Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΑ «ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ» ΤΟΥ, ΤΟΝ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ και ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΡΟ ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΜΑΕΣΤΡΟ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟΥΡΗ»… ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ…;;;

ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΡΕΟΝΤΑ  ΣΚΕΥΩΡΟ ΤΣΙΠΡΑ και ΤΗΝ ΑΝΟΜΗ  ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ (ΟΣΟ ΥΨΗΛΑ και ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ), ΘΑ ΠΛΑΚΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΤΗΣ Novartis, ΟΠΩΣ και Η ΓΕΝΙΚΗ ΘΥΜΗΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ…!!!

Σάββατο απομεσήμερο, πού αλλού στην αμαρτωλή πλατεία της Αθήνας.
Παρέες φίλων και γνωστών στα γύρω τραπέζια αφού είχαν απολαύσει τα μεσημεριανό τους φαγητό και είχαν πιεί τα ποτηράκια τους και ενώ στο παραδοσιακό “Top’s” η  βρόχα έπεφτε (straight through), όπως έλεγε και ο μεγάλος Γ.Ζαμπέτας, ένας φίλος Δικηγόρος ( τι επάγγελμα και αυτό Θεέ μου),διηγείται ένα περιστατικό πού συνέβη το προηγούμενο βράδυ σε ένα πράγματι πολύ ωραίο από πάσης πλευράς και απόψεως ξενυχτάδικο,

στο κάτω μέρος της πλατείας --δεν γράφω όνομα για να μη φανεί ότι κάνω διαφήμιση--, απλά γράφω στο πρώην JK.
Διηγείται λοιπόν ότι ένας κοινός  φίλος κάνει έξοδο για πρώτη φορά με το νέο αμόρε, πού είναι πραγματική κούκλα, έχει πάρει ύφος όχι Κλούνεϊ και τρίχες αλλά Αλαίν Ντελόν και άνω και σε κάποια στιγμή ρωτάτει τη νέα κατάκτησή του.
********
«Πές μου σε παρακαλώ αγαπημένη μου, με πόσους άντρες έχεις πάει μέχρι σήμερα;;;»
********
Το σκέφτεται αρκετά η κούκλα και απαντά:
«Με…τρείς»…!!!
********
Έκπληκτος και θυμωμένος αυτός ξαναρωτάει:
********
«Δεν μού λές το «μέτρημα» το έκανες εσύ ή η… ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ»…;;;
(Προφανώς εννοώντας το «μέτρημα» της Αστυνομίας στη συγκέντρωση για τη Μακεδονία)….
********
Έ, αυτό ήταν, από εκεί και μετά με αιτία και αφορμή «το μέτρημα της Αστυνομίας» ξέσπασε  πολιτική συζήτηση, άρχισε η καζούρα και η πλήρης γελοιοποίησης του δήθεν σκανδάλου της Νovartis,πού ενοχοποιεί πολιτικά πρόσωπα
******** 
Η πλάκα ξεκίνησε με την καταγέλαστη μαρτυρία «κουκουλοφόρου» μάρτυρα καθοδηγούμενου από τους συμμορίτες του Μαξίμου, ότι συνάντησε  τον έμπιστο σύμβουλο του Σαμαρά Χρύσανθο Λαζαρίδη στο γραφείο του στη Λ.Αθηνών 110, μόνο πού εκεί εδρεύει το κτιριακό συγκρότημα του Χρηματιστηρίου και είχε γραφείο ο… Σωκράτης Λαζαρίδης Πρόεδρος του Χρηματιστηρίου…!!!
********
Τόσο βλάκες, άσχετοι, άχρηστοι και ανίκανοι είναι οι  εμπνευσμένοι ηθικοί αυτουργοί,-- έχοντες ή μη έχοντες «διαμαρτία περί την διάπλαση»--,   πού δεν ήξεραν να «διαβάσουν» τουλάχιστον με σχετική αληθοφάνεια τους εγκάθετους «κουκουλοφόρους» τους και τους έριξαν στη θάλασσα για πνιγμό, με την καραμπινάτη συκοφαντία- ψευδορκία…
********
Χοντρή καζούρα έπεσε με τη χαρακτηριστική η περίπτωση πού αφορούσε το κοπέλι από τη Κρήτη, πού δεν καταλαβαίνει από «πόνο» και κατεβάζει ότι του καπνίσει (πονάνε μωρέ οι άντρες), όταν αύτοκαρφώθηκε  λέγοντας:
********
«Οί μάρτυρες είναι υπάλληλοι της  Novartis,  τους… πιέσαμε και ελάλησαν».
********
Δεν είναι ότι το κοπέλι αποκάλυψε χωρίς «πόνο» τους «κουκουλοφόρους» μάρτυρες εν τη βλακεία του.
********
Αλλά ότι αποκάλυψε και τη μέθοδο των «πιέσεων» πού ασκήθηκαν για να… καταθέσουν…!!!
********
Ποιοι άσκησαν τις πιέσεις και με ποιο τρόπο τους…πίεσαν…;;;
********
Άλλο το ζήτημα της αποκάλυψης των μαρτύρων πού όλοι εστιάζουν και άλλο το ζήτημα των πιέσεων πού αφορά πρόσωπα πού πρέπει να διερευνηθούν και ποιες μεθόδους χρησιμοποίησαν για να πειθαναγκάσουν τους κουκουλοφόρους-ψευδομάρτυρες να καταθέσουν.
********
Αυτό είναι το κύριο ερώτημα πού πρέπει να τεθεί πάραυτα και να κληθεί αρμοδίως το κοπέλι να καταθέσει, (άλλωστε δεν «πονάει» με τίποτα, πονάνε ρε Μανωλιό οί άντρες;) ποιοί πίεσαν τους ευάλωτους  μάρτυρες να καταθέσουν και με ποιες μεθόδους…
********
Μέχρι εδώ έχουμε ιλαροτραγωδία, ενώ πιο κάτω σκέτη κωμωδία:
********
 Καταθέτει επί λέξει ο μάρτυρας ότι «ο Δημ. Αβραμόπουλος παρέσυρε (!!!) τον Πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Καραμανλή (ο οποίος τελούσε εν… αγνοία !!!!!!) να εξαγγείλει ότι η Ελλάδα έπρεπε να παραγγείλει πανδημικά εμβόλια για το σύνολο του πληθυσμού»
********
Απάντηση Αβραμόπουλου:
********
Λέει ο μάρτυρας ότι ο Yπουργός Υγείας παρέσυρε τον Καραμανλή”.
Μα καλά μικρό παιδάκι ήταν ο Καραμανλής και…παρασύρθηκε…!!!
********.
Διαβάστε την προγούμενη ανάρτηση γιατί ο Καραμανλής δεν είναι κατηγορούμενος εδώ:
********.
Δηλ. τι μας λέει ο «κουκουλοφόρος», ότι ο Καραμανλής 5 και μισό χρόνια Πρωθυπουργός ήταν άβουλος και υποχείριο του Αβραμόπουλου…;;;
********
Ήταν πρόσωπο ευάλωτο, δεν είχε την ικανότητα της διακυβέρνησης του τόπου και στερείτο παντελώς οποιασδήποτε κρίσης…;;;
********
Κύριε αναπληρωτή Δικαιοσύνης το κάψατε τον φίλο σας, γιατί είναι σαν να τον αθωώνεται λόγω…βλακείας…!!!
********
Κανονικά ο Κ.Καραμανλής θα πρέπει να μοιράζει μηνύσεις για την τεράστια προσβολή της προσωπικότητάς του, ουδείς ανέχεται τέτοια ατίμωση από… «κουκουλοφόρους» και τους ηθικούς αυτουργούς αυτών…
********
Ο Αβραμόπουλος ευκαιρία είναι να τον καλέσει μάρτυρα υπεράσπισής του και εκεί θα δούμε αν αποδεχθεί το «σενάριο» ότι δεν γνώριζε τίποτα.
********
Επίσης χρυσή ευκαιρία στην υπόθεση Αβραμόπουλου να καταθέσει και ο συμπαθέστατος Αντώναρος, απαλλαγμένος πλέον από την κομματική του ταυτότητα.
********
Θα θυμόσαστε αυτή τη συμπαθέστατη-ιδίως στο κοινό- μορφή, πού επί Κ.Καραμανλή τον είχαμε εκπρόσωπο τύπου, όπου παρά τη στήριξη Καραμανλή και τη δημοσιότητα πού είχε λόγω θέσεως όχι μόνο δεν εξελέγη Βουλευτής αλλά κατέλαβε την 23η θέση.
********
Μιλάμε  ότι αυτή η μορφή έχει πολύ μεγάλη απήχηση στο κόσμο της ΝΔ, τόσο μεγάλη πού αυτό τον κόσμο τον μισεί και ο καθένας βάζει στοίχημα ότι στις εκλογές πού ήταν ο Σαμαράς Αρχηγός της ΝΔ ο μέγας Αντώναρος… δεν ψήφισε ΝΔ….!!!
********
Δεν αποκλείεται να πάρει και κάποια δημόσια θέση από τους Συριζαίους, αφού στο στενό περιβάλον  του Τσίπρα θα τον περιμένουν κάτι παλαιοί ομοϊδεάτες του με ανοιχτές τις αγκάλες..
********
Να πάει όπου θέλει, αυτή η απεχθής μορφή καί φάτσα, εμείς να μη την έχουμε στα πόδια μας.
********.
Άλλωστε αυτή η μορφή ταιριάζει απόλυτα με τη φυλή στην οποία ανήκουν οι Συριζαίοι.
********
Πού είσαι βρέ Μάρκο Σεφερλή να φτιάξεις μια επιθεώρηση και να περιλάβεις όλες τις κωμικοτραγικές φιγούρες πού μας κυβερνάνε, η οποία θα παίζεται στο Δελφινάριο επί 10 δέκα συναπτά έτη και θα «σπάσουν ταμεία»…;;;
                           ---------------  

5 σχόλια:

  1. "Σκευωρία του αιώνα" είναι η ανάμειξη αντιπάλων τού Τσίπρα, με "κουκουλοφόρυς" μάρτυρες, στημένες διαδικασίες, με συμμετοχή λειτουργών της δικαιοσύνης πού είναι αντιγραφή του καθεστώτος Μαδούρο.
    Θεατρική παράσταση κακοστημένη πού δεν κόβει εισιτήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άρον-άρον κουβάλησαν σηκωτή τη τελευταία υπό προστασία "κουκουλοφόρο" μάρτυρα τη Κελέση να καταθέσει τελευταία στιγμή το βράδυ στις 7 εναντίον του Σαμαρά, επειδή τον αποθέωνε ο κόσμος στο Σύνταγμα, την ώρα που συγκλονιζόταν όλη η Ελλάδα, γιά τη προδοσία Τσίπρα της Μακεδονίας, πού γιά να μη ξεχνάμε είναι στο DNA του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Αντώναρος λέει οτι ο Καραμανλής δεν παρασύρθηκε από τον Αβραμόπουλο, άρα ο Καραμανλής είναι συνυπεύθυνος ως Πρωθυπουργός γιά όσα κατηγορείται ο Αβραμόπουλος.
    Τότε γιατί δεν περιλαμβάνεται και αυτός στο παραπεμπτικό γιά προανακριτική;
    Μπορεί να μας ενημερώσει ο υποβιβασθείς από Διοικητής της ΕΥΠ σε αναπληρωτή του...Κοντονή κ. Μίμης να μας ενημερώσει;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 11.39
      Μη γραφεις κατα του σαμαρα γιατι ο διαχειριατης του σαφαρι ειναι σαμαρικος και τα σβηνει τα σχολια

      Διαγραφή
  4. Ολόϊδιος ο Τσαουσέσκου...
    Π Ρ Ω Θ Υ Π Ο Υ Ρ Γ Ο Σ
    - Α Ν Δ Ρ Ε Ι Κ Ε Λ Ο



    ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΠ' ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.



    ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ. Κάτι σε Χιλή και Ονδούρα.



    Τέτοια άτομα που φτωχοποιούν με πάθος την μισή και βάλε Ελληνική κοινωνία ουδέποτε έχουν ξαναπεράσει από την Ευρώπη. Αυτά τα άτομα για δεκαετίες μας μιλούσαν για ανθρώπινα δικαιώματα...για ευαισθησίες.



    Τελικά ήταν ο μεγάλος Δούρειος Ίππος...το κρυφό χαρτί των τοκογλύφων για την κρίσιμη στιγμή.



    Ο "ανάποδος" χαφιές στα σπλάχνα της κοινωνίας.....



    Το σημαντικό; Όλα αυτά τα άτομα έχουν μαζί τους και ακροδεξιούς "πατριώτες"..

    Ναι, θα το πάει μέχρι τέλους. Έδωσε υποσχέσεις.

    Θα προσπαθήσει να στήσει μέχρι και μεγάλες Δίκες , με τρομακτική διχόνοια, απλά και μόνο για να ξεπουλήσει αυτά που θέλει.

    Έχει καταλάβει πολύ καλά ότι η πολιτική του καριέρα στην Ελλάδα έχει τελειώσει....

    Αυτό τον καθιστά επικίνδυνο για το μέλλον του τόπου μέχρι να αποχωρήσει...

    Σε ολόκληρη την Μακεδονία ο Σύριζα ούτε 3% δεν πιάνει...

    Το έχει η μοίρα μας ρε γαμώτο σε αυτή την χώρα να βγαίνουν πάντα εφιάλτες.

    Πηγή: http://perimajestic.blogspot.gr/2018/02/blog-post_73.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή