Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019

Ο «ΚΑΤΟΥΡΛΗΣ» ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Γ.ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΟΤΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑ «ΕΠΤΑΕΤΙΑ», ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙ… ΧΟΥΝΤΑΣ…!!!

ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ «ΤΟΜΑΡΙ» ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ…ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ…!!!

Ότι δεν θέλουν τις εκλογές οι Τσιπροκαμμένοι και το Κυβερνητικό λεχριταριό το γνωρίζει όλος ο κόσμος, δεδομένου άλλωστε ότι μόνοι τους το έχουν ομολογήσει:
1ον—Ο ίδιος ο Τσίπρας στη Βουλή όταν ερωτώμενος για το χρόνο των εκλογών απάντησε ότι «θα εξαντλήσουμε την τετραετία και επιπροσθέτως θα κάνουμε και χρήση μια διάταξης του Συντάγματος πού προβλέπει ότι μπορεί να παρατείνουμε τη παραμονή μας στην Εξουσία για ακόμη…20 ημέρες…!!!
2ον—Ο Τζανακόπουλος, Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, ό οποίος είπε προχθές ότι «η Κυβέρνηση,

έστω και αν χάσει τη δεδηλωμένη μπορεί να παραμείνει στην Εξουσία με ψήφο.. ανοχής…!!!
3ον—Χθές ένας Βουλευτής του Συριζα και δημοσιογράφος της «Αυγής» Γ.Κυρίτσης, ( ένας κακομούτσουνος, αποκρουστικός και λίγδης), έγραψε το πρωτοφανώς αμίμητο:
********
«Έτος εξελίξεων το 2019. Εν πρώτοις υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να γίνουν εκλογές. Μην το γελάτε, και τον Απρίλιο του 1967 ήταν να γίνουν εκλογές και τελικά έγιναν τον Νοέμβριο του… 1974.»…!!!
********
Ο Κυρίτσης βέβαια είναι ο καθ΄ομολογία του «κατουρλής», δεδομένου ότι όταν ορκίστηκε τον Ιούλιο του 2015 ως αναπληρωματικός  Βουλευτής και ψήφισε ΝΑΙ στο Μνημόνιο Τσίπρα είπε:
********
«Ήταν η πιο εξευτελιστική στιγμή της ζωής μου, από τότε πού «κατουρήθηκα» όταν ήμουν μαθητής στο…σχολικό…!!!
********
Δεν είναι μόνο ότι καλομάθανε στη νομή της Εξουσίας και στα πολυτελή ταξίδια με τά εμπλουτισμένα εσχάτως γεύματα στο Προεδρικό αεροπλάνο και οι τιμές πού απολαμβάνουν στα Προεδρικά Μέγαρα όπου γής (πού να ξαναγνωρίσουν τέτοια μεγαλεία ο Τσίπρας μετά της συμβίας του Περιστέρας και όλο το συνοθύλευμα της Κυβερνητικής λεχριτοκομπανίας), είναι ΚΥΡΙΩΣ ότι τρέμουν την επόμενη των εκλογών όταν θα βρίσκονται στην Αντιπολίτευση.
********
Δεν είναι μόνο τα οικονομικά σκάνδαλα της Κυβέρνησης  είναι πρό πάντων  το έχουμε ξαναγράψει εδώ:  http://politikosafari.blogspot.com/2018/02/blog-post_23.html
********
Οι μηνύσεις των Σαμαρά—Βενιζέλου κατά Τσίπρα-Παπαγγελόπουλου και των τριων εμπλεκομένων Δικαστών «για σκευωρία,συκοφαντία, εσχάτη προδοσία και σύσταση εγκληματικής συμμορίας» παίρνουν σάρκα και οστά τώρα, μετά την αποκάλυψη του μέχρι πρότινος ΗΡΩΑ (κατά Τσίπρα) κουκουλοφόρου και υπό «προστασία» μάρτυρα Ν.Μανιαδάκη ότι «δεχόμουν πιέσεις από τον Ανακριτή να καταθέσω ότι χρηματίσθηκαν οι Σαμαράς-Άδωνις-Στουρνάρας» και η ονομαστική επίθεση κατά Δικαστών του ανεπίγνωστου και ψυχοδιανοητικά ελλειμματικού  Υπ/γού Πολλάκη, πού ξεσήκωσε την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, να ομιλεί για «εκτροπή» του πολιτεύματος.
********
Είναι ακριβώς το άρθρο 134 παρ. 2 του Ποινικού Κώδικα πού ορίζει:
********
«Όποιος επιχειρεί με σφετερισμό της ιδιότητας του, ως οργάνου του Κράτους να αλλοιωθούν θεμελιώδεις Θεσμοί του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, όπως η Διάκριση των Εξουσιών και η Ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης τιμωρείται με ισόβια ή πρόσκαιρη κάθειρξη».
********
Αυτά τρέμει και κατουριέται επάνω του ο Τσίπρας και η Κυβερνητική λεχριτοκομπανία τους και για αυτό κάνουν τα πάντα να παραμείνουν στην εξουσία.
********
Ό,τι ακριβώς έκανε και ο Τσαουσέσκο, πού τελικά δεν απέφυγε το μοιραίο και τραγικό τέλος του…!!!
                       -------------------

2 σχόλια:

  1. Τέτοια μεγαλεία ούτε στα ονειρα τους!!!
    Ο Βασιλόπουλος δεν προλαβαίνει τις παραγγελίες σολομού Νορβηγίας!!!
    Η αμαρτία δεν σε αφήνει θα σε οδηγήσει στα λάθη!!
    Αυτό συμβαίνει στην Ελλάδα!
    Όπως το ψεμα έχει κοντά ποδαράκια!?
    Πολύ ωραία αλλά ο καναπές είναι αναπαυτικος!!
    Έως πότε όμως όταν θα είναι πολύ αργά!!
    Όταν θα μας πάρουν και τον καναπέ!!
    Αν ο αδιστακτος Τσίπρας κάνει οπως ο παπαδοπουλος αναστολή λειτουργίας του Συντάγματος!!
    Και κράτηση μόνο 50 υπουργούς ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι παραγγελίες από την Νορβηγία ειναι σολομος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή