Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΗ Η ΝΤΟΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ (ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ) ΚΑΝΕΙ «ΡΟΜΠΑ» ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΟΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ: «ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΜΙΛΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ… ΓΡΑΨΑΝΕ…!!!

«ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΚΑΤΑΡΤΙΚΗ και ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΣΤΙΣ ΦΟΥΣΤΕΣ ΤΟΥ..ΤΣΙΠΡΑ»…!!!

«Τόχει» η Ντόρα το νταηλίκι και δεν καταλαβαίνει τίποτα με κανένα, πολύ περισσότερο όταν έρχεται σε αντιπαράθεση με… «τοτούς»…!!!
Μνημειώδης θα μείνει η κόντρα της στη Βουλή με τον Καμμένο, όταν στην απόγνωσή του ο Πάνος κατέφυγε στη γνωστή μέθοδο του ψεύδους και της συκοφάντησης.
Κατηγορούμενος ό ίδιος στη Βουλή για τις συνομιλίες του με τον ισοβίτη Γιαννουσάκη, και την εμπλοκή του σε παραδικαστικό κύκλωμα προκειμένου να πείσει τον Γιαννουσάκη να αλλάξει κατάθεση και να ενοχοποιήσει τον Μαρινάκη,

αντι να απαντήσει σε όσα του καταγγέλλουν άρχισε τις άρες μάρες κουκουνάρες και αναφέρθηκε στο παρελθόν πάλι, και στο εκατομμύριο που είχε βρεθεί στο πόθεν έσχες της Ντόρας Μπακογιάννη, ίδια του απάντησε χαρακτηριστικά:
********
«Κύριε πρόεδρε, εμένα δεν με εκπλήσσει η χυδαιότητα του κυρίου Καμμένου. Επειδή ακούει ο ελληνικός λαός όμως έχω την υποχρέωση να θυμίσω ότι όταν έγινε η ιστορία με το πόθεν έσχες, όπου αναρωτήθηκαν αν αυτό το ένα εκατομμύριο ήταν μετοχές ή μετρητά, εγώ κύριε Καμμένε, επειδή εγώ φοράω παντελόνια, προσήλθα σε αυτή τη Βουλή και ζήτησα από έναν-έναν τους συναδέλφους να ψηφίσουν υπέρ της άρσης της ασυλίας μου. Και επειδή ο Μανώλης Γλέζος ζει, ήρθε και με ρώτησε. Μου λέει μα θέλεις να ψηφίσουμε όλοι υπέρ της άρσης ασυλίας σου; και είπα ‘ναι'. Και πήγα στο δικαστήριο και αθωώθηκα πανηγυρικά και φάνηκε ότι ήταν μια στημένη πολιτικά υπόθεση. Μια υπόθεση κύριε Καμμένο που δεν μπήκε στο αρχείο, υπήρξε από τη ναυτιλιακή δραστηριότητα του άνδρα μου. Αυτό είναι γνωστό σε όλους. Εσείς όμως προσέξτε κύριε Καμμένε, διότι εμένα με έχουν ψάξει άνθρωποι άλλου επιπέδου.
********
Σας διαβεβαιώ, πριν και μετά το Βουκουρέστι, με ψάξανε άνθρωποι όχι του δικού σας επιπέδου. Δεν έχω λοιπόν τίποτα να φοβηθώ.
********
Και συνεχίζει βγάζοντας εκκωφαντική είδηση για το προσεχές μέλλον πού έρχεται με τις εκλογές βέβαια.
********
«Εσείς να προσέχετε κ.Καμμένο,  με τον τρόπο που έχετε μαζέψει τα λεφτά σας, διότι μιλήσατε και τα πρακτικά… γράψανε»…!!!
********
Δεν ξέρω αν πρόκειται για τις δύο «off shore της μιας λίρας» του Καμμένου με έδρα τη Μεγάλη Βρετανία ή πρόκειται για νέο «μάζεμα» από καινούργιες διαμεσολαβήσεις.
********
Η προανακριτική θα το δείξει με την νέα Κυβερνητική πλειοψηφία πού θα προκύψει από τις εκλογές.
********
Και τότε ο Καμμένος δεν θα μπορεί να κρυφτεί κάτω από τα φουστάνια του Τσίπρα, όπως πρωτογενώς είπε η Ντόρα…
                        --------------

2 σχόλια:

  1. Που χάθηκαν οι Χρυσαυγίτες? Εξαφανίστηκαν...έγιναν καπνός!Τιμητές του Σύριζα κατάντησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τούτη την εποχή πάνε γιά ομαδικά μπάνια στην Εύβοια, τους φιλοξενεί ο΄αποχωρήσας από το κόμμα βουλευτής τους Ν.Μίχος. Τι πού χάθηκαν;
    Βαρέσανε διάλυση.Την αρχή έκανε ο Κουκούτσης στη Μεσσηνία με τις σπαρακτικές αποκαλύψεις γιά Ζαρούλια.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή