ υπάρχει και μια αντίφαση και ειρωνεία των σοφών του ΣτΕ καθώς όλα τα μέτρα που λαμβάνονται στα πλαίσια του δημοσίου συμφέροντος για τη λειτουργία του κράτους και της κοινωνίας μας συγχρόνως τα ίδια μέτρα καταστρατηγούν, ισοπεδώνουν το δημόσιο συμφέρον και καταστρέφουν την κοινωνία μας για το καλό της οποίας εφαρμόζονται.

    Αγωνιζόμαστε ενάντια στο καθεστώς κατοχής που έχουν επιβάλλει η Τρόικα, οι σύμβουλοί τους, οι αξιωματούχοι της ευρωπαϊκής ένωσης και του ΔΝΤ και οι ντόπιοι και ξένοι τραπεζίτες. Αγωνιζόμαστεενάντια στην κυβέρνηση «δωσίλογων» που προσφέρουν γη και ύδωρ στους δανειστές μας εξοντώνοντας το λαό μας με την κατάλυση κάθε είδους εργασιακού και κοινωνικού δικαιώματός του. Αγωνιζόμαστεενάντια στο φαύλο αυτό καθεστώς της δήθεν κοινοβουλευτικής δημοκρατίας το οποίο νομοθετεί ενάντια στη θέληση και βούληση του λαού υποστηρίζοντας ότι διαθέτει λαϊκή νομιμοποίηση και εντολή. Αγωνιζόμαστε ενάντια στη λειτουργία της βουλής οπερέτας και της κυβέρνησης «yes men» που έχουμε, που νομοθετούν πάντα με δημοκρατικό τρόπο ψηφίζοντας όλα τα μέτρα που οδηγούν στην εξόντωση το λαό μας και στη διάλυση το κράτος μας, σε ένα άρθρο, για να μην υπάρξουν αντιδράσεις και διαρροές. Αλήθεια τι δημοκρατική πρακτική που είναι αυτή. Την επικροτούμε ως δικαστική εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγωνιζόμαστε ενάντια στην ανεργία που έχει ξεπεράσει το 30%, αγωνιζόμαστε για τις οικογένειες των 3.000 συμπολιτών μας που αυτοκτόνησαν μην αντέχοντας την εξαθλίωση που τις οδήγησε η νόμιμα και δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνησή μας. Αγωνιζόμαστε ενάντια στον ορυμαγδό των νέων αυτών μέτρων λιτότητας και ισοπέδωσής μας, τα οποία κατά τους κυβερνώντες παίρνονται για το καλό μας και για να υπάρξει ανάπτυξη, όμως εδώ και δύο χρόνια συνεχώς βαθαίνει η ύφεση και δεν υπάρχει διέξοδος και τέλος. Αγωνιζόμαστε για την εθνική μας κυριαρχία και ανεξαρτησία. Αλήθεια μήπως δεν έχετε αντιληφθεί ότι ήδη ζούμε σε καθεστώς κατοχής, δουλείας, αποικιοκρατίας γερμανικής προέλευσης. Ποιος πιστεύει ότι είμαστε ελεύθερο και κυρίαρχο κράτος που θα δώσει ένα τέλος στην αυτοκαταστροφή του, στο φαύλο κύκλο που μας οδηγεί η προδοτική αυτή πολιτική που δήθεν υπερασπίζεται τα συμφέροντά μας ως ελληνικό κράτος και πολίτες. Αγωνιζόμαστε ενάντια στην απώλεια της εθνικής μας ανεξαρτησίας, στην αμετάκλητη και άνευ όρων παραίτησή μας από την εθνική κυριαρχία στην οποία προβήκαμε στο άρθρο 14 παράγραφος 5 της δανειακής σύμβασης που υπόγραψε ο υπουργός οικονομικών το Μάιο του 2010 χωρίς την έγκριση και κύρωσή της από τη βουλή και με βάση την οποία εγκαταστάθηκαν στη χώρα μας οι εκπρόσωποι της Τρόικας και του ΔΝΤ, οι οποίοι με τις ευλογίες των πολιτικών μας συμπεριφέρονται σαν να βρίσκονται σε αποικία ή μήπως βρίσκονται.

    Αγωνιζόμαστεγια να διατηρήσει ο καθένας το σπίτι του που με μόχθο και κόπο και με τις οικονομίες του έφτιαξε και αγόρασε και να μη του το πάρει η τράπεζα γιατί με την περικοπή του μισθού του δεν έχει πια τα χρήματα για να πληρώνει το στεγαστικό του δάνειο. Αγωνιζόμαστεγια να έχουν τα παιδιά μας μέλλον σε αυτό τον τόπο και όχι να μεταναστεύουν, να μένουν άνεργα και να αμείβονται με 500 ευρώ. Αγωνιζόμαστε για να παραμείνουμε ελεύθεροι πολίτες με γνώμη και άποψη και όχι δούλοι, απλοί διεκπεραιωτές και εφαρμοστές των άθλιων νόμων που ψηφίζει η βουλή αυτή των άθλιων εκπροσώπων μας οι οποίοι για άλλη μια φορά αφού υφάρπαξαν την ψήφο του λαού μας με ψευδή διλλήματα περί δήθεν καταστροφή μας αν δεν ακολουθήσουμε πιστά τις οδηγίες των δανειστών μας θεωρούν ότι έχουν τη λαϊκή νομιμοποίηση και εντολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η μέχρι τώρα στάση μας και η κλιμάκωση του αγώνα μας όχι μόνο δεν είναι αντισυνταγματική και παράνομη όπως θέλουν μερικοί να πιστεύουν και να παρουσιάσουν αλλά αντίθετα υπηρετεί το λαό και το Σύνταγμα που καλούμαστε να εφαρμόσουμε. Αγωνιζόμαστε για να σταματήσει η προκλητική ισοπέδωση των ατομικών, κοινωνικών, εργασιακών δικαιωμάτων του λαού μας. Αγωνιζόμαστε για την προστασία των αδύνατων. Αγωνιζόμαστε για να μην εξαφανιστεί η φυλή μας, το έθνος μας, η Ελλάδα μας, ο τόπος μας που τόσο ξεδιάντροπα αφανίζεται από τους δήθεν αντιπροσώπους του, από αυτούς που είναι βουτηγμένοι στη διαφθορά και στην ανομία. Ας πληροφορηθεί λοιπόν η ηγεσία μας, η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου, ο Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου και ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου καθώς και οι εκλεκτοί συνάδελφοι που διαφωνούν με τη στάση μας ότι αγωνιζόμαστε για όλα τα ανωτέρω. Η μόνη διέξοδος στην κρίση είναι η σθεναρή και αποφασιστική στάση μας για να τεθεί τέρμα στην καταπάτηση κάθε έννοιας δικαίου και δικαιοσύνης που βιώνουμε και για να υπάρξει μέλλον στον τόπο μας. Διαφορετικά αν πάψει να υφίσταται και ο θεσμός της δικαστικής εξουσίας, της δικαιοσύνης που τώρα τελευταία με αφορμή τις κινητοποιήσεις μας βάλλεται από παντού και κυρίως από το εσωτερικό του, την ηγεσία του αλλά και τους ίδιους τους λειτουργούς του δεν θα υπάρχει, δεν θα έχει μείνει όρθιο τίποτα πια. Τότε ας συνεχίσουμε να μασάμε το κουτόχορτο που μας προσφέρουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, οι εργολάβοι – καναλάρχες και οι πολιτικοί πάτρωνές τους που θαυμάζουμε στη βουλή και ας συμμορφωθούμε με τις υποδείξεις.

    Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία.

    Γιάννης Πενταγιώτης

    Εισαγγελέας Πρωτοδικών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ¡¡
    Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΧΕ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΝ ΧΟΡΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΑΤΣΟ¡¡
    Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΤΟΝ ΤΣΙΤΣΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΛΙΩΤΗ¡¡ Ο ΚΑΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΧΕ ΦΙΛΟ ΤΟΝ ( ΕΛΥΤΗ)¡¡
    Ο ΑΛΕΞΗΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ¡
    ΟΓΚΛΕΖΟΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΨΥΧΑΚΕΣ ¡
    Ο ΨΥΧΙΚΑ ΑΡΩΣΤΟΣ ΠΕΡΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ¡
    Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΑΤΗ ΑΝ ΓΕΝΗΘΗΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΗΣ¡¡
    ** *******
    ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ ΤΈΡΜΑ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ !
    ΤΕΡΜΑ ΑΛΕΞΗ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΗΣ ¡
    ΤΕΡΜΑ ΑΛΛΗ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΣΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ¡
    ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ¡¡
    ΑΛΕΞΗ ΜΕ ΤΗΝΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΦΩΡΤΩΣΕΤΕ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ.ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ,ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ¡¡
    ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΊΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ¡¡
    ΥΠΑΡΧΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΣΗ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ¡¡
    ΑΛΕΞΗ ΟΙ ΣΥΜΟΡΙΤΕΣ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΕΣΤΗΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΛΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΠΟΤΑΜΙΆ ΚΑΤΕΒΑΖΑΝ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΕ ΠΗΓΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΕΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΡΙΧΝΖΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ¡¡
    ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ!¡
    ΕΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΘΑ ΑΝΟΙΞΗ Ο ΛΑΟΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΟΥΔΙΚΑΙ ΘΑ ΣΤΗΣΗ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΒΡΩΜΗΣΗ Ο ΤΟΠΟΣ ¡¡
    ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΗΣΗ ΑΠΟ ΛΗΣΤΈΣ ΑΠΌ ΨΕΎΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ¡¡

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ», (ΚΥ.Δ.Δ.Ι.Χ.)
    ΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟ ΤΗΣ ΑΠΥΘΜΕΝΗΣ ΑΝΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ,
    ΔΙΑ ΤΟΥ ΥΠ' ΑΡΙΘΜ. Ν. 4389/2016,
    ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΛΕΤΗΣΑΝ, ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΗΣΑΝ, ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΑΝ, ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ «ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ», (ΚΥ.Δ.Δ.Ι.Χ.)
    TO ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΕΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ,
    ΑΛΛΑ δε, ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΝΟΜΟ ΕΚΧΩΡΗΣΑΝ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ «ΑΑΔΕ» ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η «ΑΑΔΕ» ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ,
    ΟΠΟΥ
    Ι) ΕΙΣ «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ Ν. 4354/2015 (Α΄176) - ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ- ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ»,
    ΙΙ) ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ Ν. 4354/2015 (Α΄ 176),
    ΙΙΙ) ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ,
    ΓΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΙΚΕΣ, ΚΑΤΑΡΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ,
    ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΗΣ «ΑΑΔΕ» ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ,
    ΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΝΕΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΡΟΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ !!!!
    ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΕΠΙ ΤΩΝ «ΕΥΛΟΓΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ» ΑΥΤΩΝ !!!!, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΕΤΗΣΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ, ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ» !!!!
    ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥ 2 ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 1 ΤΟΥ Ν. 4224/2013 (Α΄ 288),
    ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ.. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΘΕΙ Η΄ ΘΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΝΟΜΟ....
    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ,
    Α) ΑΝΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ Ν' ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ (ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ 700 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΜΕΣΑ ΣΕ 7 ΜΟΝΟ ΧΡΟΝΙΑ) ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ,
    Β) ΑΝΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ,
    ΠΟΥ ΟΥΔΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΑΡΝΗΘΕΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ, ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ, ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥ, ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ Ν' ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ,
    ΑΝΤ' ΑΥΤΟΥ,
    ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΙ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ, ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΗΣΑΝ, ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ 4389/2016, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΝΕΡΓΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΝΤΟΛΕΑ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ,
    ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΩΝ ΕΚΧΩΡΗΘΕΝΤΩΝ ΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΘΕΣΜΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
    ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ
    TΑ ΚΑΤΩΤΕΡΩ 525 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΚΧΩΡΗΘΗΚΑΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ, ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2008-2014!!!!!!!! ΔΗΛΑΔΗ, ΤΟ 100 % ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ, ΤΟ 75 % ΤΟΥ ΑΕΠ ΕΠΙΣHΣ ΕΠΕΝΔΥΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΕΠ ΚΑΛΥΨΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ, ΤΟΚΟΧΡΕΩΛΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΕΠΕΝΔΥΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
    ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
    ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΑ ΛΕΦΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΜΟΥΣΙ???????????????????????ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ RED PANTHER LIMITED!!!!!!!ΚΑΙ ΑΦΟΥ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΑ ''ΛΕΦΤΑ'' ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΨΕΥΤΟΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΒΩΣΝΥ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΜΟΝΤΡΕΑΛ ΜΠΑΝΚ ΜΙΑ ΣΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΖΩΑ ΔΙΠΟΔΑ

      Διαγραφή
    2. `ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΡΩΤΗ ΕΣΥ ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΑΠΕΞΩ ΓΙΑΤΙ ΒΟΥΤΑΤΕ ΤΑ 50ΑΡΙΚΑ,150ΡΙΚΑ Κ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ Κ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΟΦΣΟΡ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ!ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ?Κ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΣΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΠΑΝΤΕΛΟΒΝΙΟΑΣΑΤΕ ΜΩΡΗ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΓΥΦΤΙΣΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Κ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ?ΩΡΑΙΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ Η Ε.ΣΥ Ε???ΚΟΝΟΜΑ,ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ Κ ΞΕΠΛΥΜΑ ΣΤΗΝ ΟΦΣΟΡ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ!!!

      Διαγραφή
  6. *** ΣΥΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΚΗ*ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ,*** ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΚΑΛΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΘΑ ΚΑΝΗΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ;;;
    ΞΕΡΗΣΝΙΚΟΛΑΚΗΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΧΑΣΚΟΓΕΛΑΣ ΣΑΝ
    ** ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΟΡΝΗ****

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΣΩΡΡΑ

    Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΣΟ

    Ι ΣΩΡΡΑΣ ΜΠΑΤΙΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. EΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ

    ΟΣΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ,
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΝ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

    ΔΙΟΤΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ « ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ
    ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ
    ΤΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
    ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ.

    ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

    ΑΡΑ,
    ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.

    Πρέπει να καταλάβετε καθαρά το νομικό κομμάτι σε αυτό που σας λέω. Δεν σας μιλάω συναισθηματικά. Σας μιλάω μόνο νομικά.

    Ο μόνος πιστοποιημένος Οργανισμός είναι η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

    ΟΠΟΙΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΣΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΣΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΕΝΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ.

    Δεν τον ακουμπάει κανένας! Δεν μπορεί ΝΟΜΙΚΑ να τον βλάψει κανένας.

    Για αυτό ό,τι κάνουν, το κάνουν μόνο μέσω της τηλεόρασης με παπαγάλους που βγάζουν να λένε εναντίον της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ, εναντίον του Αρτέμη Σώρρα και να βγάζουν όλες αυτές τις κακοήθειες ότι είμαστε εγκληματική οργάνωση και ότι είμαστε το ένα και το άλλο.

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΟΥΝ!!

    ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ
    ΠΟΛΙΤΗΣ-ΟΠΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ
    ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η τραπεζα ελλαδος με επισημο εγγραφο στον εισαγγελεα οικ.εγκληματος ειπε οτι ολοι οι λογαριασμοι των δηθεν καταπιστευματων ειναι πλαστοι!
      γιατι δεν τους κανετε μηνυση κ.καλογεροπουλε?

      Διαγραφή
  9. Κι ενώ λοιπόν, εδώ και 2 μήνες περιμένουμε με ανυπομονησία την επικείμενη σύλληψη του =πλαστογράφου =Αρτέμη Σώρρα, και ενώ δεν έχουμε ούτε καν κλήση για κάποια προανάκριση ή κάτι σχετικό, τα κανάλια εξακολουθούν, έστω και σε πιο μικρή κλίμακα, να μας παρουσιάζουν κάποιες βαρύγδουπες ειδήσεις για τις εξελίξεις…

    Για να δούμε τι πραγματικά συμβαίνει…
    Ακούστηκε επανειλημμένως ότι θα ακυρωθεί η δίκη του 2013, σύμφωνα με την οποία τα 600 δις δεν υπάρχουν.

    Αυτό που ήδη συνέβη, ήταν μια αίτηση αναίρεσης υπέρ του νόμου (όχι ακύρωσης, γιατί αυτό δεν μπορεί να γίνει με κανένα τρόπο), η οποία απορρίφθηκε κι αυτή μετά από συζήτηση 7 λεπτών… πάει αυτό…

    Ακούστηκε ότι οι τράπεζες ανακοίνωσαν πως δεν υπάρχουν αυτοί οι λογαριασμοί της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας.
    Κάτι που δεν έγινε ποτέ φυσικά… (και πώς να γίνει;)

    Ακούστηκε ότι ξεκίνησε ξεσκόνισμα των 5.000 πολιτών που έκαναν την εξώδικη εντολή αποπληρωμής στην Εφορία…
    Κατ αρχήν είναι περισσότεροι από 30.000, και είναι ανενόχλητοι και «αξεσκόνιστοι». Αν οι λογαριασμοί που επικαλούνται δεν ήταν έγκυροι, οι κρατικοί φορείς όφειλαν βάσει νόμου, να κινηθούν ΑΜΕΣΑ νομικά εναντίον του κάθε πολίτη ξεχωριστά.
    Πάει κι αυτό…

    Κάτι προσωπικά του Σώρρα, κάτι κουμπάρους, μανάβηδες κτλ, κάτι ψεύδη για υποτιθέμενα χρέη του Σώρρα, κάτι Αρειους Πάγους που ανέλαβαν το θέμα, κάτι προσβολές προς όλα τα μέλη της Ε.ΣΥ, τα άφησαν στην άκρη τώρα.
    Έκαναν την δουλειά τους, δημιούργησαν τις εντυπώσεις τους, στους άσχετους, και τώρα καλό είναι να ξεχαστούν
    (έλα που δεν θα ξεχαστούν όμως…).

    Από την άλλη μεριά, ο κρατικός προϋπολογισμός του 2017 (τον οποίο και παραθέτω), επίσημο κρατικό έγγραφο, μας λέει ότι η χώρα έχει πιστωτικό υπόλοιπο 563 δις, υπέρ-πολλαπλάσιο από αυτό που βλέπουμε στους αντίστοιχους ισολογισμούς όλων των προηγουμένων ετών…
    Και τώρα αναγκάστηκαν να τα αξιοποιήσουν δημιουργώντας παράγωγα…

    και τώρα αρχίζει το τελικό πανηγύρι…

    Ο ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ 4444 ΦΕΚ Α234 / 14-12-2016 ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΧΡΕΩΝΟΥΝ;;;?

    ΝΙΚΟΣ ΣΑΛΟΝΙΤΗΣ
    ΠΟΛΙΤΗΣ-ΟΠΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αφου ειναι στον προυπολογισμο ρε μαγκα πως τα περασαν χωρις να τα εισπραξουν?

      Διαγραφή
  10. Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ - ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΚΛΗΤΕΥΣΗΣ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ , ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ Κ.Α. ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΩΝ 600ΔΙΣ$

    ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΘΕΝΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΠΕΡΙ ΑΝΑΙΡΕΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 67650/13 ΥΠΟΥΡΓΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟ ΚΟΝΤΟΝΗ;
    ΜΕ ΠΟΙΟ ΗΘΙΚΟ ΕΡΕΙΣΜΑ ΠΡΟΩΘΕΙΣ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΑΝΑΙΡΕΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 67650/13 ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΞΕΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ;
    ΣΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600ΔΙΣ$ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Η ΕΞΩΔΙΚΗ ΚΛΗΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΤΩΝ ΚΑΘ΄ΥΛΗ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΗΤΟΙ:
    1. ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
    2. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤτΕ
    3. ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΣΤΡΟΚΑΛΟΥ ΩΣ Γ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ Ο.Δ.ΔΗ.Χ
    4. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΦΛΩΡΑΤΟΥ ΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ 23ης ΔΙΕΥΘ. Γ.Λ.τΚ.
    ΣΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΚΛΗΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΑΠΟΦΑΙΝΕΤΑΙ :
    " ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΑ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΘΟΣΟΝ ΔΕΝ ΣΥΝΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤ' ΑΡΘΡ. 327§§1,2 ΚΠΔ 10/6/2013"
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΗΣ ΚΛΗΤΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ Η ΔΙΕΞΑΧΘΕΙΣΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ 600ΔΙΣ $.
    ΟΙ «ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ» ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ ΜΕ ΛΟΙΔΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΑΠΑ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ ΨΕΥΔΗ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ $
    ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ
    Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ
    ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η υπαρξη η οχι χρηματων δεν οριζευαι απο δικαστηρια αλλα μονο με τραπεζικη αποδειξη καταθεσης!!!!!!!!!!!!εσεις γ.γραματεα δεν δειχνετε την αποδειξη καταθεσης ουτε τους σειριακους αριθμους των ομολογων!!!!!!!!!!γιατι?
      μηπως ειναι του βωσνυ και γι'αυτο το 14 δεν τα ρευστοποιησατε?

      Διαγραφή
  11. αυτο το εκτρωμα η συμμορια του σωρρα
    ποσταρει ολο ψεμματα και ηληθιοτητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΡΕΑΥΤΟΦΟΡΑΚΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΒΗΣ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ¡¡
    ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΦΕΡΕΤΖΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ;;
    ΚΑΝΗΣ ΠΑΛΙ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟ 1821 ΤΟ ΕΙΠΕΣ Α ΡΕ ΒΟΡΙΔΗ ΤΗ ΤΡΑΒΑΣ ¡¡
    ΒΑΓΓΕΛΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΗΦΗΝΑ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ¡Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΒΑΛΕΣ ΤΗΝ ΚΟΥΡΕΛΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ¡
    ( ΚΑΤΗΡΓΗΣΕΣ ΤΗΝ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ)
    ΒΑΓΓΕΛΑ ΞΕΡΗΣΝΙΚΟΛΑΚΗΤΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΥΤΗΣΤΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΥΣ ΖΩΗΣ¡¡
    ΛΈΝΕ ΌΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΡΑΜΑΛΙΚΟΣ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΌΚΑΛΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΚΑΣ¡¡

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το τριο κουραδεs....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    Χερι-χερι ο ψωρομπατηρηs πατσατζηs με τον καρατζαφερεφερε τηs κατεριναs και τον λουλουκο τηs αχτενιστηs κοτερατζουs!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΕΚΦΥΓΗ ΚΑΙ ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΗΘΟΥΜΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΣΕ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, Η ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ, ΠΡΟΣ ΕΡΕΥΝΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ, ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΡΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ, ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΠΙΘΕΣΗ.
    ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ, ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» (ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ), ΟΙ ΚΑΤΩΘΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΒΑΣΙΚΟΙ ΤΥΠΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ:
    Α) ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ, ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΕΣ, ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΕΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΕΣ ΦΘΟΡΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ, ΦΕΡΟΝ ΔΕ ΣΥΧΝΑΚΙΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΝΙΑΖΟΥΣΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ
    Β) ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ, ΤΩΝ ΣΚΟΠΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ,
    Γ) ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΣΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΥΤΩΝ, ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΝΟΣ ΕΚΑΣΤΟΥ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ, ΕΞ' ΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΑΙΤΙΑΣ ΓΕΓΕΝΗΜΕΝΩΝ, ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ, ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ, ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΦΩΣ ΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΔΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΒΛΑΒΗΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΜΕ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΤΑΒΥΘΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ, ΠΡΟΣ ΒΛΑΒΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ.
    Δ) ΈΜΠΡΑΚΤΗ ΕΚΒΙΑΣΗ, ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ/ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ/ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ/ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ/ ΤΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΑΡΧΗΣ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΕΚΠΟΙΗΣΕΩΝ - ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΚΑΙΤΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΚΑΛΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΙΑ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΦΕΙΛΗ.
    =====================================
    ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ..
    ΟΤΑΝ Ο ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΓΓΡΑΦΟ, ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΕΚΧΩΡΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΤΟΛΕΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΘΗΚΑΝ ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ, ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΥΤΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΩΣ ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ, ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ, ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΥΡΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΝΑ ΤΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ, ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΑΤΕ ΣΦΡΑΓΙΖΟΝΤΑΣ..
    ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ...
    ΕΚ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΕΩΝ!!!!!!!!!

    BΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
    ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. `ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΡΩΤΗ ΕΣΥ ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΑΠΕΞΩ ΓΙΑΤΙ ΒΟΥΤΑΤΕ ΤΑ 50ΑΡΙΚΑ,150ΡΙΚΑ Κ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ Κ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΟΦΣΟΡ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ!ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ?Κ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΣΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΠΑΝΤΕΛΟΒΝΙΟΑΣΑΤΕ ΜΩΡΗ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΓΥΦΤΙΣΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Κ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ?ΩΡΑΙΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ Η Ε.ΣΥ Ε???ΚΟΝΟΜΑ,ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ Κ ΞΕΠΛΥΜΑ ΣΤΗΝ ΟΦΣΟΡ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ!!!

      Διαγραφή
  15. Οταν ένα ολόκληρο καθεστώς :
    .
    Βάζει τα ΜΜΕ να ψεύδονται ασταμάτητα ξέροντας τις συνέπειες, αφού έχουν αρχίσει ήδη βροχές αγωγών......
    .
    Ξεφτιλίζει Υπουργούς και τους βάζει να κράζουν μέσα στην Βουλή και στα ΜΜΕ για συγκομιδή εντυπώσεων και μόνο...
    .
    Ξεφτιλίζει θεσμούς όπως τον Αρειο Πάγο, και παρουσιάζει δίκες που δεν έγιναν ποτέ, χωρίς ο Αρειος Πάγος να αντιδρά...
    .
    Διατάζει την Εφορία να μην δίνει εκκαθαριστικά, είτε μηδενικής είτε άλλης οφειλής, γιατί και στις 2 περιπτώσεις είναι εκτεθειμένοι...
    .
    Προβαίνει σε κατασχέσεις πολιτών (που δεν έχουν κάνει ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ) χωρίς επίσημα κατασχετήρια...
    .
    Ηττάται θεαματικά κάθε φορά που αγγίζει νομικά πολίτη που έχει κάνει ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ
    του ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ...
    .
    Βάζει τις τράπεζες να τηλεφωνούν στον κόσμο και να χαρίζουν "χρέη" με αντάλλαγμα την απόσυρση της ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ...
    .
    Αναγκάζεται να παρουσιάσει τα 600 δις στον ετήσιο προϋπολογισμό
    ................................................................................
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ
    ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΡΕΛΟ ΠΑΝΙΚΟ,
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥ.
    .
    ΠΕΦΤΟΥΝ !!! ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΗΧΗΡΑ.!!!
    .
    ΜΗ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΧΩΣ
    ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥΣ.

    ΟΣΟ ΕΧΟΥΝ ΕΙΚΟΝΑ ΑΚΟΜΗ, ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΦΟΒΙΣΟΥΝ.
    .
    ΚΑΝΤΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΣΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.!!!


    ΝΙΚΟΣ ΣΑΛΟΝΙΤΗΣ
    ΠΟΛΙΤΗΣ-ΟΠΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ
    ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΛΕΠΩ ΣΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΓΛΩΣΣΟΔΕΤΗΣ ΓΥΦΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΓΙΑ Τ ΑΣΚΟΠΙΑΝΟΜΑΓΑΖΑ,ΒΟΥΛΓΑΡΟΜΑΓΑΖΑ Κ ΤΗΝ ΟΦΣΟΡ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ!!!ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΓΛΩΣΣΟΔΕΤΗΣ Κ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!12ΘΕΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!

      Διαγραφή
  16. ΤΟ ΖΩΟΟΟ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΙ Ε ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕ Ο ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΜΕ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟ ΖΩΟΟΟΟ ΛΕΕΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΡΑΓΜΟ ΜΕ ΜΙΑ ΦΥΣΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΗΘΟΦΑΝΕΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΛΕΩ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ?????????????????

    ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟ ΣΕ Ε.ΣΥ

    ΠΟΙΟ ΖΩΟΟΟΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΣΟΥ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΨΩΛΙΟΓΚΟΣ ΓΙΑ ΔΟΛΩΜΑ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καμια υπογραφη αεροπαγιτη δεν υπαρχει σε εγγραφο σχετικα με την υπαρξη χρηματων!
      η τραπεζα ελλαδος με επισημο εγγραφο στον εισαγγελεα οικονομικου εγκληματος εβγαλε πλαστους τους λογαριασμους των δηθεν 115 τρις[754 τρις λετε τωρα!!!!!!!!!!!!!!]
      τα δε 600 δις αφου ειναι αναρτημενα στο UCC1 ειναι τα ψευτοομολγα του βωσνυ γι'αυτο δεν τολματε να δωσετε τους σειριακους αριθμους!!!!!!!!!!
      οι δε μετοχες της ανατολης τις εχει δανειστει ο χασισεμπορας αρχαιοκαπηλος απο ατομο της πατρας με την υποσχεση να του δωσει 1.000.000 ευρω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      φυσικα ο ανθρωπος τις ζηταει πισω διοτι μπορει να αγορασει ο αρχαιοκαπηλος απο το μοναστηρακι!!!!!!!!!!!!!!!!! η δε σφραγιδα που ποσταρετε στον αλφειο πανω στην μετοχη της ανατολης ειναι πλαστογραφια φτιαγμενη σε ψτσαντηρι στα τσουκαλεικα!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. ΟΥΤΕ ΣΩΒΡΑΚΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΣ ΡΟΜΑ!!!!!!!!!!!!
      ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΔΑΝΕΙΚΕΣ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΤΑΖΟΝΤΑΣ 1.000.000 ΕΥΡΩ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  17. ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ

    .6 ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

    ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ.12 ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΥ

    ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ
    .16 ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΩ

    ΣΗΜΕΡΑ 2/3 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΚΩ !!!
    ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ 16 ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ
    ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ
    ΠΡΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ – ΟΑΕΕ – ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!
    ΔΥΜΑΜΗ ΦΩΣ !!!


    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ
    ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να μας κανετε αναρτηση ενα ονομα πολιτη που τον ξωφλησατε!εννοειται μαζι με το εξωφλητικο της τραπεζας!!!!!!!!
      και να μας πειτε εναν δημο που εστειλε λεφτα ο κομπζαρ! 4 χρονια πανε απο την ''διαταγη΄΄ σωρρα στον κομπζαρ να κατεβασει τα λεφτα για τον γημο τροιζηνας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      4 χρονια απατεωνες!!!!!!!!!!!!!!!!!1

      Διαγραφή
  18. Πιο Σωρραs πεθαινειs!-YouTube
    ο Γιωργοs Μητσικωσταs θα'χει φορτωματα με τον Αρτεμη Σωρρα...-YouTube
    Εναs πΣωρραs με ολην την σημασιαν τηs λεξεωs!
    sxolianews.blogspot.gr/2017/01/blog-post_16.html
    Νεα στοιχεια για τη δολοφονια!ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ τηλεφωνημα στον Σωρρα...
    press-gr.com/2017/01/blog-post_7718.html
    Αρτεμηs Σωρραs:Ελληνων Εξαπατησιs ΙV
    antizitro.blogspot.gr/2017/01/iv.html
    Εμειs το ξαναλεμε.Ο Βελοπουλοs ειναι μεγαλοs.....μ....Δειτε το!
    ixnos.blogspot.gr/2017/01/blog-post_11.html
    Σωρραs:Διαθετει τοσα τρισεκατομμυρια...που του κατεσχεσαν το αυτοκινητο!
    antizitro.blogspot.gr/2015/05/blog-post_5.html
    Γκρεμιζουμε τον μυθο Σωρρα-Μαζικεs αποκαλυψειs Και...
    parapona-rodou.blogspot.com/2014/01/end.html
    ο σωρραs μηνυσε ολουs ΟΣΟΥs ΗΤΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΜΗΝΥΣΗs ΔΗΛ.ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΒΑΛΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.Ο ΣΩΡΡΑsΜΗΝΥΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ εκτοs του ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ/ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΤΛ ΓΙΑΤΙ ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΚΛΕΓΕΙ.αΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟs ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!!!!ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΔΑΝΕΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΑΓΑΖΙ ????? ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΑΜΕΙΟ ?????
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΤΣΕΠΗ ?????
    ΕΙΣΑΙ ΜΕΤΟΧΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΕΣΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΕΣ ΟΧΙ ΔΑΝΕΙΚΑ ΑΠΟ ΚΕΡΔΗ.

    ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ
    ΤΩΡΑ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΑΜΕΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΕΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ
    ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ
    ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗ
    ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΨΕΥΔΗ
    ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ
    ΚΑΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΤΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    AΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ????????????????????????????????????ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ
      ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΚΕΣ ΑΠΟ ΑΤΟΜΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΤΑΞΕ 1.000.000 ΕΥΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΔΩΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ΤΑ 600 ΔΙΣ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ RED PANTHER LIMITED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΙΛΑΣ ΡΕ ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΕΣ ΤΗΣ ΤΑΝΖΑΝΙΑΣ??????????ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Ο ΡΗΝΟΣ!!!!!!!!!!!!!
      ΟΥΤΕ ΣΩΒΡΑΚΟ Ν'ΑΛΛΑΞΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΖΩΟ!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Και ΓΙΑΤΙ ο Σώρρας να ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ μία απόφαση ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ, για να ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ότι έχει ΛΕΦΤΑ; Η ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ;
      ΣΙΓΟΥΡΑ θα έκανε η βεβαίωση της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ,ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ στα χέρια του ο Σώρρας ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ. Η τράπεζα όμως μέχρι σήμερα ΔΕΝ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ την ύπαρξη τέτοιου ποσού. Και ο ΜΟΝΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ για να βεβαιώσει τα χρήματα της κατάθεσης του Σώρρα ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΤΡΑΠΕΖΑ. Αλλά όχι μόνο για τον Σώρρα. ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ θέλει να βεβαιώσει μία κεφαλαιακή συναλλαγή με τράπεζα , ΔΕΙΧΝΕΙ το αντίστοιχο ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟ. Είτε καταθέσεις 10 ευρω, είτε 1000, είτε καταθέσεις 600 δις. θα πάρεις μία ΑΠΟΔΕΙΞΗ. Θα πάρεις ένα ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟ.

      Διαγραφή
  20. ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ υπ” αριθ” 766 περί κυρώσεως της εν Bretton Woods υπογραφείσης τελικής πράξεως και εξουσιοδοτήσεως προς υπογραφήν των αρχικών συμφωνιών

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ… WORLD BANK , IMF , EBRD , ΤΗΝ ΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ NEW DEVELOPMENT BANK ΤΩΝ BRICS ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΤΩΧΟΙ ! ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ !

    ΦΕΚ 315/27-12-1945 ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ BRETTON WOODS (ΙΔΡΥΣΗ Δ.Ν.Τ. – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ), B.I.S. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

    ΦΕΚ 315/27/12/1945 BRETTON WOODS, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    ΦΕΚ Α’ 78 1966 ΝΟΜΟΣ 4510 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

    ΦΕΚ 78 Α’ Νόμος 4510/2-4-1966 ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΜΕΡΙΔΙΟ(QUOTA) ΣΤΟ ΔΝΤ 100.000.000 $ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚ. ΤΡΑΠΕΖΑ 66.700.000 $ ! ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΣΤΟ ΔΝΤ ΕΧΕΙ ΑΥΞΗΘΕΙ ΣΤΑ 1.101.700.000 $ !!!

    Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ! Bretton Woods, IMF(ΔΝΤ) / World Bank Group [όπως τροποποιήθηκε μέσω της 113-6 ης Μαρτίου, 26, 2013]

    Bretton Woods. ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΒΑΡΟΥΦ ΑΚΗ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ! ΑΝΟΙΞΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ «ΠΕΛΑΤΗΣ» ΤΟΥ ΔΝΤ. Ο ΜΕΤΟΧΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ; ΓΙΝΕΤΑΙ;

    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ! ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!! (ΛΙΣΤΑ) ΚΙ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΨΟΦΑ ΚΑΙ ΜΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ !!! IFC ΤΗΣ WORLD BANK ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ !

    Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΣΙΠΡΟΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΛ. ΤΟΝ ΜΑΡΔΑ ΚΙ ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ Η WORLD BANK ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΙ ΕΚΑΝΕ ΑΙΤΗΜΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟ IFC !!!

    WORLD BANK(Bretton Woods) ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ(trusts): ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!

    WORLD BANK (Bretton Woods). ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ: ΕΡΓΟ: ΟΔΟΣ ΠΑΤΡΑ-ΠΥΡΓΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑ(100 χιλιόμετρα). ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 1976.

    ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ… ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ FEDERAL RESERVE BANK KAI ΣΤΗΝ WORLD BANK NA KATEBOYN TA 2,300,000,000,000 EURO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ;;;

    Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗΣ
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ
    ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ
    Αlfeiospotamos.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. απο 16/01/13 εστειλε ο γυφτομογγολος την ''διαταγη'' στον αρχιαπατεωνα κομπζαρ να ''κατεβασει'' τα λεφτα του δημου τροιζινας ζωα!!!!!!!!!!!!!!!!!σημερα εχουμε 2017.....4 χρονια που ειναι τα λεφτα της τροιζινας ρε 12θεοι απατεωνες?????????????????απο τον πλουτωνα τα κατεβαζει ο ρωσος μαφιοζος???????????????

      Διαγραφή
  21. ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ ΒΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΕ Διεθνείς Λογαριασμούς Καταπιστευμάτων ΘΑ ΚΑΤΑΛΆΒΑΙΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ... ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΕΣ-ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΕΣ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ [ ΟΠΩΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΑΠ΄ΤΟ 2010 ] ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ.. ΒΟ(Υ)ΛΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ κτλ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΚΡΑΤΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    Διεθνείς Λογαριασμοί Καταπιστευμάτων 2007 - Global Collateral Accounts 2007 - Με υπογραφή και της Ελλάδος
    ΟΙ ΔΕΚΑ (10) ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ TAMEIO ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟ 2007 ΕΙΝΑΙ:
    62.) Central Bank of Greece with account no. 9832554711 worth of $ 500, 000, 000, 000 sponsored by 20, 000 metric tons of gold time deposited with 4% per annum on January 1, 1966.
    62-1.) ATEbank (Greece) Account no. 3597772412 in the net balances of $ 11, 000, 000, 000, 000 time deposited with 4% per annum on January 1, 1967.
    62-2.) Alpha Bank (Greece) Account no. 54477738142 in the net balances of $ 3, 800, 000, 000, 000 time deposited with 4% per annum on January 1, 1967.
    62-3.) Bank of Anthens (Greece) Account no. 67347745960 in the net balances of $ 7, 000, 000, 000, 000 time deposited with 4% per annum on January 1, 1967.
    62-4.) Bank of Attica (Greece) Account no. 8293477736421 in the net balances of $ 7, 000, 000, 000, 000 time deposited with 4% per annum on January 1, 1967.
    62-5.) Commercial Bank of Greece (Greece) Account no. 28277754132 in the net balances of $ 11, 000, 000, 000, 000 time deposited with 4% per annum on January 1, 1967.
    62-6.) Greek Postal Savings Bank (Greece) Account no. 777333218 in the net balances of $ 7, 000, 000, 000, 000 time deposited with 4% per annum on January 1, 1967.
    62-7.) Geniki Bank (Greece) Account no. 864777212 in the net balances of $ 5, 200, 000, 000, 000 time deposited with 4% per annum on January 1, 1967.
    62-8.) National Bank of Greece (Greece) Account no. 97772541114 in the net balances of $ 52, 000, 000, 000, 000 time deposited with 4% per annum on January 1, 1967.
    62-9.) Piraeus Bank (Greece) Account no. 98877722335 in the net balances of $ 11, 000, 000, 000, 000 time deposited with 4% per annum on January 1, 1967.
    ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ: 111,7 ΤΡΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΗΠΑ + 4% ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ 1966 ΚΑΙ 1967 ΕΠΙ 48 ΧΡΟΝΙΑ. ΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 326 ΤΡΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΗΠΑ!

    Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗΣ ΦΩΣ!!!!!!!
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΝ 15/12/16 ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΟΙ

      Διαγραφή
  22. Νεαρε....πιασε μια δεσμιδα....χαρτι υγειαs!
    Απο τον καιρο που απελευθερωσαν το αντικρισμα σε χρυσο των χαρτονομισματων που κυκλοφορουν καταντησαν να τυπωνουν...χαρτια υγειαs!Εχουν πραγματικη αξια οσο και τα Διs του Σωρρα!
    ο θυμοσοφοs λαοs λεει ψιτ ψωρογιδο που εισαι...εχειs ψιλα σκ@τα να χαλασειs μια κουραδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΙΛΑΝΕ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ.
    .ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ.
    .
    ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΕ
    .
    ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΝΑ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙ ????
    ΔΩΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑ ΓΛΑΣΤΡΑ ΒΛΕΠΑΚΗ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΞΙΩΣΕ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ ΓΙΑΤΙ ΦΥΣΙΚΑ ΞΕΡΑΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΣΑΣ..
    ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΑΣ.
    .
    ΕΤΣΙ ΠΗΡΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ…
    .
    ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΕ ΟΛΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ…
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΟΘΗΚΑΝ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ
    ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
    .
    ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    .
    1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ «ΟΠΑΔΟΣ» ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ????
    .
    2. ΤΑ «ΟΜΟΛΟΓΑ» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ.
    ΠΟΝΑΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?
    .
    3. ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΑΓΓΙΞΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΑΣ ΠΑΚΕΤΟ
    Ή ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΑΝ???
    .
    4. ΛΕΣ «ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ «ΠΙΣΤΟΙ ΟΠΑΔΟΙ»
    ΝΑΙ??? ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ??? ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ? ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ?? ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ???
    Η ΑΝΥΠΑΡΤΚΗ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΕΦΥΓΕ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ….ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΣΚΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΣΑΣ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!
    ΗΔΗ ΣΚΑΝΕ!!!
    .
    «ΠΙΣΤΟΙ ΟΠΑΔΟΙ» ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΓΕΛΑΜΕ ΕΔΩ…. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΟΝΟΜΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΧΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ!

    5. ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ, ΞΕΧΡΕΩΣΑΜΕ!!!!
    ΕΣΕΙΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ..ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ
    .
    6. ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ?????
    ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΓΡΑΨΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ???? ΧΑΧΑΧΑ ΟΧΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΝΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ…ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ….ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΚΟΨΕ –ΡΑΨΕ.
    .
    7. ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ????
    ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΥ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ???
    ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΤΙΠΟΤΑ!
    .
    8. ΒΛΕΠΑΚΗ…..ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΑΠΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΛΟΓΩ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΑΛΛΑ ΔΩΡΑΚΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ… ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕΣ ΑΘΩΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΝ ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΣΟΥ! ΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΣ ΡΕ…ΒΛΕΠΑΚΗ????
    .
    9.ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ…ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑ ΞΙΝΙΣΕΣ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕΣ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΣΚΟΥΡΑ ΓΙΑΤΙ????
    ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ.
    ΤΟΛΜΗΣΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ????? ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ!!! ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ…ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΙΜΟΙ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ???? ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥ!
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η αμετακλητη αποφαση λεει οτι......
      ''τυγχανει διαχειριστης κεφαλαιων που ανηκουν στην αλλοδαπη εταιρεια red panther limited!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      η εταιρεια ομως αυτη εχει κλεισει 2 χρονια πριν γινει η δικη,το 2.011!!!!!!
      για ποια λεφτα μιλατε ρε γελοιοι απατεωνες?

      Διαγραφή
  24. ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΜΕ ΗΛΙΘΙΑ ΓΛΑΣΤΡΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ…
    .
    ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ! Ε??
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΡΕ….ΒΛΕΠΑΚΗ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΣΕΝΑ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΗ???? ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ!!!!!! ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ???? Ε, ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ ΟΛΟΙ ΟΠΟΥ ΦΥΓΕΙ-ΦΥΓΕΙ… ΟΠΩΣ ΕΣΥ!
    .
    ΣΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΛΕΞΗ ΠΡΟΣ ΛΕΞΗ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΑΒΑΣΙΜΗ ΓΕΛΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Δ.Ο.Υ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ…ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΛΗΣΣΕΙ..ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΓΡΑΨΑΜΕ????
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ!
    .
    ΕΙΠΕΣ ΣΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΟΥ «ΟΡΓΑΝΩΣΗ»????
    ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ, ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΕΠΙΑΣΕΣ Ε?? ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ Ε??
    .
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ …ΒΛΕΠΑΚΗ…ΜΕ ΕΓΚΡΙΣΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΒΟΥΛΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤΟΚ 6199/2015 ΟΠΟΥ ΕΠΙΚΥΡΩΘΗΚΑΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ…ΑΛΛΑ..ΕΙΠΑΜΕ …ΕΣΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ??
    .
    ΛΕΣ: ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΑΣ ΔΥΟ ΑΚΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ…».// ΝΑΙ?
    ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΗΡΘΕΣ…ΜΑΣ ΗΘΕΛΕΣ ΜΟΝΟΥΣ?? ΕΧΑΣΕΣ!!!…ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΚΑΝΑΤΕ, ΟΣΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ….
    Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΑΡΕΝΕΒΗ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΟΟΥ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ….
    .
    ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ..ΒΛΕΠΑΚΗ
    ΣΟΟΥ ΒΛΕΠΑΚΗ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ…ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ …ΔΕΙΧΝΟΜΑΣΤΕ…ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΒΛΕΠΑΚΗ?
    ΚΑΙ ΡΕ ΒΛΕΠΑΚΗ….ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΠΛΕΙΟΔΟΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ???? ΧΑΧΑΧΑΧΑ
    .
    ΠΟΙΑ ΤΥΧΗ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΜΑΣ ΡΕ ΒΛΕΠΑΚΗ???? ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΛΕΠΑΚΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ.
    ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΔΙΚΑ ΟΠΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΩ ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΥΧΗ…. ΕΙΝΑΙ ΑΡΤΙΑ, ΑΔΙΑΤΡΗΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΙΜΑ….
    ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ!!!!!!!!!!!
    .
    ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΕ…ΝΑ ΣΥΝΟΨΙΣΕΙΣ ΤΟ ΤΙ ΕΙΔΕΣ???? ΠΟΥ??? ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ???? ΘΑ ΣΤΗΝ ΣΤΕΙΛΩ ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    .
    ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΟΟ ΟΝ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ, ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ….ΚΑΙ ΓΑΜΩΤΟ…..ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΛΕΙΟΔΟΤΗΣ…ΤΥΧΑΙΟ?? Ε?
    .
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ???? ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ! Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ….
    .
    ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΒΡΕ ΑΝΟΕ???? ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ! ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ?????
    ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ…
    .
    ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ,
    ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ Ο ΚΑΘΕ…ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΡΕΙ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχετε δει εσεις ελληνες σε καποια χωρα να πληρωνει καποιος τις οφειλες του σε τραπεζες δεη εφοριες κλπ με ομολογα που ειναι και αχρηστα διοτι ειναι του απατεωνα βωσνυ?

      Διαγραφή
  25. ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!!!!
    .
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ «ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ»»» ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ Η Δ.Ο.Υ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΤΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ…ΚΑΙ ΓΙΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΕ ΚΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΠΗΡΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ…Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ! ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΡΑΤΤΟΥΝ! ΓΙΑΤΙ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΕ?????
    .
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ, ΠΟΙΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ???? ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΦΕΡΤΕ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ!!! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!
    ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ ΛΟΙΠΟΝ….ΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΡΩΤΗΣΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ …ΧΑΧΑΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΜΕΤΑ ΡΕ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΕ…ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΡΕ ΟΥΦΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΕ Ή Ο,ΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΣΑΣ….
    .
    ΣΕΡΕΤΗ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΚΑΡΝΤΑΡΟΜΠΑ ΣΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΚΟΤΩΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.
    ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΡΕ ΑΝΟΟ ΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ 49.000 ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ..ΗΔΗ ΤΟ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ!!!!!!!!!
    .
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΕΙΣ ΜΕΡΙΔΙΟ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΣΑΙ ΑΝΟΗ..ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?? Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! ΦΥΣΙΚΑ ΑΦΟΥ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΤΣΙ?? ΛΟΙΠΟΝ ΣΕΡΕΤΗ…ΨΗΝΕΣΑΙ?? ΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΒΑΛΕ ΡΕ ΣΕΡΕΤΗ …ΕΛΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ…ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΓΕΛΑΜΕ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΣΟ ΕΚΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ..ΠΛΑΤΕΣ ΓΙΟΚ!

    ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΡΕ ΣΕΡΕΤΗ..ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ….ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ..ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΡΕ ΣΕΡΕΤΗ.
    ΝΑΙ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ..ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ!!! ΜΑΛΛΙΑΣΕ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΡΘΡΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ????
    .
    ΚΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΕ???? ΕΣΕΙΣ ΚΑΛΕΣΑΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΑΡΑΓΕ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΑΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ…]
    ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΓΗΚΕ ΡΕ ΖΩΑΑΑΑΑΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΨΥΧΗ…
    .
    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΑΤΕ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΙ ΟΧΙ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ! ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΡΧΟΣΑΣΤΑΝ ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ.
    ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ..ΣΥΓΝΩΜΗ !!
    .
    ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!
    ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΗΡΥΞΑΤΕ..ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ…
    .
    ΣΕΡΕΤΗ ΕΣΕΙΣ ΧΑΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ…ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΘΕΜΑ…ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!!!!! ΣΕΡΕΤΗ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ…ΞΕΡΟΥΜΕ!
    ΕΛΑ ΡΕ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΕ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να μας κανετε αναρτηση ενα ονομα πολιτη που τον ξωφλησατε!εννοειται μαζι με το εξωφλητικο της τραπεζας!!!!!!!!
      και να μας πειτε εναν δημο που εστειλε λεφτα ο κομπζαρ! 4 χρονια πανε απο την ''διαταγη΄΄ σωρρα στον κομπζαρ να κατεβασει τα λεφτα για τον γημο τροιζηνας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      4 χρονια απατεωνες!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  26. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ! ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ….
    ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΑΠΟΠΑΙΔΙΑ
    Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΦΤΙΑΞΑΜΕ 300 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΟΥΜΕ,
    ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ,
    ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ….
    ΕΝΤΑΞΕΙ, ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΠΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ, ΜΑΣ ΛΕΣ ΕΤΣΙ??
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ…ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΡΕΕΕΕ. ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΛΟΓΙΑ… ΧΑΧΑΧΑ
    ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΕΡΕΥΝΑ???
    ΕΛΑΑΑΑΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ????
    .
    ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΟΗ ΒΛΕΠΑΚΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΧΑΡΤΙ ΕΧΕΤΕ???? ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΧΕΤΕ????? ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΙΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ?????
    .
    ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΕ ΣΟΥ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ……ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΑΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΗΔΗ ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ…ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΧΑΣΕΣ..ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ….ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ…ΣΟΥ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΑ..ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΜΑΘΕ…ΔΙΑΛΕΞΕΣ…ΤΩΡΑ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ!!!!
    ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ…
    .
    ΑΥΤΑ ΒΓΑΛΑΤΕ, ΑΥΤΑ ΕΙΠΑΤΕ, ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ..ΕΥΤΥΧΩΣ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΟΥΠΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ ΑΝΟΟΙ!!!!!
    ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ....ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ...
    .ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    .
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΟΟΟΟΟΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!
    .
    ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ!!!!

    EΛΕΝΑ ΓΚΙΚΑ
    ΠΟΛΙΤΗΣ-ΟΠΛΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Γεωργοσοπουλου η πατσαβουρα ποσταρει στο φβ οτι ειναι ανεισπρακτα στο ucc1 της Νεας Υορκης,μετα μας ποσταρουν οτι ειναι στον προυπολογισμο ενω ειναι ανεισπρακτα κ μετα ο καραφλογιδας ο Καλογεροπουλος μας ποσταρει μαζι μετο γυφτο οτι τα εχουν καταθεσει στη Μοντρεαλ μπανκ!!!Ταυτοχρονα ποσταρουν κ την αποδειξη καταθεσης στην ψευτοτραπεζα του Διαμαντοπουλου!!!Τελικα μηπως πρεπει να κανουμε εμεισ ψηφοφορια να τους πουμε που να βαλουν τα λεφτα???!!!!!Αυτη ειναι η εγκληματικη συμμμορια του βρωμιαρη του μογγολογυφτα!!!

      Διαγραφή