Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

(43.0000) ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ Α! ΑΘΗΝΩΝ: ΑΒΕΡΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ… ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ…!!!

ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΛΠΟ ΤΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ  ΜΕ «ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ EXPRESS» ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ… ΕΞΟΥΣΙΑ…!!!

«Παρέδωσαν τη Μακεδονία στους Σκοπιανούς, τώρα παραδίδουν και την υπόλοιπη Ελλάδα στους λαθραίους αλλοδαπούς»
Ναι οί κατσαπλιάδες και το Κυβερνητικό λεχριταριό των Τσιπραίων κάνουν τα πάντα για να κρατηθούν στην Εξουσία, κυρίως όμως για να αποφύγει προσωπικά ο ίδιος ο Τσίπρας τις επερχόμενες διώξεις  για «σύσταση συμμορίας-- εγκληματικής οργάνωσης και εσχάτη προδοσία» άρθρο 134 παρ. 2 του Π.Κ., πού προβλέπει… ισόβια ή πρόσκαιρη κάθειρξη…!!!

Έτσι με διαδικασίες εξπρεςς  Ελληνοποιούν και συντομεύουν το χρόνο διαμονής τους στην Ελλάδα όλων των λαθραίων ξένων, από Μπαγκγκλαντές έως Αλβανία και τους δίνουν «αβέρτα» εκλογικά βιβλιάρια για να αλλοιώσουν το εκλογικό αποτέλεσμα και κυρίως διαπράττουν το έγκλημα της βίαιης αλλοίωσης του Ελληνικού πληθυσμού.
********
Όπως καταγγέλει η «ΕΣΤΙΑ»,  ήδη στους εκλογικούς καταλόγους της Α! Αθηνών έχουν εγγραφεί 43000 αλλοδαποί ως….ψηφοφόροι…!!!
********
Να σκεφτείτε δε, ότι στις εκλογές του 2015 στην Α! Αθηνών ψήφισαν 253.687, εξ αυτών έλαβαν ΣΥΡΙΖΑ 78.431 και ΝΔ 77.360.ψηφους…
********
Δηλ. η Κυβερνητική λεχριτοκομπανία των κατσαπλιάδων του Συριζα επιτρέπει στους λαθραίους αλλοδαπούς να ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ  το εκλογικό αποτέλεσμα και απαγορεύει στους Έλληνες, πού τιμούν  το όνομα της Πατρίδας μας στο Εξωτερικό να το..ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΟΥΝ…!!!
********
Ούτε ο Ερντογάν δεν διανοήθηκε ποτέ,  να καταργήσει τη ψήφο των Τούρκων της διασποράς…
********
Η Κυβερνητική λεχριτοκομπανία των κατσαπλιάδων του Τσίπρα μισεί μακάβρια τους επιτυχημένους Έλληνες πού διακρίνονται στο Εξωτερικό σε όλους τους τομείς και λαμπρύνουν το όνομα της Ελλάδος παγκοσμίως, (όπως μισούν την «αριστεία»), αντιθέτως λατρεύουν τους λαθραίους αλλοδαπούς προφανώς λόγω «εκλεκτικής συγγένειας» προφανώς επειδή είναι… «καθ΄εικόνα και ομοίωση»…!!!
********
Η Ν.Δ. και προσωπικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης αυθωρεί και παραχρήμα θα πρέπει να καταγγείλουν τις μεθοδεύσεις της «Κυβερνητικής Λεχριτοκομπανίας» των κατσαπλιάδων, είναι θέμα όχι μόνο αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος αλλά είναι κυρίως θέμα ΕΘΝΙΚΟ και αφορά κυρίως και προπάντων την αλλοίωση του Ελληνικού πληθυσμού.
********
Δεν θα έχουν τα παιδιά και τα εγγόνια μας τις μούρες Αφγανών-Πακιστανών-Αλβανών κ.τ.λ., την αισθητική τα ήθη τα έθιμά τους, τη Θρησκεία τους και ότι αναχρονιστικό τους ακολουθεί.
******** 
Ας γευθούν αυτή την όσμωση οί λεχρίτες του Συριζα πού στο κάτω-κάτω της γραφής είναι…ίδιοι…!!!
              --------------------

3 σχόλια:

  1. Ουστ κακομούτσουνα κοπροσκυλα συριζεοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΗΓΈΤΗΣ γεννιέται!! και ο Αλέξης ήρθε με δόλο και ψέματα γεννήθηκε να ισοπεδώσει θεσμούς!!
    Και να χαρίσει την Ελλάδα!!!
    Δυστυχώς τα καταφερε !!!
    Μετά τις . εκλογές τα πράγματα θα είναι πολύ σοβαρα !!
    Ο Κυριάκος επιβάλλεται να ξανά επαναφέρει την αξιοπρέπεια στη βουλή και στην Ελλάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νέο, απίστευτο αντιπατριωτικό κρεσέντο από τον σύμβουλο του Α. Τσίπρα. Μιλάμε για τον άνθρωπο ο οποίος είναι σύμβουλος στρατηγικής επικοινωνίας του Μαξίμου.



    Ναι, πολύ καλά διαβάζετε. Αυτός ο κύριος, πληρώνετε από το υστέρημα του ελληνικού λαού και βγαίνε κάθε λίγο και λιγάκι και προκαλεί τον εθνικό αίσθημα.

    «Παίρνουμε πίσω την Ιστορία μας…». Με αυτές τις 5 λέξεις ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του Ελληνα πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας υποδέχεται τη συμφωνία για την ονομασία των Σκοπίων ως “Βόρεια Μακεδονία”.

    Ο κ. Καρανίκας από χθες δίνει διαδικτυακή μάχη υποστήριξης της συμφωνίας αγνοώντας τις αντιδράσεις και τα συλλαλητήρια του ελληνικού λαού. Ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού μάλιστα υποστηρίζει ότι «δεν κάνουμε πολιτική με το τι λέει ο κόσμος στην συγκυρία αλλά βάση της λογικής και του προγράμματος» κάνοντας λόγο για ακόμα μία φορά για «φασίστες και εθνικιστές».

    Απαντώντας στην παρατήρηση διαδικτυακού του φίλου, «τι δεν καταλαβαίνει ο Αλέξης από το ότι ο λαός δεν θέλει», ο κ. Καρανίκας σημειώνει: «Ποιος λαός; όλος; μισός; λίγος; με σταθερή άποψη που προέκυψε απο την γνώση; Δηλαδή επειδή οι μαφιόζοι και οι διεφθαρμένοι πατριδοκάπηλοι βγάζουν λεφτά και εξουσία από τα ανιστόρητα , θα πρέπει ο οργανωμένος και συντεταγμένος λαός να ακούσει τους μαφιόζους που επηρεάζουν λόγω των ΜΜΕ τον Λαό; Δηλαδή ο λαός μετρήθηκε; Οχι. Απλά μετριούνται όλοι οι εθνικιστές και φασίστες παρασέρνοντας τα αισθήματα του λαού της Β.Ελλαδας και όχι μόνο».




    Ο συνομιλητής του κ. Καρανίκα συνεχίζει στο ίδιο πνεύμα παρατηρώντας: «Όχι Νικόλα ο λαός δεν μετρήθηκε και δεν ρωτήθηκε γιατί απλά κάποιος δεν ρώτησε ,,,ο λαός δεν είναι μόνο οι εθνικιστές και οι φασίστες ,στον λαό θα βρείς και Δημοκράτες , άθεους , άθρησκους, βουδιστές, χορτοφάγους, τραβεστί, φιλόζωους ,πρεζάκια, πουτάνες , και χίλιους άλλους και μέσα σε αυτούς θα βρεις πολλούς που θα σου πουν……..δεν θέλω…….» για να λάβει την απάντηση του συμβούλου του πρωθυπουργού αναφορικά με τον τρόπο που ασκείται η πολιτική:

    «Η πλειοψηφία και η μειοψηφία ειναι συγκυριακοί όροι όπως και συνειδησιακοί αν τους αναλύσεις ως ταυτότητα. Αλλά γενικά δεν κάνουμε πολιτική με το τι λεει ο κόσμος στην συγκυρία αλλα βάση της λογικής και του προγράμματος που ταιριάζει στην μεταβλητότητα του με την σχετικότητα του χρόνου, δηλαδη την συγκύρια . Το πρόγραμμα μας μια ζωη λέει σύνθετη ονομασία. Και αυτο κάνουμε. Ο λαός πωρώθηκε απο την μη- ιστορικότητα των ΜΜΕ και την πατριδοκαπηλία».

    ΑπάντησηΔιαγραφή