Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

SILVER ALERT: Ο ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ Ν.Δ., ΣΗΜΕΡΑ (ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΑΙΝΟΜΕΝΗΣ ΗΤΤΑΣ ΤΟΥ),ΤΗΝ ΤΟΡΠΙΛΙΖΕΙ και ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΝΑΒΑΛΕΙ ΤΙΣ…ΕΚΛΟΓΕΣ…!!!

ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΤΟ 2009, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΣΚΕΛΕΤΟΙ  και ΟΧΙ Η ΠΟΛΥΠΑΘΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ…!!!

«Rebus sic stantibus».  Δηλ. απρόβλεπτος μεταβολή των περιστάσεων».
Αμέσως μετά τις εκλογές ο «πρόεδρος» Μεϊμαράκης, ένιωσε  τον εαυτόν του ισχυρό και ξαφνικά ξεπερνώντας το συνέδριο του κόμματος, όπως και τις παραινέσεις των Σαμαρά-Καραμανλή προκήρυξε εσωκομματικές εκλογές βέβαιος για την νίκη του, αφού με τον αιφνιδιασμό θα εξουδετέρωνε τους εσωκομματικούς του αντιπάλους.


Ήταν όντως φαβορί ακόμη και όταν πρώτος ο Κυρ. Μητσοτάκης έσπευσε να υποβάλει την υποψηφιότητά του. 
********
Προγραμμάτιζε δε οι εκλογές να γίνουν εντός του Οκτωβρίου ούτως ώστε στο σύντομο χρονικό διάστημα να μη μπορούν οι αντίπαλοι να προετοιμαστούν.
********
Η σούπα «ξίνησε» όταν υπέβαλε υποψηφιότητα ο Τζιτζικώστας και κυρίως ο Άδωνις πού άλλαξε τελείως τις ισορροπίες στη κοινή γνώμη και εν γένει τη λαϊκή βάση του κόμματος.
********
Δραματική αλλαγή για τον «πρόεδρο» Μεϊμαράκη πού εύκολα κατάλαβε και πληροφορήθηκε ότι η εκλογική βάση –κοινωνική βάση της ΝΔ, εγκατέλειψε τους «οστεοφύλακες» του κόμματος και ασφαλώς τον οποιονδήποτε διαδοχό τους.
********
Ο «πρόεδρος» σήμερα, --πού μέχρι χθές φάνταζε σαν εγγυητής της ενότητας του κόμματος-- μπήκε στην αίθουσα πού συνεδρίαζε ή ΚΕΦΕ,  ζητώντας δήθεν διαφάνεια όσον αφορά την εταιρεία που θα αναλάβει την εκλογική διαδικασία.
********
Όμως και οι τρείς συνυποψήφιοι του τον διαψεύδουν για τις αιτιάσεις του, αφού εκείνο το οποίο δήθεν κατήγγειλε δεν υπήρχε καν στην τελική συμφωνία.
********
Απλά ήθελε να διαλύσει την συνεδρίαση με σκοπό να μη γίνουν οι εκλογές πού ο ίδιος προκήρυξε.
********
Βέβαια, προηγουμένως ήθελε να ψηφίζουν μόνο οι «οστεοφύλακες» του κόμματος, --όπως η Ντόρα το 2009--, προκειμένου από τα «όζοντα και  τυμπανιαία  πτώματα» του κόμματος βγεί νικητής.
********
Μετά ζήτησε να μπεί το 20άευρο ως αντίτιμο, προκειμένου να αποκλεισθούν οι αδύναμοι οικονομικά νέοι να ψηφίσουν, έτσι προς δόξα της μπόχας και της κομματικής σαπίλας.
********
Φαίνεται ότι οι «οστεοφύλακες» κατάλαβαν καλά ότι  η δυναμική που αναπτύσσουν στην κοινωνία Τζιτζικώστας και κυρίως Άδωνις φέρνουν τον διάδοχο να έχει χάσει τη ψυχραιμία του, όπως τα αυγά και τα καλάθια.
********
Ό Άδωνις άλλωστε, προανήγγειλε ότι αν εκλεγεί  Αρχηγός την άλλη μέρα κιόλας θα ξηλώσει όλο το μπαγιάτικο κομματικό «υλικό» ζητώντας αυθωρεί και παραχρήμα τις παραιτήσεις όλων.
********
Αλλά το σπουδαιότερο με τον Άδωνι είναι ο ρητός και απερίφραστος λόγος του ότι είναι δεξιός, κάτι το οποίον φτερουγίζει τις καρδιές των Νεοδημοκρατών και μάλιστα αδιακρίτως… ηλικίας…!!! 
********
Και εκεί θα έχουμε πολλές εκπλήξεις, σε αντίθεση με τους ανύπαρκτους ιδεολογικά και πολιτικά μεσαιοχωρίτες πού πέφτουν στη παγίδα της Αριστεράς και…« δεν θέλουν ού», όταν οί άλλοι φώναζαν «ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει αριστερά».
********
Άκου, να ζητάνε σήμερα με τέτοιες οικονομικές συνθήκες οι «οστεοφύλακες» από μία τετραμελή οικογένεια να πληρώσει 80 ευρώ για να τους… ψηφίσει…!!!
********
Αν τολμήσουν να αναβάλουν τις εκλογές, συν τοίς άλλοις και με τη βοήθεια από «ναυλωμένες Ουκρανέζες» της δημοσιογραφίας , τότε η ΝΔ θα γίνει τέφρα  και τα «κοράκια» της, εν πομπαίς και οργάνοις θα την τοποθετήσουν στο οστεοφυλακιό της...
Αλλά δεν θα τους αφήσουμε...

        ---------------------

6 σχόλια:

  1. Όλοι οι σοβαροί περίμεναν ότι μετά τον Σαμαρά οι διάδοχοι πολύ δύσκολα θα κατάφερναν να διατηρήσουν την ενότητα του ιστορικού κόμματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ''Ή ΝΔ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΚΑΝΕΝΟΣ ,,
    ''Η ΝΔ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΙΣ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ,,
    ''Η ΝΔ ΔΕΝ ΔΩΡΙΖΕΤΑΙ ΔΕΝ ΤΕΜΑΧΙΖΕΤΑΙ ,,
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΔΕΝ ΞΕΥΤΙΛΗΣΤΗΚΕ , ΡΕ ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΣΕ ΤΑΙΣΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΩΣΑ 'ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΚΟΛΗΣΑ ΕΝΣΗΜΑ!! ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ' ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕΣ!! ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ 'ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΠΟΝΤΙΚΟΥ!!
    ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΜΑΘΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΤΕ ΦΕΥΓΕΙΣ!!
    Ο ΝΕΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΧΑΡΑ ,Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΗ **********
    ΔΕΝ ΑΞΙΖΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΡΕΖΙΛΙΑ ΞΕΥΤΙΛΕΣ 'ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ !!!
    Η ΠΑΡΑΤΑΞΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ !!!
    ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aφού βλέπει ο Βαγγέλης και το μπαγιάτικο στελεχιακό υλικό της ΝΔ ότι χάνει την προεδρία τώρα βρίσκει προφάσεις εν αμαρτίαις για να αποφύγουν τις εκλογές. Τέρμα οι βαρωνίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε θανασάκο, τουρκόγυφτε του Καρατζαφέρη, γιατί σβύνεις ουσιώδεις πληροφορίες.
    ,Επαναλαμβάνω ο διεφθερμένος, πρόστυχος, κωλονεοδημοκράτης, Μέιμαρά
    κης απομάκρυνε 87 κηφήνες δημοσίους παλλήλους εκ Μεσσηνίας ψηφοφόρους του Τόνυ Σαμαράκου, γνωστού και ως το σκυλάκι το κανίς της Μέρκελ. Υπηρετούσαν ως τσάτσοι στο μπουρδέλο της Συγγρού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τον Γ@ΜΗΣΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!το τι ξυλο εφαγε ο ερωτυλοs γαιδουροσανοπωληs στην ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ...την χωθηκε στην μανα του γιατρου αλλα....τον γ@μησε ο γιατροs του εβαλε τον καθετηρα στην κωλ...οτρυπιδα του με δυο ηχειακια μικρα και απο τοτε κλανει στεροφωνικα για αυτο οταν μιλαει ολο κανει μμμμμμμμμμμμμ ολο παρασιτα ειναι το πρρρρρρρρρρρ μπουρδο πορδο πρωκτο κλανοs χαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχει τρελλαθεί ο μεταβατικός. Το φυσάει και δεν κρυώνει.
    Νόμιζε ότι θα κάνει περίπατο και τώρα τραβάει τα μουστάκια του.
    Ο Τζίτζι δεν καταλαβαίνει τίποτα. Τόλμησε να πάει κόντρα στις επιθυμίες του Κωστάκη, θα τους πάρει το κόμμα και δεν θα ξέρουν από που τους ήρθε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή