Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ «ΓΕΡΟ-ΞΕΚΟΥΤΗ» ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΑΛ. ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ ΠΟΥ ΣΑΝ ΖΗΤΙΑΝΟΣ ΕΚΛΙΠΑΡΕΙ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ 100 ΔΟΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ και ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗ ΒΙΛΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΡΙΖΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ... ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ...;;;

ΔΗΛΩΝΕ ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ  (2.Εκατ. ΕΥΡΩ) και ΣΥΝΑΜΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΧΑΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΙΣ...100 ΔΟΣΕΙΣ...!!!

Τέτοιο εξευτελιστικό θέαμα Υπουργού, με τέτοια προσωπική-ατομική  αναξιοπρέπεια δεν έχει γνωρίσει ποτέ ο τόπος...!!!
Φαντασθείτε Υπουργό πού φιλοξενούσε τα καλοκαίρια  στην Βίλα του στην Αίγινα την οικογένεια Τσίπρα, ( ό ίδιος δηλώνει ότι είναι «πολιτικός» του πατέρας και τα παιδιά του τον αποκαλούν Παππού),

από το 2010 να μη πληρώνει τη  «φιλοξενιάτικη» κατανάλωση νερού αξίας 6.600 ευρώ και να προσφεύγει  στο Δήμο ο οποίος του χάρισε το 60% και να πληρώνει τελικά 2.600 ευρώ και μάλιστα σε 18 δόσεις δήλ. 144 ευρώ τη δόση.
********
Γέλιο προκαλεί ότι ο εν λόγω Υπουργός περιστάνει στο Συριζαίϊκο «λεχριταριό» τον...κοσμικό και άς λένε οι πληροφορρίες ότι «χορηγός» της πάσης φύσεως φιλοξενίας της οικογένειας Τσίπρα και των ηγετικών στελεχών τού κόμματος ήταν η Τασούλα Χριστοδουλοπούλου με εξαργύρωση την Υπουργοποιησή της όπως και του συζύγου της Θ.Δρίτσα.
*********
 Όπως επισημαίνουν σήμερα «Τα ΝΕΑ», ο αστείος Φλαμπουράρης δήλωσε ταμειακά διαθέσιμα το 2013  2 εκατομμύρια ευρώ, ενώ  το 2014 1,3 εκατομμύρια ευρώ. 
********
Το οποίο σημαίνει ότι η αδυναμία πληρωμής των οφειλών του από φορολογία εισοδήματος και ΦΠΑ που δήλωσε ο μπαρμπα-εργολάβος στην Εφορία για να ενταχθεί στις 100 δόσεις, ήταν ψεύτικη! ήταν Πλαστή!
 Διοτί είχε χρήματα και δεν πλήρωνε γράφει στη στήλη του ο Γιώργος Παπαχρήστος.
********
Τα παραπάνω εξελίσσονται στον απόηχο των καταγγελιών του Βουλευτή του Ποταμιού και τέως Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, Χάρη Θεοχάρη περί ύπαρξης« μαύρων ταμείων» στην εταιρεία τού διακονιάρη  Υπουργού Φλαμπουράρη που ακόμα και σήμερα, μια εβδομάδα μετά μένουν επιδεικτικά αναπάντητα.
********
Βέβαια ο Τσίπρας κάνει τα πάντα να κουκουλώσει το «πόθεν έσχες» του  πολιτικού του πατέρα και παππού των παιδιών του αφού όπως μαρτύρησε ο Βαρεμένος θα καταθέσει νέο και αυτό θά... εξετάσει η Επιτροπή...!!!
******** 
Αν αυτά συνέβαιναν επί ΝΔ, θα είχαν πυρποληθεί Τράπεζες μαγαζιά και θα είχαν φύγει και τα πλακάκια της πλατείας Συντάγμτος από τους κουκουλοφόρους.
********
Όμως ο Τσίπρας ξεπληρώνει ότι όταν έγινε Πρωθυπουργός, ο Φλαμπουράρης μπορεί να μη τον φιλοξενεί τα καλοκαίρια στη Βίλα του, φρόντισε όμως να φιλοξενηθεί σε βίλα γνωστού εφοπλιστή στο Σούνιο και να κάνει βόλτες στο Αιγαίο με το κότερο του Mr. «εμφύτευση μαλλιών».
********
Ο αείμνηστος όμως «Γέρος της Δημοκρατίας» Γεώργιος Παπανδρέου του οποίου τον υιό Ανδρέα μιμείτε απ' άκρου εις άκρον σαν πίθηκος ο Τσίπρας έλεγε:
********
«Ο κανόνας της «ηθικής αναξιότητας» πρέπει να  ισχύει για τη Βουλή των Ελλήνων.
 Η Βουλή αποφαίνεται δια το πολιτικόν ήθος των βουλευτών, δια την αξιοπιστίαν ή την αναξιότητά τους. 
Οι βουλευτές πρέπει να υποκύπτουν στον άγραφο αλλά παντοδύναμο νόμο της πολιτικής ευθιξίας και φιλοτιμίας. 
Διαφέρει ο πολιτικός νόμος από τον ποινικό, διότι στον μέν ποινικό νόμο η αμφιβολία είναι υπέρ του κατηγορουμένου, στον πολιτικό νόμο όμως είναι εναντίον του».
             -------------------------

6 σχόλια:

  1. Θίασος σκιών απο λεχρίτες και λαμόγια η αριστερή Κυβέρνηση Τσίπρα. Σιχαμάρα....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μμ στενοχωριέσαι θα τον απαλλάξουν στις 20 του μήνα μαζί με τον άλλο ανίκανο υπουργό το Σταθάκη τον χαζοχαρούμενο. Όλα τα λαμόγια, άμα δηλώνεις αριστερός απαλλάσονται.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδιά όταν πηγαίνετε κατηγορούμενοι στα δικαστήρια γιά χρέη ή γιά άλλα αδικήματα να ισχυριζόσαστε ότι είσαστε "αριστεροί" οπότε θα αθωωνόσαστε αφού οι αριστεροί είναι ανεπίληπτοι κάθε χρέους και αδικήματος κατά..."το αλάθητο τού Πάπα"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. *** ΟΙ ΔΟΛΟΦΩΝΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΠΙΣΤΕΥΗ ΚΑΝΕΙΣ
    ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ****
    ΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣΚΑΛΥΠΤΗ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ! ! ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΗΜΕΡΑ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟΝ!! ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ !!
    {{ ΠΟΙΟΣ ΒΑΖΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΒΑΖΩ ΕΝΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟ ΠΡΟΒΑΤΑ ΟΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΘΑΤ ΤΟ ΧΡΕΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΘΑΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟ ΝΤΟΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ }}
    ** ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΙΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ **
    {{ ΘΑ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ
    ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΖΗΛΙΚΗ }}}
    ** ΔΕΝ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΛΕΙΜΑ ΑΠΟ ΙΔΑΝΙΚΑ **
    ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ!! ΟΤΑΝ Ο ΝΔΤΗΣ ΨΗΦΗΖΗ ΤΟ ΝΤΟΡΑΚΙ -ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΝΔΤΩΝ ΝΑ ΕΧΩ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΕΞΗ -ΚΑΜΕΝΟ!! ΑΧ ΨΩΡΟΚΩΣΤΕΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τζαπατζής, τρακαδόρος και μέγας φεσαδόρος ο πατέρας του Τσίπρα και Παππούς των παιδιών του.
    Δηλ. όπως γράφεις πολιτικό σαφαρι, με τα λεφτά της Τασούλας Χριστοδουλοπούλου παρίστανε στους κατσαπλιάδες και άπλυτους του Συριζα τον...κοσμικό.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. **** ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΔΟΛΟΦΩΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!!
    ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙ ΤΗΣ ΣΙΑ ΟΤΙ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ!!!
    ΕΛΕΓΕ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΑ ΦΩΡΤΩΝΕΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ!! ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΨΕΥΔΗ Η ΣΙΑ!! ΟΥΤΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΑΙ!! ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΗΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΤΑΙ!!
    Η ΛΑΣΠΗ ΔΕΝ ΚΟΛΑΗ!! ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ!! ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ , ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ;;;
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝΠΑΤΡΙΔΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΞΑΝΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΕΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή