Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

ΠΗΓΕ ΣΑΝ «ΒΛΑΧΑΚΙ» ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΙ και ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΤΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΙ… ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ…!!!

ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ Ο ΑΔΙΣΤΑΧΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ PRESIDENT TRUMP 2,4 EKAT $ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΕ… ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ…!!!


Δεν «τόχει» πού δεν  «τόχει» το αυταπατημένο ανθρωπάκι για Πρωθυπουργός, στερείται από τη φύση στοιχειωδών προσόντων –λέτε για αυτό να είναι και Άθεος—του ήρθε κατακούτελα και δή ανήμερα  της επισκεψής του στον Λευκό Οίκο και η έκθεση της ΕΛΣΤΑΤ πού έχει ως συνεπακόλουθο την αδήριτη συγκρισή με τον Αντώνη Σαμαρά, του ήρθε  collapsus—καταπληξία στο νευρικό σύστημα, το εκμεταλλεύτηκε ο αδίσταχτος επιχειρηματίας PRESIDENT TRUMP και του πήρε από το παντελόνι 2,4 δις $ και είπε το καημένο και ευχαριστώ και μάλιστα… πανηγυρίζοντας…!!!

Τώρα πως ο κατά δική του ομολογία «αυταπατημένος»  Τσίπρας  θα δικαιολογηθεί σε Μέρκελ και Μακρόν, πού ενώ οι ίδιοι του δίνουν λεφτά για να συντηρηθούμε, αυτός αντι να αγοράζει εξοπλισμό από αυτούς αγοράζει από τους «Αμερικάνους τους φονιάδες των λαών», με τρόπο μάλιστα εξευτελιστικό για τον ίδιο , όταν μάλιστα οι εταίροι  ήδη τα πήραν στο κρανίο και αφ΄ενός διερωτώνται από πού θα τα βρεί για να πληρώσει και ετέρου αν η αγοραπωλησία είναι συμβατή με το 3ο μνημόνιο πού υπέγραψε ο ίδιος, ζυγίζοντας
τις δημοσιονομικές επιπτώσεις που θα έχει το πρόγραμμα των F-16 στην Ελληνική οικονομία.
******** 
Αλλά τι σημασία έχει αφού  σε τελική ανάλυση δεν θα πληρώσει ο Τσίπρας από τη τσέπη του,  εμείς  τα κορόϊδα οι Έλληνες φορολογούμενοι θα πληρώσουμε την άσβεστη επιθυμία του Τσίπρα να παραμείνει στη καρέκλα της εξουσίας κερδίζοντας χρόνο παραμονής με τις επιλογές του.
********
Δηλ. να τη «βγάλει στη τράκα» πληρώνοντας με κάθε τρόπο το κόστος παραμονής του στην εξουσία οί Έλληνες και… μόνον οι Έλληνες…!!!
********
Όταν βέβαια κατάλαβαν το φιάσκο, αφού πανέξυπνα αποκάλυψε ο Τράμπ  την επαχθή συμφωνία έσπευσε ο «τοτός» της Κυβέρνησης Π.Καμμένος , να περιορίσει τη ξευτίλα των 2,4δις $, σε ξεφτίλα του 1,1δις $.
********
Μόνο πού αμέσως  τον διέψευσε η Υπηρεσία Συνεργασίας για την Αμυντική Ασφάλεια (Defense Security Cooperation Agency - DSCA) των ΗΠΑ, δίνοντας στη δημοσιότητα το σχετικό έγγραφο:
********
 Όσον δε αφορά τους επενδυτές πού βρήκε στο Σικάγο, υπάρχει ένα αδυσώπητο ερώτημα:
********
Αφού βρήκε τόσους πολλούς πού θα στριμώχνονται και θα περισσεύουν, γιατί έστω για τα μάτια του κόσμου γιατί δεν δίνουν έστω ένα όνομα Αμερικανού η Ελληνοαμερικανού    επενδυτή στη… δημοσιότητα…;;;
********
Μήπως έχει δίκαιο ένας φίλος δημοσιογράφος του Εθνικού Κήρυκα της Νέας Υόρκης πού μας πληροφόρησε ότι στη συνάντηση με τον Τσίπρα παραβρέθηκαν μόνο κάτι λογιστές 3ης  κατηγορίας μερικών εταιρειών πού τους έστειλαν οι ιδιοκτήτες για τα προσχήματα, αποκλειστικά και μόνο για…μπούγιο…;;;
********
Αν «μια εικόνα χίλιες λέξεις» η παρακάτω φωτό το επιβεβαιώνει…
********
Κυρίως όμως εκείνο πού ταρακούνησε ψυχικά και αποδιοργάνωσε τον Τσίπρα ήταν, ότι λίγες ώρες πριν επισκεφθεί τον Τράμπ,  ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ  την ύφεση 0,2  όταν η χολερική επικοινωνιακή καμαρίλα διατυμπάνιζε πανηγυρίζοντας …ανάκαμψη έστω και οριακά.
********
Εδώ φυσικά έρχεται η αδυσώπητη σύγκριση με τον Αντώνη Σαμαρά πού ανέκαθεν ένιωθε ο Τσίπρας  τεράστιο μίσος και κόμπλεξ λόγω ακόμη και της μειονεκτικής παρουσίας απέναντι του.
********
Άλλωστε και ο Σαμαράς του είχε πεί απαξιωτικά στη Βουλή «είστε λίγος πολύ λίγος κ. Τσίπρα».
********
Ακόμη και μία άλλη φορά στη Βουλή όταν ο Τσίπρας μιλούσε εναντίον του Σαμαρά του είπε να τον κυττάζει όταν μιλάει και ο Σαμαράς απάντησε:
********
«Δεν σας κυττάζω κ.Τσίπρα διότι μού έρχονται… γέλια»…!!!
********
Πάντως τέτοιο τραγικό θέαμα όπως το προχθεσινό του Τσίπρα στο Λευκό Οίκο δεν έχει παουσιάσει κανένας Έλληνας Πρωθυπουργός.
********
Ακόμη και στις μεγάλες φτώχειες μας οι Πρωθυπουργοί μας έλαμπαν κατά γενική ομολογία.
Δεν είχαν εμφάνιση πού να μη ξεχωρίζει από…«Άραβα μουλά»…!!!
********
Ο Σαμαράς παρέλαβε ύφεση 9,2% και παρέδωσε στον Τσίπρα ανάκαμψη 0,7, το μεγαλύτερο ποσοστό στην Ευρωζώνη εκείνη τη χρονιά.
********
Ο Τσίπρας παρέλαβε ανάκαμψη 0,7 και πήγε στην ύφεση 0,2.
********
Και μιλάνε με τη πόρωση της αναισθησίας, την οίηση της ανοησίας και την επαρμένη βλαχομπουρδολογία ότι βγαίνουμε από τα μνημόνια, όταν έχουμε μνημονιακές δεσμεύσεις μέχρι το 2022 όταν θα μειωθούν οι κύριες συντάξεις , οι επικουρικές, θα καταργηθούν τα οικογενειακά επιδόματα  γάμου και τέκνων  και ένας συνταξιούχος π.χ. των 12000 ευρώ θα παίρνει …8000…!!!
********
Εκτός πού έχει ξεπουλήσει τη Δημόσια Περιουσία για 100 χρόνια στους δανειστές.
********
Πού να φθάσει το «ανθρωπάκι» τον άθλο του Σαμαρά πού μόνο ο «σοφός» λαός μας με το «αλάνθαστο πολιτικό κριτήριο» δεν κατάλαβε.
********
Αργά ή γρήγορα θα γίνουν εκλογές και τότε η ψήφος θα λειτουργήσει ως ΝΕΜΕΣΙΣ και θα αποδοθούν ευθύνες  στους Τσιπροσυριζαίους Κυβερνητικούς λεχρίτες πού συμπεριφέρονται και λειτοργούν σαν κατσαπλιάδες της εξουσίας.
********
Θα τελειώσει οριστικά η λεπρή καμαρίλα των Τσιπροσυριζαίων πού πίνουν το αίμα του Ελληνικού λαού στο όνομα της …διασωσής  του…!!!
                               -----------------

6 σχόλια:

  1. Εδώ μειώθηκε η κατανάλωση γάλακτος και ψωμιού πού είναι απαραίτητα είδη γιά τη ζωή των ανθρώπων, εδώ 3,8 εκατ. Έλληνες είναι σε οικονομική εξαθλίωση σύμφωνα με την Ευρωστατ και ο κουφιοκεφαλάκιας Τσίπρας μιλάει γιά ανάπτυξη και επενδύσεις.Ούστ γίδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πως κάνετε έτσι ρε παιδιά.
    Να μη δώσει ο υποτελής Τσίπρας στο αφεντικό του καπιταλισμού τον Τράμπ, 2,4 δις γιά να εξαργυρώσει γιά κανά χρόνο ακόμη τη παραμονή στη πρωθυπουργική καρέκλα; Από τη τσέπη του θα τα δώσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είσαι πολύ λίγος κ Τσίπρα!!
    Μου έρχονται γέλια!!
    Αυτός ο λιγος αυτός ο γελοίος έγινε πρωθυπουργός!!
    Καληνύχτα Ελλάδα!!
    Μακρυγιάννης θα παρακαλάμε να είχαμε αφήσει τους Τούρκους!!σεβάστηκαν την πίστη μας και τις εκκλησίες!!
    Αλλαγή Συντάγματος του άρθρου τρία τέλος μη ορθοδοξία!!
    Πρώτα ήρθε το ξεπούλημα της πατρίδας μας!!
    Απαξίωση της θρησκείας!!
    Τέλος ήρθε το κτυπημα στην οικογένεια!!και το χασίσι έρχεται νομοσχέδιο για την νεολαία της πατρίδας μας θα αδειάσει το κεφάλι της νεολαίας!!
    Θα κάνουν παγκόσμιο κράτος!!
    Νέο κράτος αριστερό νέα αριστερή ιστορία !!
    Ο πολύς λιγος είναι ανεξέλεγκτος!!
    Θα ξεριζώσουν τα πάντα!!
    Το καράβι βουλιάζει!!
    Υπάρχει κανένας Κολοκοτρώνης κανένας παλαιών Πατρών Γερμανός!!
    Τα παιδιά διδάσκονται η επανάσταση του 21 κακομεταχείριση των Τούρκων έγινε!
    Τα σχολεία θα είναι μόνο για μουσουλμάνους
    Οι ελληνικές εκκλησίες θα γίνουν τζάμια το Κορανίου διδάσκονται σήμερα αγαπά τους Έλληνες!!
    Η απάθεια και η απραξία όμως είναι το χειρότερο έγκλημα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΊΝΕΤΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΝΉΜΗΣ!!
    ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΆΛΛΟ ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΟΣ ΠΑΤΡΙΏΤΗΣ
    ΝΑ ΥΠΆΡΞΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έλληνες η αμερικανική πολιτεία και ο πρόεδρος Τραμπ Ευχαριστούμε θερμά όλους και ιδιαίτερα τον πρωθυπουργό της χώρας
    Μειώσαμε την ανεργία!!
    Ο Τραμπ λέτε και ξανά λέτε ο Τραμπ θα μειώσει με την Λαγκάρντ το ελειμα !!
    Ξεχνάτε ότι είναι έμπορας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το πολιτικό σαφάρι τη λέει για την βιολογική καναβι του Αλέξη Τσίπρα!!
    Ξθ

    ΑπάντησηΔιαγραφή