Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

ΤΟ ΕΝΑ (1) ΔΙΣ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΔΕΚΑ (10) ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Ο… «ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΕΝΣΤΙΚΤΟ»…!!!

«ΚΟΜΠΛΕΞ και ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ… ΑΝΙΚΗΤΑ»…!!!

Ο «σοφός» λαός απεφάνθη και η αποφασή του είναι σεβαστή...
Έτσι λειτουργεί (και σωστά) το καλύτερο πολίτευμα στον κόσμο η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, πού επιτάσσει ότι η ψήφος , για όσους ψηφίζουν είναι … ίση…!!!
Έξυπνοι, βλάκες, ψυχικά ανάπηροι και διανοητικά καθυστερημένοι  στην ίδια κάλπη με ίσους όρους συναποφασίζουν ομού και αδιαιρέτως  για το καλό το δικό τους, του συνόλου και τελικά της Πατρίδος.

Δεν χρειάζεται βέβαια να αναφερθούμε στις εγκληματικές εκλογικές του αποφάσεις στο παρελθόν με αποκορύφωμα τις εκλογές του 1920, πού έφεραν την Μικρασιατική καταστροφή, τη δίκη των έξι με συνεπακόλουθο την εκτελεσή τους.
********
Σήμερα μετά τις εκλογές πού προκάλεσε ο Τσίπρας  και την περιφανή νίκη του στο δημοψήφισμα, η Ελλάδα είναι σε πτώχευση κινδυνεύουν μισθοί και συντάξεις , στη δε αγορά δεν γίνεται ουδεμία αγοραστική πράξη.
********
Και όλα αυτά για να γίνει Πρωθυπουργός ο Τσίπρας με, όλα τα δύσμορφα, γελοία  και αντιαισθητικά κυβερνητικά απολιθώματα του Σταλινισμού, πού υποσχέθηκε τα πάντα στους πάντες και σήμερα ζητάει «γονατιστός στα τέσσερα» δανεικά από τους Ευρωπαίους τοκογλύφους για να διασωθεί ενώ ο ίδιος είχε υποσχεθεί λύση χωρίς δανεικά «μακριά και πέρα»  από τους εταίρους –τοκογλύφους… 
*********
Πότε η Ελλάδα και οι Έλληνες ήσαν καλύτερα;;;
********
Επί «προδότη» Σαμαρά, όταν η λέξη grexit  δεν υπήρχε στο Ελληνικό λεξιλόγιο, όνειρο θερινής νυκτός οι ουρές στις Τράπεζες και το τέλος του μνημονίου στο τέλος Φεβρουαρίου με πρόσθετα επιβαρυντικά μέτρα του ενός (1) δις  e-mail Χαρδούβελη ή σήμερα πού με υπογραφή Τσίπρα το (1) ένα έγινε( 8) οκτώ, αύριο θα είναι (12) δώδεκα, και έρχεται ένα νέο μνημόνιο των (50) πενήντα δις…!!!
********
Μακάρι να  ήξεραν οι Έλληνες τι ψήφισαν.
********
Μοιάζουν με τον απατημένο (κερατά) σύζυγο πού για να εκδικηθεί τη γυναίακ του, πού το κεράτωσε, έκοψε τά…γεννητικά του όργανα…!!!
********
*--Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος
*--H βλακεία είναι ανίνητη...!!!
       Αϊνστάϊν
------------------

61 σχόλια:

  1. ΑΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ 61 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΤΕ ΤΣΑΚΙΣΟΥ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ Η ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εξήντα εννέα πιτσαρίες προσφέρουν δουλειά στον άεργο πλέον Τόνυ Σαμαράκα. Πιστεύουν ότι θα αυξήσουν την πελατεία τους, επιδεικνύοντας το κανίς της Μέρκελ!

      Διαγραφή
    2. Είναι αλήθεια ότι η προσωπική περιουσία του κ.Σαμαρά ανέρχεται σε πάνω από 1 δις ευρω;

      Διαγραφή
    3. Φίλε, τα 120 εκατ. που χρωστάει η ΝΔ στις τράπεζες και έχουν χρεωθεί στον Λαό, πρέπει να τα πάρουμε πίσω δημεύοντας τις προσωπικές περιουσίες των Μητσοτάκηδων, Καραμανλήδων, Σαμαράδων και λοιπών απατεώνων της μικροπολιτικής.

      Διαγραφή
  2. ΝΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ "ΚΕΡΑΤΑΣ" ΕΣΚΑΣΕ ΜΥΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ..."ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙ Η ΝΑ ΠΕΘΑΝΕ".!Ι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι εσείς κλέφτες θα πεθάνατε. Κλέβατε 40 χρόνια και χρεώνατε τους Έλληνες. Λαμόγια οι ξένες τράπεζες είναι γεμάτες από τις καταθέσεις σας, με χρήματα από μίζες και υπερτιμολογήσεις.

      Διαγραφή
    2. Τα μάθατεεε! Eίπαν στον Σαμαράκο ότι είναι πολιτικά νεκρός και αυτός πήγε Α΄ Νεκροταφείο για να διαλέξει τάφο πολυτελείας.
      Τόσο έξυπνος...

      Διαγραφή
  3. ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΣΑ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΚΩΛΟΜΠΑΣΤΑΡΔΙΑ ΑΡΧΙΔΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ....ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΓΑΜΙΟΛΗΔΕΣ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΣΑΜΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανωμαλία στο μυαλό σου και στο σωμα σου κακομοίρη.
      Εκτονώνεσαι με αυτες τις κουβέντες?

      Διαγραφή
    2. γαμω τη μανουλα που σε εβγαζε ΠΟΥΤΑΝΟΣΠΕΡΜΑ.ΓΑΜΩ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΡΑΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΑΣ ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΟΥ

      Διαγραφή
    3. Ο γκαβός είναι άντρακλας ρε! Το είπε και ο ίδιος.
      Η στάση στα τέσσαρα είναι για γυμναστική...

      Διαγραφή
  4. 61 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.39 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΗΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εαν σε ρωτήσουν ποιοί είναι οι ήρωες της επανάστασης,βάζω στοίχημα μόνο τον Κολοκοτρώνη θα μας πεις ,παιδάκι στο μυαλο!!!!

      Διαγραφή
    2. Νικηταράς ο νΔημοκρατικοφάγος. Σωστός!!!
      Δημήτριος Νενέκος, μέχρι το 1826 επαναστάτης μετά πρόδοσε.
      Ο Σαμαράς πάντοτε ήταν προδότης. Απόφοιτος του Αμερικανικού Κολεγίου που εκπαιδεύει γενίτσαρους...

      Διαγραφή
  5. Ρε των 5:03 μ.μ, εκτός από "κερατάς" με περικεφαλαία είσαι αγράμματος κακός, βρωμερός τρισάθλιος και άσχημος. Έτσι εξηγείται το μίσος της γραφής σου.
    Ολοι οι "κερατάδες" της δικής σου κατηγορίας ξεσπάνε τα "κερατά" τους με λεκτικές απειλές ότι δήθεν θα κάνουν στούς άλλους αυτό που δεν μπορούν να κάνουν στις γυναίκες τους. Είσαι γιά λύπηση "κερατά" κλαρινογαμπρέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς,αυτοί οι άνθρωποι ,έχουν δικαίωμα ψήφου.Δεν είμαι ρατσίστρια,αλλά κανονίζουν τις ζωές μας.
      Μεγάλο πρόβλημα!!!!
      Δεν είναι συγκροτημένος διανοητικά.

      Διαγραφή
  6. Εντονεs πρωκτοεργασιεs στον Κορυδαλλο για το βαμενο κοντοκλωτσι τσι βγαιωs τσιμπουκλιδου μετα απο πολυωρεs διεργασιεs κατεληξαν......
    α) για το σκισιμο τηs κωλ..οτρυπιδαs του (εαν ειναι σφιχτον λιγο δυσκωλο) θα λαβουν μεροs οι εχωντεs πεοs 18.4
    β) για το σκισιμο τηs κωλ..οτρυπιδαs του (εαν ειναι ανοικτοs που συγκεντρωνει παρα πολλεs πιθανοτητεs καθ οτι μαγκια φωνη και κω...λοs χωνι) θα λαβουν μεροs οι κατεχοντεs πεοs 22.6....
    Κατοπιν τουτου μολιs το πληροφορηθηκε η κ.τσιμπουκλιδου εσπευσε να τον παρηγορησει μην φοβασαι αγαπη μου δεν ειναι τιποτα λεει ο παππουs...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΛΛΟΣ "ΚΕΡΑΤΑΣ" ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΠΟΡΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΛΛΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΝ ΠΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΝ "ΚΕΡΑΤΩΣΕ" ΘΑ ΦΑΕΙ ΞΥΛΟ.
    ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ "ΚΕΡΑΤΑ" ΚΑΙ ΑΝΤΡΕΣ ...ΜΗ ΕΓΕΡΘΗΤΩ.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΚΑΤΑ Κ ΠΙΣΣΑ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΣΑΣ ΚΩΛΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ/ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΣΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΣΤΑ ΜΠΕΝ ΧΙΡΑΜ ΣΑΜΑΡΑ

      Διαγραφή
  8. ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΓΡΑΨΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΖΟΥΜΠΟΥΡΟΥ ΑΥΤΟΙ ΤΑΜ ΤΑΜ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΧΘΕΣ ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΤΟ ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΤΟ ΔΙΧΑΣΜΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΙΑ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΞΙ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΛΥΣΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΙΛΗΣΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΣΟΒΑΡΑ ΚΥΝΔΙΝΕΥΗ ΗΧΩΡΑ ΜΥΛΟΝΟΠΟΥΛΕ ΕΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΟ ΒΡΙΣΗΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΟΡΙΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Η ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΕΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΧΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΘΙΣΤΩ ΥΠΕΥΘΗΝΟ ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ ΑΛΛΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΗ ΑΥΡΙΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΘΑΝΑΣΗ ΣΒΗΣΕ ΤΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. το μπουρδοκλανον μολιs τιs αντικρυσε τιs δυο φαλακρεs τουs ειπε σε λιγο θα σαs χρειαστουμε....παλια λεγανε αναψε τον γλομπο σβηστη τη λαμπα οι πυγολαμπιδεs πεταλουδιτσεs ειναι;;;;;;καλε αυτεs θα βοηθουν πολυ κοσμο θα βαλουν απο ενα κερακι χωντρο στον πωπο και θα κανουν τα πορτατιφφφφφφφφφ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΣ ΚΕΡΑΤΑΣ, Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΛΑΝΙΔΙΑΡΗΣ, ΟΧΙ ΨΗΦΙΣΕ.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΝΑΙνεκοs εριξε το ψηφοδελτιο με το 20αρικο μεσα και βγηκε ακυρον....για αυτο ΑΠΕΙΧΕ ο πατατοφαγοs η κουραδα Ο ΝΟΝΟΣ ποσα 20αρικα να μαζευε η πολλαπληs χρησεωs ουτε για επισκευη του δονητη τηs δεν φτανουν...μητρουλια νανσυ μπουλντοζα κουτρα νταβατζη παραδειση γκατσου τηs τον ξεχαρβαλωσανε..
    αλλωστε ειναι γνωστο τοιs πασοι οτι η φαρδεια κυλοτα δεν χεζει ινα μην πεινασει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "Τα κερατά σου στη γλάστρα κάνουν παρέα με τα άστρα".Ρε κλανιδιάρη βγήκαν τα κερατά σου έξω από το κεφάλι και δε ξέρεις τι γράφεις. Μπράβο κυριε Κλανιαδιάρη ξέσπασε τα κερατά σου κλεισμένος σπίτι σου και βρίσε άλλες γυναίκες αφού τα κερατά σου έχουν φτάσει στη Καππαδοκία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Με θλίβει η αποδοχή του ΟΧΙ στη νεολαία. Και η ΟΝΝΕΔ χρειάζεται νέα ηγεσία. Επανεκκίνηση παντού. Ο Σάκης Ιωαννίδης πρέπει να παραιτηθεί διότι η ΟΝΝΕΔ τσακίστηκε στο δημοψήφισμα..Η ηγετική ομάδα της ΟΝΝΕΔ απέτυχε παταγωδώς να πείσει τους νέους ανθρώπους. Ο Σάκης και η ηγετική ομάδα της ΟΝΝΕΔ θα πρέπει να παραιτηθούν. Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος και η εικόνα των συγκεντρώσεων δείχνει ότι είναι ανύπαρκτοι. Χρειάζεται νέα παιδιά που να μπορούν να καταφέρουν αυτό που είναι πασιφανές ότι δεν μπορεί η ηγετική ομάδα της ΟΝΝΕΔ. Πρέπει να παραιτηθεί για να διευκολύνει την ανάκαμψη της παράταξης. Η ΝΔ χρειάζεται ηγεσία με αποτελεσματικότητα στην ΟΝΝΕΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ -ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΞΗ ΟΤΣΙΠΡΑΣ ΤΗ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΗ ΑΠΑΛΑΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ 64 Η ΕΚ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΗΡΕ 54%ΩΣ ΚΩΜΜΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΕΠΕΣΕ ΕΓΙΝΕ ΠΑΣΟΚ ΤΟ 74 ΚΑΙ ΤΟ 2014 ΕΓΙΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Η ΙΔΙΑ ΔΥΝΤΑΓΗ ΔΗΜΣΙΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΔΙΩΡΙΣΜΟΙ ΤΟΤΕ ΔΙΩΡΙΣΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΛΕΙΜΑ Ο Γ Α Π -ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ Δ Ν Τ Η ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΙΑ ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΛΕΩ ΠΟΣΑ ΑΡΠΑΞΑΝ 1_35 ΔΙΣ ΤΟ ΕΛΕΙΜΑ ΕΙΝΑΙ 350 ΔΙΣ ΚΛΑΝΙΔΙΑΡΗ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΕ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΕΙΣΑΙ ΑΡΙΣΤΟΣ ΚΟΠΡΙΤΗ ΞΩΦΛΗΜΕΝΕ ΡΑΓΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΗΣ ΝΑ ΖΗΣΗΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΠΕΣ ΤΗΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΤΟ ΒΡΙΣΙΜΟ ΘΑ ΣΟΥ ΒΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΘΗ ΟΜΩΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αχ κερατά βρε κερατά στο κεφάλι σου κέρατα βαριά, τα έχεις μετρήσει κύριε Κλανιδιάρη, δυστυχισμένο και ελαττωματικό ανθρωπάκι πού πάσχεις από την ανίατη ασθένεια του..."μη εγέρθητω" ;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. εχει τσουξει ασχημα εκει στη νδουλα.

    Εχω μπει σημερα σε ολα τα νδ μπλογκ και εχει πεσει μαυρη μαυριλα, οδυρμος και κλαμα. Παραιτηθηκε και ο ψυχασθενης μεγαλομανης καρεκλακιας που ειχατε για αρχηγο και εδωσε κι αλλο πονο στους προς εξαφανιση οπαδους του. Πολυ γελιο εχω ριξει.

    Αλλος λεει για αρχηγους, αλλος για το κομματικο κρατος του συριζα κι αλλος για την οννεδ.. χαχχαχαχαχαχα! ρε μαγκες, ειστε ψυχικα αρρωστοι οι εναπομειναντες εκει στη νδ? Ποια οννεδ ρε απολιθωματα? ποιο κομματικο κρατος ρε ασχετοι? Ποτε προλαβε? Αντε, επειδη εχω 61% κεφια θα σας πω. Το λαθος δεν ηταν επικοινωνιακο (που και εκει τα σκατωσατε προφανως, μεχρι και τον σημιτη αναστησατε συν του οτι το ριξατε στην τρομολαγνεια).
    Το λαθος ειναι πλεον η ιδια σας η υπαρξη. Ειστε το σαπιο χθες. Αντιπροσωπευεται τη λαμογια την ψευτομαγκια, τον παρταλισμο την διαπλοκη και την τσατσια. Ειστε οπισθοδρομικοι, φοβικοι και εθελοδουλοι. Κρυβεστε πισω απο λεξεις, δεν ειστε ειληκρινεις, δεν εχετε καμμια αυτοκριτικη γιατι ειστε πολιτικαντηδες και εκλαμβανετε την αυτοκριτκη ως αδυναμια. Ειστε τοσο βουτηγμενοι στα σκατα που εχετε πλεον γινει ενα με αυτα. Αυτα δεν διορθωνονται, απλα εξαφανιζοντα.

    Αν δεν το καταλαβατε ακομα, χθες πεθανατε πολιτικα ανεξαρτητου εκβασης της διαπραγματευσης.

    Αντε, καλως να βρειτε το πασοκ στο 5% και δεν θα μας λειψετε. Μολις πεθανουν και οι τελευταιοι εμφυλιοπολεμικοι δεξιοι, που δεν αργουν, αντι για βουλη θα μπειτε σε μουσειο, οσοι εχετε μεινει εκτος φυλακας. τα καλυτερα ερχονται καλοπαιδα καθως το παρτυ που στησατε με τους πασοκους απο το 80, τελειωσε οριστικα. Τα βαζω εγω τα κολυβα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. θα συμφωνήσω μαζί σου για την ΟΝΝΕΔ, χρειάζεται νέα δεξιά. δεξιοί υπάρχουν έξω. Κόμμα με μηδαμινή επιρροή στη νεολαία είναι καταδικασμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. αν δεν υπάρξει νέα δεξιά, θα έχεις τη ΧΑ στο 15%.
    Σου αρέσει αυτή η προοπτική αριστερέ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Όλοι αυτοί οι τύποι στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ τίποτα δεν έχουν ακόμη καταλάβει για το τι έκαναν στη χώρα και πόσο τους μισούν οι πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κ.ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ:Μου προτειναν να γινω προεδροs τηs ΝΔ!!!
    Προτασειs για να θεσει υποψηφιοτητα για την προεδρεια τηs Νεαs Δημοκρατιαs ισχυριζεται πωs εχει δεχθει το στελεχοs του ΛΑΟΣ Κωσταs Αιβαλιωτηs...Ο ιδιοs εγραψε στον προσωπικο του λογαριασμο στο twiter!!!Ευχαριστω τα στελεχη τηs ΝΔ που μου προτεινουν να ειμαι υποψηφιοs προεδροs τηs ΝΔ αν και εφοσον ανοιξει η σχετικη διαδικασια ομωs...ομωs νομιζω οτι πιο ευκολα θα δουμε αρειανουs στην πλατεια κλαυθμωνοs παρα τον κ.Σαμαρα να ανοιγει την διαδικασια εκλογηs νεου αρχηγου ομωs 39 παλιοι συναγωνιστεs τηs ΝΔ προτεινουν να ειμαι υποψηφιοs προεδροs τηs ΝΔ ρωτησαν το Κολλεγιο Αθηνων τουs γονουs και τα τζακια;;;;;;ΣΦΑΣ(συλλογοs φυγοστρατων αστρατευτων σκ@τοκουραδων) προεδρε μαζι σου και μακρυα απο τα περιστερια μολιs δουν μπουχεσεs τουs χεζουν....ξερει τι επαθε ο προηγουμενοs βρωμυλοs που τον καταχεσε το πτηνον...και μην ξεχασειs το απολυτηριο στρατου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΔΙΑΚΟΨΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΣΩΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.ΑΝΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ο προεδροs....
    καλε προεδροs που υπηρετησε 28 ολοκληρεs ημερεs γινεται;;;;;;;χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    παρακαλω μην βριζετε αποστειλατε στον υποψηφιο προεδρο την αγαπη σαs.....προs οικολογουs ψηφοφορουs στειλτε του εν αγγουρακιον μιαν μπαναναν ευμεγεθη εν κολοκυθακιον μιαν μελιτζαναν...προs ευπαθειs κοινωνικαs ομαδαs αποστειλατε εν κλανοδοχειον μια ροχαλα σε μικρο κουτακιον εν κουραδακιον αποξειραμενον οι δε ευκοιλιοι αποστειλατε τσιρλαν συσκευασμενην αεροστεγωs και οι μη εχοντεs αποστειλατε τα @ρχιδια σαs σε φωτοτυπιαν....υπευθυνοι επι των παραλαβων κ.κ.καψιωτηs τζιτζωκοs αποστειλατε Brukselles avenue chazal 145 shaerbeek 1030 kwakellstraat-5-vilvoorde & athens dionysos xrysanthemon 27

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 61%ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΗ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΗ ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΑΙ ΝΑ ΔΩ ΕΣΑΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΤΟ ΓΛΕΝΤΗΣΟΥΜΕ Η ΘΑ ΚΡΥΦΤΗΤΕ ΜΕ ΤΗ ΟΥΡΑ ΚΑΤΩ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΗ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΑΝ ΑΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗ ΚΑΜΙΑ ΛΥΣΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΝ ΣΤΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΗ ΑΝ ΝΑΙ ΤΗ ΘΑ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΣΑΙΝΙΑ ΟΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΗ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΙ ΤΗΣ Ν Δ ΕΣΕΙΣ ΘΑΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑ ΚΑΝΗ ΞΕΡΕΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΡΧΙΖΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ Η ΕΥΘΗΝΗ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΙΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΧΕΙ Η Ν Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ τα δύο αδέρφια μας τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΝΟ που η κυβέρνηση Σαμαρά ευθύνεται μετά τις δηλώσεις και τις προτροπές για την άνανδρη αυτή εκτέλεση..Ζούμε και θα αγωνιστούμε για να δούμε τον Σαμαρά και λοιπούς στη φυλακή. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..1-11-2013.

    ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.....
    ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Η ΝΔ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝ... ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΛΤΑΝΑΣ!
    Ο ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ, ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΑΡΧΙΚΙΝΑΙΔΟ ΚΑΙ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ (ΔΙΑΡΡΗΚΤΗ) ΘΑΝΑΣΗ ΚΛΑΡΑ, Η΄ ΣΟΥΛΤΑΝΑ Η΄ ΜΙΖΕΡΙΑ, Η΄ ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ! ΓΝΩΣΤΟΣ ΔΗΛΩΣΙΑΣ (ΕΞΑΣΦΑΝΙΣΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΜΕΤΑΞΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ, ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ "ΤΙΜΗΜΑ" ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ), ΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΑ, ΟΠΟΥ ΕΣΦΑΞΕ ΜΙΚΡΑ ΝΗΠΙΑ, ΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ ΤΟΥ 5/42 ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΥΖΩΝΩΝ ΤΟΥ ΗΡΩϊΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ Δ. ΨΑΡΡΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ...
    ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ Η΄ ΑΦΕΛΕΙΣ, ΔΙΕΡΩΤΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Η ΝΔ ΕΚΧΩΡΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΣΕ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ... ΓΙΑΤΙ ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ... ΓΙΑΤΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ... ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ο υποδικοs προεδροs ειπε οτι η καλπη εβγαλε οι 6 στουs 4....για αυτο απειχε.....αμα το πιασει καμμια τσιρλα εντοs του παραβαν;;;;;;ξερει και το αμπε μπα μπλομ μπλιμ μπλομ
    πινει και νερο απο το μπουκαλι με το καπακι
    εχει μια κουραδολογοπρεπεια
    ατιμο πτηνο τι χεσιμο ηταν αυτο;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΒΡΕΣΤΕ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΑ "ΚΕΡΑΤΑ" ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ.
    ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΙ Η ΖΗΛΟΦΘΟΝΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΜΙΑ ΖΩΗ.
    Η Ν.Δ. ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ, ΕΣΕΙΣ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ. ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΑΛΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ.
    ΜΗΝ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ.
    ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ.
    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ;;;
    ΠΕΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ. ΑΛΛΑ ΠΟΥ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τα καλυβιωτικα αγγουρια οπωροπευτικα η οπωροκηπευτικα ειναι;;;;;εχει μια κουραδολογοπρεπεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΑΝΩΝΥΜΕ 6 57 Ο ΛΕΝΙΝ Ο ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ΣΤΟΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΥΓΙΤΗΣ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΧΙΤΛΕΡ ΑΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΠΟΙΟΣ Ν Δ ΤΗΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥΓΡΑΦΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΠΩΣ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΡΑΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. http://perimajestic.blogspot.gr/2015/07/9-10-2-3_7.html#links

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΣΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΣΤΑ ΣΑΜΑΡΑ.ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟ:
    http://www.xryshaygh.com/assets/images/news/MEIMARAKIS-velouxiotis.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ο Γερμανοs αντικαγκελαριοs κ.Sigmar Gabriel στην γερμανικη βουλη ειπε:Για την σημερινη κατασταση στην Ελλαδα δεν φταιει ουτε ο λαοs τηs ουτε η σημερινη κυβερνηση!!!!!Το λαθοs που καναμε και δεν υπολογισαμε σωστα ειναι οτι δεν λαβαμα υποψη μαs οτι στη χωρα ''Υπαρχει μια Διεφθαρμενη Οικονομικη Ολιγαρχια που Λυμαινεται χρονια τωρα ακομα και με την κριση!!!!!!!Τα προγραμματα στην Ελλαδα απετυχαν γιατι ΤΑ ΔΥΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΣΟΚ-ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΑΝΩΝΥΜΕ 9.50 ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΝΕΟ ΑΥΤΟ ΑΝ Ο ΓΕΡΜΝΟΣ ΗΤΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΡΕΞΕ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΗ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΤΟΠΟΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ ΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΗ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ Υ Γ ΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΒΑΛΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΡΩ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΟΣΑΜΑΡΑΣ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΑΣ ΝΑ Τ ΦΩΡΤΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗ Ν Δ ΤΟ ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΗ ΑΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. eiste o sinior isioni ntekavloni;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. O κοινοβουλευτικοs εκπροσωποs τηs Nεαs Δημοκρατιαs Αδωνιs Γεωργιαδηs στο περιοδικο Focus Online 23/06/2015 Eγω προτεινα στουs Γερμανουs να κλεισουν τιs τραπεζεs για να χρεοκοπησει η χωρα!!!!θα ηταν καλυτερα τωρα να εισαχθει ελεγχοs κεφαλαιων και να αφησουμε τη χωρα να χρεοκοπησει και σε αυτη τη βασει θα μπορουσαμε να πετυχουμε μια λογικη συμφωνια με τουs δανειστεs!!!!!Aντε γ@μησου ρε βρωμοπ...ουστε παλιοπ...ουστε κωλ...ογ@μημενε παλιομ...πινε ξευτιλισμενε προδοτη που...στη.....σαs παρακαλω μην τον βριζετε ειναι ντροπη ο ανθρωποs την γνωμη του ειπε....δεν ειναι σωστο ντροπη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Κέρατα, κέρατα κέρατα παντού και τα μυαλά στα κέρατα τού κάθε "κερατά" τσιπροαριστερού.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Στα ΝΑΙνεκια και στα ΑπΕχΟνΤα
    Ο Ελληνικοs Λαοs εδωσε τα ΑΡΧΙ...ΔΙΑ ΤΟΥ τα ΠΡΟΕΞΕΧΟΝΤΑ ο ελληνικοs λαοs ειναι χουβαρνταs....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Μαζεφτε τα κερατα που σας φορανε οι γυναικες σας ναζιστοσταλινιστες γιατι η ξεφτιλα σας δεν ξεπνενεται με πατριωτικες κορωνες κεραταδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΡΙΤΟ ΜΝΥΜΟΝΙΟ ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΝ ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΑΛΙΝΕΣ ΚΑΙ ΕΣΤΗΣΑΝ ΠΑΝΥΓΗΡΙ ΡΕ ΠΑΝ ΑΗ' ΕΣΥ ΠΙΝΗΣ ΜΟΝΟ ΡΕΤΣΙΝΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΗ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΠΑΝΑΗ:-) ΟΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΕΙ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΚΑΤΑ ΚΟΙΤΑ ΡΕ ΠΑΝΑΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΡΕ ΠΑΝΑΗ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΗΣ ΚΑΝΑ ΡΟΠΑΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΣ Α.Ε Τι σκ@το σοι ειναι αυτο;;;;η αντιγονη με το σκουλαρικι στο ρουθουνι γιατι αραγε ψηφισε για την ιθαγενεια ΝΑΙ σε ΟΛΑ...Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΨηλοΙΣΙΔΩΡΟφακλανα ΑΠΕΙΧΕ και ο κουληs το βλεμα τηs θλιμενηs αγελαδοs αυτοs καλε του παππου ΤΕΡΥ ειπε μονο το 7 στα αλλα ΟΧΙ λετε να υπαρχει κανενα αλλο μουλικο;;;;;η κοντοσαβουρα το πακιακιο ο κεραταs η βαψωελιου το κοντοκλωτσι η πορδιτσα ο τενισταs η βαμενη κωλ...οτρυ..πιδα η μαιμου ΑΠΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΚΕΡΑΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΟΣΤΑΛΙΝΙΣΤΗΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ" ΔΕΝΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΑΠΛΥΤΟΙ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΑΡΑΙΟΙ ΕΤΣΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΕΝΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Μη λες τα γιουσουφάκια του ναζιζοσταλινισμού "κερατάδες" είναι σκληρό δεν το μπορούν γιατί πονάνε.
    Να τούς λες "κερατούκληδες", γιατί τους έρχεται πιό γλυκά με βαζελίνη. Οπως με τον Μανωλιό πού όταν τον "έπαιρνε" τον ρώτησε ο επιβητοράς άν πονάει χωρίς βαζελίνη και αυτός απάντησε
    "Πονάνε ορέ οι άντρες".!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ¨ΝΑΖΙΣΤΟΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ¨ ; ΜΑΛΛΟΝ ΣΑΣ ΒΑΡΕΣΕ Η ΖΕΣΤΗ....Ή ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΕΜΑΘΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΙΤΣΕΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΤΑΝΑΡΑΣ Ο ΥΙΟΣ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ Ο ΜΠΕΝ ΧΙΡΑΜ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ο κεραταs τηs κνιτισαs βασουλαs o γιατροs τσαμπιεροβαζελινηs η ξανθεια παρουσιαστρια εβγαινε απο το γραφειο ολο αχτενιστη η κατερινα αφηνε την πορτα ανοιχτη αλλα μπιμπιλασιον με καθετηρα γινεται;;;;;τον ρωτησε ο επιβητοραs τον βαη..''Πονανε ορε οι ανδρεs''.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. τοοοοο πλοιο θα σαλπαρειιιιιι για λιμανιαααα ξεεναααα, εισθε για τον μπουυυτζοοοννν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ουυυυρτττ ζοουυυυυυρρρτττρτρττρττ μμμμππππρρρρρρρρρρρρρ τρτ τρτ ττττττρττττ αααααααααααααααααααααααααηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοζααααααρρρτττττ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. πες σε 'κεινον τον ψηλο τον παναθηναϊκακια οι επομενοι τρεις που θα πανε να τους γαμησει....




    πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς τι λε ρε πουστη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή