Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

ΠΩΣ Ο ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ «ΜΕΡΚΕΛΙΣΤΗ» ΤΣΙΠΡΑ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥ…ΓΡΑΒΑΤΑ…!!!

ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ και ΜΕΤΑ…ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ…!!!

Στη Ρίγα της Ουκρανίας πού αποφάσισε να ταξιδέψει ο «Πρωθυπουργός» Τσίπρας, προκειμένου να υπογράψει στα «τέσσερα» την 5η αξιολόγηση του Σαμαρά για να αποφύγει ότι μετά από μόνο τέσσερις μήνες Πρωθυπουργίας του «κατάφερε» να πτωχεύσει την Ελλάδα, υπογράφοντας νέα επώδυνα μέτρα, όπου το e-mail Χαρδούβελη θα είναι μέλι πρώτης ποιότητος, υπέστη νέες ταπεινώσεις.

Άστε το στυλ «βλαχάκι» με χαζό και αμήχανο χαμόγελο μπαίνοντας στην αίθουσα συνεδριάσεων, πού έμοιαζε να αντικρύζει τον κόσμο για… πρώτη φορά…!!!
********
Άστε πού η πλέον έγκυρη οικονομική εφημερίδα της Γερμανίας η Handelsblatt, τον χαρακτηρίζει σαν τον νέο «Μερκελιστή» της Ελλάδος, δηλ η Μέρκελ τον κάνει ότι θέλει και τον σέρνει γύρω από το φουστάνι της και περιμένουν τα ζώα που τον ψήφισαν να καταργήσει με ένα νόμο το μνημόνιο και να επαναλάβει στην Μέρκελ το προεκλογικό.
«Mrs Merkel, go back»…!!!
Όπως και το, «εμείς θα παίζουμε ζουρνά και οι αγορές θα χορεύουν πεντοζάλη»…
********
Εδώ έχουμε για Τρίτη φορά την γελοιοποίηση Τσίπρα από Ηγέτη της Ε.Ε., αφού και ο Σούλτς στην πρώτη επισκεψή του στην Ελλάδα έξω από το Μαξίμου «χειρονόνησε» στον Έλληνα Πρωθυπουργό πιάνοντας τον από τον γιακά του υποκαμίσου του δείχνοντας του ότι δεν φοράει γραβάτα.

********
Επακολούθησε η συνάντηση με τον Ιταλό Ρέντσι, όπου στη κοινή συνέντευξη ό Ιταλός Πρωθυπουργός τον είχε «γραμμένο» παίζοντας με το κινητό του, με επιστέγαζμα στο τέλος να του δωρήσει γραβάτα των… 30 ευρώ…!!!

********
Σήμερα ο φιλέλληνας και προσωπικός φίλος του Αντώνη Σαμαρά, γνωστός μπον βιβερ Γιούνκερ άρπαξε τον Τσίπρα τον έσυρε επάνω του και τοποθέτησε τη γραβάτα του στον αγραβάτωτο Τσίπρα κάτω από το χαζό χαμόγελο του Έλληνα Πρωθυπουργού πού το θεώρησε αστειάκι.
********
Τέτοια ξευτίλα…
********
Πάντα η Ελλάδα μας ήταν φτωχή Χώρα, όμως οι Πρωθυπουργοί της ήσαν άρχοντες και ουδείς ξένος τόλμησε να «χειρονομήσει» επάνω τους περιπαίζοντας με την εμφανισή τους, πού ήταν πάντα άψογη και έδειχνε το γούστο των Ελλήνων και την παράδοση της λεβεντιάς και της υπερηφάνειας.
********
Άλλά  όταν η «σοφία» του λαού μας ψηφίζει απολιθώματα του Σταλινισμού και «βλαχάκια» κατωτάτης κοινωνικής υποστάθμης για να καλυτερεύσουν τη ζωή μας στην Ευρώπη, δυστυχώς αυτή την αντιμετώπιση του «παρακατιανού» θα έχουμε.!!!
********
Δέστε πως ο Γιούνκερ χαριεντίζεται εις βάρος του Τσίπρα, ωσάν να «παίζει» με το σκυλάκι του.
                  -----------------------------

2 σχόλια:

  1. ΜηνΞΕΓΕΛΙΕΣΘΑΙ-Στο-Ζυριζα-ολοι-ειναι-πρωθυπουργοι-ΘΑΝΑΣΗ-ΤΟΝ-ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ-δεν-ειδες-Στη_ΖΩΗ-ΣΤΟ-ΛΑΦΑΖΑΝΗ-ΣΤΟ-ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ-ΑΝ-Συνεχισω-θα-γρωφο-πολους-τετοιο-θρασος--τοτη-πολιτικη-αλητ@α-εγω-Δεν-Θυμαμε:-) ΟΥΤΕ-ΤΗ-ΧΟΥΝΝΤΑ-ΜΕ-ΤΟΣΟ--ΥΦΟΣ-ΤΟΥ-ΛΕΝΙΝ-ΤΟΥ-ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ-ΣΑΡΔΕΛΟΚΟΥΤΙ-ΛΑΙΚΑ-ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ-ΥΠΑΡΧΗ-ΕΛΟΧΕΒΗ-ΚΥΝΔΥΝΟΣ:-ΝΑ'-ΤΑΞΑΝΑ-ΖΗΣΗ-ΗΧΩΡΑ-ΟΛΑΟΣ-ΕΚΑΝΕ--ΛΑΘΟΣ-ΨΗΦΙΣΕ-ΟΣΑΜΑΡΑΣ-ΕΙΠΕ-ΚΑΝΑΜΕ-ΛΑΘΗ-ΟΔΕΝΔΙΑΣ-ΣΩΡΕΙΑ-ΛΑΘΩΝ-Η-ΕΛΛΑΔΑ-ΤΟΥ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-ΤΟΥ-ΑΝΔΡΕΑ-ΕΙΧΕ-ΚΥΡΟΣ-Ο-ΖΥΡΙΖΑ-ΠΟΡΕΙ-ΝΑ-ΞΕΥΤΗΛΙΖΕΙ-ΤΗ-ΧΩΡΑ-ΘΑ-ΤΟ-ΡΩΤΗΣΗ.-Ο-ΣΑΜΑΡΑΣ-ΚΑΠΟΙΟΣ-ΘΑ-ΑΣΧΟΛΙΘΗ-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΤΑΞΕ-ΠΑΛΙ-ΟΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ-ΤΑ-ΠΑΝΤΑ-ΣΤΟΥΔ-ΠΑΝΤΕΣ-ΟΙ-ΥΠΟΥΡΓΟΙ-Τ-ΣΤΟ-ΕΡΩΤΗΜΑ-ΑΠΟ-ΠΟΥ-ΚΑΙ-ΠΩΣ-ΜΕ-ΤΗΧΡΗΜΑΤΑ-ΔΕΝ-ΑΠΑΝΤΟΥΝ-ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ-ΔΕΝ-ΕΧΟΥΝ-ΤΑ-ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ:-ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ-ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ-ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ-ΟΛΑ-ΚΑΘΗΛΟΜΕΝΑ-ΣΤΑΣΙ-ΠΛΗΡΩΜΩΝ-ΤΟΥΔΗΜΟΣΙΟΥ-ΠΡΟΣ-ΦΑΡΜΚΕΙΑ-ΠΤΩΜΗΘΡΥΤΕΣ-ΗΠΑΛΙΚΑΡΙΑ-ΘΑ-ΔΙΩΡΘΟΣΗ-ΟΤΣΙΠΡΑΣ-ΤΗΝ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΟΙΟΣ-ΕΙΝΑΙ-Ο-ΚΥΡΙΟΣ-ΒΛΕΠΕΙ-ΕΧΘΡΟΥΣ-ΚΑΙ-ΣΤΟ-ΕΞΩΤ-ΚΑΙ-ΣΤΟ-ΣΩΤΕΡΙΚΟ-ΔΕΝ-ΤΟΝ-ΒΟΙΘΟΥΝ-ΤΑ-ΜΜΕ-ΠΑΙΔΙΑ-ΜΗΝ-ΑΔΙΚΙΤΑΙ-ΣΑΣ-ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ-ΤΟ-ΕΡΓΟ-ΤΗΣ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ-ΤΑ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΕΡΧΟΝΤΑΙ-ΑΝ-ΤΑ-ΞΕΡΗ-Η-ΓΝΩΡΙΖΗ-ΚΑΠΟΙΟΣ-ΝΑ-ΤΑΠΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή