Τρίτη 17 Απριλίου 2018

ΤΙ «ΚΑΛΟ» ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΚΑΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ και ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΦΥΓΟΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ… Ν.ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ…;;;

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΓΙΑ ΖΑΒΟΥΣ-ΒΛΑΜΜΕΝΟΥΣ- ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟΥΣ-ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΙΚΟΥΣ-ΛΕΧΡΙΤΕΣ-ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ- ΨΥΧΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ και ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ, ΤΟ…ΔΗΜΟΣΙΟ…!!!

Είναι ξεκάθαρο ότι ανά πάσα στιγμή βρισκόμαστε στα πρόθυρα ενός θερμού επεισοδίου στο Αιγαίο, αφού η Άγκυρα εδώ και χρόνια το επιδιώκει και τώρα πού βρήκε τον «Τσίπρα για Παππά»  θέλει να θάψει κάθε δικαίωμά και προσδοκία μας για κυριαρχία στο αρχιπέλαγος.
Τη κρίση θα διαχειριστούν αποκλειστικά και μόνο οι Ένοπλες  Δυμάμεις μας με αιχμή του δόρατος τα στρατευμένα Ελληνόπουλα, αφού η πολιτική μας ηγεσία είναι για τα μπάζα και η παρουσία και μόνο των Τσίπρα –Καμμένου και Κοτζιά σε ευαίσθητες κυβερνητικές θέσεις προκαλεί γενική απογοήτευση και κυρίως… θυμηδία…!!!

Είναι λίγοι, πολύ λίγοι για να κρατάνε τα ηνία της Πατρίδος μας αυτοί οι τύποι όπως και οι λοιποί πού συναποτελούν την Κυβερνητική λεχριτοκομπανία των ΤΣΙΠΡΟΣΥΡΙΖΑΙΩΝ…
*******
Αυτοί από κούνια δεν τα πήγαιναν ποτέ καλά με τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας και σε κάθε ευκαιρία εκδήλωναν την απαξία τους και λοιδωρούσαν την ύπαρξη την ενίσχυση τον εκσυγχρονισμό και την επιχειρησιακή ετοιμότητά τους.
********
Ουδέποτε ψήφισαν στη Βουλή κονδύλια για την οικονομική ενίσχυση και ευρωστία τους.
********
Μισούν ότι έχει σχέση με Εξωτερική ή Εσωτερική Ασφάλεια…
********
Τις ήθελαν με «διαμαρτία περί την διάπλασιν», όπως ακριβώς είναι οί… ίδιοι…!!!
*******
Εθνομηδενιστές και Απάτριδες.
********
Αυτοί με τον Καρανίκα και όλο το κακό συναπάντημα  του λετσολεχριταριού πού τους συγκροτεί σε κόμμα και κυβέρνηση και εμείς με τους ήρωες πιλότους μας,  Σιαλμά-Ηλιάκη-Βλαχάκο-Γιαλοψό-Καραθανάση-Μπαλταδώρο, σύνολο 120 υπηρετούνων στην Αεροπορία μας πού έχασαν την ζωή από το 1990 μέχρι σήμερα.
********
  Ο μισθός τού λεχρίτη, αντιαισθητικού, άχρηστου, ανίκανου και κοπρίτη Καρανίκα πού υποδύεται το στρατηγικό σύμβουλο του Τσίπρα στο Μαξίμου (τέτοια κατάντια) είναι 2500 ευρώ το μήνα εκτός των υπερωριών και του Έλληνα πιλότου από 1000 άντε μετά βίας να φθάνει τα 1500 ευρώ.
********
Αυτό ως μέσο σύγκρισης είναι το τελικό αποτέλεσμα της κατσαπλιάδικης συμπεριφοράς της Τσιπροκυβέρνησης απέναντι στους φύλακες των Εθνικών μας συνόρων , τα στρατευμένα παιδιά μας και κυρίως τους πολότους μας πού έχουν επιφορτισθεί με το βάρος της καθημερινής αναχαίτισης των Τούρκικων μαχητικών αεροσκαφών.
********
Όσον δε αφορά τη σύνταξη της Χήρας και των παιδιών του άτυχου πιλότου μας, ας είναι καλά η προθυμία μερικών επιχειρηματιών πού θα αναλάβουν την οικογένεια γιατί ο ασφαλιστικός νόμος του «μέγα» Κατρούγκαλου δεν αφήνει κανένα περιθώριο ανθρωπιάς και αναγνώρισης της θυσίας του αεροπόρου , που είχε μόλις 12 χρόνια ασφάλισης και μισθό 1180 ευρώ.
********
Άντε να πάρουν σύνταξη γύρω στα 450 ευρώ.                                        --------
Σημ.
 «Στους παθόντες εν υπηρεσία και κυρίως ¨ένεκα ταύτης¨ πιλότους περιλαμβάνεται και το vertigo ή εξαιρούνται από τον Νόμο Κατρούγκαλου»…;;;
                    --------------

2 σχόλια:

  1. ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΗΜΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ

    ΑΣΕ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΨΑΧΝΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΑ
    ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚH ΜΑΣ

    Η ΣΗΜΑΙΑ είναι στο στόχαστρο της Κυβέρνησης και όχι μόνο.
    1.Στα σχολεία απαγορεύθηκε η καθημερινή έπαρση της σημαίας.(για να μην
    θίξουμε τους παράνομους που αλωνίζουν στην Χώρα μας και τους ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ
    και ''πρόσφυγες'' παρανόμως φυσικά κάποιοι σαν τον ανθέλληνα εβραίο Εσδρά)
    2.Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΛΑΘΡΟΕΓΚΛΗΜΑΤΕΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.
    Ν.Παρασκευόπουλος: «Διάλογος για να αποποινικοποιηθεί το κάψιμο της σημαίας»!!!!!!!
    11 Δεκεμβρίου 2016
    Την έναρξη «διαλόγου προκειμένου να αποποινικοποιηθεί το αδίκημα για το κάψιμο της σημαίας», ζητά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος, σε συνέντευξή του στη «Βραδινή της Κυριακής».
    3.Εταιρος Καπαδόκης
    Μ.Βαρβιτσιώτης(ΝΔ) : Δικαίωμα του καθενό

    ΑπάντησηΔιαγραφή