Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΝΑΣ ΨΩΡΟΜΑΓΚΑΣ και ΜΙΑ ΤΑΓΑΡΟΦΕΡΜΕΝΗ ΝΤΙΖΕΖ ΓΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ, «ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ» ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟ… «ΧΑΛΙΦΑΤΟ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ…!!!

«ΚΡΑΜΑ» ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΥ—Β.ΚΟΡΕΑΣ—ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΜΟΥ-- ΜΕ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΕΣΚΟΜΠΑΡ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΤΗΝ 10ΕΤΙΑ ΤΟΥ 80΄ΤΟ ΝΕΟ… ΚΑΘΕΣΤΩΣ…!!!

Σταλινικά απολιθώματα,  απόγονοι ΣυμμοριτοΕ.Α.Μιτών   με Κυβερνητική πλειοψηφία στο Κοινοβούλιο  (χάρις στην σοφία και το αλάθητο πολιτικό ένστικτο του λαού μας) πού «αρνήθηκε» τον καλύτερο Πρωθυπουργό της μεταπολίτευσης Αντώνη Σαμαρά, τον μοναδικό πού παρέλαβε την Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού, με μείον οικονομικά και  την παρέδωσε με σύν,  ορμούν σήμερα σαν κατσαπλιάδες στην εξουσία και στήνουν το νέο στυγνό κομματικό καθεστώς, το νέο αποκρουστικό «χαλιφάτο»  των Τσιπροσυριζαίων. 
 Ένας εσμός γελοίων, κωμικών, λέτσων, λεχριτών, κατσαπλιάδων, ελαττωματικών, μειονεκτικών, περιθωριακών και ασφαλώς κομπλεξικών, με περίεργες φυσιογνωμίες, παρουσίες, συνήθειες και συμπεριφορές  επιβάλουν στυγνά στους θεσμούς της Δημοκρατίας , Δικαιοσύνη και ΜΜΕ τους δικούς τους κανόνες και δικές τους απολυταρχικές λειτουργίες.
********
Ένας  ψωρόμαγκας  από τη Κρήτη, με προσόν την αυθάδεια της άγνοιας  και ξεσαλωμένος σαν πρωτόβγαλτος στην κοινωνία  από την ασυλία της εξουσίας παριστάνει τον νταή βρίζει Δικαστές και δημοσιογράφους  και όποιους δεν συμφωνούν με τους Τσιπροσυριζαίους.
********
Δεν «πονάει» όπως  άλλωστε και ο συντοπίτης του ο Μανωλιός, «πονάνε μωρέ οι άντρες» για τα παθηματά του στην Υγεία, όπου την διέλυσε, «πονάει» όταν οι κάμερες των ΜΜΕ, αποκαλύπτουν στά Νοσοκομεία την ανεπάρκεια και ανικανοτητά του.
********
Μία ταγαροφερμένη ντιζέζ  για τα πανηγύρια στην κυριολεξία  από την  Ήπειρο , ως εκπρόσωπος τύπου της Κυβέρνησης  νουθετεί τα ΜΜΕ πώς να λειτουργούν, τι ερωτήσεις να κάνουν και το φρικιαστικώτερο, αποκλείει τηλεοπτικούς σταθμούς  από το να θέσουν ερωτήσεις… στον Τσίπρα στην ΔΕΘ…!!! 
********
Θέλετε να το πείτε Σταλινισμό, θέλετε Β.Κορέα, θέλετε Χαλιφάτο των Τζιχαντιστών του ISIS, όποιο χαρακτηρισμό και να δώσετε απόλυτο δίκαιο θα έχετε…
********
Όλα αυτά βέβαια με τις ευλογίες το «αυταπατημένου» καθ΄ομολογία του, Τσίπρα πού διαπιστώνοντας την ανικανοτητά του και την κατάρρευσή του ψάχνει στην «αυταπάτη» του εχθρούς για δικαιολογία και άλλοθι, έχοντας πάντα τον φόβο του ελικοπτέρου και του Ειδικού Δικαστηρίου.
********
Έτσι γίνεται πάντα στις Δικτατορίες όταν καταρρέουν, εξαντλούν και τα τελευταία αποθέματα απολυταρχικών μεθόδων για να κρατηθούν στην εξουσία, όμως το τέλος είναι γνωστό και προδιαγεγραμμένο και δυστυχώς… οικτρό…!!! 
                    ----------------------

5 σχόλια:

  1. Ο μέγας Αντώνης Σαμαράς, παρέλαβε τη Πατρίδα με ύφεση 7,2% και την παρέδωσε με 2,9 ανάπτυξη το 2015 και 3,7% γιά το 2016.
    Τώρα ύφεση, φτώχεια, λιτότητα, υπερφορολόγηση, καταστροφή. Αυτή είναι η λαίλαπα μού μας έφεραν οι απόγονοι τού Άρη Βελουχιώτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ****ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΗ Ο ΡΑΓΙΑΣ *****
    ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΗ ΝΑ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΑΤΕ !!
    ΥΠΟΤΗΜΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΗΝΗ ΧΟΡΤΑΣΕ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ!
    ΤΑ ΤΕΛΕΥΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΝΕΣΗ ΕΧΕΙ ΚΛΑΨΗ ,ΑΛΛΑ ΕΙΠΕ ΠΡΩΤΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ!!
    ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ,Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!
    ΝΑ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟ-ΚΟΡΕΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ !,ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ Ο ΡΑΓΙΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕ !
    ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΦΗΓΟΥΝ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΟΠΩΣ ΠΕΘΑΝΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΑΦΗΣΑΝ ΜΗΔΕΝ ΧΡΕΟΣ ΜΗΔΕΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙ !ΠΕΘΑΝΑΝ ΟΛΗ ΣΤΗΝΨΑΘΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΟΥΤΕ ΣΠΙΤΙ !!
    Ο ΣΒΕΡΚΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟ ΖΥΓΟ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΣΥΜΟΡΙΤΕΣ ΠΛΗΣΙΑΖΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΤΡΟ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ !
    ΑΛΕΞΗ ΤΡΙΤΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΠΡΟΣΛΑΒΑΝΕΤΑΙ ΒΟΡΕΟ-ΚΟΡΕΟΤΑΚΙΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΛΑΙΚΑ ΔΗΚΑΣΔΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ! ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ !!
    "ΣΥΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ"ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΔΥΩ ΟΤΙ ΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΣΕΤΕΑΜΑΧΙΤΗ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΗ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ;;;
    ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ-ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΣΩΣΗ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ!
    ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΗ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ::
    Η ΙΘΑΚΗ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΑΡΧΗ ΑΝΟΙΚΗ;;;
    Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗ ΟΙ ΣΥΜΟΡΙΤΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΑΝ::

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλα με τετοια αντιπολιτευση παλι ο Τσιπρας θα βγει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ:::
    ΑΠΟ ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΗΣΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ****
    ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ;; ΓΚΑΛΟΠ*****

    ΑπάντησηΔιαγραφή