Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

ΜΕ ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ή ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΚΑ (10) ΕΤΩΝ, ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ και ΛΟΙΠΟΙ ΣΚΕΥΩΡΟΙ ΤΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ…!!!

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ «ΕΠΙΤΑΣΗ ΔΟΛΟΥ» ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ, Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ…!!!

΄Αν θα γίνει εξεταστική ή προανακριτική για Τσίπρα-Παπαγγελόπουλο-Τουλουπάκη-Τζούρα-Μανώλη είναι το απαραίτητο προδικαστικό στάδιο, για τη σύσταση Ειδικού Δικαστηρίου και για αυτό θα επιληφθεί αποκλειστικά και μόνο η Βουλή.
Η Βουλή ασφαλώς θα αποφασίσει και για τη σύσταση Ειδικού Δικαστηρίου, όμως εξ όσων προκύπτει μέχρι σήμερα αλλά και εξ όσων με ασφαλέστατες πληροφορίες και θα αποκαλυφθούν στις αμέσως προσεχείς ημέρες η σύστασή του, (Εδικού Δικαστηρίου), θεωρείται πέραν πάσης αμφιβολίας…βέβαιη…!!!

Δεν είναι μόνο οι μέχρι σήμερα αποκαλυπτικές καταθέσεις των Σαμαρά-Βενιζέλου-Αβραμόπούλου και του εν ενεργεία Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Αγγελή ( «ειρήσθω εν παρρόδω» ότι ο Τσίπρας τον προετοίμαζε και για Εισαγγελέα του Α.Π., πλήν όμως απέδρασε ο άνθρωπος από τη παραδικαστική συμμορία, με το αμίμητο «δεν θα πάω εγώ φυλακή για την Τουλουπάκη», ο οποίος παρέδωσε στην ανάκριση συντριπτικά στοιχεία πού καίνε τον Παπαγγελόπουλο (Δικαστικό ενορχηστρωτή της παραδικαστικής συμμορίας, ενώ ο Τσίπρας πολιτικός μαέστρος της), με τα  οποία, Ειδικό Δικαστήριο και καταδίκη είναι αναπόφευκτα.
********
Ο Βενιζέλος, ο υπ΄ αριθμόν ένα (1) Συνταγματολόγος σήμερα στην Ελλάδα, του οποίου οι Νομικές γνώσεις αποτελούν «νομολογία» στη καταθεσή του είπε τις «μαγικές» λέξεις:
********
 «Κατέθεσα συμπληρωματικά στοιχεία με…επίταση δόλου»…!!!
********
Ουδείς από τους δημοσιολογούντες και ελάχιστοι από τους νομικούς κατάλαβαν τι νομικά αποτελέσματα παράγουν και κυρίως τι δυσμενείς επιπτώσεις επιφέρουν στους σκευωρούς, Τσίπρα-Παπαγγελόπουλο-Τουλουπάκη-Ντζούρα-Μανώλη.
********
Είναι ο καταλύτης για το Ειδικό Δικαστήριο και την επαπειλούμενη ποινή ισόβιας κάθειρξης ή στη καλύτερη για αυτούς περίπτωση δέκα «10» χρόνια φυλακή.
********
Διότι ο Βενιζέλος κατέθεσε έγκληση και μήνυση για κατάχρηση εξουσίας, ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμηση και σφετερισμό της ιδιότητας του, ως οργάνου του Κράτους να αλλοιωθούν θεμελιώδεις Θεσμοί του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, όπως η Διάκριση των Εξουσιών και η Ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης τιμωρείται με ισόβια ή πρόσκαιρη κάθειρξη».
********
Είναι το άρθρο 134&2 του Π.Κ.
 ********
Σε αυτά να προστεθούν άλλα δέκα «10» χρόνια φυλακή, από τη μήνυση Σαμαρά για «συσταση συμμορίας και εγκληματικής οργάνωσης».
********
Αλλά η σκευωρία των «κατσαπλιάδων της πολιτικής και Δικαιοσύνης», δεν σταματά μόνο εδώ…
********
Ο Αντεισαγγελέας Ιωάννης Αγγελής κατέθεσε , ότι ο Παπαγγελόπουλος «Ρασπούτιν» πέρα και πάνω της υπόθεσης τη ςσκευωρίας, είχε παρέμβει και σε άλλες υποθέσεις που χειριζόταν η Εισαγγελία Διαφθοράς, ενώ φέρεται να υποστήριξε, ότι υπήρχαν δικογραφίες στην Εισαγγελία Διαφθοράς που δεν είχαν κινηθεί… καθόλου…!!!
********
«Ρασπούτιν ήταν σαν τον Θεό, πανταχού  πανταχού παρών στο χώρο της Εισαγγελίας Διαφθοράς».
********
Η εφημερίδα «Αποψη», πού έχουμε ξαναγράψει ότι έχει καταπληκτικό Δικαστικό ρεπορτάζ στις 6/9/2019 γραφει:
********
Στο μικροσκόπιο ο «Ρασπούτιν» για ξέπλυμα!
                             ********
Η Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες έχει διατάξει έρευνα σε Ελλάδα και εξωτερικό, με ερώτημα την ύπαρξη επιλήψιμων συναλλαγών στους τραπεζικούς λογαριασμούς του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου
********
Χθές 14/9/2019 η εφημερίδα «Παραπολιτικά» αποκαλύπτει:
              -----------------
Εντοπίστηκαν 500.000 ευρώ σε λογαριασμό πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ
********
Δύο είναι οι ύποπτοι, τώρα ποιος είναι ο «παρτάκιας» θα το δείξει η…ανάκριση…!!!
********
Η πρώην κυβέρνηση της λεχριτοσυμμορίας των κατσαπλιάδων του Συριζα, με την απέραντη βλακείας τους λόγω της «ανίατης αυταπάτης» έχουν αφήσει παντού αποτυπώματα…
********
Κλασσική περίπτωση και εφαρμογή έχει η ρήση:
********
«Όποιος σκάβει το λάκκο του άλλου, πέφτει ο ίδιος μέσα».
********
Το «μπουκαλοειδές» και συμπλεγματικό ανθρωπάκι που ουδέποτε εντάχθηκε οργανικά και αρμονικά  στη πολιτική,  αν και ως παρείσακτος κατέλαβε το Πρωθυπουργικό θώκο, θα καταλήξει στα …σίδερα…!!! 
                    -------------------

7 σχόλια:

  1. Να αποκαλυφθούν και να τιμωρηθούν οι σκευωροί όσο ψηλά και αν βρίσκονται γιά να αποδοθεί επιτέλους δικαιοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατηγορουν τωρα ποιοι? Οι φδιεφθαρμενοι? Και με τι στοιχεια? Επειδη ετσι ειπε ο μαρτυς? Οτι τον πιεσαν? Και πως αποδεικνυεται αυτο? Εσεις σ΄αυτο site δεν εχετε παρει χαμπαρι τη μεγαλη αρπαχτη της ΝΟΒΑΡΤΙΣ? Κοροιδευετε τον εαυτο σας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε των 12:10, δεν ξέρουμε τι γνώσεις καί διανοητικές δυνατότητες έχεις--άν και είναι εμφανέστατες στο γραπτό σου λόγο--αλλά εσύ δεν καταλαβαίνεις ότι άλλο η "αρπαχτη της ΝΟΒΑΡΤΙΣ" πού αφορά το παγκόσμιο σκάνδαλο της εταιρείας με τις συνταγογραφήσεις καί άλλο η σκευωρία γιά εξολόθρευση πολιτικών αντιπάλων πού έκανε η κυβερνητική συμμορία τού Συριζα. Καί πάλι δεν ελπίζουμε ότι θα καταλάβεις διότι... "Συριζα είναι όποιος δεν καταλαβαίνει καί μισεί τούς άλλους"...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΡΑΣΠΟΎΤΙΝ ΜΌΝΟΣ ΧΕΙΡΊΣΤΗΚΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΚΕΥΟΡΙΑ???
    Ο ΡΑΣΠΟΎΤΙΝ ΕΊΠΕ ΜΌΝΟΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟ ΣΚΆΝΔΑΛΟ!!
    Ο ΡΑΣΠΟΎΤΙΝ ΘΑ ΔΏΣΕΙ ΤΟΝ ΣΚΗΝΟΘΈΤΗ ΤΩΝ ΘΕΟΡΕΙΩΝ!!
    Ο ΤΣΊΠΡΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ ΈΧΕΙ ΚΑΘΑΡΆ ΧΈΡΙΑ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Κουληs στα χναρια του Τσιπρα και του Καραμανλη!
    ixnos.blogspot.com/2019/09/blog-post_21.html

    Υ.Γ Ο περιστεροχεσμενοs ζωηροs Ρασπουτιν παρ'ολιγον διγαμοs με το εξωγαμο τηs αννουλαs το"στιγμιαιο λαθοs"το μικρο σπυρο γιατι ειναι ακομη εξω;
    μπεκροκανατα ταναση;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ ΣΚΕΥΩΡΟΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Now deploy iot api orchestration devices throughout the globe and get a comprehensive platform as an IoT solution for any of your IoT projects. Airlinq’s Air:Control is a one stop solution for all your IoT needs. From global connectivity to device configuration plus with split billing makes it a complete solution.

    ΑπάντησηΔιαγραφή