Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΤΑΝ ΤΟ 2012 Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ», ΔΕΝ ΠΡΟΕΤΡΕΠΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ, Ο ΑΔΩΝΙΣ ΣΑΣ... ΦΤΑΙΕΙ.;;;

ΝΑ ΠΟΥ και ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ «ΑΝΤΙΜΝΗΝΟΜΙΑΚΕΣ ΝΟΜΑΔΕΣ» ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ...ΔΕΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ...!!!!

Φτού σας ρε γραμματείς υποκριτές και Φαρισαίοι...
Όταν ο Άδωνις είναι υποχρεωμένος να συνομιλεί με τον Βαρεμένο ( --όνομα και πράμα-- του Συριζα, μιά και ο σοφός Ελληνικός λαός του έδωσε θεσμικό ρόλο και τον εξέλεξε Βουλευτή στην Αιτωλοακαρνανία) και μετά από δέκα (10) συνεχείς ερωτήσεις  τι θα κάνει ο Συριζα άν του πούν ΟΧΙ οι Τροϊκανοί--Δανειστές και απάντηση δεν παίρνει, όπου το αυτονόητο είναι ο μονόδρομος της Εξόδου της Χώρας απο΄το ευρώ, και ό Άδωνις επισημαίνει με προσωπικό τρόπο, αυτό πού ως πολιτική συνέπεια θα κάνουν όλοι οι Έλληνες, δηλ. άν ο Συριζα αποτύχει  στις διαπραγματεύσεις με την Μερκελ, ότι θα πάρουν τα λεφτά τους από τις Τράπεζες

και αυτό αποτελεί τορπίλη στην Ελληνική οικονομία και τρομολαγνία  και αυτό το λένε οι Τσιπροσυριζαίοι, τότε η λειτουργία του εγκεφάλου έχει τεράστιες ρωγμές, αν δεν είναι ανύπαρκτη...
********
Στην αδυναμία απάντησης του Τσιπροσυριζαίου Βαρεμένου --όνομα και πράμα--, θυμήθηκαν οι απανταχού Σκουρλέτηδες και όλο το κακό συναπάντημα ότι οι δηλώσεις Άδωνι... υπονομεύουν την οικονομία και παροτρύνουν τους Έλληνες να κάνουν το ίδιο...!!!
********
Ξεχνάνε ότι τον Δεκέμβριο του 2012, το Τσίπρα σε μια έξαρση επαναστατικής πράξης ανήγγειλε ότι δεν  πλήρωσε το χαράτσι και τα λεφτά θα τα κατέθετε στο  ΚΕΘΕΑ, γιά την απεξάρτηση παιδιών από τα ναρκωτικά.
********
Εδώ υπάρχει μία ουσιώδης διαφορά.
********
Ο Άδωνις μίλησε «δυνητικά» και με προϋοθέσεις και αφού απάντηση δεν πήρε στις 10 ερωτήσεις που έκανε στον Βαρεμένο --όνομα και πράμα--, ενώ ο Τσίπρας το έκανε στη πράξη και το χείριστο είναι ότι τα λεφτά πού έλεγε ότι θα τα κατέθετε στο  ΚΕΘΕΑ, δεν τα κατέθεσε ποτέ, γεγονός που δείχνει πέραν της πολιτικής πράξης και τον προσωπικό του χαρακτήρα.
********
«Πολιτικό βλαχάκι» με όλη τη σημασία της λέξεως, τσιγκούνης -όπως άλλωστε λένε και οι δικοί του- εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι είναι αρχηγός αξ. αντιπολίτευσης και δεν μπορεί να του κόψει το ρεύμα η ΔΕΗ, σε αντίθεση με τους φτωχούς πού αναγκάστηκαν να πληρώσουν.
*********
Όταν οι Τσιπροσυριζαίοι πριν απο τις εκλογές του 2012 δήλωναν ότι θα σκίσουν και θα καταργήσουν τα μνημόνια δεν έφυγαν 27 δις από τις Τράπεζες και όταν έγινε Πρωθυπουργός ο Σαμαράς επανήλθαν τα 15 δις, τότε ποιός υπομόνευσε την οικονομία και ποιές ήσαν οι ποινικές του κυρώσεις;;;
********
Οπως ισχυρίζεται και ο Άδωνις, το (πλαν Β) τού Συριζα είναι η δραχμή και δεν τολμούν να το πούν δημόσια ούτε οι Βουλευτές του (μέχρι και ο Βαρεμένος το έχει...καταλάβει), οπότε η φυγή των καταθέσεων θα γίνει χείμαρος.
********
Μόλις χθές το αποκάλυψε ο Πασοκογενής Βουλευτής τους, ο Μητρόπουλος λέγοντας 'οτι πράγματι δεν υπάρχει  (πλαν Β), με αποτέλεσμα να ομολογείται εξ' ιδίων ότι, ότι λέει ο Συριζα είναι μπούρδες.
********
Βέβαια και αντί να εστιαστεί εκεί ή απάντηση της ΝΔ, κάθονται και απαντάνε στις ερωτήσεις των Τσιπροσυριζαίων, πού βάζουν αυτοί την πολιτική ατζέντα και όχι η Κυβέρνηση.
*********
Αλλά πότε είχε επικοινωνιακή πολιτική η ΝΔ.;
                  ------------------------------------------

6 σχόλια:

  1. ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ...ΤΣΥΡΙΖΟΝΟΥΔΟΥΛΑ!!!! ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ...ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΟΥΚΛΗ!!!!ΑΧ ΧΧΧΧ Η ΕΥΓΕΝΟΥΛΑ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μια ευλογη απορια. ποσο παει καθε γραμματοσειρα σαμαρικης βλακωδους προπαγανδας? αν παιρνεις κατω απο 5 καλυτερα ν αλλαξεις πιατσα. στο λεω αν εισαι νεα ομορφη και ξανθια οπωσδηποτε γιατι μαλλον δεν σε εχουν ενημερωσει οτι η συγγρου δεν τραβαει πλεον, καλυτερα να το γυρισεις προς γκολφ κλαμπ γλυφαδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρωτάω την Ουρανίτσα πού θα κάνω πιάτσα γιατί αυτή με καθοδηγεί, όπως αυτή βρήκε το "δρόμο" της, έτσι θα βρω και εγώ το δικό μου. Εσύ, δυστυχισμένο πλάσμα, με την ασχήμια και βρώμα που έχεις δεν θα τον βρείς ποτέ,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρωτάω την Ουρανίτσα πού θα κάνω πιάτσα γιατί αυτή με καθοδηγεί, όπως αυτή βρήκε το "δρόμο" της, έτσι θα βρω και εγώ το δικό μου. Εσύ, δυστυχισμένο πλάσμα, με την ασχήμια και βρώμα που έχεις δεν θα τον βρείς ποτέ,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Eκει που κανει πιατσα η παπαλουκα με την κοκκινου την γιουτσου την κουτρα την τσαμπιερη και τιs τσατσαδεs βενυ+μπετζελου στο ANGOREA βρε.....LASTRADA πιπεs ΑΑΑ εδω και 14 χρονια και χαμηλεs τιμεs λογω κρισηs.επι τηs εισοδου οι αξιοτιμοι κ.κ.kaloydis mpotsaris stathakis floratos ταμειαs o kathetiras.

    ΑπάντησηΔιαγραφή