Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

«ΜΠΑΖΟΥΝ» ΚΑΡΟΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ και ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ… ΑΝΤΡΙΛΙΚΗ…!!!

ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ «ΚΑΡΟΤΟΥ» ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΙ ΑΡΣΕΝΟΚΟΙΤΕΣ…!!!

Αξέχαστες στιγμές νυχτερινής ξενοιασιάς και ευωχίας στην Φωκίωνος Νέγρη την δεκαετία του 70’, Θυμίζουν οι γλυκανάλετες αριστερές υπάρξεις των Τσιπροσυριζαίων, όταν ο αείμνηστος Μελέτης «συνάμενος» και «κουνάμενος» διακήρυσε στους θαμώνες πού τον πείραζαν για τις ανύπαρκες γυναικείες κατακτήσεις του, το αμίμητο:

Ναι ρε, είμαι μάγκας και τον… «παίρνω»…!!!

Ο Υπ. Δήμαρχος της Αθήνας την προεκλογική περίοδο σε μία έξαρση Πατριωτικού «ανδρισμού» είχε δηλώσει:
********
Αν βγάλει η Αριστερά Δήμαρχο στην Αθήνα (δηλ. τον ίδιο), τότε πιο γρήγορα η Χώρα θα απαλλαγεί από το…μνημόνιο…!!!
********
Κατά τα άλλα συνεχίζεται η κόντρα Σακελλαρίδη—Τριανταφυλλόπουλου, ο οποίος με νέα αναρτησή του στο zougla, αποκαλύπτει ότι ο πρωταγωνιστής του «καρότου» δεν είναι άλλος από τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, προσωπική επιλογή του Αλέξη Τσίπρα ως υποψηφίου για τον Δήμο Αθηναίων.
********
Μάλιστα συνεργάτης του Τριανταφυλλόπουλου παρέδωσε σήμερα το ροζ οπτικό υλικό με τον Γαβρίλη Σακελλαρίδη στις Αρχές, για διερεύνηση πιθανών αδικημάτων που είναι δυνατόν να έχουν διαπραχθεί. 
********
Παρακάτω θα παρακολουθήσετε ένα απόσπασμα από το τέλος της ηλεκτρονικής παρακμής, για να καταλάβετε πόσο χαμηλά έχει πέσει η πολιτική αξιοπρέπεια και ο αυτοσεβασμός. 

Δείτε τις αντιδράσεις των φοιτητών μετά το τέλος της «συνομιλίας» τους με τον Γ. Σακελλαρίδη:
Εδώ: 
       ---------------------------------

5 σχόλια:

  1. Ναι ρε θα μας σώσουν οι αδερφάρες και θα ξηγηθούν...αντρικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΈΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ "ΑΝΤΡΕΣ" ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΡΟΤΑ ΣΤΟ Κ@Λ@ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΜΙΑΚΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ. ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΗΣ ΤΣΙΠΡΟΣΥΡΙΖΑΙΪΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι ξεφτιλισμένοι τσιπροσυριζαίοι αλληλοϊκανοποιούνται αυνανιζόμενοι βάζοντας "καρότα" για υπόθετα στον κ@λ@ τους. Σωστε μας αισχρές αδερφάρες απο το μνημόνιο με όπλο τον ανοιχτό σας...κ@λ@!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εντελει ο μονος αντρας που κατεβηκε για δημαρχος Αθηναιων ηταν ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ? Γιατι ολοι οι αλλοι αποδειχτηκε οτι ειναι αδελφαρες . Τωρα αν μου βγαλετε και τον Ηλια αδελφη τι να πω μαλλον χαλασε ο κοσμος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή