Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

«ΚΑΡΟΤΟ», ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ Η ΡΟΖ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΔΙΚΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΩΝ-ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ, ΓΙΑ ΤΟΝ...ΤΣΙΠΡΑ...!!!

ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΕ ΤΟ «ΚΑΡΟΤΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ», ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ...ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ...!!!

Κρύφτηκε σήμερα το λαμόγιο της ΔΕΗ, πρώην Πασόκος--πρασινοφρουρός και ήδη ευνοούμενος του Τσίπρα, ο υπόδικος γιά κατάχρηση δημοσίου χρήματος αρχισυνδικαληστής Φωτόπουλος και «έφαγε» σαν καρότο, την απόφαση της Κυβέρνησης γιά επιστράτευση, ενω μέχρι τα χθές απειλούσε ότι θα δεν θα παραλάμβανε τα χαρτιά της επιστράτευσης και θα τά...εσχιζε...!!! 

Έτσι τη λήξη της απεργίας, ανέλαβε να ανακοινώσει  το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Κωνσταντίνος Βαρσάμης, λέγοντας:
******** 
Η 48ωρη απεργια που κήρυξε η ΓΕΝΟΠ την Παρασκευή ολοκληρώνεται  απόψε τα μεσάνυχτα και οι συνδικαλιστές δεν προτίθενται να προκηρύξουν νέα απεργία.
********
«Ο αγώνας συνεχίζεται με άλλες μορφές κινητοποιήσεων», δήλωσε ο κ. Βαρσάμης. 
Ερωτηθείς τι πρέπει να πράξουν οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ που λαμβάνουν τα ατομικά φύλλα επίταξης, ο συνδικαλιστής της ΓΕΝΟΠ απάντησε: 
********
«Κανονικά θα πρέπει να πάνε εκεί που ορίζει το φύλλο επίταξης», καλώντας εμμέσως τους εργαζόμενους να πειθαρχήσουν. 
********
Όταν η Κυβέρνηση είναι αποφασισμένη και δεν φοβάται το πολιτικό κόστος, είναι βέβαιο ότι θα επιτύχει τους στόχους της και θα απαλλάξει τη Χώρα από την αριστεροσοσιαλιστική-- συνδικαλιστική αλητεία πού για εκλογικούς σκοπούς μας φόρτωσε την δεκαετία του 80', ο αλήστου μνήμης  Ανδρέας Παπανδρέου με τούς αλήστου μνήμης πρασινοφρουρούς...!!!
********
Έτσι μένουν και με «το καρότο στο χέρι»  τα σχέδια Τσίπρα και των συμφοριασμένων στελεχών του γιά δημοψήφισμα, πού περίμεναν εναγωνίως το μαγικό αριθμό 120 γιά να μπλοκάρουν την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας, μιά και η καταστροφή της Χώρας είναι ο μοναδικός τρόπος πού ποντάρουν, μπας και γίνουν Κυβέρνηση... 
           -----------------------------------------

3 σχόλια:

  1. Σακελλαρίδης γιά πάντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένότητα αδέλφια δημοκράτες. Και ο Φωτόπουλος στο δημοκρατικό τόξο ανήκει. Παράσιτο ,βεβαίως, του δημοσίου τομέως όπως χιλιάδες ρεμάλια ψηφοφόροι του κλεφτοπασόκ και της νουδούλας.
    Δημοκρατία χωρίς κλεψιά δεν μπορεί να υπάρξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευτυχώς πού βγαίνει ο Μιχαλολιάκος με το Λαγό την άλλη Δευτέρα από τη φυλακή και απο το ροζ ξενοδοχείο της Ζαρούλια το New dream στη Λιοσίων πού θα εγκαταστήσουν τη Ναζιστική κυβέρνηση, θα σταματήσουν οι αρπαχτές και θα... σωθεί ο τόπος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή