Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ Ο ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΚΑΤΙ «ΒΑΡΕΜΕΝΟΥΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΟΤΕ (ΓΙΑΤΙ.;;;) ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΚΑΝΑΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟ κ. ΤΣΙΠΡΑ...;;;

ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕ ΣΤΟΥΣ «ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ» Ο ΤΟΤΕ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Ν. ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ...;;;

Η αλήθεια είναι ότι ο καθηγητής της Νομικής ως Υπουργός Προστασίας τού Πολίτη Γ. Πανούσης,, υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητός στα Σώματα Ασφαλείας, με αποτέλεσμα η Τσιπρονεολαία τού ΣΥΡΙΖΑ να ζητάει τη παραιτησή του, όπως επίσης και στελέχη της  αριστερής Κυβέρνησης...!!!

Είχε ξεμπροστιάσει κουκουκοφόρους, την πολιτική αλητεία των μπαχαλάκηδων και είχε συγκρουσθεί σφόδρα με τον τότε Υπουργό Δικαιοσύνης Γ.Παρασκευόπουλο   για τις έρευνες στα κελιά των «Πυρήνων της Φωτιάς» στις Φυλακές Κορυδαλλού.
********
Έτσι λοιπόν  μέσω ιστοσελίδων πού φιλοξενούν άρθρα και μηνύματα τρομοκρατικών οργανώσεων «στοχοποιήθηκε» το καλοκαίρι, ότι έδωσε εντολή   για τις έρευνες στα κελιά των «Πυρήνων της Φωτιάς», πού μαζί με ποινικούς κρατούμενους είχαν ματαβάλει τα κελιά σε αποθήκες φύλαξης βομβών για τρομοκρατικές επιθέσεις.   
********
Είναι η Άνοιξη πού ο Παρασκευόπουλος νομοθέτησε να βγεί ο Ξηρός από τη φυλακή με το... βραχιολάκι...!!!
********
Είναι επίσης η ίδια ακριβώς περίοδος Μάϊος μήνας, όπου  το σχέδιο «Γοργοπόταμος», αποτελούσε επιχείρηση του Χριστόδουλου Ξηρού προκειμένου να βοηθήσει κρατούμενους των φυλακών Κορυδαλλού και «Πυρήνων της Φωτιάς», να αποδράσουν, ανατινάζοντας τον... τοίχο του σωφρονιστικού ιδρύματος....!!!
********
Σήμερα βέβαια ο Γ. Πανούσης πηγαίνει στον Εισαγγελέα και ασφαλώς θα κατονομάσει τους Υπουργούς πού απειλούν την Ζωή του και το σπουδαιότερο ότι την πληροφορία την είχε από το κ. Ρουμπάτη Αρχηγό της ΚΥΠ πού διόρισε ό ίδιος ο...Τσίπρας...!!!
********
Να η απάντηση σε μερικούς «ΒΑΡΕΜΕΝΟΥΣ» πού διαλογιζόμενοι με ύφος ποντικού στα ΜΜΕ και  διερωτώνται γιατί ο Πανούσης δεν έκανε τις αποκαλύψεις όταν ήταν Υπουργός και τις κάνει τώρα...!!!
                  ---------------------------

7 σχόλια:

  1. O Πανούσης επιβεβαιώνει τον Αντώνη Σαμαρά και τη θεωρία των "δύο άκρων". Τώρα τι λένε τα δημοσιογραφάκια πού τον πολεμάγανε τον Σαμαρά πού έλεγε και το ΣΥΡΙΖΑ άκρον; Τι λένε οι μεσαιοχωρίτες της ΝΔ στούς οποίους ανήκει και ο Κουμουτσάκος, είχε δίκαιο ο Σαμαράς ή ΟΧΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aυτά τα κατακάθια του Συριζα βουλευτές και αξιωματούχοι πηγαίνανε δικηγόροι και μάρτυρες υπεράσπισης τρομοκρατών και κουκουλοφόρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τί λέει τώρα η κυβέρνηση και πρεσβεία των ΗΠΑ γιά τον Τσίπρα πού τού δίνουν πολιτική στήριξη. Ακόμη ένα λάθος πολιτικής με διεθνείς και εθνικές συνέπειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. {{ ΑΧ ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ ΑΧ ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΟΥΣΗ ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΩ }}}
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΝΗΣ ΟΤΙ ΣΕΟΛΩΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ..ΝΤΕΝΤΕΚΤΙΒ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ))
    ΜΗΝ ΑΠΟΡΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΗ ΤΟ ΒΑΘΥ ΣΥΡΙΖΑ ;;ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ))
    ΟΛΟΙ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ , ΤΟΝ ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΤΑ ΑΡΧΙ@ΙΑ ΤΟΥΣ ))
    ΣΥΧΡΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΣΥ ΞΕΡΗΣ ΕΞΙ
    ΡΕ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΑ 200.000 ΝΔΤΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ' ΤΗ ΣΑΙΝΙΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ ;;
    ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΡΕ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΙ ΜΙΚΡΗ
    ΡΕ ΣΤΙΛΙΑΡΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΦΕΡΗ ΡΕ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΟΛΗΣΑ ΕΝΣΗΜΑΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ ΒΓΑΙΝΗ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΙ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΒΡΕΘΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΥΜΠΛΙΡΩΣΗΣ ,ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΙΟΙΑ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ' ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΑΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΑΞΙΖΑΝ Η ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ..
    ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΡΕ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΑ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΗ ΤΟ ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ;;;
    ΝΑ ΜΑΘΕΤΑΙ. ΤΟΥΤΟ Η ΠΑΡΑΤΑΞΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΙΑ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 1200.000 ΘΑ ΨΗΦΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΗ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥΘΑ ΕΘΡΗ ΝΑ ΣΩΣΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΕΩΚΟΠΙΕΣ ΕΠΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βένιος Αγγελόπουλος, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ, μάρτυρας υπεράσπισης του Γιωτόπουλου.
    Χριστόφορος Παπαδόπουλος, μέλος της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, μάρτυρας υπεράσπισης τού δολοφόνου του Μπακογιάννη Ηρακλή Κωστάρη.
    Νίκος Μανιός, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μάρτυρας υπεράσπισης του Σερίφη.
    Τάσος Κουράκης αναπληρωτής Υπουργός παιδείας και σήμερα αντιπρόεδρος της βουλής, ένθερμος υποστηρικτής της αποφυλάκισης Ξηρού μαζί με την Βασιλική Κατριβάνου
    Βασιλική Λέβα π. βουλευτής Φθιώτιδας Συριζα τακτικός επισκέπτης του "φαρμακοχέρι" Δημήτρη Κουφοντίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε φίλε αυτή η φάτσα ο Λάμπρου με τι προσόντα έγινε σύμβουλος στο υπουργείο δικαιοσύνης, με 2500 ευρώ το μήνα; Ένα παιδί με πτυχίο δε μπορούσαν να προσλάβουν; Κοπρίτης της κομμουνιστικής ανανεωτικής οικολογικής αριστεράς της συνιστώσας του συριζα είναι το πτυχίο του! Ο Τσιπράκος παριστάνει ότι δε ξέρει τίποτα από τρομοκρατία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πιστεύετε ότι αυτό το "κουμάσι" ήταν σύμβουλος στο υπουργείο δικαιοσύνης και όχι των τρομοκρατών;
    Πάντως με λεφτά δικά μας διορίστηκε στο υπουργείο δικαιοσύνης αυτό το αγράμματο και αντιαισθητικό "κουμάσι" καί χάρις στο Συριζα έφαγε τη θέση ενός νέου παιδιού πτυχιούχου της νομικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή