Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΣΤΗ «ΧΛΕΥΗ» ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ και ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΩΣ Ο ΠΛΕΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ… ΕΞΙ (6) ΜΗΝΕΣ…

ΕΝΑ ΔΕΙΛΟ και ΑΔΥΝΑΜΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑΘΕΤΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΙΑΡΚΩΣ ΣΕ… ΕΚΛΟΓΕΣ και ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ…!!!

Ουδέποτε στο παρελθόν Πρωθυπουργός  ζημίωσε 80 δις ευρώ άμεσα απαιτητά την Χώρα μέσα σε 6 μήνες , χωρίς να λαμβάνεται υπ’ όψιν η ευρύτερη δημοσιονομική ζημιά στη πραγματική οικονομία πού ασφαλώς είναι…ανυπολόγιστη…!!! 

Η Ελλάδα στη διακυβέρνηση Σαμαρά με ευθύνη και νοικοκύρεμα έκλεισε με 1% ανάπτυξη, προβλεπόταν για το τρέχον έτος  (2015) ανάπτυξη 2,4%  και μέσα σε διακυβέρνηση Τσίπρα 6 μηνών βρίσκεται μέχρι σήμερα στο… μείον 5%...!!!
*******
Αυτό το αξιολύπητο ανθρωπάκι σαν γνήσιος αριστερός δεν ξέρει να κυβερνήσει.
*******
Οί αριστερές παπάρες  των καφενείων του φραπέ δεν έχουν καμία σχέση με την σκληρή πραγματικότητα της  διακυβέρνησης του τόπου.
********
Ένα αδύναμο και δειλό ανθρωπάκι πού δε μπορεί να κυβερνήσει το κόμμα του πως είναι δυνατόν να κυβερνήσει την Ελλάδα;;;
********
Ο Σαμαράς σε μία νύχτα διέγραψε 22 βουλευτές , όταν ανττάχθηκαν σε αποφασή του , ενώ προηγουμένως  είχε διαγράψει και την Ντόρα.
********
Ο Τσίπρας έτρεμε την Περιστέρα, (την συμβία του πού σε ηλικία 16 ετών τον έγραψε στη  ΚΝΕ) για να υπογράψει την συμφωνία, όπως αποκάλυψε ο Ολάντ.
********
Τώρα ξαναδιαβάζουμε ότι η Περιστέρα του έλεγε ότι ο Βαρουφάκης είναι  «νούμερο», αλλά αυτός δεν το… καταλάβαινε…!!!
********
Ήδη 40 βουλευτές του τον κατονομάζουν ως «προδότη» και «κωλοτούμπα» και αυτός  αδυνατεί να τους διαγράψει και μπαίνει σε σκιαγράφηση των αντιθεσεών του με το κρυφτούλι των… No papers…!!!.
********
Mετά από 6 μήνες διαπραγμάτευση όπου γέλασε κάθε πικραμένος Ευρωπαίος με τις «κοτσάνες» των αριστερών διαπραγματευτών, για τον κίνδυνο της πτώχευσης  ανακάλυψαν –εκ των υστέρων- ότι η συμφωνία ήταν απαραίτητη.
********
Το αριστερό ανθρωπάκι πού υποδύεται τον Πρωθυπουργό , πνιγμένο από την δειλία του και τις αριστερές του φαντασιώσεις , όσο παραμένει στη κυβέρνηση τόσο χρεώνει με δις καθημερινά τον Ελληνικό λαό.
********
Ας τολμήσει να κάνει αλλαγή σκυτάλης και ας παραδώσει στην…Περιστέρα…!!!
********
Η μόνη παρηγοριά η επιλογή του να κάνει Υπουργό τον ΧαΪκάλη για να επιλύσει το ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό  των Ελλήνων.
********
Άς μας τον αφήσει ως «ιερά και απαράγραπτη»… παρακαταθήκη…!!!
               -------------------------

11 σχόλια:

  1. Ο Τσίπρας εκπροσωπεί μια αφελληνισμένη γενεά, όπως την οραματίστηκε ο εθνοπροδότης Κ.Καραμανλής. Πούλησε την Κύπρο, Πούλησε όλη την Ελλάδα.
    Σε τι διαφέρει ο Τσίπρας από τον Μπαρμπυ Βαρβιτσιώτη, τον μουστακαλή βαρύμαγκα ,τουρκοκρητικό Μεϊμαράκη,το δουλικό Μητσοτάκη ονόματι Κωστή Χατζηδάκη.
    Μη ξεχάσω τις μεταγραφές στην συμμορία του «μεσαίου χώρου» Βορίδη και Άδωνι Μπουμπούκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λειπη η γατα χορευουν τα ποντικια λειπουν οι ηγετες επι κρατησε ο μονοφθαλμος με ενα λαο χαζοχαρουμενο κατι αρουρεοι κατι που κυκλοφορουν στο σκοταδι φοβουνται το φως ανιστοριτα αυτα αποφασιζουν και ψηφιζουν ποντικια ενα μην βαζεται στο στομα σας ηγετες οπως ο καραμανλης που πηρε μια διαλημενη χωρα -σταχτες την εκανε κρατος σε ολλους τους διεθνης οργανισμους ασχοληθηται με δικα σας σκουλικια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΕ ΝΟΥΔΟΥΛΑ-ΤΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. KAΡΚΙΝΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ. ΟΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΠΑΣΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΡΩΪΚΟΙ ΠΑΡΚΑΔΟΡΟΙ ΘΥΡΩΡΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΤΗΣ ΗΡΩΪΚΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΗΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ "ΕΘΝΑΡΧΗ" . . . ΣΚΑΤΑ Κ ΠΙΣΣΑ ΜΩΡΗ ΓΑΜΙΟΛΕΣ ΠΟΥΣΤΟΠΡΟΔΟΤΕΣ

      Διαγραφή
  5. Τετοια εγκληματικη οργανωση λαμογιων απατεωνων μασωνων κλεφτων....μια περιστεροχεσμενη κουραδα μια βρωμοκυλοτα ενα διγαμο αγραματο σανοπωλη γαλατα λαμογιο απατεωνα μασωνο βρωμιαρη ξευτιλισμενο προδοτη κλεφτη μιζα αρπαχτρα με ενα νεφρο και καθετηρα τετοιον ηγετη με εκπροσωπο λαμογιο απατεωνα αλοιθωρο κερατα κλεφτη αστρατευτη φυγοστρατη κυλοτα πλαστογραφο και τουs κλασατε τουs φτυσατε τουs χεσατε ντροπη σαs καλε αχαριστοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με αυτα που γραφετε ρε θρασιμια περιμενετε να ψηφηση εσυ ενας εισαι κανης τοσο κακο που νωμιζης οτι κανης καλο πες το στο Μιχαλολιακο εγω μιλω ειλικρινα δεντον εχω ακουση να βριζη εσυ τι νωμιζης οτι κανης εσυ εχεις παρη πτυχιο πολυτεχνιου να πας να σε διαβαση ,ο παπας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΦΩΣΤΗΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΩΤΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ..ΒΓΑΖΕΙ ΦΩΤΙΕΣ

      Διαγραφή
  8. ΝΑΙ, ΖΗΤΩ ΟΙ "ΗΡΩΪΚΟΙ" ΠΑΡΚΑΔΟΡΟΙ- ΘΥΡΩΡΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΤΗΣ ΗΡΩΪΚΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΗΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ζητω η αλητικη πορνο εγκληματικη οργανωση τηs κερατοφορτωμενηs πρωην βενυ νυν τηs κατεριναs τηs μητρουλια τηs κουτρα τηs νταβαντζη τηs γκατσου τηs τσαμπιερη τηs ζαμπουρου τηs τσιλιμιγκρα τηs τζιτζωκου τηs νανσυ τηs μπουλντοζαs τηs βγαινιωs του παππου τηs σαβοργιανακη του τοτου κοινωs κλαψωμ...ουνα του τρομπα γιωτομπαλινου γκουφη τηs γριαs πορδοπρεσβεωs του κερατα μιχαλακη του νυζαμη του στραβοστομη σταθακη του κωλωγλυφτη πασχου αρχηγοs ιχνηλατηs του κω...λου....ΛΑγΟΣ οι ΒΡΩΜΟΠ...ΟΥΣΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή