Τρίτη 29 Απριλίου 2014

O ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ» ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΗΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ...ΣΥΡΙΖΑ...!!!

ΟΙ «ΤΣΙΠΡΟΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ» ΒΡΗΚΑΝ ΚΟΙΝΟ ΤΟΠΟ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΑΚΡΑ ΕΙΣ...«ΣΑΡΚΑΝ ΜΙΑΝ»...!!!

Την τοποθέτηση του Ηλία Νικολόπουλου στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στηλιτεύει, με ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, επισημαίνοντας ότι ο εν λόγω υποψήφιος έχει παρέμβει πολλές φορές στο παρελθόν, στη διάρκεια τηλεοπτικών εκπομπών, για να υπερασπιστεί τις θέσεις της Χρυσής Αυγής. 
Μάλιστα το ΠΑΣΟΚ παραθέτει μια σειρά από υπερσυνδέσμους στο Ιντερνετ με τα βίντεο από τις παρεμβάσεις του κ.Νικολόπουλου.

Πιο συγκεκριμένα, λίγη ώρα μετά την επίσημη παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ, σε εκδήλωση όπου μίλησε ο  Αλέξης Τσίπρας, το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
********
«Πέρα από κάθε όριο πολιτικής λογικής η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει για το ευρωψηφοδέλτιο του τον "συνταγματολόγο" της Χρυσής Αυγής Ηλία Νικολόπουλο.
 ********
Σε τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις ο Ηλίας Νικολόπουλος έχει παρέμβει τηλεφωνικά σε δημοσιογραφικές εκπομπές -πλυντήρια του νεοναζιστικού μορφώματος για να υποστηρίξει, δήθεν νομικά, όλα τα επιχειρήματα της (16/01 στην εκπομπή του Τράγκα, 16/3 στο Kontra Channel και 20/3 στο κανάλι του Γιώργου Καρατζαφέρη).»
********
«Οι "απόψεις" του προκαλούν χαμόγελα ικανοποίησης στα στελέχη της Χρυσής Αυγής.
  Η συγκρότηση των ψηφοδελτίων κάθε κόμματος είναι αποκλειστικά δική του ευθύνη.
********
 Το εκλογικό σώμα έχει το δικαίωμα να γνωρίζει ποιον ακριβώς συμβολισμό εμπεριέχει η επιλογή του κ. Νικολόπουλου.
********
Εμείς θα μείνουμε με την απορία: 
********
Ποια άποψη και ποια κοινωνική συμπεριφορά δεν χωρά στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ;»
Και η ανακοίνωση καταλήγει με την παράθεση των παρακάτω link από τις παρεμβάσεις του Ηλία Νικολόπουλου και τον τρόπο που σχολιάστηκαν από τη Χρυσή Αυγή.»
       ----------------------------------
Εδώ:
1. https://www.youtube.com/watch?v=3p_gnoW21kw
2. https://www.youtube.com/watch?v=uTy3rU0I-YI

3. https://www.youtube.com/watch?v=trpKqAQIV6w

1 σχόλιο:

  1. κωλοφεραντζα θα πατε σουρουκλεμε μυλωνοπουλε...γαμω το κωλοκομμα σου και τον πουστοαρχηγο σου τον τυφλοποντικα μπινε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή