Κυριακή 3 Απριλίου 2016

«ΦΕΡΕΤΖΕΣ» και ΝΕΟΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΣΑΝΟ ΓΙΑ ΑΞΕΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟ-ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ Wikileaks ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ., ΣΤΗΝ...ΕΛΛΑΔΑ...!!!!


 ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ και ΑΛΛΟΘΙ ΤΩΝ ΦΑΙΔΡΩΝ ΤΣΙΠΡΟΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΑ «ΤΕΣΣΕΡΑ» ΤΩΝ 5,4 Δισ Ευρω  ΠΟΥ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΣΤΙΣ... ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ...!!!

Σιγά το νέο και την συνταρακτική αποκάλυψη...
Και ποιός δε ξέρει ότι το ΔΝΤ, ζητάει και ζητούσε ανέκαθεν σκληρότερα μέτρα από τους Ευρωπαίους να επιβληθούν στην Ελλάδα και συνάμα κούρεμα του χρέους, μόνο πού το ίδιο  δεν έχει βάλει μία και δεν κινδυνεύει να χάσει τίποτα και εδώ έγκειται το άκρον άωτον του γελοίου της ιστορίας...!!!

 Άλλο ύποπτο και γελοίο, ότι  η συνομιλία που κατεγράφη έγινε στις 19 Μαρτίου, την παραμονή της αποχώρησης των δανειστών από την Αθήνα για το καθολικό Πάσχα,  σε Ελληνικό έδαφος, πού κανείς δεν αποκλείει στησιμο από Ελληνικές μυστικές υπηρεσίες και ασφαλώς την διαρροή τους, για να διευκολυνθεί η λετσοτσιπροκυβέρνηση.
********
Δηλ. να βρουν δικαιολογία οι Κυβερνολεχρίτες ότι το ΔΝΤ βάζει φουρνέλο στην διαπαραγμάτευση, αλλά εμείς νά, υπογράψαμε τα 5,4 δις επιπλέον δυσβάστακτα μέτρα εις βάρος του λαού για να τον... σώσουμε, παρά τούς εκβιασμούς του ΔΝΤ...!!!
********
Γιά αυτο ο πινόκιο κάλεσε εσπευσμένα σύσκεψη στο Μαξίμου και μίλησε με τους  ΘΕΣΜΟΥΣ.
*******
Ό ένας ΘΕΣΜΟΣ ήταν  ο Βούτσης, θυμάσθε ό πατέρας του ληστή των Τραπεζών πού σήμερα είναι Πρόεδρος Βουλής και ο άλλος ΘΕΣΜΟΣ ο Παυλόπουλος (εκλεκτός φίλος Παππαγελόπουλου-Θάνου και όσων άλλων συναποτελούν σήμερα  τον ΘΕΣΜΟ της Δικαιοσύνης), πού αφού έχασε το παιχνίδι με την αποτυχία του Μεϊμαράκη να εκλεγεί Πρόεδρος της ΝΔ, --όπως απο κοινού είχε προσυμφωνήσει με Τσίπρα και Καραμανλή--, τώρα περίλυπος τρέχει όπου νάναι να σιγοντάρει την καταρρέουσα Τσιπροκυβέρνηση...
********
Δηλ. μπορεί να γονατίσαμε στα τέσσερα και υπογράψαμε απάνθρωπα και δυσβάστακτα μέτρα 5.4 δίς, όμως ήρθαμε σε ρήξη με το ΔΝΤ.
********
Λες και ο τελευταίος βοσκός πού απέμεινε στα Ελληνικά βουνά δεν ξέρει ότι ανέκαθεν το ΔΝΤ έιχε αυτή την αντίληψη και αυτή τη πολιτική.
********
Άλλωστε σύμφωνα με την ΝΔ, δύο είναι τα σενάρια:
********
**- Η κυβέρνηση να δραματοποιεί την κατάσταση στη λογική του να «κατασκευάσει» εχθρούς για να διευκολύνει έτσι τη λήψη βαριών μέτρων 
********
**- Δεν αποκλείουν την προσπάθεια ηρωικής εξόδου μετά από τυχόν «ναυάγιο» στην αξιολόγηση και προκήρυξη εκλογών μπροστά στα αδιέξοδα στα οποία έχει περιέλθει η κυβέρνηση, μετά κυρίως την δημοσκοπική της κατάρρευση.
********
Έλα όμως πού έρχονται στο φώς και κάτι νέες αποκαλύψεις από  Wikileaks και σύντομα θα μαθευτούν οι Βορειοκορεάτικες μέθοδοι και τα πάσης φύσεως κόλπα πού στήνουν οι ετοιμόρροποι Τσιπροσυριζαίοι γιά να κρατηθούν στην εξουσία και στη προσπαθειά τους αυτή στοχοποιούν μεν το ΔΝΤ ανακατεύουν δε και μαγαρίζουν ακόμη και... ΘΕΣΜΟΥΣ...!!!
             ---------------------  

4 σχόλια:

  1. Δεν είναι περίεργο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να σπεύδει να εναρμονίζεται με τον Τσίπρα και να υιοθετεί τις κλεμμένες διαρροές.; Πρόεδρος των Ελλήνων είναι ή "παρακολούθημα" του Τσίπρα.;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΑΝ Ο ΠΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΦΟΡΕΣΕ ΤΟ ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΚΑΙ ΣΤΕΦΑΝΗ !!
    ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ !!
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ !!40 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ !!ΛΕΩ ΣΤΟ ΝΔΤΗ ΞΕΡΗΣ ΟΤΙ Η ΝΤΟΡΑ ΣΕ ΟΛΟΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ !!
    ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΓΕΝΑΡΗ ΜΕ ΤΗ ΜΙΣΗ ΝΔ ΣΕ ΣΥΓΚΕΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΙΧΝΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΡΘΗ Η ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !! ΚΑΙ ΟΣΑΜΑΡΑΣ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΗ ΗΝΔ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙ !!
    ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΨΗΦΗΣΕΣ !!
    ΝΔΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΗΝ ΨΗΦΗΖΗΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΘΕΣΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ !!!
    ΝΔΤΕΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΨΗΦΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΙΠΑΤΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑ ΠΕΣΤΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΑΘΕΣΤΟΤΑ ΝΕΟΥΣ ΚΑΘΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ !!
    ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΘΗ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ !! ΝΑ ΘΥΜΗΣΩ ΣΤΟΥΣ ΝΕΩΤΕΡΟΥΣ ΤΗ ΕΛΕΓΕ ΟΕΒΕΡΤ ΑΝ ΓΙΝΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΣΗ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ !!
    ΚΑΙ ΜΕ ΛΟΑ ΑΥΤΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ!! ΗΝΔ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΝΑ ΣΩΖΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΙΔΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΣΙΑΠΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΤΗΣ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ !!ΝΑΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΠΕΣ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΩΡΓΑΝΟΜΕΝΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ Ο ΛΑΟΣ ΨΗΦΗΣΕ !!ΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΨΗΦΗΣΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΑΠΟ ΤΕΜΠΕΛΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟ ΠΕΖΗ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΝΑΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υ Γ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΛΕΓΧΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙ ΜΗΝ ΤΑ ΓΚΕΜΙΣΗ ΟΛΑ!!ΗΝΔ ΗΤΑΝ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ !!ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΕ ΠΛΗΘΩΡΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    ΜΕΘΥΣΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή