Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

ΟΙ ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΙΣΛΑΜΟ-ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΣΥΔΟΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» ΤΩΝ... ΣΚΟΠΙΩΝ...!!!

ΥΛΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΡΑ-ΤΑΣΟΥΛΑΣ και ΤΟΥ «ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ» ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ...!!! 

Η Κυβέρνηση έχει παραδοθεί και Αθήνα-Πειραιάς ζούν στο χάος των καταυλισμών από όλες τις φυλές του Ισλάμ.
Μετά το Ελληνικό, τη Πλατεία Βικτωρίας, τον ΟΛΠ, τη παραλιακή, τούς Εθνικούς δρόμους, κατάληψη και στο  Πεδίον του Άρεως, έκαναν οι κάθε φυλής Ισλαμο-λαθρομετανάστες, στο πολιτικό δρόμο που χάραξαν η ανεκδιήγητη Κυρά Τασούλα με τις ευλογίες βέβαια τού «Πατριάρχη» της Κυβέρνησης... Αλέξη Τσίπρα...!!!

Ιδιαίτερα όμως Εθνικά επικίνδυνο είναι το γεγονός ότι μία φουρνιά από περισσότερους από 1.700 έφτασαν το πρωί στον Πειραιά,  όπου διαδήλωναν στους δρόμους φωνάζοντας «Μακεδονία-Μακεδονία», απαιτώντας να μεταβούν στα Σκόπια και από εκεί στην Ευρώπη.
********
Τόσο δε θεωρούν την Ελλάδα δικό τους τιμάριο και Χώρα ξέφραγο αμπέλι, πού ανενόχλητοι έκαναν καθιστική διαμαρτυρία και έφραξαν τον δρόμο μπροστά από τον ΗΣΑΠ, διακόπτοντας έτσι και την δική μας... μετακίνηση και κυκλοφορία...!!!
********
Το πλέον όμως  «ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΑΙΣΧΟΣ» είναι το ότι ενεργούν  ως Πρεσβευτές των Σκοπιανών, αφού κατάμουτρα στην ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ασύδοτοι και ενθαρρυνόμενοι από την πολιτική του «Παταριάρχη» της Κυβέρνησης Αλέξη Τσίπρα, αποκαλούν τα Σκόπια ως... Μακεδονία...!!!
********
Γεννάται και ένα ερώτημα...
********
Ποιός ή ποιοί δασκαλεύουν, καθοδηγούν και κυρίως πολιτικοποιούν, -εις βάρος των Εθνικών μας συμφερόντων-, τις ορδές των Ισλαμολαθρομεταναστών...!!!
 ********                
Είναι τόσο πολιτικοποιημένοι οι κάθε φυλής του Ισλάμ, λαθρομετανάστες...;;;
                     -------------------

1 σχόλιο: