Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

ΜΕ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ—ΞΕΦΩΝΗΤΑ και ΑΦΙΣΕΣ, ΦΕΙΓ ΒΟΛΑΝ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑΝ «ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ» ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΤΟ «ΕΘΝΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΤΑΡΙ»…ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ…!!!

ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΚΟΜΗ και ΤΟ ΧΩΡΟ ΔΕΞΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΦΥΛΛΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΤΩΝ…ΟΜΟΓΕΝΩΝ…!!!

Ουδέποτε, μα ουδέποτε στο παρελθόν  Έλληνας Πρωθυπουργός δεν αποδοκιμάστηκε από τους Ομογενείς κατά την επίσκεψή του στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην φιλόξενη έδρα τους την Νέα Υόρκη…
Αντίθετα, πάντα οι Ομογενείς με τιμές υποδεχόντουσαν τους εκάστοτε Έλληνες Πρωθυπουργούς, οργάνωναν συνεστιάσεις με την ελίτ των Ομογενών επιχειρηματιών, ως και Ομογενών πού κατείχαν καίριες και υψηλότατες Δημόσιες Θέσεις τόσο σε Κυβερνητικό επίπεδο, όσον και σε Διοικητικό και είχαν την δυνατότητα επιρροής  ώστε να βοηθήσουν αποτελεσματικά  τα Ελληνικά αιτήματα και Εθνικές διεκδικήσεις.

Τώρα η Ομογένεια σε αφίσες, φειγ βολάν σε περιοχές του  Κουήνς στη Νέα Υόρκη, στην καρδιά του Ελληνισμού στην Αστόρια αλλά και στο Λονγκ Άιλαντ Σίτυ, σε πολυσύχναστους σταθμούς του μετρό, στην Πλατεία των Αθηνών, σε Εκκλησίες, έξω από συλλόγους αλλά και σε πάρκα της περιοχής, με τη φράση «ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ» στιγματίζουν και αποδοκιμάζουν έντονα  τη παρουσία Τσίπρα, ο οποίος μετά της εριτίμου συμβίας του Περιστέρας βρέθηκαν   Νέα Υόρκη με αφορμή τις εργασίες της 73ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.
********
Βέβαια, λόγω των έντονων και αλυσιδωτών αντιδράσεων για την παράδοση της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς, πού ως Έλληνας Πρωθυπουργός πραγματοποίησε, παρέα με την Κυβερνητική Τσιπροσυριζαίϊκη λεχριτοσυμμορία του…
********
Τόσο δε, φοβήθηκε ο Τσίπρας με την κομπανία του τις αποδοκιμασίες και την ξευτίλα των Ομογενών στο πρόσωπό του, πού ενώ είχε προγραμματισθεί δεξίωση στο Ελληνικό προξενείο της Νέας Υόρκης προς τιμή του ιδίου της συμβίας του Περιστέρας και της λοιπής κυβερνητικής αριστοκρατίας, Κοτζιάς, Παππάς καί «λοιπό συναπάντημα», τελευταία στιγμή επιλέχθηκε ως «ασφαλέστερος» χώρος, η πολυτελής σάλα του ξενοδοχείου «Plaza», (το οποίο δύσκολα μπορούν να προσεγγίσουν οι Ομογενείς), αφού βρίσκεται μέσα στο «δακτύλιο προστασίας» της… Αμερικανικής Αστυνομίας…!!!
********
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποδοκιμασίας,  ο Πρόεδρος της Παμμακεδονικής Ενωσης ΗΠΑ, και Δημοσιογράφος του Ομογενειακού ραδιοφωνικού σταθμού Hellas FM, κ. Δημήτρης Φιλιππίδης, ο οποίος έκανε τις εξής δηλώσεις:
********
«Αρνούμαι να παραβρεθώ στη Δεξίωση για τον Τσίπρα. Αρνούμαι να παρακαθήσω σε γεύμα με τον άνθρωπο που κάνει αγώνα να… ξεγράψει την ιστορία»..!!!
********
Καί συνεχίζει:
********
«Αρνούμαι να παραβρεθώ σε μία παρωδία με Πρωθυπουργό και ΥΠΕΞ που κρύβονται από τον λαό! 
Η θέση μου και των συναγωνιστών μου στην Παμμακεδονική, με όλο το Ύπατο Συμβούλιο είναι στον αγώνα και στους δρόμους.! Όχι στα σαλόνια και στο Χίλτον! 
Καλώ και τους άλλους ομογενείς παράγοντες που προσκλήθηκαν να… αρνηθούν να παραβρεθούν από σεβασμό.
Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα με τους αληθινούς Έλληνες να προστατεύσουμε την ιστορία μας! 
Για τους νεκρούς αγωνιστές μας, για τις αυριανές γενιές.»!
********
Και ότι αφορά τη συνάντηση Τσίπρα με Αμερικανούς…επενδυτές…!!!
                   ------------------
Να έχετε υπ΄όψιν σας ότι αυτές τις συναντήσεις δεν τις ετοίμασε π.χ. το αρμόδιο Υπουργείο Οικονομικών πού έχει αρμοδιότητα στις επενδύσεις.
********
Υπουργός και αρμόδιοι πού πληρώνουμε εμείς, δεν είναι σε θέση ούτε τηλέφωνο  να πάρουν ξένο επενδυτικό οίκο, διότι ούτε τη «γλώσσα» τους δεν ξέρουν να προφέρουν.
******** 
Φαντάζεστε το «χαριτόβρυτο ξελάγκουρο» τον Σταθάκη να καλούσε εξ΄ιδίας πρωτοβουλίας ως Υπουργός τους ξένους επενδυτικούς οίκους να συνομιλήσουν με τον…Τσίπρα…!!!
********
Δεν θα πήγαινε κανένας…
********
Για τη δουλειά αυτή ο Τσίπρας έχει προσλάβει την Επενδυτική Τράπεζα Rothschild, που αποτελεί και επίσημο Σύμβουλο του ΟΔΔΗΧ με αντικείμενο την προετοιμασία της εξόδου της Χώρας στις αγορές, αλλά και συναντήσεις με άλλους επενδυτικούς παράγοντες.
********
Ε, η Επενδυτική Rothschild ανέλαβε να καλέσει εκπροσώπους αμερικανικών fund’s, επενδυτικών σχημάτων (Βank of America, Morgan Stanley, Merrill Lynch κ.α) και  αμερικανικών επιχειρήσεων στη συνάντηση με τον Τσίπρα, για… μπούγιο…!!!
********
Τι να συζητήσουν οι οικονομικοί κολοσσοί με τον ραχιτικό και οικονομικά ανέστιο, Πρωθυπουργό της πλάκας Αλ. Τσίπρα.
 ********
Όσο ο Τσίπρας μίλαγε για επενδύσεις και επενδυτικό κλίμα στην Ελλάδα, τόσο τα Αμερικάνικα  fund’s, και Επενδυτικά σχήματα επίμονα και επιδεικτικά ρωτούσαν:
********
«Τι έγινε με την επένδυση του Ελληνικού πού εδώ και τέσσερα (4) χρόνια διατυμπανίζετε ότι ξεκινάει και ακόμη δεν άρχισε».;;;
********
Ο Τσίπρας δεν απαντούσε και η συνάντηση με τα Αμερικάνικα  fund’s και Επενδυτικά σχήματα δεν κατέληξε απλά και μόνο σε φιάσκο, (αυτό θα ήταν το λιγότερο) αλλά σε πλήρη γελοιοποίηση του αστοιχείωτου και χασκογελάκια Πρωθυπουργού…
********
Συγγράφεται η νέα Ελληνική σειρά:
******** 
«Ο Τσίπρας στη Ν.Υόρκη»…!!!
 Βρε δε βαριέ, βρε δε βαριέσαι αδελφέ….
«Πιατάς πήγε, πιατάς γύρισε»…

2 σχόλια:

  1. ΤΟ ΠΙΟ ΒΡΩΜΕΡΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΦΥΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ
    ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑΝ ΑΠΕΡΑΝΤΟ
    ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ
    ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΗ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΗ
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΙΣΛΑΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή