Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Η «ΠΡΟΔΟΣΙΑ» ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΘΕΛΕΙ ΝΗΦΑΛΙΟΤΗΤΑ- ΗΡΕΜΟ ΚΛΙΜΑ- ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ» ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ και ΚΥΡΙΩΣ…ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ…!!!

ΜΕ ΤΗΝ «ΕΓΓΥΗΣΗ» ΜΟΝΟ, ΤΗΣ ΤΣΙΠΡΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΛΕΧΡΙΤΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ και ΤΗΣ ΑΥΘΑΔΟΥΣ ΑΝΕΚΔΟΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΟΣ και ΑΝΟΗΣΙΑΣ ΤΟΥ… ΚΑΜΜΕΝΟΥ…!!!

Η ιστορία ξεκίνησε με την ηλίθια, ασυγχώρητη και κυρίως «προβοκατόρικη» δήλωση του Βουλευτή Μπαρμπαρούση, της Χρυσής Αυγής σήμερα το πρωϊ στη Βουλή πού ζήτησε πραξικόπημα.
Ένα αγράμματο υποκείμενο πού ασφαλώς και δεν αντιλαμβάνεται  τι πολιτικά αποτελέσματα παράγει η δήλωσή του, πέταξε τη παρόλα του ασύγνωστα ή και καθ΄υπόδειξη…
Λες και το ήξερε, λες  και το  περίμενε από στιγμή σε στιγμή τη δήλωση του Μπαρμπαρούση, εκείνο το συφοριασμένο το παιδί πού αποτελεί γελοιογραφική απομίμηση Κυβερνητικού Εκπροσώπου ονόματι Τζανακόπουλος,

έτρεξε λαχανιασμένα να κάνει δηλώσεις εναντίον της ΝΔ και προσωπικά του Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι αυτός είναι υπεύθυνος για την… ακραία ρητορική του Μπαρμπαρούση…!!!
********
Λες και το ήξερε, λες και το περίμενε και ο «πρόεδρος» Πάνος και ξαφνικά βρέθηκε στη Ελλάδα (είχαν αργία τα Καζίνο στο Λονδίνο και τα γκραν πρί στο Μονακό είχαν τελειώσει και οι διακοπές με την διαβόητη Εισαγγελέα Ειρήνη Τζίβα στην Γαλλία) και αμέσως έσκασε μύτη ως εγγυητής της…Δημοκρατίας  να κάνει δηλώσεις κατά Μπαρμπαρούση και μάλιστα σέρνοντας τον αξιολύπητο αναπληρωτή του Φ.Κουβέλη στο ΥΠΕΘΑ τον οποίον και θα συμβουλεύεται στα Νομικά θέματα  προσέφυγε στη Δικαιοσύνη να καταθέσει μήνυση εναντίον του, με τη κατηγορία της εσχάτης προδοσίας…
********
Κατά την αποψή μου   πολύ καλά του έκανε.
*******
Έτσι ξαφνικά όμως σταματήσαμε να ασχολούμαστε με το Μακεδονικό και αποπροσανατολιζόμενοι από το μείζον Εθνικό μας θέμα, προσανατολισθήκαμε και προσγειωθήκαμε στο… Μπαρμπαρούση…!!!
*******
Παλιά Σταλινικά επικοινωνιακά κόλπα πού τα σημερινά Τσιπροσυριζαίϊκα απολειφάδια  του Σταλινισμού εφαρμόζουν για αποπροσανατολισμό.
********
Όμως πόσες φορές αυτή η πολιτική αλητεία των κατσαπλιάδων του Συριζα δεν χαρακτήριζαν Σαμαρά-Βενιζέλο για προδότες, Γερμανοτσολιάδες και τους κατηγορούσαν για…εσχάτη  προδοσία…;;;
*******
Αν τότε οι Σαμαράς –Βενιζέλος έκαναν μηνύσεις σε αυτό το λεχριταριό τι θα γινόταν και τι θα έλεγαν…;;;
********
Προφανώς θα μιλούσαν για… «Χούντα Σαμαρά»
********
Τώρα όμως για τη προδοσία της Μακεδονίας μας με εκτυφλωτική φαυλοηλιθιότητα, υβριστική αυθάδεια και συκοφαντική χυδαιότητα, οί άπλυτοι-λεχρίτες-κατσαπλιάδες-με πόρωση  αναισθησίας και ακατάσχετη ηλιθιότητα παραδίδουν μαθήματα νηφαλιότητος-ηρεμίας- δημοκρατίας και κλίμα πολιτισμού για να μπορέσουν να προδώσουν…ήρεμα…!!!
********
Πόσο δίκαιο είχε ο μεγαλύτερος Πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης Αντώνης Σαμαράς πού ειχε αναπτύξει τη θεωρία των δύο άκρων.
********
Μόνο πού τότε κάποιοι φερόμενοι ως Καραμανλικοί διαφωνούσαν και έλεγαν στις τηλεοράσεις ότι ένα… δημοκρατικό κόμμα όπως ο Συριζα δεν είναι σωστό να το χαρακτηρίζουμε ακραίο…!!!
********
Άλήθεια ο Κ.Καραμανλής δεν θα μιλήσει στη Βουλή να υπερασπιστεί το ΟΧΙ του Βουκουρεστίου και να το διαχωρίσει με τη σημερινή προδοσία της λεπρής συμμορίας του Τσίπρα…;;;
********
Κρίμα, πού είναι και Βουλευτής…Μακεδονίας…!!!
********
Δεν πειράζε, καλύτερα…
********
Θα «καθαρίσει» για την παράταξη και θα μας κάνει υπερήφανους πάλι ο Αντώνης Σαμαράς.
                    --------------

3 σχόλια:

  1. Ότι ο Μπαρμπαρούσης της Χ.Α. ενήργησε ως προβοκάτορας των Συριζαίων του Τσίπρα το αποκαλύπτει σήμερα καί ο π. Βουλευτής Μπούλουρας της Χ.Α. μήνυμα μέσω Facebook γράφοντας:
    «Ο χρήσιμος ηλίθιος είναι σαν τον κερατά το μαθαίνει πάντα τελευταίος,όταν είναι πλέον αργά. Κατάλαβες Κωστάκη...;»
    Στη συνέχεια επανήλθε επισημαίνοντας σε άλλη ανάρτηση
    ότι στην ψήφιση του 4ου μνημονίου έγινε το επεισόδιο με Κασιδιάρη και τώρα με το Σκοπιανό το επεισόδιο με Μπαρμπαρούση: «Ψήφιση 4ου Μνημονίου: επεισόδιο Κασιδιάρη με Δένδια. Ψήφιση προδοσίας Μακεδονίας: επεισόδιο Μπαρμπαρούση.
    Τι δεν καταλαβαίνεις;
    Πόσο ακόμη ο πατριωτικός χώρος θα γραφικοποείται....;
    Άμεση ανάγκη για εθνική συσπείρωση όλων των πατριωτικών κινημάτων πριν να είναι αργά για την πατρίδα!».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάει περίπατο το τέταρτο μνημόνιο!!
    Ξεχάσαμε τις περικοπες των συνταξεων!!
    Τέλειωσαν η εφορία ο ΕΜΦΙΑ!!
    Τη δεν καταλαβαίνεις για όλα φταίνε οι προηγούμενοι!!
    Τσίπραςειναι η καλύτερη πατριωτική συμφωνία!!
    Πώς γινεταιτσ αθρα της συμφωνίας να είναι αλλά το πρωί και αλλά το βράδυ να τα παρουσιάζει βέβαια .ο Αλέξης Τσίπρας!!
    Αλεξης Τσίπρας η συμφωνία δεν διχάζει τους Έλληνες τους ενωνει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο μονοσ ηγετησ στο τοπο αυτο την ελλαδα μασ ςιναι ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ τους ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΙ γαυγιζαν αντι να αντιπαρατεθουν στον ευθυ λογο του γιατι δεν ειχαν τιποτα να πουν οι εφιαλτες

    ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΤΡΙΞΕΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή