Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Ο ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΖΗΤΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ, ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ-ΖΑΡΟΥΛΙΑ και ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ...!!!

«ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ και ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ...ΕΞΑΓΟΡΑ»...!!!

Ανοίγει τα χαρτιά του και αποκαλύπτει τι ακριβώς συνέβαινε στα έγκατα της εγκληματικής αυτής οργάνωσης, ο π. Βουλευτής της Χρυσής Αυγής, και ήδη Ανεξάρτητος, Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος. 
Πρώτα απ' όλα ζητεί να ανοίξουν οι Τραπεζικοί λογαριασμοί του ζεύγους Μιχαλολιάκου και του Ηλ. Παναγιώταρου και βεβαίως του δικού του «για να διαπιστώσει ο κόσμος ποιος έχει και ποιος δεν έχει χρήματα από εξαγορά».

Δεύτερον, αποκαλύπτει ότι κάθε μήνα η οργάνωση του παρακρατούσε ένα μεγάλο ποσοστό από τον βουλευτικό μισθό και τον ανάγκαζε να πληρώνει επιπλέον και για συσσίτια και για τις διάφορες εκδηλώσεις. 
********
Τρίτον, όπως λέει, «κανείς δεν γνώριζε ακριβώς τα οικονομικά του κόμματος. 
Οι αποφάσεις για αυτές παίρνονταν σε στενό κύκλο στα γραφεία του κόμματος». 
********
Τέταρτον, ότι έπαθε σοκ όταν διαπίστωσε ότι όλος ο σκληρός δίσκος πολλών συντρόφων του ήταν γεμάτος με ναζιστικά σύμβολα και τρόπους επιθέσεως εναντίον των μεταναστών. 
********
Πέμπτον, ότι ο Χρ. Παππάς όταν πληροφορήθηκε ότι υπήρξε από τον Μπαρμπαρούση επίθεση εναντίον των μικροπωλητών βγήκε έξω από το γραφείο και του έριξε όσα... γαλλικά γνώριζε. 
********
Εκτον, τουλάχιστον δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής (είπε και τα ονόματά τους) έσβησαν τα τατουάζ από τα μπράτσα τους με το που άρχισαν οι διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής. 
********
Και έβδομον, όταν πήγε να ψηφίσει, πήγε με συνοδεία τριών Αστυνομικών και ενός Αξιωματικού της Αστυνομίας, και ότι μαύρισε το χρυσαυγίτικο ψηφοδέλτιο
             --------------------------------------

22 σχόλια:

  1. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΕΛΑΚΗ ΤΟ Λ.Α.Ο.Σ. ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΤΟΣ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΟΥΣΑ ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ!!!!!ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!!!!Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΒΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΔΟΘΗΚΕ ΤΟ''2012''ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΕΣ ΚΑΤΑΝΟΜΕΣ ΠΟΣΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΥΨΟΥΣ 23.160.000 ΕΚ ΕΥΡΩ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ''1.868.244.78 ΕΚ ΕΥΡΩ=650.000.000 ΕΚ ΔΡΑΧΜΕΣ ΠΟΥ''Α Ν Τ Ι Σ Τ Ο Ι Χ Ο Υ Σ Ε''ΣΤΟΝ Λ.Α.Ο.Σ.!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ.ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ''ΠΟΡΩΝ ΤΟΥ''ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ''ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ''ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!!!Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ.ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΟΠΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ Κ. ΣΑΡΑΤΣΙΩΤΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ''ΑΠΟΔΟΘΗΚΑΝ''ΟΙ''Ε Κ Τ Α Μ Ι Ε Υ Θ Ε Ν Τ Ε Σ ΠΟΡΟΙ''ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ''2012''ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ''Ε Ι Σ Ε Π Ρ Α Ξ Ε''ΤΟ Λ.Α.Ο.Σ.!!!!!ΤΟ ΣΩΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ Η ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Κ. ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ!!!!!!!!!ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ.!!!!!!!!ΟΥΣΤ ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΥΣΤ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οταν έχεις μπουρδέλο ξενοδοχείο κονομάς όσα γουστάρεις και αμα γουστάρεις τα δηλώνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ 3213/2003 ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΝ ΟΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ { ΑΡΘΡΟ 4 } Η ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ { ΑΡΘΡΟ 5 } Ο ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΣΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣΑΝ ΣΤΑ''ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΟΦΕΛΗ'' { ΑΡΘΡΟ 6 } ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ''ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ''ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ''ΕΥΝΟΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ''ΓΙΑ ΠΡΟΣΠΟΡΙΣΜΟ''ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΟΦΕΛΩΝ''Η''ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ''{ ΑΡΘΡΟ 7 }ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ''OFSHORE''ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΝΟΜΟΣ-3849/2010 ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΘΗΚΕ Η ΠΟΙΝΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ....3932/2011/ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΝΟΜΟ''Υ Π Ε Ρ Ψ Η Φ Ι Σ Α Ν ''ΠΑΣΟΚ-Λ.Α.Ο.Σ.-ΝΔ!!!!!!!ΚΟΥΡΑΔΩΛ.Α.Ω.Σ ΜΑΣΩΝΟ.Λ.Α.Ω.Σ ΚΛΕΦΤΟ.Λ.ΑΩ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ Κ. ΒΥΡΩΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΣΤΙΣ 10/06/2013/ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ''OFSHORE''ΑΠΟ ΤΙΣ 6.575 ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ 315 ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΕ 34 ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΕΣΟΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ 40.068.785.61 ΕΚ ΕΥΡΩ=13.500.000.000 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ!!!!!ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ!!!!!!!!!Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΙΠΕ ΜΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!!!!!!!!!!!ΟΙ''OFSHORE''ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ....ΑΤΙΜΟΝ ΠΤΗΝΟΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΕΣΕΣ ΤΗΝ ΜΕΓΚΑΛΗ ΜΠΡΩΕΔΡΑΣ...ΟΥΣΤ ΛΑΓΟΥΔΟΚΛΕΦΤΕΣ ΟΥΣΤ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για τον κο Πάλλη και τον κο Μιχελάκη κάποιο σχόλιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στις 8.37 είχε γραφεί ότι « μικρό δεξιό κόμμα» χρηματιζόταν από Siemens το 1998. Tι φοβείσθε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στο χοτελ-μπουρδέλο της οικογένειας Μιχαλολιάκου ακόμη και οι τσάτσες είσαντε Αλβανές και έτσι η οικογένεια και λιγότερα πλήρωνε και γλίτωνε και τις ασφαλιστικές εισφορές. φάτε κάτι έλληνες πατριώτες ρεεεε...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 6.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ.....ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΕΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΖΟΔΟΡΟΜΙΟ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ

      Διαγραφή
  10. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΟΝ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΟΡΠΙΛΕΣ!!!!!!!!ΚΑΙ ΕΒΑΖΕ ΤΙΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ...ΣΤΙΣ 03/05/2011/ Ο ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΝΟ ΚΑΒΓΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΚΟΡΑΝΤΗ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!!!!!!Ο Γ.Γ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ Κ. ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΥΝΕΠΙΠΤΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΝΟΜΟΥ-3885/2010/ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ-ΛΙΒΑΝΕΖΟΥΣ ΦΟΡΟΙ 10.000.000 ΕΚ ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ!!!!!!!ΕΞΗ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ-ΛΙΒΑΝΕΖΟΙ ΠΗΡΑΝ ΔΑΝΕΙΟ 20.000.000 ΕΚ ΕΥΡΩ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ!!!!!!ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ Ο ΠΟΡΔΟ....ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΛΑΝΩ.....Λ.Α.Ο.Σ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ!!!!!!!!!!ΟΥΣΤ ΡΕ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ 10.000.000.000 ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ ΡΕ ΒΡΩΜΟΚΥΛΟΤΕΣ ΟΥΣΤ ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΥΣΤ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΑΚΗΣ ΖΗΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ!!!!!!ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΥΕΘΑ ΣΠΗΛΙΟ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΚΗ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΡΥΣΕΣ ΜΙΖΕΣ ΜΙΖΕΣ ΜΙΖΕΣ ΜΙΖΕΣ ΜΙΖΕΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Χριστοφοράκος, ο γενικός δερβέναγας της Siemes διέμενε σε πολυτελή κατοικία στη Κηφισιά ιδιοκτησίας Κρητικού, πεθερού του Αντωνάκη Σαμαράκου. Σύγγαμπρος του γνωστού φλώρου Σαμαράκου ο Ευάγγελος Σέκερης, ανώτατο στέλεχος της Siemens. Ποιο το μικρό δεξιό κόμμα, που εδωροδοκείτο από τη γερμανική εταιρεία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι τσάτσες του χοτελ-μπουρδέλου της οικογένειας Μιχαλολιάκου, γιά να τα οικονομήσουν πλένουν τα χρησιμοποιημένα προφυλακτικά και τα πουλάνε γιά καινούργια στούς κακομοίριδες και άσχετους πελάτες τους πού μοιάζουν με Αλβανούς και έχουν γιά πρότυπο γυναικείας ομορφιάς την... Ουρανίτσα.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. τα κοριτσια του χοτελ-μπουρδελου τηs οικογενειαs καρατζαφερη για να τα οικονομησουν πλενουν βρωμικεs κυλοτεs και πουλανε τρυπιεs καποτεs σε αλβανουs και τουs εχουν σπιτι τουs και βαζουν την γιουτσου την πουτσιαμπεριδου την κοκκινου την αναγνωστου και χωστου χωστου και η παπαλουκα τιs ρουφαει η κοτερατζου πιπετο απο την βουλη πιπα αααααα απο την ευρωβουλη....το μεροκαματακι τακη μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή