Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

«ΤΗΣ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ και ΤΗΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ», ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ…ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ…!!!

ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΗ ΜΕ  ΒΟΜΒΕΣ ΜΟΛΟΤΟΦ, «ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ» ΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΘΟΥΝ ΜΟΝΟΝ…ΤΕΣΣΕΡΙΣ…!!!

Από τη πρώτη στιγμή, μόλις ανακοινώθηκε από τον Τσίπρα ο ανασχηματισμός  με Υπουργούς στο Προστασίας του Πολίτη τις Ερίτιμες Κυρίες  Γεροβασίλη-Παπακώστα, το Ηγετικό Στέλεχος  του Ρουβίκωνα Γιώργος Καλαϊτζίδης με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, έγραψε: 
«Δεν λυπάσαι την Όλγα, ρε Αλέξη;»…;;;

Κάνουνε «πλάκα» μεταξύ τους Τσίπρας και Ρουβίκωνας, ίσως επειδή για λόγους ξεκαρφώματος και αντρικής αξιοπρέπειας δεν ήθελαν να ταπεινώνουν γυναίκα Υπουργό, μια και με άντρα τα κατάφερναν μια χαρά αφού τον Τόσκα τον είχαν του χεριού τους και ο ευηπόληπτος Πρόεδρος της Βουλής κύριος Βούτσης, όταν μπούκαραν στη Βουλή τους χαρακτήρισε ακτιβιστές και εν συνεχεία με ταξί σαν να ήσαν επισκέπτες  και «επίσημοι καλεσμένοι» τους φυγάδευεσε για… Εξάρχεια…!!!
********
Χθές λοιπόν από τις εννέα το βράδυ αντιεξουσιαστές έκαναν καταδρομική επίθεση με βόμβες μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας, επί της οδού Βερανζέρου.
********
Από την επίθεση έχουν τραυματιστεί τέσσερις αστυνομικοί- τρεις εκ των οποίων διακομίστηκαν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, ενώ ο τέταρτος συνάδελφός τους είχε ελαφρύτερα τραύματα και δέχθηκε επί τόπου τις πρώτες βοήθειες.
********
Στην επίθεση μετείχαν περίπου πενήντα άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου που πυρπόλησαν με μολότοφ την είσοδο του τμήματος, ένα λεωφορείο της αστυνομίας, δύο περιπολικά και δύο αυτοκίνητα πολιτών. 
Mετά την καταδρομική επίθεση αποχώρησαν ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ και έφυγαν για τα Εξάρχεια.
********
Τώρα αν οι καταδρμείς- δολοφονοι είναι ο Ρουβίκωνας ή άλλη συλλογικότητα του αντιεξουσιαστικού χώρου ή και οι δύο μαζί, αυτό δεν θα το βρεί η Γεροβασίλη, αλλά θα το επιλέξουν οι ίδιοι αντιεξουσιαστές—κουκουλοφόροι.
********
Η πλάκα  είναι ότι το «πολιτικό φρόκαλο»  πού προϊσταται του Υπουργείου μόλις έμαθε την επίσκεψη Μητσοτάκη στο ΑΤ Ομονοίας, έτρεξε λαχανιασμένα να το επισκεφτεί και αυτή, μόνο πού αντίκρυσε την οργή και τις αποδοκιμασίες των συγκεντρωμένων πού φώναζαν «Ντροπή σας, ανίκανοι»…!!!
********
Θα μπορούσε μάλιστα, μια και η ετέρα Υφ/ργός της, «κακοσιδερωμένη κασόμπρα» η Παππακώστα, είχε πεί ότι «θα στέλνει τον λογαριασμό στον Ρουβίκωνα» για οποιαδήποτε ζημιά προκαλέσει, τώρα να τον στείλει στην ίδια…
********
Αφού αποταμίευσαν τις Σταλινοφασιστικές ιδεοληψίες τους τώρα εκταμιεύουν τις κουταμάρες τις προσωπικές τους βλακείες και ανικανότητες και λειτουργούν ως…καταστροφείς…!!!
                       -----------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου