Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ…!!!: ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΠΛΗΜΜΥΡΑ, ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ… ΣΤΗ ΚΟΜΟΤΙΝΗ…!!!

ΠΑΡΟΝΤΕΣ, ΜΟΛΙΣ 8 ΑΤΟΜΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ 3 ΗΣΑΝ ΟΙ…ΟΜΙΛΗΤΕΣ…!!!

Αυτό και αν είναι δημοσκόπηση, όχι αυτές πού μας δείχνουνε και πού αποτελούν προϊόν αφόρητων πιέσεων από την Κυβέρνηση της λεχρικομπανίας του Τσίπρα, στις εταιρείες δημοσκοπήσεων κυρίως όταν διαπιστώθηκε στη πράξη η πρωτοφανής ανικανότητα και ποινική ευθύνη της Κυβέρνησης για τον άδικο θάνατο 99 ανθρώπων, στό Μάτι.
Ηθικοί  αυτουργοί Τσίπρας—Τόσκας  και φυσικοί αυτουργοί οί Διοικητές Πυροσβεστικής-Αστυνομίας...

Τότε οι κατσαπλιάδες της Εξουσίας μπροστά στο φόβο της λαϊκής κατακραυγής και δημοσκοπικης κατάρρευσης, εξεβίασαν τις δημοσκοπικές εταιρείες, να μην υπερβαίνουν το ποσοστό της διαφοράς πάνω από το 10% πού είχε παγιωθεί, διότι το πραγματικό 16% θα σήμαινε πτώση της Κυβέρνησης, χάσιμο απόλαυσης των ευεργετικών πλεονεκτημάτων της Εξουσίας—πρωτόγνωρων για Τσίπρα-Περιστέρα και λοιπό Τσιπρολιγουριό--, αφού ο ίδιος ο Τσίπρας είπε πρό ημερών στη Βουλή ότι όχι μόνο οι εκλογές θα γίνουν την τελευταία Συνταγματική ημερομηνία, αλλά ο ίδιος θα κάνει χρήση άλλων 20 ημερών πού του δίνει το Σύνταγμα για…έκτακτες ανάγκες…!!!
********
 Ευτυχώς πού το site xronos.gr της Κομοτηνής, με τις φωτογραφίες πού δημοσίευσε απεκάλυψε του λόγου μας το αληθές…
********
Σε εκδήλωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Κομοτινής που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 23 Νοεμβρίου στην αίθουσα του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης με θέμα την συμφωνία των Πρεσπών μόλις... 8 άτομα παρακολούθησαν την εκδήλωση της…!!!
********
Σημειώνουμε, ότι εκ των 8, τα 3 ήσαν οί ομιλητές οί 5 ήσαν οι πραγματικά παριστάμενοι…
********
Για πρώτη φορά μεταπολιτευτικά τουλάχιστον, ο Τσίπρας είναι Πρωθυπουργός διά…εμπτυσμού…!!!
********
Τέτοια ξευτίλα και όμως για να παραμένει στην Εξουσία το ανέχεται…
               -------------

1 σχόλιο:

  1. Από το ανθελληνικό φιλοσκοπιανό κόμμα "Ουράνιο τόξο" θα ήταν οι παρεβρισκόμενοι. Κανένας σοβαρός Έλληνας δεν θα πήγαινε σε εκδήλωση που εκθειάζει τον διαμελισμό της Ελλάδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή