Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

ΟΙ "ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΙ" ΤΗΣ ΕΡΤ... ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΣΑΜΑΡΑ.!

ΑΘΛΙΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΕΡΤ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ.

Ο Εκπρόσωπος της Ν. Δ. Γιάννης Μιχελάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Σήμερα η δήθεν δημόσια τηλεόραση, επιβεβαίωσε με τον πιο απροκάλυπτο τρόπο, τον κατήφορο στον οποίο έχει κατρακυλήσει το τελευταίο διάστημα.
Οι εγκάθετοι γκεμπελίσκοι της ΕΡΤ, που θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι χρηματοδοτούνται από το υστέρημα όλων των Ελλήνων και όχι από τα ταμεία του κόμματος που τους επέβαλε, επέλεξαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ να αποκρύψουν τη σημερινή ομιλία του Προέδρου της Ν. Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του, αλλά και να μην περιλάβουν ούτε καν μία αναφορά από τις θέσεις που ανέπτυξε για όλα τα θέματα της επικαιρότητας.
Το γεγονός αυτό είναι το αποκορύφωμα, μιας σειράς άθλιων μεθοδεύσεων των κομματικών υπαλλήλων της ΕΡΤ εις βάρος της Νέας Δημοκρατίας, όπως η διαστρέβλωση των θέσεων της, η άκριτη υιοθέτηση της κυβερνητικής προπαγάνδας, η περιορισμένη πρόσκληση στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, έναντι των κυβερνητικών εκπροσώπων.
Κατανοούμε την αγωνία ορισμένων να δικαιολογήσουν τον μισθό τους.

Αλλά είναι πλέον ολοφάνερο ότι η αγωνία της κυβέρνησης να “αμπαλάρει” την αλήθεια, κατάντησε την ΕΡΤ όργανο κυβερνητικής προπαγάνδας που θυμίζει, τα πιο σκληρά απολυταρχικά καθεστώτα άλλων εποχών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου