Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΡΕΙΣ (3) ΝΕΕΣ ΑΘΕΕΣ-ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ...!!!

ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟ... ΙΕΡΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ...!!!

Σήμερα στη Βουλή ορκίστηκαν έξι νέοι Βουλευτές δύο από ΝΔ, τέσσερις ΣΥΡΙΖΑ και ένας από ΑΝΕΛ που παίρνουν ΑΝΤΊΣΤΟΙΧΑ τις θέσεις  Βουλευτών οι οποίοι είχαν υποβάλει τις παραιτήσεις τους λόγω της υποψηφιότητάς τους για τις Ευρωεκλογές.

Είναι οι Γ. Δεικτάκης και Στ. Καρμαντής που αντικαθιστούν τους Βουλευτές της Ν.Δ.,  Μανώλη Κεφαλογιάννη και Κώστα Μουσουρούλη.
********
Ο Κ. Δαμοβολίτης που παίρνει τη θέση του Νότη Μαριά από τους ΑΝ.ΕΛ.
********
Καί η Μάνια Παπαδημητρίου που αναλαμβάνει στη θέση του Βουλευτή Επικρατείας Μανώλη Γλέζου, η Άννα Χατζησοφιά τού Δημήτρη Παπαδημούλη, η Φωτεινή Κούβελα της Σοφίας Σακοράφα.
********
Οι τρείς τελευταίες κυρίες του ΣΥΡΙΖΑ βέβαια, σαν γνήσιες "πατριώτισες" δεν καταδέχθηκαν να κάνουν κάνουν τον σταυρό τους και να ορκισθούν στο Ιερό Ευαγγέλιο, πιστές στο ουμανικό τους κόμμα και την ανθελληνική τους πεποίθηση ότι η Χριστιανική θρησκεία αποτελεί "μίασμα" γιά την Ελλάδα...
********
Ψηφίστε Τσίπρα για να σωθείτε εσείς και η... Ελλάδα...!!!
                     -------------------

2 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΤΟΠΕΙΣΤΙΚΟ..........

    ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ.......

    http://www.youtube.com/watch?v=BAs0VJ-mvo0



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή να καταλάβω, σας σοκάρισε που οι γυναίκες δεν θρησκεύουν ή κάνετε πλάκα? Το ρωτάω επειδή σας βρηκα στα τοπ μπλογκ, που σημαίνει ότι αν τα γράφετε στα σοβαρά αυτά τα πράγματα και παρόλαυτά ο κόσμος σας διαβάζει, παναπεί ότι στον τόπο μας έχουμε πραγματικά πολλούς που πιστεύουν. Οπότε, ο θεός να μας φυλάει από τους θρήσκους, που λέει ο λογος... Παπαπα, παναγία μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή