Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

ΠΟΙΑ «ΜΥΓΑ- ΜΥΓΙΑΣΕ» ΤΟΝ ΓΑΒΡΙΛΗ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΡΟΖ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ και ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΜΗΝΩΝ ΝΑ...ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ...;;;

ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΕ  «site γνωριμιών», ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΓΙΑ... ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥ...!!!

 Η ιστορία ξεκίνησε από τη zougla του Τριανταφυλλόπουλου πρίν από τις εκλογές.
Είχε προαναγγείλει ροζ βίντεο με παρεκκλίνουσα για φυσιολογικό άνθρωπο τη   συμπεριφορά ενός πολιτικού  ο οποίος έμπαινε σε «site γνωριμιών», ανοίγοντας την κάμερα για να ικανοποιεί τις απίστευτες, για... φυσιολογικό άνθρωπο φαντασιώσεις του...!!!

Ο ίδιος ο Τριαναταφυλλόπουλος επίσης έγραφε ότι:
********
Για να μη δημιουργήσουμε συνολικό πρόβλημα στον κομματικό «χώρο» του λίγα εικοσιτετράωρα προ του δεύτερου γύρου των Περιφερειακών-Δημοτικών εκλογών και των Ευρωεκλογών, θα επανέλθουμε μετά τις εκλογές. 
********
Είχε δε, συμπληρώσει ότι: 
********
 Έσπευσαν ορισμένοι, φοβούμενοι την κρίση των πολιτών, όταν το συμβάν πάρει δημοσιότητα, να χαρακτηρίσουν το υλικό που έχουμε στα χέρια μας περιεχόμενο ...προσωπικών δεδομένων...!!!
********
Όταν ο ίδιος εκτίθεται αυτοβούλως στον άναρχο κόσμο του διαδικτύου επιτρέποντας να μαγνητοσκοπηθούν οι «προσωπικές» του στιγμές από αγνώστους (!) οφείλει τουλάχιστον να αντιληφθεί ότι η πολιτική σταδιοδρομία ισοδυναμεί με απασφαλισμένη χειροβομβίδα για το κόμμα του, εάν υποθέσουμε ότι αδιαφορεί εντελώς για τον εαυτό του.
********
Στην περίπτωση που το επίμαχο υλικό στο οποίο πρωταγωνιστεί, πέσει σε χέρια μυστικών υπηρεσιών ή ξένων Πρεσβειών και συμφερόντων, το κόμμα του τίθεται αυτονόητα σε ομηρία. 
********
Τώρα ο Σακελλαρίδης του Συριζα απαντά μεσω Facebook ότι:

********
Πρόκειται για σχεδιασμένη επίθεση εναντίον του με τα χαρακτηριστικά πολιτικού εκβιασμού, και δηλώνει πως «η Αριστερά δεν εκβιάζεται» και υπογραμμίζει πως «η επίθεση αυτών των μηχανισμών» παραπέμπει σε «μεθόδους παρακράτους και πολιτικού περιθωρίου».
*******
 Εμείς 'ομως ρωτάμε τον Γαβρίλη Σακελλαρίδη, αφού το ονομά του δεν αναφέρθηκε πουθενά  τι τον έκανε και «μυγιάστηκε» ότι αυτός ταυτοποιείται με το ανομολόγητο  βίντεο γιά να αναγκασθεί να απαντήσει  και εν πάσει περιπτώσει  άντε και να συμφωνήσουμε μαζί του και με τα τετριμμένα περι εκβιασμού και παρακράτους, έστω και αν εκβιάζεται γιατί δεν αρνείται την συμμετοχή του στο ροζ βίντεο και γιατί δεν καταφεύγει στη Δικαιοσύνη να τιμωρηθούν οι «συκοφάντες» του γιά να προφυλάξει τον εαυτόν του και να μην διαχέεται στην κοινωνία η ροπή του σε ανομολόγητες σεξουαλικές προτιμήσεις, «απίστευτς για φυσιολογικό άνθρωπο», όταν μάλιστα βρίσκεται στην αρχή της πολιτικής του καριέρας.;;; 
                 ----------------------------------

7 σχόλια:

  1. Tα ματάκια του και η φωνίτσα του τα λένε όλα! Μη το ψάχνετε παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα το παιδάκι φαίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν ακούσαμε για υποψήφιο δήμαρχο Αθηνών, το μυαλό μας πήγε στις δυο συκές της Νδούλας.
    Ρε «αγόρι» Γαβριήλ γιατι καροτάκια, χάθηκαν τα καλυβιώτικα αγγούρια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τοχει η αθηνα φαινεται να επιλεγει ολουσ τους ΑΡΣΕΝΙΚΟΥΣ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kαι να μην ξεχναμε και τα αξιολογα στελεχη η βασουλα με τον νικητα....ο θανασακηs και ο κωνστανταραs με τον αρη...να βρεθει ενα καλο κοριτσι να νυμφευθει και αυτοssssss ο ΒΡΙΛΟΣ.....ο καροτουληs...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το βιντεο δεν ειναι αληθινο.... στην αρχη δειχνει την οθονη του υπολογιστη και οτι η υποτιθεμενη συνομιλια γινεται μεσω τπρογραμματος msn..Μονο που το προγραμμα msn εχει καταργηθει εδω και δυο χρονια..!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μα το βίντεο είναι 2+ χρονών παλιό.Το είπε και ο ίδιος ο Σακελλαρίδης.Οπότε δεν ισχύει αυτό που λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή