Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

ΣΤΗΝΟΥΝ «ΠΑΡΑΓΚΑ» ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ και ΜΙΝΤΙΑΚΗ ΜΕ ΑΝΩΤΑΤΗ «ΘΕΣΜΙΚΗ»…ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ…!!!

ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ και ΚΑΤΙ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΙ ΕΛ-ΛΑΔΕΜΠΟΡΟΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΤΟΥ «ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ» ΠΟΥ ΣΥΝΩΣΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ π. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ…!!!

Πρωτοφανή χουντικά φαινόμενα και μάλιστα από Κυβέρνηση της αριστεράς…
Με αφορμή την καταγγελία της Εισαγγελέως Εφετών Γεωργίας Τσατάνη εναντίον το Αν. Υπουργού Δικαιοσύνης  Δ. Παπαγγελοπουλου, κατηγορώντας τον ότι την εκβίαζε και την απειλούσε στην εκτέλεση των καθηκόντων της, η οποία είχε πάρει το δρόμο της Βουλής να συζητηθεί στις 7/3/2016, προκειμένου να συγκροτηθεί Προανακριτική Επιτροπή, η Τσιπροκυβέρνηση…διέκοψε την διαδικασία κατά Παπαγγελόπουλου,

ανακοινώνοντας ότι τη Τρίτη 22/3/2016, θα διεξαχθεί στην Ολομέλεια συζήτηση, «περί Δικαιοσύνης και άλλων τερπνών, για βοσκή προβάτων με… σανό»…!!!  
********
Τούτο δε για να προφυλάξει τον Υπουργό του Δ.Παπαγγελόπουλο και να προλάβει:
********
1ον.Να μη κινηθεί η διαδικασία του Νόμου Περί Ευθύνης Υπουργών 
2ον.Να μη συγκροτηθεί η Προανακριτική Επιτροπή.
3ον. Να μη παραιτηθεί από Υπουργός ο Δ.Παπαγγελόπουλος, μέχρις οριστικής διελεύκανσης των ανομολόγητων κατηγοριών πού αντιμετωπίζει, όπως ο… νόμος ορίζει…!!!
********
Άλλα περιστατικά «παράγκας» :
********
Η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου, υπέβαλε μήνυση κατά του Καθηγητού Σταύρου Τσακυράκη, για ανάρτηση στην οποία είχε προβεί πέρσι στην προσωπική ιστοσελίδα του. 
********
Σε αυτήν ασκούσε κριτική στην κ. Θάνου για επιστολή που είχε αποστείλει μετά το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, στους προέδρους Ανώτατων Δικαστηρίων ευρωπαϊκών χωρών, «επεξηγώντας» την ψήφο του Ελληνικού λαού.
********
Η μήνυση της κ.Θάνου προκάλεσε την οργή και αποδοκιμασία Καθηγητών-Συνταγματολόγων καθώς και της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων της Χώρας.
********
Ακόμη, η κ. Θάνου  σε επιστολή της στην Πρόεδρο του Πασοκ κ. Φ.Γεννηματά διαμαρτύρεται και εκφράζει την «απορία» και «έκπληξη» για το ύφος των ανακοινώσεων που εξέδωσε το κόμμα αλλά και την ερώτηση που κατέθεσε ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος προς τον υπουργό Δικαιοσύνης με αφορμή τη μήνυση που είχε καταθέσει η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου κατά του καθηγητή κ. Στ. Τσακυράκη.
********
Δηλ. κατάφωρη επέμβαση στο κοινοβουλευτικό έργο κόμματος, πού μόνο σε ολοκληρωτικά καθεστώτα μπορεί να συμβεί όταν καταπατάται κατάφωρα η Συνταγματική Αρχή της… «Διάκρισης των Εξουσιών»…!!! 
********
Με αφορμή τον νόμο για τα ΜΜΕ, είναι ηλίου φαεινότερο ότι η Τσιπροκυβέρνηση, θέλει να δημιουργήσει δική της «παράγκα», με ονόματα όπως ακούγονται,  Μαρινάκης, Γιαννακόπουλος, Χατζηνικολάου και άλλους πρόθυμους επενδυτές, πού θα παίξουν ρόλο στήριξης στον Doctora Tsipra…
********
Από την άλλη…
********
Έχασαν την εσωκομματική μάχη στην ΝΔ, με την εκλογή Μητσοτάκη και το μεγάλο και απεχθές παιχνίδι να γίνει η ΝΔ θυγατρική του Συριζα, αφού ήσαν βέβαιοι για την εκλογή Μεϊμαράκη, πού είχε και τις ευλογίες ανώτατου θεσμικού παράγοντα.
********
Έχασαν άλλη μία «παράγκα», με την περιφανή εκλογική νίκη  Μητσοτάκη και εξυφαίνουν με την βοήθεια αυτιστικών-αποτυχημένων-Ελλαδέμπορων—τυχοδιωκτών του «πατριωτισμού» νέο κόμμα, στα δεξιά της ΝΔ, για να την πλήξουν.
********
Αύριο Τρίτη 22/3/2016 η «παράγκα» θα δώσει τα ρέστα της στη Βουλή, θα κρύψει κάτω από το χαλί το συνταξιοδοτικό, ασφαλιστικό, μεταναστευτικό, τις απάτες και κωλοτούμπες  για κατάργηση του μνημονίου, τη πείνα και πρωτοφανή φτώχεια του Ελληνικού λαού και με σανό και θέαμα θα ξαναφέρει ιστορίες διαπλοκής από το 1821-2016, ελπίζοντας να εξαπατήσει για πολλοστή φορά τον Ελληνικό λαό.
********
Είναι η ώρα του Κυριάκου να «τελειώσει» οριστικά και αμετάκλητα αυτή την ανίερη και φαιδρή προπαγάνδα με τις «παράγκες» του Συριζα, όπως θέλει ο ανυπέρβλητος λαός της ΝΔ, πού διαισθανόμενος ότι ετοίμαζαν «παράγκα» με τον Μεϊμαράκη, τον εξέλεξε—κόντρα στα σχέδια και τις προβλέψεις των δόλιων-- πανηγυρικά Πρόεδρο της ιστορικής ΝΔ…!!!    
    ---------------  

1 σχόλιο:

  1. {{ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΖΗΤΑ Η ΒΟΥΛΗ Ο ''ΑΛΕΞΗΣ '' ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ
    Ο''ΑΛΕΞΗΣ''ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ !!ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ !!
    {{ ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΗΘΙΚΟΙ ΤΟΣΟ ΤΙΜΟΙΟΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΗ ΚΑΝΕΙΣ
    ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΠΙΤΙΑ !!ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΣΥΖΗΤΑ Η ΒΟΥΛΗ ΑΝΑΒΑΛΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ''ΑΛΕΞΗΣ'' ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΕΥΘΗΝΟΤΗΤΑΣ !!
    ΘΑ ΒΡΕΘΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΑ!!ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ
    {{ ΑΛΕΞΗ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΙ }}}}
    Ο Ν Δ ΟΥΤΕ ΣΑΝΟ ΤΡΩΕΙΟΥΤΕ ΟΙ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΝΟΗΜΩΝ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
    ΡΕ ΚΥΡΙΑΚΟ ΡΕ ΑΔΩΝΙ ΡΕ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΙΛ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΕΙΚΟΣΙ ΧΙΛ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΗ !!ΘΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΓΑΝΟ ΤΟΝ ΙΡΑΚΙΝΟ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΣ !! ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ;;ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΣ Ο ''ΑΛΕΞΗΣ'' Ο ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΣΚΥΛΟΦΑΡΑ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή