Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΤΖΙΝ-ΚΟΛΑΝ ( ΔΑΝΕΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ;) ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ…ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ…!!!

«ΦΑΣΟΥΛΗΣ», ΟΝΟΜΑ και…ΠΡΑΜΑ…!!!
Τι θέαμα και τούτο.;;;
Εικόνες από τη Λατινική Αμερική (Βολιβία-Βενεζουέλα) δείχνουν οι φωτογραφίες και κυρίως η τηλεοπτική παρουσία όλόκληρης τής λεχριτοκομπανίας , των κατσαπλιάδων του Συριζα, με επικεφαλής  τον «φασουλή» πρόεδρό τους  Αλέξη Τσίπρα.
Βέβαια για το Δελφινάριο του Μάρκου Σεφερλή, πού θα έκοβε χιλιάδες εισιτήρια και θα εύφραινε τη καρδία των θεατών με ξεκαρδιστικά γέλια, θα αποτελούσε μοναδική επιτυχία,

όμως για το πολιτικό κόσμο, το πολιτικό σύστημα και την Ελλήνική κοινωνία, αποτελεί τραγωδία.
Δεν είναι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων  σαν τους τσιπροσυριζαίους, ελαττωματικοί, δύσμορφοι, ανασούμπαλοι, αντιαισθητικοί, συμπλεγματικοί, άπλυτοι, με «εφηβικά αδιέξοδα» τα οποία λόγω εγγενούς ανικανότητος εκτονώνονται με κατσαπλιάδικους ακτιβισμούς, ούτε καν και οι σημερινοί Νεολαίοι της ΚΝΕ, πού μετά την απόσχιση των Τσιπραίων, έγινε διαχωρισμός και   αποκατέστησαν σε μεγάλο βαθμό την ευπρέπεια τους.
********
Τουναντίον οι Έλληνες ακόμη και στις περιόδους μεγάλης φτώχειας  διακρινόντουσαν  για το γούστο τους, οι γυναίκες για τη κομψότητά τους, φρόντιζαν τον εαυτόν τους, την εμφάνισή τους και  εν γένει σεβόντουσαν τον εαυτόν τους και είχαν ατομική αξιοπρέπεια.
********
Τούτο το θέαμα του Τσίπρα --  πού κάτι πορνιδάκια της TV—ονόμασαν casual, είναι ο ορισμός μιάς γελοιογραφικής απομίμησης του μεγάλου και αείμνηστου Κώστα Χατζηχρήστου στο ρόλο του μπακαλόγατου  στη γραφική Ελληνική ταινία «της κακομοίρας».
********
Σαν «μπαζωμένο» ανθρωπάκι ο Τσίπρας με τζίν-κολάν πανταλόνι (δανεικό για τη περίσταση ή δώρο από τη Περιστέρα), ξεχώριζαν τα χοντροκομμένα μπούτια –μηροί και γάμπες του,  έμοιαζε σαν δραπέτης- λαθρομετανάστης από την Μόρια ή την Ειδομένη, εν μέσω του συρφετού-τσούρμου των επιτελών του.
********
Όλη η αρχαία Ελληνική ομορφιά εκεί, από Βούτση- Σκουρλέτη μέχρι Μπάρκα και Μπαλάφα, δεν απουσίαζε και ο άντρας της Τασούλας, ο Δρίτσας, ούτε ο Φλαμπουράρης, ο αποκαλούμενος και κακοσιτεμένος ψευδομπεμπές
********
Ασφαλώς παρούσες και οι μπουρέκλες-κασόμπρες καταγωγής ταγαροπούλες , του κόμματος με έκφραση γελοίας χαράς στο προσωπό τους, αφού μετά από τέσσερις  μήνες από την ήττα τους στις εκλογές, μπόρεσαν να ανταλλάξουν χειραψίες  με κάτι χαζοχαρούμενες, ομοιοπαθείς οπαδούς  τσιπροσυριζαίϊκης συμφοράς…
********
Λουμπεναριό και κιτσαριό του… «κερατά»…!!!
********
Α, ξέχασα, κατάφερα και αναγνώρισα ανάμεσά τους 
τη Ρένα Δούρου, ακόμη και μετά τη προφανώς αποτυχημένη τελευταία πλαστική.
********
Μά καλά, σε «πλαστικό» του Συριζα πήγε να κάνει την επέμβαση και έγινε αγνώριστη.;;;
********
Φαίνεται ότι «κάηκε» το μυαλό της στις  πυρκαγιές στο Μάτι.
********
Όλα στάχτι…!!!
********
Τούτα, τα άπλυτα, αντιαισθητικά λεχριταριά, με αρχηγό ένα «καθ΄εικόνα και ομοίωση» Φασουλή—Τσίπρα, μας Κυβέρνησαν 4,5 χρόνια.
********
Σαν παρακατιανούς και υποκείμενα κατωτάτης υποστάθμης  τους αντιμετώπιζαν οι Ευρωπαίοι ηγέτες.
********
Με τη πρώτη ματιά είδαν, ότι είχαν  να κάνουν με μειονεκτικά υποκείμενα.
********
Για αυτό φόρτωσαν στον Τσίπρα τόσες Κωλοτούμπες  και στο τέλος Σόϊμπλε και Λαγκάρντ με δημόσιες δηλώσεις τους τον είπαν και…ανόητο…!!!
********
Έκαναν τον Τσίπρα «φασουλή»-καρναβαλιστή, και τη κωμική του κουστωδία ένα απέραντο καρναβάλι , όπου σαν μαϊμούδες χόρευαν επί χρήμασι  υπό τους ήχους των κλαρίνων.
********
Σαν τις ναυλωμένες πόρνες, πού προκειμένου να απολαύσουν μια βραδυά αρχοντικής εξόδου  και κάποιας αμοιβής από τους «ναυλωτές» δίνουν τα πάντα στο κρεββάτι και το πρωί  ορέγονται επανάληψη της συνεύρεσης και με άλλο «ναυλωτή»…!!!
********.
Έ, και οι Τσιπραίοι ξελιγομένοι από την εξουσία και τη χλιδή της, έδωσαν –μεταξύ άλλων-- επιγραμματικά, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, τη περιουσία του Ελληνικού Δημοσίου για 100 χρόνια στους «ναυλωτές», καθώς και το όνομα Μακεδονία στους  Σκοπιανούς πού καμία Ελληνική Κυβέρνηση δεν τόλμησε να υπογράψει.
********
 Τούς είχαν για λινάτσες , πολίτες β΄κατηγορίας, (δέστε τις φωτο Τσίπρα με ξένους Ηγέτες, ούτε σε πολυθρόνα δε ξέρει να καθήσει), όπως τα αφεντικά τους δούλους.
********
Οί δούλοι, όποια διάθεση και ότι και αν έλεγαν τα αφεντικά έπρεπε διαρκώς να γελάνε.
********
Πέστε μου ποιος ξένος Ηγέτης είναι διαρκώς χαμογελαστός, και πέστε μου αν ο Τσίπρας δεν είναι συνεχώς και αδιαλείπτως, όχι απλά  χαμογελαστός αλλά… χασκογελαστός…!!!
********
Ο πίνακας περιεχομένων του άκρατου λεχριταριού, τού λούμπεν  και της υπηρετικής –εθελόδουλης  υποτέλειας, έχει το όνομα Αλ. Τσίπρας… 
                -------------------

7 σχόλια:

  1. Η πορεία του Πολυτεχνείου δεν είναι μαραθώνιος!!
    Αλέξης Τσίπρας πρωθυπουργός των ηλίθιων!!!
    Ως πότε αυτός ο ....σοφός....λαός ..θα τρώει ΣΑΝΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα χοντρόμπαλα μπουτάκια του δεν αντέχανε παραπάνω απόσταση 50 μέτρων, από Κλαυθμώνος μέχρι ξενοδοχείο Μ Βρετανία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. This is the first time I read such type of blogs, Its really useful for the users. Keep updated This type of blogs provide information to the users. 토토사이트


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 스포츠토토티비 This is really helpful post and very informative there is no doubt about it. I found this one pretty fascinating and it should go into my collection. Very good work!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 토토사이트 I was quite impressed with this valuable content this was purely interesting.

    ΑπάντησηΔιαγραφή