Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ και ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΞΑΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΣΙΠΡΑ--ΣΤΑΘΑΚΗ--ΜΗΛΙΟΥ ΓΙΑ «ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ City ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ» και ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ...hedge funds...!!!

«ΑΦΟΠΛΙΖΟΥΝ και ΑΠΟΔΟΜΟΥΝ» ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ και ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ...ΓΩΝΙΑ...!!!

Ο «παιδικός θίασος» του Συριζα, ξανανεβάζει το ίδιο έργο, πάλι με πρωταγωνιστές την «αριστερη πλατφόρμα» του Λαφαζάνη και τους περί το Τσίπρα οικονομολόγους Σταθάκη-Μηλιό, με αφορμή την αποκάλυψη της εφημερίδος ΒΗΜΑ   για την επικείμενη συνάντηση αντιπροσωπείας του κόμματος (Γ. Μηλιός, Γ. Σταθάκης), με Τραπεζικούς κύκλους στο City του Λονδίνου  για να έχουν απευθείας συναντήσεις με στελέχη των μεγαλύτερων Επενδυτικών Τραπεζών και μεγάλων hedge funds, παρουσία εκπροσώπων Ελληνικών Τραπεζών...

Επειδή ο Συριζα δεν διέψευσε το δημοσίευμα, η "αριστερή πλατφόρμα" του Λαφαζάνη μέσω της ιστοσελίδας Iskra, στέλνει μήνυμα στον Τσίπρα και γράφει:
********
 «Δεν ξέρουμε αν οι πληροφορίες αυτές, που αναγράφονται και σε άλλες Κυριακάτικες στήλες  για ανάλογες επαφές πάλι στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με Τραπεζίτες και επενδυτές έχουν την παραμικρή δόση αλήθειας. 
********
Αν, όμως, έχουν κάποια βάση, πράγμα που θα διαπιστωθεί, ούτως ή άλλως, τις επόμενες μέρες, τότε προσφέρονται για πολλές... σκέψεις, ερωτήματα και ίσως συμπεράσματα. Ίδωμεν»...!!!
*********
Τώρα πως άν, λέμε άν, με την  «σοφία» του Ελληνικού λαού γίνει Κυβέρνηση το Τσίπρα θα Κυβερνηθεί η Χώρα και με ποιά πολιτική, το αφήνουμε στην κρίση πάλι του  «σοφού» λαού μας, με το «αλάνθαστο» πάντα (στους αιώνες των αιώνων) πολιτικό... αισθητηριό του...!!!
                   -----------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου