Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

 ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ (Transsexual) Ο ΤΣΙΠΡΑΣ και Η ΥΠΟ ΔΙΑΡΚΗ «ΟΡΜΟΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ», Η ΑΘΛΙΑ… ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ…!!! 

ΣΕ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΦΥΛΟΥ (ΙΔΕΩΝ) ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ «ΔΙΕΜΦΥΛΙΚΗ» ΜΟΡΦΗ ΤΩΝ…ΤΣΙΠΡΟΣΥΡΙΖΑΙΩΝ…!!!

Ποτέ άλλοτε στη παγκόσμια ιστορία και πουθενά στη γή, οι αριστεροί  δεν έμοιασαν στους ντόπιους κατσαπλιάδες της «Τσιπροαριστεράς»,  πού στο όνομα της καρέκλας και των πρωτόγνωρων ανέσεων-απολαύσεων πού απολαμβάνουν, έχουν μεταβληθεί σε αξιολύπητα γιουσουφάκια-λακέδες των δανειστών και τρομοκράτες της οικονομικής ζωής των Ελλήνων πολιτών.

Έχουν αλλάξει τρόπο ζωής, μεθοδολογία, στρατηγικές, έχουν ξεπουλήσει όσους ψήφισαν Τσιπροαριστερά, μα κυρίως και προπάντων ξεπούλησαν την ιδεολογία τους και μεταλλάχθηκαν σε τροπαιοφόρους του φιλελευθερισμού.
********
ΟΙ μειονεκτικές, γραφικές και ελαττωματικές φιγούρες τους, δίνουν άνεση και ευχέρεια στους άρχοντες της Ευρωπαϊκής δεξιάς, να τους χρησιμοποιούν σαν ορντινάτσες, χρήσιμους για όλα τα θελήματα και τις ορέξεις τους.
********
Αυτοί πουλήσανε την ιδεολογία τους, τα κορόϊδα πού τον ψήφισαν, δεν θα…πουλούσαν…!!!
********
Τόχουν στο αίμα τους.
********
Είναι… τρανσέξουαλ…!!! 
********
Δεν μπορούν να ταυτιστούν και να ζήσουν με το φύλο που αρχικά τους αποδόθηκε και γεννηθήκανε…
********
Για αυτό επαναπροσδιορίζονται πολιτικά και είτε με ορμονοθεραπεία είτε με εγχείρηση --πάντα με συνταγή Σόϊμπλε--, αλλάζουν φύλο για να μπορούν να λειτουργήσουν βιωματικά, όπως η διεμφυλική τους φύση  «διατάσει»…!!!
********
Ποτέ άλλοτε στη πατρίδα μας δεν εμφανίστηκε τέτοιος ψεύτης, απατεώνας, τρανς πολιτικός –σε βαθμό κακουργήματος--πού υποσχέθηκε τα πάντα στους πάντες για να κλέψει την ψήφο του λαού μας και έκανε ακριβώς, μα ακριβώς, τα.. αντίθετα…!!!
********
Υπάρχει εξήγηση…
********
Γιατί ποτέ άλλοτε δεν Κυβερνήθηκε η Ελλάδα, από κόμμα της αριστεράς.
********
Πρώτη φορά ο «σοφός» λαός μας απατήθηκε από την ταγαροφερμένη-αντιαισθητική-αποκρουστική και τρισάθλια  Κίρκη της λετσοΑριστεράς και ενέδωσε στην φρικιαστική, βρωμερή και άθλια γοητεία της κατσαπλιάδικης αυταπάτης.
********
Απατήθηκε στη κυριολεξία, από ένα αυταπατημένο --καθ΄ ομολογία του--Τσίπρα.
********
Τέτοια ξευτίλα και κατάντια για ένα λαό πού επαίρεται ότι είναι ευφυής, μάρκα, διαβολεμένος, δεν πιάνεται κορόϊδο, τετραπέρατος και με τις επιλογές του κατάντησε απένταρος.
********
Με τέτοιες μάλιστα «φουστιές» --πού κατά κόρον χρησιμοποιούν οι τρανσέξουαλ της αγοραίας Τσιπροαριστεράς--,  όπως οι δακτυλοδεικτούμενες «ομοιές» τους στη ρυπαρή,  αποκρουστική και τρισάθλια Πακιστάνικη συνοικία κάτω από την οδό Αθηνάς, για άγρα…πελατών!!!  
                 -----------------------------

6 σχόλια:

  1. φατετον στη μαπα δωστε και λιγο στο Χιο που ελεγε καλα το παει ο πιτσιρικας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗΜΕΡΑ'' ΑΔΩΝΙ'' ΚΑΛΗΜΕΡΑ ******
    ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ ΤΗ ΣΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΗ ****
    ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ****
    ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑΝΟΙ ***"
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΡΑΝΣ ****
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΝΕ ΟΠΩΣ ΕΣΕΝΑ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΛΑΖΩΝΑΣ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΣ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΚΑΤΑ ΔΕΞΙΟΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ !
    ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΝΗΣ ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ ΠΛΑΚΟΥΛΑ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ !!
    ΑΔΩΝΙ ΤΟ 14 ΠΟΥΛΗΣΕ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟ 15 ΤΗΝ ΚΟΠΡΙΑ ΦΕΤΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΝ ΕΜΦΙΑ ;; Η ΑΝΑΠΗΡΗ ΠΟΥΛΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΗ ΕΜΦΙΑ !!
    ΜΗΠΩΣ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΝΗ ΚΑΚΟ ;;;;;
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ ΑΔΩΝΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΘΑΝΑΣΗ !ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ !!
    ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗ ΔΡΕΣΔΗ!! ΚΙΣΙΓΚΕΡ ΣΟΙΜΠΛΕ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ !!
    Ο ΑΛΕΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΕΝ ΣΕΙ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεια σε όλους. Είμαστε μια ομάδα ιδιωτών επενδυτών με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στον τομέα του δανεισμού και των επενδύσεων. Είμαστε παρέχοντας όλα τα επιμέρους δάνεια σε όλους τους τομείς των € 5.000 έως € 5.000.000. Μπορείτε να ορίσετε την περίοδο αποπληρωμής και το επιτόκιο είναι 2%. Το πλεονέκτημα με εμάς είναι ότι μπορείτε να πάρετε το δάνειό σας μέσα σε 24 ώρες και θα αρχίσει να επιστρέψει από τον τέταρτο μήνα μετά τη λήψη του δανείου. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail: lavignedupuit@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή